Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam do mmagdy, żeby odwołać akcję. Odpisała mi, że [B]jej chłopak będzie jechał tą samą trasą w czwartek[/B], więc może będzie mógł zabrać jamniczkę.

To chyba niezły pomysł? Agnieszka wtedy nie będzie musiała jechać do Krakowa, jamniczkę na spokojnie zdąży się zabrać z azylu. On będzie jechał też koło 17.00, więc czasu sporo.

Posted

Najchętniej przekazałabym nr telefonu chłopaka mmagdy Agnieszce - zawsze prościej im się będzie dogadać bezpośrednio niż za moim pośrednictwem. Czekam aż Agnieszka się tu pojawi :)

Posted

Super by było :multi:

Nawet nie wiecie, ile obsłuchałam od męża przed chwilą, kiedy go poprosiłam o przetrzymanie suni przez te kilka godzin.. A moja jazda pociągiem do Krakowa - w ciąży!!! - jakby to była śmiertelna choroba :roll: - i do tego z psem urosła do rangi nie lada problemu :angryy: :angryy: "Czemu znowu ty?? To nie ma nikogo w Tarnowie, kto by się tym zajął?? Musisz robić z siebie taką Matkę Teresę od zwierząt??"
grrrr :angryy: :angryy: :angryy:

Ale jeśli nie wypali - pojadę. Trudno - i tak mu nie dam rozwodu :diabloti:

Posted

był jeden telefon w sprawie adopcji..Pani bardzo czuła, wrażliwa...rozpłakała się z żalu patrząc na zdjęcie suni, jednak poważną przeszkodą była zgoda męża..miała po rozmowie z Nim zadzwonić..czekam..hmm:roll:

Posted

Myślę nad tym, żeby sunię zabrać jutro (gdyby Morgan dała radę rano podjechać do azylu i przywieźć sunię do mnie) i przetrzymać u mnie do czwartku, umówić się z chłopakiem i z mar.gajko do odbioru suni w Krakowie..

Posted

Kurs extra do krakowa mogłabym zrobić dopiero w sobotę. Wcześniej nie dam rady. Jutro stalowa wola, w czwartek rzeszów a w piątek przemyśl. Jeżeli chodzi o wyciągnięcie suni jutro rano - oczywiście mogę podjechać i spróbować i przewieść ją do Ciebie Agnieszko. Decydujcie - ja się dostosuję.