zadra Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Może rozdzwonią się w końcu telefony i bedziemy "przebierać" w domkach. Quote
Tola Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 Dzisiaj zadzwoniła Pani z Warszawy zainteresowana adopcją Tayuni, wypatrzyła sunię na rozkładówce w MP. Miała psa bardzo do niej podobnego (zrozumiałam, ze odszedł - miał 14 lat). Pani chciala przyjechac nawet jutro po sunię. Rozmowa miała dziwny przebieg, ale wszystko przekażę osobie, która pójdzie tam z wizytą... [B]Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej ( PRAGA POŁUDNIE - JANTAR[COLOR=black])[/COLOR][/B] Quote
delfy2000 Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Tola']Dzisiaj zadzwoniła Pani z Warszawy zainteresowana adopcją Tayuni, wypatrzyła sunię na rozkładówce w MP. Miała psa bardzo do niej podobnego (zrozumiałam, ze odszedł - miał 14 lat). Pani chciala przyjechac nawet jutro po sunię. Rozmowa miała dziwny przebieg, ale wszystko przekażę osobie, która pójdzie tam z wizytą... [B]Szukamy kogoś do wizyty przedadopcyjnej ( PRAGA POŁUDNIE - JANTAR[COLOR=black])[/COLOR][/B][/QUOTE] Tola - próbka cioteczek w Wawie: sleepingbyday, grubbarybba, bebcik, koosiek, mysza 1, morisowa, andzike, atomówka, aniagucio, asiaczek, idusiek i paulina78 Quote
Tola Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='delfy2000']Tola - próbka cioteczek w Wawie: sleepingbyday, grubbarybba, bebcik, koosiek, mysza 1, morisowa, andzike, atomówka, aniagucio, asiaczek, idusiek i paulina78[/QUOTE] Dzieki. Problem jest w tym, ze wiekszosc osób mieszka dosyc daleko, ale będę prosic. Na razie napisałam do Lulki, bo podobno z tamtych stron... Quote
Selenga Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Tola'] Na razie napisałam do Lulki, bo podobno z tamtych stron...[/QUOTE] Lulka mieszka dokładnie po przekątnej Warszawy, ma ze 30 km pewnie Lepiej napisz do koosiek :) Quote
Tola Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='Selenga']Lulka mieszka dokładnie po przekątnej Warszawy, ma ze 30 km pewnie Lepiej napisz do koosiek :)[/QUOTE] Dzięki, juz piszę:lol: Prosiłam tez tanitkę, ale nie da rady. Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Koosiek odpisala, ze to nie da rady ze wzgledu na pracę i ze nie jej okolice. W Warszawie, ze wzgledu na te odległosci cięzko znalezc chetnego na wizytę:roll: Czy ktos z Was ma link do watku Psiego Anioła, bo to podobno blisko... Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Koosiek odpisala, ze to nie da rady ze wzgledu na pracę i ze to nie jej okolice. W Warszawie, ze względu na te odległosci cięzko znalezc chętnego na wizytę Quote
Jo37 Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Zadzwonię dzisiaj do tych państwa. Niestety mam nagły wyjazd z Warszawy jutro i będę w poniedziałek. Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Jo37 rozmawiała przed chwilą z Panią;; jak tylko wróci umówią się na wizytę. Ja równiez rozmawiałam - Pani pytała o charakter Tai, czy lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem Quote
IVV Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 [quote name='Tola']Jo37 rozmawiała przed chwilą z Panią;; jak tylko wróci umówią się na wizytę. Ja równiez rozmawiałam - Pani pytała o charakter Tai, czy lubi pieszczoty i kontakt z człowiekiem[/QUOTE] z tym to u Tayuni chyba nie ma problemu ;) pieszczoszka z wielkimi caluskami ;) Quote
Selenga Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 jak rozumiem, na razie mam się wstrzymać z allegro? :) Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='Selenga']jak rozumiem, na razie mam się wstrzymać z allegro? :)[/QUOTE] Myslę, ze moze tak:lol: Quote
funia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Az sie boje .Co znaczy dziwny przebieg rozmowy ..... Quote
Tola Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 [quote name='funia']Az sie boje .Co znaczy dziwny przebieg rozmowy .....[/QUOTE] Pani niedawno straciła psa i wydaje mi się, ze w Tai zobaczyła go ponownie... Rozmowa była bardzo emocjonalna. Mam nadzieję, ze Pani zdaje sobie sprawę z tego, ze Taya to podobna suczka, ale jednak nie ukochany piesio, którego straciła... Quote
funia Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 aha ........ Ulubioną zabawą Tayki jest wypłaszanie bażantów z sadu ( bo mieszakają u nas ).Biegnie ,przegania je one wzbijają sie do góry a ona biegnie szczęsliwa aby pokazac jak je fajnie pogoniła .Robi to co dzień , Tayce dobrze zrobiła by obecnośc drugiego psa w domu . Quote
Recommended Posts