agada Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='Tola']Zdjęcia, które robił muzzy to wybitnie statyczne, takie do gazety, wszytskie wrzuciłam na wątek i część wysłalam agadzie. Przegladałam pozostałe zdjecia Tai - na wszystkich jets spokojna, wyciszona, lezy i odpoczywa. Nie pamiętam, zeby były zdjecia biegnącej suni. Ale agada ma rację - zdjęcia nie oddają wielkości Tai - na wszytskich wydaje sie większa niz w rzeczywistosci I na poczatku, zaraz jak porobiłam parę ogłoszeń na Warszawę to pojawiało się takie pytanie w telefonach...[/QUOTE] O to właśnie mi chodzi, bo ona rzeczywiście wydaje się sporą sunią, a napisane że mała... Quote
IVV Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Funiu ,czy mialabys chwileczke czasu by zrobic dodatkowe zdjecia np .Tayka na rekach , na kolankach lub bawiaca sie z dziecmi ? Quote
karolciasz28 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 O tak takie fotki najbardziej działają w ogłoszeniach :) Bo ja w nich pomogę tylko muszę przejrzeć wątek :) Quote
agada Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 [quote name='karolciasz28']O tak takie fotki najbardziej działają w ogłoszeniach :) Bo ja w nich pomogę tylko muszę przejrzeć wątek :)[/QUOTE] Dzięki!!! Padam do nóg!!!! Quote
IVV Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 i dobranocka ...a Tayunia nie zalapala sie na ta super sesje fotograficzna ??? Quote
sonia71 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 o qurczę faktycznie Tayka gdzieś się zapodziała przy sesji :) Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Tayunia sięga mi nad kostkę ... nawet nie do połowy łydki, to mini-mini. Warto byłoby jej zrobić zdjęcie jak stoi przy nogach dorosłej osoby. Quote
sonia71 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 znalazłam fotkę z Pestką i Mają-tu widać że ona tyż mała :) [URL=http://img121.imageshack.us/i/p3310835.jpg/][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/8736/p3310835.jpg[/IMG][/URL] Quote
IVV Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='E-S']Tayunia sięga mi nad kostkę ... nawet nie do połowy łydki, to mini-mini. Warto byłoby jej zrobić zdjęcie jak stoi przy nogach dorosłej osoby.[/QUOTE] to ona jest ,az taka malutka ??? Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='IVV']to ona jest ,az taka malutka ???[/QUOTE] Tak, jest kruszynka. Połowa Zdrapki, tak żeby jakoś Ci zwizualizować. Filigranowa w dodatku. No, po zimie foczkowata się zrobiła :D ale zrzuci teraz i w lecie też schudnie, psom się nie chce jeść jak jest ciepło, Bugi wzgardził biszkoptem dzisiaj ! Quote
IVV Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 polowa Zdrapeczki ????? przeciez Zrapcia jest mala !!! a Bugumil focha robi na biszkopta ????? przydalby mu sie moze braciszek hi ,hi,hi taki jak Hunterek Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='IVV']polowa Zdrapeczki ????? przeciez Zrapcia jest mala !!! a Bugumil focha robi na biszkopta ????? przydalby mu sie moze braciszek hi ,hi,hi taki jak Hunterek[/QUOTE] Zdrapka nie jest taka mała, jest średnia - Tayka jest mała. Choć wagowo do mikropiesków już się chyba nie zalicza :D Na oko dam jej 7-8 kg teraz. No, Hunterek dąży do zapłodnienia Bugisia, więc raczej już odpada jako braciszek :D Strasznie chce go zdominować - bo jest zazdrosny o ludzi, o głaskanie i przytulanie. Plus jeszcze zazdrość obu łobuzów o piłki ... Quote
IVV Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 no ,ale tak bylo 7 miesiecy temu ;) teraz moze chlopaki sie dogadaja -obaj bezjajeczni ;) Quote
E-S Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='IVV']no ,ale tak bylo 7 miesiecy temu ;) teraz moze chlopaki sie dogadaja -obaj bezjajeczni ;)[/QUOTE] E, wątpię :D Dążenie do dominacji przez pokrycie psa u Bugiego takie samo jak przed ciachaniem. Jeśli się spotka z Hunterem, to chwilę będzie wielka miłość a zaraz potem jeden drugiemu zacznie pokazywać kto tu rządzi piłkami i całą resztą - zaczyna Hunter, bo jest u siebie. Quote
IVV Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 dobranoc Tayuniu ...kiedy wychodzi ten magazyn z zamojskimi suczkami ??? Quote
agada Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='E-S']Tayunia sięga mi nad kostkę ... nawet nie do połowy łydki, to mini-mini. Warto byłoby jej zrobić zdjęcie jak stoi przy nogach dorosłej osoby.[/QUOTE] Własnie o takie zdjęcia chodziło! Quote
Lolalola Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 o kurcze,ale ona malusia!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: patrzac na foty,powiedzialabym,ze jest tak przed kolano wypasiona foczka:lol: koniecznie musicie pstryknac Jej taka fajna fotke,gdzie bedzie widac ten jej mikrorozmiar,ja widze Tayusie mikrusie na sofie obok milej,starszej panci:) Quote
handzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [INDENT]Zapraszam serdecznie na bazarek cegiełkowy.:iloveyou: Zbieramy pieniążki dla zagłodzonej i chorej suni z pod Zamościa, prosimy o wsparcie :modla: [INDENT] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205432-***-uratuj-mi-%C5%BCycie-to-tylko-5-z%C5%82-***?p=16633741#post16633741"]http://www.dogomania.pl/threads/2054...1#post16633741[/URL] [/INDENT] [/INDENT] Quote
Tola Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 [quote name='IVV']dobranoc Tayuniu ...kiedy wychodzi ten magazyn z zamojskimi suczkami ???[/QUOTE] Dopiero 22 kwietnia. To jeszcze trochę. Tymzcasem zcekamy na telefon z innych ogłoszeń i allegro... Nie rozumiem, dlaczego taka mała, sliczna sunia tyle czeka na dom. Mam nadzieję, ze wreszcie znajdzie sie taki, jak dla Tosi. Quote
Recommended Posts