Jump to content
Dogomania

Schronisko w *RADOMIU* setki wpatrzonych w kraty oczu czeka na pomoc!

Recommended Posts

Posted

Jest dom dla Buni....więcej info napiszę na jej wątku. Ale to jest w bolesławcu śląskim = jak wrocław. Jeżeli do końca tyg niczego nie zorganizujemy to pani szuka innego psa :(

Posted

Mała Mi już w DT :)
Na żywo jest 1000 razy ładniejsza niż na zdjęciach, a na spacerku z M. oglądała się za każdym facetem. A jej Pan po prostu oddał ją do schroniska.... i już nigdy się nie pojawi...

Posted

[quote name='Abrakadabra']Mała Mi już w DT :)
Na żywo jest 1000 razy ładniejsza niż na zdjęciach, a na spacerku z M. oglądała się za każdym facetem. A jej Pan po prostu oddał ją do schroniska.... i już nigdy się nie pojawi...

ABRA!!!!!jezdeś WSPANIALA!!!!!DZINX! za transport..i za prezenty dla psiaków..teraz zapakuj swój wóz spowrotem tym co jest na Kabatach :)

MAŁA MI - ma DT!jak DT zaloży watek to podeśle pewnie..hihihihihi

..............................................................................................

http://www.dogomania.pl/threads/1381...otrzebie/page4
ADOPTOWANA - to sunia

Posted

[quote name='anita_happy']sunia labka - ja ją podesłałam znajomej od labków...dobrze, ze ktos o nią pyta..bo wysyp labów jest, a labradory.info ledwo zipą
sunia jest cudna i spokojna! i proludzka bardzo

młoda husky/czarna/ była dzis w schronie...

JUTRO DO DT JEDZIE

mała MI

u szczyli - jest ich duzoooo...w budynku...za kuchnia po lewo...15 sztuk mieszka

poznajecieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Posted

A Pipi ? Ona jest z okolic Białegostoku.Jest kochana, mądra.Zresztą, kto nie zna Pipi ... Może coś poradzi.

P.S.W małej Mi jestem zakochana... nie dręcz ... nie wklejaj więcej zdjęć ... Mój limit wyczerpany.:placz:
Spójrz na mój avatar - czyż nie byliby śliczną parą ? Tylko , że avatarek już ma swoją parę ...;)

Posted

W schronisku jest Maks
http://www.dogomania.pl/threads/197140-MAKS-nie-słyszy!!!-i-co-z-tego-I-tak-uczy-się-szybciej-niż-słyszący-pies!!!!
Pies nie słyszy, ale nie przeszkadza mu to.
Trzeba nakręcić filmik jak wykonuje polecenia siad, łapa itp. - bo on to potrafi :)
Magda z nim pracuje i są efekty.

I prośba moja jest właśnie o ten filmik. Trzeba to zrobić jak będzie Magda w schronisku, a będzie w sobotę od ok. 9 rano. Ja jechać nie mogę bo pracuję. Może ktoś może podjechać? Albo zwerbować do tego kogoś znajomego???
To dla Maksa ogromna szansa.
Oczywiście przy okazji też można mu trochę zdjęć porobić - jemu i innym psom, które Magda wyprowadzi.

Posted

mały kotek, którego znalazłam już jest zdrowy i mogę go zabrać z lecznicy...
mam dla niego już ds, ale ten może go przyjąć dopiero w święta najbliżej
czy ktoś mógłby go przetrzymać do tego czasu.......nie mam co z nim zrobić.....
kocie jest grzeczne i przytulne....to mały kotek dwumiesięczny
dam karmę dla kociaka.....
proszę ogromnie o pomoc

Posted

Ss napisał(a):
Co ze staruszkiem spanielkiem? Ogłosze go na innych moich zaprzyjaznionych forach...

Staruszek moze nie jest aż taki stary, ale depresja go wykańcza.Poddał sie biedak .