Romka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Lutek jest młodym psiakiem(1 rok)o,którym wiemy tylko to,że jest bezdomny.Psiak był tak zmęczony tułaczym życiem i szukaniem kontaktu z człowiekiem,że chodził za każdą osobą,która choć trochę okazała mu zainteresowanie.Ktoś widząc udrękę psiaka wykorzystał to i przyprowadził go bezpośrednio do lecznicy zajmującej się schroniskiem.W ten oto sposób psiak znalazł się w schronisku.Lutek jest na razie bardzo przerażony i nie próbuje nawiązywać kontaktu z ludzmi,siedzi w boksie i udaje...że go nie ma.Przeniesiony do boksów ogólnych próbuje dogadywać się z psem z którym dzieli boks ale jest psem uległym.SZUKAMY DOMU DLA LUTKA Quote
Romka Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Łagodny,w schronisku już chorował,biegunka...ale nic grożnego...dostawał zastrzyki i już dobrze.Siedzi w boksie z Figaro,który ustawia psiaka... Quote
mamanabank Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Poprosimy o więcej zdjęć, które już były na łowickim :-) Quote
Romka Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 Lutek siedzi w boksie z Figaro i Jantarem...psiaki jeszcze nie są oswojone z nami i był to najgłosniej szczekający boks w sobotę...ale na przeciwko jest boks Cynka i kiedy drapałam kudłacza przez kraty to psiaki uważnie obserwowały co tez ja tam robię...jeszcze trochę i w tym boksie będą wachlujące ogony... Quote
kajkoowa Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Musimy lepiej poznać Lutka, wydaje się sympatyczny! Quote
Romka Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Dziewczyny wrzućcie zdjęcia Lutka i Jantara na wątki nie mogę się doczekać... Quote
Paula03 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Lutek bardzo się bał na spacerze, szedł nieśmiało, a co jakiś czas popiskiwał sobie, nie wiadomo z jakiego sposobu. Później już trochę był odważniejszy! Quote
Romka Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Oj,tak Lutek bał się wyjścia ze schroniska,musiałam go trochę zachęcić...potem zostałam z Figaro...kochany psiak,w boksie rządzi Figaro,który na początku trochę poniewierał psiakiem,w sobotę zobaczymy czy nadal się boi... Quote
mamanabank Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Lutek mały psiak do adopcji Lutek jest rocznym, niewielkim bezdomnym pieskiem. Przez dłuższy czas błąkał się samotnie, szukając ratunku wśród ludzi. Chodził za każdą napotkaną osobą... Przepędzany z miejsca na miejsce trafił do schroniska. Czeka na swojego człowieka w boksie, z większymi psami. Dogaduje się z innymi zwierzętami, jest ufny i łagodny w stosunku do ludzi, potrafi chodzić na smyczy, akceptuje dzieci. Lutek jest zaszczpiony przeciwko wściekliźnie i odrobaczony, przed adopcją zostanie zachipowany i wykastrowany. Jeśli chcesz Lutkowi podarować dom Zadzwoń lub napisz 604 101 165 [email protected] 608 404 770 [email protected] Wysyłam Lutka do bahlsy! Quote
Romka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Super!ja juz zrobiłam tekst dla Kongo!:lol: Quote
Romka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Czy napisac już ,ze Lutek ma ogłoszenia? Quote
mamanabank Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Romka napisał(a):Czy napisac już ,ze Lutek ma ogłoszenia? Dajmy balhsie z 10 minut na te ogłoszenia może :lol: :lol: :lol: Zaraz lecę do Kongo Cię poczytać! Quote
Romka Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Mam trochę luzu i uzupełniam wszystko...;) Quote
Romka Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Zobaczcie jak Lutek ukradkiem zjada rozsypaną karmę...jest najsłabszym psiakiem w boksie i wciąż się boi: Na pierwszym planie bardzo smutny Jantar. Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Jutro przyjedzie ktoś chętny ,kto wypatrzył sobie Lutka,dzwonił p.Marek,boję się tej adopcji...będzie okazja,zeby jutro porozmawiać z tym kimś boję się,ze to nie będzie dobry dom... Quote
Paula03 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 O kurde! Ma nadzieję, że to jednak będzie dobry domek! Quote
Romka Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Paula03 napisał(a):O kurde! Ma nadzieję, że to jednak będzie dobry domek! Pomyślałam teraz Paula,ze może do schroniska trafił Pan co juz ma naszą Lulkę...jeśli to ten to się nie martwię... Quote
Recommended Posts