Kasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 cześć :multi: a gdzie to sie podziewacie??? ;) Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Cześc :( Na dogo jestem rzadko - już mi się przejadło, przepraszam. Nie mam humoru, pisze głupoty.. Przy Czabku dużo pracy - wymiotuje, rozwalona łapka, a teraz jeszcze jakieś dziury w sierści wygryzane do krwi... :placz: Idzie się wykończyc z tą ofiara losu :( Nigdy jeszcze nie miałam tak chorowitego psa, z Figulcem jestem u weta czesto ale on to bije wszelkie statystyki :shake: Do weta nie mam mozliwości jechać, będę mogła dopiero w sobotę. Dziękuję wszystkim którzy tu zaglądają :calus: I dobranoc :calus: Jak znajde więcej czasu to popiszę dłużej i poodwiedzam Was - przepraszam że tak zaniedbałam Wasze galerie :splat:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej... no szkoda ze nie masz za dużo czasu ale fajnie że sie chociaż pojawiłaś :) Czabutek naprawde biedaczysko :( no ale cóż życze Ci dużo cierpliwości i czasu dla niego... wszystko będzie dobrze... zobaczysz :) :buzi::buzi::buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nie mam humoru, pisze głupoty.. [/quote] Myślę, że to już należy do przeszłości... Przynajmniej częsciowo... :calus: Trzymam kciuki za Czabka, biedaczysko. :( Trzymaj się cieplutko... Quote
Yakubbo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Hejjoooo! :) No wiec tak od poczatku :) FIGA jak mowilem ciesz sie ze masz aparta :) A jak kupisz sobie nowy to ten sprzedaj mi :D Hehe to ja przynajmniej fotki bede miec czesciej :D :P Co do policji, to co wy od nich chcecie? Kule bele porzadni panowie zamiast scigac gangsterow, zabojcow i gwalcicieli to scigaja tych co z neta sciagaja... A co to fotek to wiadomo <OK> :D Jak tam Czubek i jego łapka? :) Quote
Paulina_mickey Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 witam życze powrotu do zdrówka:cool3: Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [B][I]Figusiu wszystkiego naj naj naj dla Czabka :loveu:. Oby szybko wszystko wróciło do normy i abyś ty częściej pojawiała się na dogo :loveu: [/I][/B] Quote
bonita Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [B][I]My również dołączamy się do życzonek zdrowia, oraz powrotu do Dogo :D[/I][/B] Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Sylwia ja też mam nie raz taki okres, że po prostu mi się nie chce... Więc nie dziwię Ci się tym bardziej, że masz takiego biedaka chorego na głowie :( Życzę dużo zdrówka Czabiemu i wracajcie szybciutko :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Kochana... ja też wpadłam z życzeniami :) dużo sił Ci życzę :) Quote
leemonca Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 będę trzymać mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!!! Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Guffi'] I ja się dołączam do życzeń. [/quote] My również...;) Quote
Alynkaaa Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [COLOR=Red][B]witam...wpadlam sie tylkoprzywitac,brak zcasu> ale zdazylam lookanac ze pilkarz chory???? o jeeeeejjjjj duuuzo zdroooofka dla kochanego pilkarzyka!!!!!!!!!! i dla ciebie tez...co byc moglago wspierac!!:*:*:*[/B][/COLOR] Quote
Xiara Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='fidelek2']My również...;)[/quote] I ja! :) ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Figuniu jak bedziesz to napisz nam co tam u Was słychać Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 cześć Sylwia, co u Was? Jak Figa i chorutki Czabik...? :roll: Quote
Xiara Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='Pianka']Co tam słychać u Figi i Czabiego?[/quote] Właśnie, co tam u was? Quote
Marta_Ares Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Hejka Sylwia, co tam u was?? Jak tam Czabi??? Quote
:: FiGa :: Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 [SIZE=6]Cześć wszystkim!!![/SIZE] :multi: Tak sobie pomyślałam co by nie zajrzec do Figczabowej galeryjki i co widzę?? :-o Tyle ludków nas odwiedziło :multi: To se pomyślałam że nie będe taka wredna i się pokarzę, bo przez ostatnie dni wpadałam na dgm tylko by podnieść moje bidotki w potrzebie :-( [quote name='_ChiQuiTa_']Hej... no szkoda ze nie masz za dużo czasu ale fajnie że sie chociaż pojawiłaś Czabutek naprawde biedaczysko no ale cóż życze Ci dużo cierpliwości i czasu dla niego... wszystko będzie dobrze... zobaczysz [/quote]Dziękuję Edyciu :buzi: [quote name='g_o_n_i_a']Myślę, że to już należy do przeszłości... Przynajmniej częsciowo... Trzymam kciuki za Czabka, biedaczysko. Trzymaj się cieplutko...[/quote]Gosiu :loveu::loveu: Wiesz jak mi jest za TAMTO głupio. Jestem takim goopolem że się w łebku nie mieści :p [quote name='Yakubbo']Hejjoooo! No wiec tak od poczatku FIGA jak mowilem ciesz sie ze masz aparta A jak kupisz sobie nowy to ten sprzedaj mi Hehe to ja przynajmniej fotki bede miec czesciej :P Co do policji, to co wy od nich chcecie? Kule bele porzadni panowie zamiast scigac gangsterow, zabojcow i gwalcicieli to scigaja tych co z neta sciagaja... A co to fotek to wiadomo <OK> Jak tam Czubek i jego łapka? [/quote]Jeśli kupie nowy [czyt. raczej nowego nie będzie:eviltong:] to Ci tego grata nawet oddam za darmola, o. [quote name='_ChiQuiTa_']Kochana... ja też wpadłam z życzeniami dużo sił Ci życzę [/quote] [quote name='leemonca']będę trzymać mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze!!![/quote] [quote name='Guffi']I ja się dołączam do życzeń.[/quote] [quote name='fidelek2']My również...[/quote] [quote name='bonita'][B][I]My również dołączamy się do życzonek zdrowia, oraz powrotu do Dogo[/I][/B][/quote][quote name='Paulina_mickey']witam życze powrotu do zdrówka[/quote][quote name='arystokratka'][B][I]Figusiu wszystkiego naj naj naj dla Czabka . Oby szybko wszystko wróciło do normy i abyś ty częściej pojawiała się na dogo [/I][/B][/quote]Bardzo bardzo wszystkim dziękujem :loveu: I zapraszam do nas częsciej :multi: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Sylwia ja też mam nie raz taki okres, że po prostu mi się nie chce... Więc nie dziwię Ci się tym bardziej, że masz takiego biedaka chorego na głowie Życzę dużo zdrówka Czabiemu i wracajcie szybciutko :*[/quote]Tylko u mnie ten okres rozciągnał sie znacznie w czasie i trwa już trochę, no zobaczymy... [quote name='Alynkaaa'][COLOR=Red][B]witam...wpadlam sie tylkoprzywitac,brak zcasu> ale zdazylam lookanac ze pilkarz chory???? o jeeeeejjjjj duuuzo zdroooofka dla kochanego pilkarzyka!!!!!!!!!! i dla ciebie tez...co byc moglago wspierac!!:*:*:*[/B][/COLOR][/quote]Również bardzo dziekuję :loveu: Na brak czasu nie tylko ty narzekasz, szkoła i psy pochłaniają moją każdą sekundkę :-( [quote name='Marta_Ares']Hejka Sylwia, co tam u was?? Jak tam Czabi???[/quote] [quote name='Pianka']Co tam słychać u Figi i Czabiego?[/quote]Figutka ma się dobrze, a Czabutek coraz lepiej. Łapa już wyleczona, na ucho kupiłam kropelki i koleżanka mu zapuszczała. Teraz jeszcze te jego rany na nogach :shake: Zrobiłam im zdjęcie, może wkleję i ktoś będzie wiedział co to jest?? Bo do weta miałam jechać dziś, dzwoniłam do niego wczoraj i mówił ze mogę przyjechać, a dizś jak pojechałam gabinet był zamknięty :( Mam fotki :p Quote
Recommended Posts