Jump to content
Dogomania

pogryzły ją psy :( Babuleńka Pegi- siostrzyczka Kapslika. BRAKUJE DEKLARACJI :-(

Recommended Posts

Posted

Pegi ma wpłaty od :
Bjuta - 13 zł :loveu:
Tata Bjuty - 7 zł :loveu:
Mysia_ - 20 zł :loveu: za 2 m-ce
BasiaD - 10 zł :loveu:
Ingrid44 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
Mama Ingrid44 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
kmurdz - 120 zł :loveu: za 8 m-cy
Ghanima - 50 zł :loveu:
Bjuta 13 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 3.038,07 zł - Wydatki 2.790 zł = 248,07 zł na dzień 02.09.2011

Posted

[quote name='Ingrid44']DZiekujemy naszekj Kochanej ksiegowej za rozliczenie :) :) :)[/QUOTE]

Ingridko, wiem, że miewam zaległości w rozliczeniach, ale pieniążki są i ich nie przeznaczam na inne cele.Pilnuję i to bardzo, płacenia za DT, czy hotelik.Dzisiaj mój TZ miał bardzo poważny wypadek, jest po kilkugodzinnej operacji i czeka go 6 tygodni w gipsie i jest w szpitalu.Niedawno od niego wróciłam.Kolejny obowiązek mi doszedł, a nerwy mi zeżarł....Chyba Peguni trzeba ogłoszenia porobić.Jeżeli p. Barbarze zależy na Pegi, to niech sama się odezwie.Do tej pory to tylko ja dzwoniłam i tak chyba być nie powinno.Postaram się być częściej.Może ktoś ma jakiś pomysł na ogłoszenia.Jeszcze jest promocja w DZ, wydanie codzienne to 12 zł.

Posted

[quote name='Syla']Ingridko, wiem, że miewam zaległości w rozliczeniach, ale pieniążki są i ich nie przeznaczam na inne cele.Pilnuję i to bardzo, płacenia za DT, czy hotelik.Dzisiaj mój TZ miał bardzo poważny wypadek, jest po kilkugodzinnej operacji i czeka go 6 tygodni w gipsie i jest w szpitalu.Niedawno od niego wróciłam.Kolejny obowiązek mi doszedł, a nerwy mi zeżarł....Chyba Peguni trzeba ogłoszenia porobić.Jeżeli p. Barbarze zależy na Pegi, to niech sama się odezwie.Do tej pory to tylko ja dzwoniłam i tak chyba być nie powinno.Postaram się być częściej.Może ktoś ma jakiś pomysł na ogłoszenia.Jeszcze jest promocja w DZ, wydanie codzienne to 12 zł.[/QUOTE]

ojjjojoj :( znów następny pech i stres..w ostatnim czasie to wszystko tylko się wali :(

• 2 weeks later...
Posted

Pegi ma wpłaty od:
Agnieszka103 - 5 zł :loveu:
BasiaD - 10 zł :loveu:
spadek po Tadzi - 45 zł :-(

Bardzo dziękuję za wpłaty!!!

Wieczorem uzupełnię na pierwszej, muszę z TZem do lekarza pojechać.
DT jest zapłacony na początku miesiąca, tylko jeszcze nie wpisałam.

Posted

Popatrzcie jakie śliczności!!! :)

i liścik od Kikou :) :)
....Peginia też spedza chetnie czas z kotką (ktora nawiasem mówiac chyba myśli że jest starym psem ;) ) nawet jak kicia zasnela jej na plecach to siedziala nieruchomo żeby jej nie zrzucić...

......a w ogole troche szkoda dla Pegini i dla Pani , ktora ostatecznie wycofala sie z adopcji bo Pegi byłaby wymarzoną towarzyszką starszej, samotnej osoby. Pegi wskakuja jak z procy na kolanka jak sie tylko klepnie w kolano z zachetą na pieszczoty. Zawsze jest chętna na przytulaski i zabawe. Nie potrzebuje super długich spacerów.
Jest taka bystra i wesoła....

no ale! dla mnie dobrze...bo moge sie nadal cieszyc jej towarzystwem... ;)

Posted

17stego pani Barbara ma wrócić z sanatorium, ciekawe czy się odezwie.Jak tak, to będzie znaczyło, że jednak zależy jej na Pegi, choć moja, ostatnia, z nią rozmowa o tym nie świadczyła.

Wpływy 3.105,07 zł - Wydatki 3.040 zł = 65,07 zł na dzień 15.10.2011

Posted

Jejku aż się wzruszyłam jak to zdjęcie zobaczyłam :oops: tak samo moja Łezia przesiadywała na mojej Kajusi [*] :-(
Kochana Pegi... Tak dobrze, że jest bezpieczna u Kikou....

Posted

Ciotki, przepraszam, trochę bałaganu narobiło mi się w rachunkowości. A i wyjazdy wakacyjne nie sprzyjają dotrzymywaniu terminów płatności. Jutro wysyłam za IX i X.

• 2 weeks later...
Posted

Zawsze zaglądam do Peguni ale nie mam nic do powiedzenia mądrego więc tylko sprawdzam co u niej słychać i czy odnotowana jest wpłata mojej deklaracji. Przykro mi, że tak fajna psina ma tak małe zainteresowanie i do tej pory nie znalazł się kochający domek...

Posted

Pegi ma wpłaty od:
Ghanima - 50 zł :loveu:
agata51 - 20 zł :loveu:
Mysia_ - 20 zł :loveu:
Bjuta - 13 zł :loveu:

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 3.208,07 zł - Wydatki 3.040 zł = 168,07 zł na dzień 02.11.2011

Posted

Agnieszka103 napisał(a):
Zawsze zaglądam do Peguni ale nie mam nic do powiedzenia mądrego więc tylko sprawdzam co u niej słychać i czy odnotowana jest wpłata mojej deklaracji. Przykro mi, że tak fajna psina ma tak małe zainteresowanie i do tej pory nie znalazł się kochający domek...

Nie zgłaszasz veta, więc chyba wszystko pasuje ;):lol: Trzeba by poszukać jakiegoś bazarku z ogłoszeniami.Kikou zawsze zachwyca się Pegunią, szkoda, że ona jeszcze nie w domku.Pani Barbara nie zadzwoniła i ja już się nie łudzę.Może dać ją jeszcze raz do DZ, dopóki to wydanie codzienne 12 zł kosztuje.Muszę jeszcze kilka dni poczekać, żeby kasę do kikou, za listopad, móc wysłać.

Posted

Pegi ma wpłaty od:
Agnieszka103 - 5 zł :loveu:
Ingrid44 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce
Mama Ingrid44 - 40 zł :loveu: za 2 m-ce

Bardzo dziękujemy!!!

Wpływy 3.300,07 zł - Wydatki 3.290 zł = 10,07 zł na dzień 08.11.2011

W poście numer 21 są wszystkie wcześniejsze wpłaty, aż do czerwca włącznie.Nie chciałam, żeby mi ten post zabrano i stąd te przenosiny :lol: Trzeba znowu jakiś bazarek dla Pegi i Satyrka zrobić i zasilić ich trochę, bo za chwilę zaś z kasiurką będzie krucho.