Ulka18 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agnieszko, czy probowalyscie zalatwic jakis kacik adopcyjny w lokalnej prasie? Wspolpracuje z wieloma firmami z Tarnowa i ich pracownicy w ogole nie wiedzieli o istnieniu azylu. Ani jedna osoba przepytana przy okazji nie miala pojecia o tarnowskim azylu. Przydalaby sie jakas kampania medialna, wlaczenie szkol do akcji. W Mielcu wlasnie media i szkoly najbardziej nam pomogly, nalosnily istnienie schroniska. I jakos dajamy sobie rade pomalutku. Sorry Agnieszka, ze ciagle wracam do tego. Ale Mielec na poczatku tez byl nieznany. Czy ktos wystawia tarnowskie psiaki na allegro? Quote
Dabrowka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Wiem, że Ksera deklarowała też tymczas dla jakiejś malizny ratlerkowatej - i w końcu nie wiem, czy coś z tego wyszło, bo trochę tego było ostatnio. Wiem, że któraś z tych maluchów znalazła właściciela (starego, nie nowego)... trzeba by pogrzebać w wątkach albo zapytać Ksery. Piszę "trzeba by", bo zaraz wychodzę z domu i będę późnym wieczorem, więc sama tego nie mogę teraz zrobić :oops: Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ja wiem, że starego właściciela znalazła ratlerka czy pinczerka - ja ich nie rozróżniam - Isia od Mosii. Quote
_Aga_ Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 [quote name='Ulka18']Agnieszko, czy probowalyscie zalatwic jakis kacik adopcyjny w lokalnej prasie? Wspolpracuje z wieloma firmami z Tarnowa i ich pracownicy w ogole nie wiedzieli o istnieniu azylu. Ani jedna osoba przepytana przy okazji nie miala pojecia o tarnowskim azylu. Przydalaby sie jakas kampania medialna, wlaczenie szkol do akcji. W Mielcu wlasnie media i szkoly najbardziej nam pomogly, nalosnily istnienie schroniska. I jakos dajamy sobie rade pomalutku. Sorry Agnieszka, ze ciagle wracam do tego. Ale Mielec na poczatku tez byl nieznany. Czy ktos wystawia tarnowskie psiaki na allegro?[/quote] Tarnowskie psiaki wystawia najczęściej Anula... Mimo, iż pan kierownik jest temu przeciwny... :roll: Byłam oskarżona o handlowanie psami za 1 zł :cool1: A jeśli chodzi o lokalną prasę, myślałyśmy z Morgan głównie o TEMI. Ale Morgan nie chciała nic zrobić, bez uzgodnienia tego z kierownikiem.. Quote
Dabrowka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Znalazłam - Ksera oferowała przechowanie właśnie tej suni, którą znalazł właściciel :) Napisałam do niej z prośbą o wizytę w wątku. Najwyżej się w gości spóźnię :evil_lol: Quote
_Aga_ Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 [quote name='Dabrowka']Znalazłam - Ksera oferowała przechowanie właśnie tej suni, którą znalazł właściciel :) Napisałam do niej z prośbą o wizytę w wątku. Najwyżej się w gości spóźnię :evil_lol:[/quote] Dziękuję raz jeszcze Dąbrówko :Rose: Quote
anula1959 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agusiu ! Czy to jest mix jaminka czy rasowiec? Bo nie bardzo mogę się zorientować? Quote
anula1959 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Agusia , coś takiego mi przyszło do głowy: [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Potrzebujemy Państwa pomocy!!! Sprawa jest bardzo pilna !!! Podopieczną Azylu w Tarnowie od maja jest prześliczna i miła jamniczka , przyjęta w bardzo dobrym stanie odkarmiona z błyszczącą sierścią.[/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Times New Roman] Po 2 miesiącach pobytu w azylu ta sunia UMIERA , jest strasznie wychudzona , apatyczna najprawdopodobniej to depresja !!! Nic dziwnego, znalazła się w ekstremalnych dla siebie warunkach , nagle wzięta czy też wyrzucona z domowych pieleszy zupełnie nie umie przystosować się do nowej rzeczywistości. [/FONT][/SIZE] [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pomóżmy jej!! Dajmy jej dom i miłość oraz wiarę w człowieka !! Ona zginie z tęsknoty za człowiekiem !!! [/SIZE][/FONT] Jakby co , niech Bea jakoś poprawi tekst :niewiem: Quote
_Aga_ Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Prześlę do Bei :) Dziękuję Anula!! ) Jak zwykle jesteś niezawodna :) Quote
Bea1 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 we Wtorek będzie w GW...trzeba ja pilnie dać na allegro..i dom tymczasowy...bo niedoczeka pomocy:shake: Quote
anula1959 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Allegro załatwione , tylko jeszcze coś może dołożę. Quote
Bea1 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ogłoszenie ślicznie, nieco skróce i dodam od siebie;) ale potrzebuje jeszcze zdjęcie w formacie JPG..bardzo proszę. Quote
Kar0la Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Kto może dać dom tymczasowy? Może trzeba poszukać na mapie dogo? Potem tam popatrzę. Sama bym ją chętnie wzięła na tymczas....ale :niewiem: Quote
anula1959 Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Dziewuszka na allegro: [B][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=114677330"][COLOR=#0000ff]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=114677330[/COLOR][/URL][/B] Quote
_Aga_ Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 [quote name='Bea1']ogłoszenie ślicznie, nieco skróce i dodam od siebie;) ale potrzebuje jeszcze zdjęcie w formacie JPG..bardzo proszę.[/quote] [B]Bea[/B] - wystarczy kliknąć na zdjęcie z pierwszej strony prawym przyciskiem i skopiować do komputera. Wszystkie są w formacie jpg. Chyba, że wolisz, żebym Ci na pocztę wysłała? Tylko które najlepsze?? Quote
Kar0la Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Nikt nie może dać tymczasu bidulce na kilka dni? :-( Wierzę, że cioteczka Bea szybko jej znajdzie nowy domek. Quote
Dabrowka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Ksera mi odpisała - jedyne, co może zaoferować to tymczas od środy do niedzieli, później wyjeżdża. Quote
Kar0la Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 A czy ktos mógłby oferować tymczas na kilka następnych dni? Pomoc potrzebna!!!!! Ona UMIERA!!!! [IMG]http://img91.imageshack.us/img91/8937/jamnisia40hi.jpg[/IMG] Quote
Ulka18 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Hop! Wazna sprawa...sunia wymaga domku tymczasowego od zaraz. Agnieszko,wspolczuje Wam z Morgan, ze tak macie ciezko ze wspolpraca z azylem i ze kierownik takie bzdury wygaduje :mad: Lepiej by sie zastanowil, co gada, a ile Wy dobrego dla psiakow zrobilyscie, ile juz jest w nowych domkach. Quote
Bea1 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 [quote name='Agnieszka-Małek'][B]Bea[/B] - wystarczy kliknąć na zdjęcie z pierwszej strony prawym przyciskiem i skopiować do komputera. Wszystkie są w formacie jpg. Chyba, że wolisz, żebym Ci na pocztę wysłała? Tylko które najlepsze??[/quote] Agnieszko jak skopiuje i wkleje:oops:to już nie będzie jako oddzielny załącznik..i dziewczyna ma problem w GW:-(..chyba, że nie mam pojęcia..jednak obrywa mi się ..mają klopot jak zanoszę w formie plakatu:placz: Quote
_Aga_ Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Bea - powiedz, które zdjęcie najlepsze, to wyślę Ci na pocztę Quote
Recommended Posts