*Magda* Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 W tym tygodniu ma spaść w Bayernie, wiec może o was tez nie zapomną? :grins: List do Mikolaja napisany? Moze zażycz sobie sniegu :grins: O nas zawsze zapominają :placz: Quote
kalyna Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Jakie przepiękne zdjęcia :loveu: ahh fajna ta Wasza pasja! Quote
Vilena Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Ja już chyba nie wstawiam więcej zdjęć bo mi głupio jak widzę Twoje Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 O nas zawsze zapominają :placz: O nas zapomnieli rok temu :mad: Lato tez o nas zapomnialo... pierwsze tygodnie byly super, a jak sie wakacje w niemczech zaczely to padal deszcz az do jesieni :placz: :o Jak pięknie.... Prawda? Czlowiek niewiele mogl tam zmienic, zawsze wiezdzajac wyciagiem na szczyt siedze przyklejona do szyby i pacze :D Uwielbiam gory, kooocham :loveu: Czy to z GoPro kamery? Pięknie!!!! Tak, kupilismy go pro by moc dokumentowac nasze postepy :D Super sprawa, daje wiele mozliwosci :) Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Jakie przepiękne zdjęcia :loveu: ahh fajna ta Wasza pasja! Zgadzam sie, deska to cos pieknego! :loveu: Choc poczatki byly bardzo bardzo ciezkie :scared: Tomek co jakis czas skleja fimiki, to z ostatniego (ja nie wybieralam muzyki :D ale jak uslyszalam tekst "je*any skill widac lajtowo na dloni" to myslalam ze padne :D) https://www.youtube.com/watch?v=TdYPdF0jyU0&list=PLYYN2grDuUmMnAFLjS9dfJIDauQPWzi1k&index=1 Ja już chyba nie wstawiam więcej zdjęć bo mi głupio jak widzę Twoje Ty masz za to dwie piekne psice, moje juz sa stare i nudne :megagrin: Quote
Guest TyŚka Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Też kocham góry, tęsknię za nimi :p Quote
*Magda* Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 O nas zapomnieli rok temu :mad: Lato tez o nas zapomnialo... pierwsze tygodnie byly super, a jak sie wakacje w niemczech zaczely to padal deszcz az do jesieni :placz: Wiem, że zapomnieli, bo byłam w styczniu na Bawarii :eviltong: Ale w dniu naszego powrotu, śnieg spadł :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 Też kocham góry, tęsknię za nimi :P A Ty nie mieszkasz gdzies w poblizu? :hmmmm: Czy mi sie pomerdalo tylko? ;) Wiem, że zapomnieli, bo byłam w styczniu na Bawarii :eviltong: Ale w dniu naszego powrotu, śnieg spadł :evil_lol: Bawaria, pod samymi alpami kurna.... i sniegu wiecej w Polsce mieli niz ja, co to ma byc :evil_lol: Ta zima bedzie inna! Czuje to :multi: Quote
Vilena Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Ty masz za to dwie piekne psice, moje juz sa stare i nudne :megagrin: Haha, ale wymyśliłaś :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Haha, ale wymyśliłaś :lol: Zobaczysz, Twoje beda w wieku moich i tez przestana byc fajne :D :D :D Takie cos dzis kupilam :loveu: Mialo byc dla Tomka na Mikolaja, ale zaczal plakac ze musimy je w koncu kupic wiec sie poddalam i pokazalam je dzis :D 21.01.2015 juz sie nie moge doczekac :multi: Bedziemy kombinowac jakies koszulki z glupiutkimi rysunkami :loveu: Quote
*Magda* Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 na koncert :) Nie trudno się tego domyśleć :P Bardziej mnie interesuje rodzaj muzy itp. ;) Quote
Guest wolfheart Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Nie trudno się tego domyśleć :P Bardziej mnie interesuje rodzaj muzy itp. ;) Die Antwoord – południowoafrykański zespół z Kapsztadu, wykonujący muzykę hip-hopową w odmianie rap-rave. :peace: Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2014 Author Posted December 4, 2014 Madzia, Die Antwoord jest specyficzna ekipa.... albo masz fiola na ich punkcie, albo ich zupełnie nie rozumiesz i wręcz nie trawisz :evil_lol: Maja ogromny dystans do życia, siebie i swojej twórczości, za to ich uwielbiam :grins: Na niemieckim YT większość ich teledysków jest niestety zablokowana ze względu na nieprzyzwoita treść :evil_lol: Ale ten najbardziej znany działa ;) https://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw Madzia, poszłabyś na to to? :grins: Quote
kalyna Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Hahahaha ja nie poszłabym :eviltong: i albo mi sie zdaje, albo kiedyś słuchałam jakieś ich piosenki, ale ręki nie dam sobie uciąć :eviltong: Quote
*Magda* Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Madzia, poszłabyś na to to? :grins: Jeden, dwa kawałki w domu mogłabym posłuchać ;) Ale cały koncert to już nie :lookarou: Nie moje klimaty :eviltong: Quote
Elfgabi Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 [/quote] Tak, kupilismy go pro by moc dokumentowac nasze postepy :D Super sprawa, daje wiele mozliwosci :) [/quote] Przymierzam sie do GoPro Hero 4 Edition List do św.Mikołaja juz wysłany! Quote
Elfgabi Posted December 4, 2014 Posted December 4, 2014 Tak, kupilismy go pro by moc dokumentowac nasze postepy :D Super sprawa, daje wiele mozliwosci :) Przymierzam sie do GoPro Hero 4 Edition List do św.Mikołaja juz wysłany! Quote
junoo Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 Hej :D Co tam słychać? Od grudnia milczysz :c Quote
Recommended Posts