Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agnieszko,
czy probowalyscie zalatwic jakis kacik adopcyjny w lokalnej prasie? Wspolpracuje z wieloma firmami z Tarnowa i ich pracownicy w ogole nie wiedzieli o istnieniu azylu. Ani jedna osoba przepytana przy okazji nie miala pojecia o tarnowskim azylu.
Przydalaby sie jakas kampania medialna, wlaczenie szkol do akcji. W Mielcu wlasnie media i szkoly najbardziej nam pomogly, nalosnily istnienie schroniska. I jakos dajamy sobie rade pomalutku.
Sorry Agnieszka, ze ciagle wracam do tego. Ale Mielec na poczatku tez byl nieznany.

Czy ktos wystawia tarnowskie psiaki na allegro?

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że Ksera deklarowała też tymczas dla jakiejś malizny ratlerkowatej - i w końcu nie wiem, czy coś z tego wyszło, bo trochę tego było ostatnio. Wiem, że któraś z tych maluchów znalazła właściciela (starego, nie nowego)... trzeba by pogrzebać w wątkach albo zapytać Ksery.

Piszę "trzeba by", bo zaraz wychodzę z domu i będę późnym wieczorem, więc sama tego nie mogę teraz zrobić :oops:

Posted

[quote name='Ulka18']Agnieszko,
czy probowalyscie zalatwic jakis kacik adopcyjny w lokalnej prasie? Wspolpracuje z wieloma firmami z Tarnowa i ich pracownicy w ogole nie wiedzieli o istnieniu azylu. Ani jedna osoba przepytana przy okazji nie miala pojecia o tarnowskim azylu.
Przydalaby sie jakas kampania medialna, wlaczenie szkol do akcji. W Mielcu wlasnie media i szkoly najbardziej nam pomogly, nalosnily istnienie schroniska. I jakos dajamy sobie rade pomalutku.
Sorry Agnieszka, ze ciagle wracam do tego. Ale Mielec na poczatku tez byl nieznany.

Czy ktos wystawia tarnowskie psiaki na allegro?[/quote]

Tarnowskie psiaki wystawia najczęściej Anula... Mimo, iż pan kierownik jest temu przeciwny... :roll: Byłam oskarżona o handlowanie psami za 1 zł :cool1:

A jeśli chodzi o lokalną prasę, myślałyśmy z Morgan głównie o TEMI. Ale Morgan nie chciała nic zrobić, bez uzgodnienia tego z kierownikiem..

Posted

Znalazłam - Ksera oferowała przechowanie właśnie tej suni, którą znalazł właściciel :)

Napisałam do niej z prośbą o wizytę w wątku.
Najwyżej się w gości spóźnię :evil_lol:

Posted

[quote name='Dabrowka']Znalazłam - Ksera oferowała przechowanie właśnie tej suni, którą znalazł właściciel :)

Napisałam do niej z prośbą o wizytę w wątku.
Najwyżej się w gości spóźnię :evil_lol:[/quote]

Dziękuję raz jeszcze Dąbrówko :Rose:

Posted

Agusia , coś takiego mi przyszło do głowy:
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Potrzebujemy Państwa pomocy!!! Sprawa jest bardzo pilna !!! Podopieczną Azylu w Tarnowie od maja jest prześliczna i miła jamniczka , przyjęta w bardzo dobrym stanie odkarmiona z błyszczącą sierścią.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Times New Roman] Po 2 miesiącach pobytu w azylu ta sunia UMIERA , jest strasznie wychudzona , apatyczna najprawdopodobniej to depresja !!! Nic dziwnego, znalazła się w ekstremalnych dla siebie warunkach , nagle wzięta czy też wyrzucona z domowych pieleszy zupełnie nie umie przystosować się do nowej rzeczywistości. [/FONT][/SIZE]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Pomóżmy jej!! Dajmy jej dom i miłość oraz wiarę w człowieka !! Ona zginie z tęsknoty za człowiekiem !!! [/SIZE][/FONT]
Jakby co , niech Bea jakoś poprawi tekst :niewiem:

Posted

[quote name='Bea1']ogłoszenie ślicznie, nieco skróce i dodam od siebie;) ale potrzebuje jeszcze zdjęcie w formacie JPG..bardzo proszę.[/quote]
[B]Bea[/B] - wystarczy kliknąć na zdjęcie z pierwszej strony prawym przyciskiem i skopiować do komputera. Wszystkie są w formacie jpg.

Chyba, że wolisz, żebym Ci na pocztę wysłała? Tylko które najlepsze??

Posted

A czy ktos mógłby oferować tymczas na kilka następnych dni?

Pomoc potrzebna!!!!! Ona UMIERA!!!!
[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/8937/jamnisia40hi.jpg[/IMG]

Posted

Hop! Wazna sprawa...sunia wymaga domku tymczasowego od zaraz.

Agnieszko,wspolczuje Wam z Morgan, ze tak macie ciezko ze wspolpraca z azylem i ze kierownik takie bzdury wygaduje :mad: Lepiej by sie zastanowil, co gada, a ile Wy dobrego dla psiakow zrobilyscie, ile juz jest w nowych domkach.

Posted

[quote name='Agnieszka-Małek'][B]Bea[/B] - wystarczy kliknąć na zdjęcie z pierwszej strony prawym przyciskiem i skopiować do komputera. Wszystkie są w formacie jpg.

Chyba, że wolisz, żebym Ci na pocztę wysłała? Tylko które najlepsze??[/quote] Agnieszko jak skopiuje i wkleje:oops:to już nie będzie jako oddzielny załącznik..i dziewczyna ma problem w GW:-(..chyba, że nie mam pojęcia..jednak obrywa mi się ..mają klopot jak zanoszę w formie plakatu:placz: