*Magda* Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dobry wieczór Sylwia :) Ale miałaś cudny poranek :loveu: Ja też chcę :placz: Quote
Ptysiak Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Dobry wieczór :) O to miałaś poranek podobny do mojego tylko ja wstałam później bo po 11 :evil_lol: ps. Ty w ogóle śpisz?? Quote
angineuuka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 a to ja prawie cały dzień przespałam :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór Sylwia :) Ale miałaś cudny poranek :loveu: Ja też chcę :placz:[/QUOTE]Nie pada u was? :hmmmm: [quote name='Ptysiak'] O to miałaś poranek podobny do mojego tylko ja wstałam później bo po 11 :evil_lol: ps. Ty w ogóle śpisz??[/QUOTE]Ja nie spalam w ogole bo byl znajomy i... :diabloti: A po tym jak wszyscy juz zabili gwozdzia ja nie moglam zasnac niestety :diabloti: Wiec postanowilam posiedziec na dogo. Tutaj czas zawsze szybciej leci :evil_lol: I spalam, od 10 do 13 wczoraj ;) A dzis juz normalnie cala noc lulu :loveu: [quote name='Angi']a to ja prawie cały dzień przespałam :evil_lol:[/QUOTE] Ja w niedziele nie lubie spac dlugo bo mam pozniej poczucie straconego wolnego dzionka :mad: W nocy przez dom przeszedl huragan i pootwieral wszystkie drzwi. Ja obudzona wylecialam w samej bieliznie na podworko i moim oczom pokazal sie Marcelasty zgiety w pol... :oops: Mama dala mu z obiadu kosci kurczaka mimo iz prosilam ja by tego nie robila :mad: Ma szczescie ze Marcelasty w swojej glupocie jest na swoj sposob madry i nie narobil jej pod drzwiamim sypialni, bo ja na pewno bym tego nie posprzatala - po czyms takim juz nie musialabym prosic o to by przestala karmic psy koscmi :diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 ciacha tak smakowicie wyglądają omnom :loveu: Quote
*Magda* Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Nie pada u was? :hmmmm: [/QUOTE] Nie :(:(:( Dobrze, że tylko tak się skończyła historia z kośćmi ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 29, 2012 Author Posted October 29, 2012 [quote name='Ada_Mirra']ciacha tak smakowicie wyglądają omnom :loveu:[/QUOTE]Czy smaczne byly nie wiem, nie probowalam :evil_lol: Ale psiaki byly zachwycone ;) [quote name='magdabroy']Nie :(:(:( Dobrze, że tylko tak się skończyła historia z kośćmi ;)[/QUOTE] Bo u was tropiki przeciez Madziu :evil_lol: Ja doskonale o tym wiem... tym bardziej ze Marcel jest glupi i polyka je prawie w calosci :( Ale nie ma sily na przegadanie tego mojej mamie :( Quote
Ana :) Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [url]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0024-2.jpg[/url] do twarzy mu :loveu: Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dzień dobry Sylwiaczki :loveu: A to jak spałaś całą noc to się wyspałaś na co najmniej tydzień...:evil_lol: Jak tam Figunia?? Quote
:: FiGa :: Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Witajcie :) Ano spalam cala noc i znow zaczna sie moje problemy ze snem :evil_lol: U Fizgulki nie zauwazylam by znow kulala, na spacerach biega i szaleje jak ja najdzie glupawka i nie widac po niej by cokolwiek bolalo :loveu: I zapraszam cioteczki to bazarku cegielkowego Dineczki, zbieramy na transport do DS, potrzebujemy jeszcze 170zl :( Wplaty chocby po 1 czy 2zlo jak najbardziej mile widziane :( :Rose: Quote
baster i lusi Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Cioteczka w przytulisku w naszych stronach są dwa porzucone psiaki w Twoim typie .[URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.360255137385139.81350.122992341111421&type=1[/URL]Wybieram się tam w najbliższym czasie bo są tam też dwa psiaki w moim typie bullowate. Quote
Ptysiak Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Dobrze, że z Figunią jest lepiej :multi: Quote
:: FiGa :: Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 [quote name='monika&karol']Ciotka odpalaj e-maila :cool3:[/QUOTE]Odpalilam i... oj duzo do ogarniecia :) Postaram sie dzis na to odpisac. Ale czy nie latwiej byloby na forum? Mozna stworzyc oddzielny dzial, do ktorego dostep beda mialy osobki tylko majace upowaznienie od admina ;) [quote name='baster i lusi']Cioteczka w przytulisku w naszych stronach są dwa porzucone psiaki w Twoim typie .[URL]http://www.facebook.com/media/set/?set=a.360255137385139.81350.122992341111421&type=1[/URL]Wybieram się tam w najbliższym czasie bo są tam też dwa psiaki w moim typie bullowate.[/QUOTE]Kochana... :placz: O kurcze jakie bidy...! Sledzilam kiedys losy tych psow, ale przestalam w momencie kiedy wrocily do wlascicieli... noz sie w kieszeni otwiera i oczy zachodza lzami myslac o sytuacji tych psiakow! :angryy: Gdybym byla w PL pewnie pojechalabym tam razem z Toba i zabrala do siebie bo mialam duzy dom z ogrodem... ale jestem tutaj, daleko od domu i nie jestem w stanie pomoc :( :( :( :( :( :( :( Dobija mnie ta bezsilnosc :( Napisz mi prosze jutro jak psiaki jesli bedziesz je widziec :( [quote name='Angi']Siemka Fiziu :D[/QUOTE]Hej... [quote name='Ptysiak']Dobrze, że z Figunią jest lepiej :multi:[/QUOTE] Tak, z Figunia lepiej... a poza tym same chu*owe wiesci dzis :( Quote
*Magda* Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name=':: FiGa ::']a poza tym same chu*owe wiesci dzis :([/QUOTE] :glaszcze: Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='magdabroy']:glaszcze:[/QUOTE]:calus: [quote name='Ptysiak']chu*owe ... Coś u Was nie tak??[/QUOTE] U nas w porządku... Wszystko inne cholera bierze :( Idzie zima, sypnelo pierwszym sniegiem, a dalmatki w schroniskach zaczely wychodzic jak grzyby po deszczu... to nie sa psy, ktore moga spokojnie mieszkac w boksie, na zwenatrz. Co zime mamy przypadek zamarzniecia dalmatow, juz sie boje co przyniosa kolejne miesiace :( Od kilku dni sledze zmagania ze smiercia tych psiaczkow: [URL]https://www.facebook.com/events/423897961003733/[/URL] ....wczoraj jedna z sun przegrala walke z parwo :( Zycie drugiej nadal jest pod znakiem zapytania... ryczalam dzis jak dziecko po dowiedzeniu sie ze Pufka sie poddala :( Taka malenka, tak wiele przed bylo nia... Quote
Vilena Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Ale tu smutkiem powiewa! Przyszłam nadrobić fotki z urodzin :cool3: Piękne czapunie zrobiliście! [URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0013-1.jpg[/URL] Widzę, że Fidze wyjątkowo się podobała :lol: [URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0016-2.jpg[/URL] Ja nie mogę, jaka kulturka, jedzą z talerzyków, moje rzuciłyby się na tą michę :siara: Quote
monika&karol Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name=':: FiGa ::'] U nas w porządku... Wszystko inne cholera bierze :( Idzie zima, sypnelo pierwszym sniegiem, a dalmatki w schroniskach zaczely wychodzic jak grzyby po deszczu... to nie sa psy, ktore moga spokojnie mieszkac w boksie, na zwenatrz. Co zime mamy przypadek zamarzniecia dalmatow, juz sie boje co przyniosa kolejne miesiace :( Od kilku dni sledze zmagania ze smiercia tych psiaczkow: [URL]https://www.facebook.com/events/423897961003733/[/URL] ....wczoraj jedna z sun przegrala walke z parwo :( Zycie drugiej nadal jest pod znakiem zapytania... ryczalam dzis jak dziecko po dowiedzeniu sie ze Pufka sie poddala :( Taka malenka, tak wiele przed bylo nia...[/QUOTE] Niestety psich i kocich nieszczęść jest pełno :-( a czyja to wina?! Tylko i wyłącznie nasza - ludzi :angryy: Quote
:: FiGa :: Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='Vilena']Ale tu smutkiem powiewa! Przyszłam nadrobić fotki z urodzin :cool3: Piękne czapunie zrobiliście! [URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0013-1.jpg[/URL] Widzę, że Fidze wyjątkowo się podobała :lol: [URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0016-2.jpg[/URL] Ja nie mogę, jaka kulturka, jedzą z talerzyków, moje rzuciłyby się na tą michę :siara:[/QUOTE]Dzieki, wiem, mamy talent :evil_lol: Figowa od zawsze miala swoje zdanie i jesli jej sie cos nie podobalo to NIE i juz ;) A Marcelasty to taka plastelina, jak mu powiesz tak zrobi :evil_lol: Sytuacja z ta micha wygladala smiesznie - postawilam psom te talerze, a one patrzyly na mnie jak na idiotke "no, bardzo smieszne :watpliwy:". Na codzien nie pozalamy im jesc z talerzy a tu siooop, staja przed nimi dwa na podlodze i do tego pancia zacheca do jedzenia! :evil_lol: Kiedy juz sie przekonaly i wsunely swoje ciacha probowalam zachecic do czestowania sie z miski, ale niestety musialam ja zabrac, bo choc Figowa pieknie czestowala sie po jednym to Marcelasty przyglup wsadzil w miche leb i zaczal ciacha polykac w calosci... :wallbash: [quote name='monika&karol']Niestety psich i kocich nieszczęść jest pełno :-( a czyja to wina?! Tylko i wyłącznie nasza - ludzi :angryy:[/QUOTE] Idiotow sa tysiace, a ludzi ktorzy chca latac te dziury psich nieszczesc garstka! W przypadku kiedy nawet ktos znajdzie sie w sadzie i bedzie odpowiadal za to ze zniszczyl jakiemus psu zycie to i tak wyjdzie stamtad wlasciwie niewinny :( Jestem za tym, by w takich przypadkach "wlasciciel" ponosil wszelkie koszty zwiazane z leczeniem i hotelowaniem psa, ktorego mu odebrano... czemu fundacje maja placic za czyjas glupote i zwyrodnialstwo? :( Quote
Ptysiak Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Dzień dobry :) No bardzo smutne i to nie tylko co do dalmatków...:( W ogóle to nie jest okej, że psiaki i inne zwierzaki cierpią przez głupotę i nienawiść "ludzką"... o ile można nazwać takich ludźmi... Quote
monika&karol Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Dzisiaj czytałam na fb Pogotowia dla zwierząt o likwidacji pseudo ONków...nóż się otwiera w kieszeni :angryy: Te zdjęcia łysych psów, miejsca w którym spały - gołębnik...coś strasznego i to wszystko dla większych zarobków :shake: Quote
Recommended Posts