Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj zadzwoniła Pani z Warszawy zainteresowana adopcją Tayuni, wypatrzyła sunię na rozkładówce w MP.
Miała psa bardzo do niej podobnego (zrozumiałam, ze odszedł - miał 14 lat).
Pani chciala przyjechac nawet jutro po sunię.
Rozmowa miała dziwny przebieg, ale wszystko przekażę osobie, która pójdzie tam z wizytą...

[B]Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej ( PRAGA POŁUDNIE - JANTAR[COLOR=black])[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Tola']Dzisiaj zadzwoniła Pani z Warszawy zainteresowana adopcją Tayuni, wypatrzyła sunię na rozkładówce w MP.
Miała psa bardzo do niej podobnego (zrozumiałam, ze odszedł - miał 14 lat).
Pani chciala przyjechac nawet jutro po sunię.
Rozmowa miała dziwny przebieg, ale wszystko przekażę osobie, która pójdzie tam z wizytą...

[B]Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej ( PRAGA POŁUDNIE - JANTAR[COLOR=black])[/COLOR][/B][/QUOTE]

Tola - próbka cioteczek w Wawie: sleepingbyday, grubbarybba, bebcik, koosiek, mysza 1, morisowa, andzike, atomówka, aniagucio, asiaczek, idusiek i paulina78

Posted

[quote name='delfy2000']Tola - próbka cioteczek w Wawie: sleepingbyday, grubbarybba, bebcik, koosiek, mysza 1, morisowa, andzike, atomówka, aniagucio, asiaczek, idusiek i paulina78[/QUOTE]
Dzieki.
Problem jest w tym, ze wiekszosc osób mieszka dosyc daleko, ale będę prosic.
Na razie napisałam do Lulki, bo podobno z tamtych stron...

Posted

[quote name='Tola']
Na razie napisałam do Lulki, bo podobno z tamtych stron...[/QUOTE]
Lulka mieszka dokładnie po przekątnej Warszawy, ma ze 30 km pewnie
Lepiej napisz do koosiek :)

Posted

[quote name='Selenga']Lulka mieszka dokładnie po przekątnej Warszawy, ma ze 30 km pewnie
Lepiej napisz do koosiek :)[/QUOTE]
Dzięki, juz piszę:lol:
Prosiłam tez tanitkę, ale nie da rady.

Posted

Koosiek odpisala, ze to nie da rady ze wzgledu na pracę i ze nie jej okolice.
W Warszawie, ze wzgledu na te odległosci cięzko znalezc chetnego na wizytę:roll:
Czy ktos z Was ma link do watku Psiego Anioła, bo to podobno blisko...

Posted

Koosiek odpisala, ze to nie da rady ze wzgledu na pracę i ze to nie jej okolice.
W Warszawie, ze względu na te odległosci cięzko znalezc chętnego na wizytę

Posted

Jo37 rozmawiała przed chwilą z Panią;; jak tylko wróci umówią się na wizytę.
Ja równiez rozmawiałam - Pani pytała o charakter Tai, czy lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem

Posted

[quote name='Tola']Jo37 rozmawiała przed chwilą z Panią;; jak tylko wróci umówią się na wizytę.
Ja równiez rozmawiałam - Pani pytała o charakter Tai, czy lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem[/QUOTE]

z tym to u Tayuni chyba nie ma problemu ;) pieszczoszka z wielkimi caluskami ;)

Posted

[quote name='funia']Az sie boje .Co znaczy dziwny przebieg rozmowy .....[/QUOTE]

Pani niedawno straciła psa i wydaje mi się, ze w Tai zobaczyła go ponownie...
Rozmowa była bardzo emocjonalna.
Mam nadzieję, ze Pani zdaje sobie sprawę z tego, ze Taya to podobna suczka, ale jednak nie ukochany piesio, którego straciła...

Posted

aha ........
Ulubioną zabawą Tayki jest wypłaszanie bażantów z sadu ( bo mieszakają u nas ).Biegnie ,przegania je one wzbijają sie do góry a ona biegnie szczęsliwa aby pokazac jak je fajnie pogoniła .Robi to co dzień ,
Tayce dobrze zrobiła by obecnośc drugiego psa w domu .