Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie było mnie kilka dni, bo w zeszłym tygodniu jednego dnia dwa razy wyłączyli mi prąd.Za drugim razem poszedł i komp.Już jestem i śpieszę donieść, że hotelik Peguni, na szczęście, zapłacony.

Pegi dostała kasiurkę od:
Bjuta - 13 zł :loveu:
Gasparka, który poszedł do DS - 100 zł :loveu:
Tata Bjuty - 7 zł :loveu:

Bardzo dziękuję w imieniu ślicznej Peguni i oby szybko swój domek też znalazła, jak wcześniej Kapsliczek, a teraz Gasparek.

Wpływy 1.069.07 zł - Wydatki 1000 zł = 69,07 zł na dzień 03.02.2011

Posted

Peguni, na konto, wpłaciły:
agnieszka103 - 5 zł :loveu:
cinnamon83 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce

Bardzo dziękujemy za pieniądze!!!
Wpływy 1.114.07 zł - Wydatki 1000 zł = 114,07 zł na dzień 12.02.2011

• 2 weeks later...
Posted

Pegi - mocna w gębie, jechała ostatnio na szczepienie i mocno spuściła z tonu... Bała się bidulka bardzo w aucie, o co to chodzi i czy hotelik już się skończył, czy co? Ale potem już było OK. Nadal jest największą bystrzachą w stadzie! :)

Posted

Pegi wzbogaciła się o wpłaty od:
Ghanima - 50 zł :loveu:
Mysia_ - 20 zł :loveu: za 2 m-ce
agnieszka 103 - 5 zł :loveu:
Bjuta - 13 zł :loveu:
Tata Bjuty - 7 zł :loveu:
Bjuta - 50 zł :loveu: extra wpłata

Podziękowania za wpłaty, stokrotne, bo już na zapłacenie marca Pegusi brakowało pieniążków.

Wpływy 1.259.07 zł - Wydatki 1250 zł = 9,07 na dzień 04.03.2011

Posted

Ukradłam z wątku Chojraka. :)

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/20fec5c71e068ac0.html"][IMG]http://images38.fotosik.pl/686/20fec5c71e068ac0gen.jpg[/IMG][/URL]

od lewej Chojrak, Pegi, Sasza, dwóch pozostałych niestety nie poznaję :eviltong:

Posted

wielkie dzięki, że Bjutka zawsze roznosi "fotki zbiorówki" po innych zaiteresowanych wątkach..... ;)

wczoraj dzwoniła też do mnie bardzi miła Pani zainteresowana adopcją Pegusi....
tylko PAni ma 4 koty.... a ja nie wiem w sumie jak Pegi "żyje" z kotami, dzisiaj idziemy z Pegi do Sąsiadki zobaczyć czy bedzie wojnai....

PAni mówiła mi, że rozmawiała już z kimś z ogłoszenia, wiec pewnie z Sylwią czy Beatką.... wiec pewnie te sprawy z ew. wizytą czy umową już omówiłyście (??)

no i Pani mieszka 35 km ode mnie wiec w razie czego nie byłoby ciężko z transportem

Posted

Ogłoszenia są chyba na Mysię! Ależ to dobra wiadomość!!!! :) :) Ale szczerze mówiąc - wydaje mi się, że ona może być kotożerna... Oby nie...

Posted

teraz dopiero przeczytałam tytuł tego wątka.....
ej, ej...... jaka z Pegi jest babuleńka???? ja PAni powiedziałam że Peginia ma 5-7 latek,
ona u mnie to prawie szczeniorka, chce sie bawić, biegać i szczekać, i szczekać, i szczekać ;) żadna z niej tam babuleńka.....

ale co do kotów to też sie trochę boję bo Peginia taka "pyskata" dziewuszka......

Posted

Oby Pegi tolerowała koty.Chociaż 35 km to niedaleczko, najwyżej wróci do kikou w najgorszym przypadku.Poza tym trzeba tę panią uprzedzić, że początki w nowym domku, to może być różne.Żeby dała Peguni szansę i troszkę czasu...

Posted

test na koty wyszedł lepiej niż sie spodziewałam, Pegusia generalnie zaproszona na odległość 30 cm od kotka chciała tylko sobie iść, troche pogrzebała mu w misce i w piasku ;) ale ani razu nie szczeknęła... nawet jak kot fukał to tylko popatrzyła i nic....
to nawet dobrze wróży , przynajmniej nie rzuciła sie odrazu do szczekania i warczenia....
z drugiej strony Peginia ma taki charakter, że jak jest w nowym miejscu czy sytuacji to jest wycofana i niepewna,
a jak sie poczuje pewnie to troche taka zadziorna, pyskata pannica sie z niej robi....

Pani zadzwoniła następnego dnia, zreferowałam Jej sytuację i Pani powiedziała że się zastanowi,
a jeśli by to właśnie Pegunia miała być jej nową towarzyszką to najpierw przyjechałaby do mnie żeby ją poznać...ale od tamtej pory narazie sie nie odzywała...

Posted

To teraz czekamy na ruch pani.Fajnie, że ktoś się naszą Pegunią zainteresował, już to jest budujące.Pegi zmiataj do swojego domku, kochana.

Posted

a tu mam Peginię z Edziem i królem kanapy Mongusiem

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aefd6701884f75b6.html"][IMG]http://images38.fotosik.pl/701/aefd6701884f75b6m.jpg[/IMG][/URL]