:: FiGa :: Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='junoo']śliczne zdjęcia :) i ten pająk w pustaku i dym i las, i Marcel :D i grzybki i wszyyyystko xD[/QUOTE] Oj oj, bo w samozachwyt wpadne :evil_lol: :B-fly: Quote
kalyna Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Czemu? Moje w lesie lubia przebywac ;) [/QUOTE] babcia naczytała się gazet, naoglądała się TV i teraz boi się, aby jakiś myśliwy się nie pomylił... my też tak mamy, że chodzimy ok. godzinki, a jest pół koszyka.. teraz czekamy na jakiś deszcz.. Quote
:: FiGa :: Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 [quote name='kalyna']babcia naczytała się gazet, naoglądała się TV i teraz boi się, aby jakiś myśliwy się nie pomylił... my też tak mamy, że chodzimy ok. godzinki, a jest pół koszyka.. teraz czekamy na jakiś deszcz..[/QUOTE] W sumie babcia ma sporo racji... mimo zakazu strzelania do psow ten proceder trwa dalej i strasz puscic psa w lesie :( W Niemczech sie z tym nie spotkalam na szczescie. Tutaj rowniez mogloby popadac bo tych grzyboli coraz mniej :shake: Quote
agaciaaa Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Nic sie nie boj, pozbieramy Cie :cool3:[/QUOTE] W takim razie dawaj jeszcze :lol: Quote
kalyna Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::']W sumie babcia ma sporo racji... mimo zakazu strzelania do psow ten proceder trwa dalej i strasz puscic psa w lesie :( W Niemczech sie z tym nie spotkalam na szczescie. Tutaj rowniez mogloby popadac bo tych grzyboli coraz mniej :shake:[/QUOTE] wiem ;) dlatego też psów nie zabieram.. choć rzadko robię tak jak mi radzą :roll: a u nas od rana pada :multi: Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='agaciaaa']W takim razie dawaj jeszcze :lol:[/QUOTE]Dalabym, wiesz ze dla Ciebie wszystko ale... nie mam :oops: [quote name='kalyna']wiem ;) dlatego też psów nie zabieram.. choć rzadko robię tak jak mi radzą :roll: a u nas od rana pada :multi:[/QUOTE]Ew na smyczach czy lince moglabys z psiakami po lesie chodzic. Najwieksze niebezpieczenstwo jest isc tam z psem ktory ucieka, czy nadto sie oddala od wlasciciela. U nas tez :placz: Wykrakalysmy ten deszcz... nie lubie deszczu :mad: Ale jesli jutro-pojutrze bedzie toche cieplej to pewnie wybierzemy sie na grzyby ;) Quote
nicnasile Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::'] U nas tez :placz: Wykrakalysmy ten deszcz... nie lubie deszczu :mad: Ale jesli jutro-pojutrze bedzie toche cieplej to pewnie wybierzemy sie na grzyby ;)[/QUOTE] Dzień dobry! Staram się wpadać regularnie, że tak powiem :eviltong: Proszę przestać marudzić, niektórzy mają gorzej, ja właśnie dziś zaczęłam remont :shake: Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='nicnasile']Dzień dobry! Staram się wpadać regularnie, że tak powiem :eviltong: Proszę przestać marudzić, niektórzy mają gorzej, ja właśnie dziś zaczęłam remont :shake:[/QUOTE]Juz wylaczylam marudzenie :grins: Zza chmur wstydliwie zaglada sloneczko, wiec mam nadzieje na piekna pogode jutro :loveu: Lech fuuuj :diabloti: Quote
nicnasile Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::'] Lech fuuuj :diabloti:[/QUOTE] aleeee właśnie czekaj, że piwo? czy że remont jest fuj :evil_lol: i jeszcze mam poprawkę w przyszłym tyg :placz: aaaa może polecisz mi jakiś film? bo się nudzę? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='nicnasile']aleeee właśnie czekaj, że piwo? czy że remont jest fuj :evil_lol: i jeszcze mam poprawkę w przyszłym tyg :placz: aaaa może polecisz mi jakiś film? bo się nudzę? :cool3:[/QUOTE]Lech fuuj :diabloti: Przeciez to siki :diabloti: A remontow tez nie zazdroszcze ;) To bedziemy kciukac za popraweczke :cool3: Na pewno dasz rade ;) [B]1000 slow[/B] ostatnio ogladalam, przyjemny :lol: Quote
nicnasile Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Lech fuuj :diabloti: Przeciez to siki :diabloti: A remontow tez nie zazdroszcze ;) To bedziemy kciukac za popraweczke :cool3: Na pewno dasz rade ;) [B]1000 slow[/B] ostatnio ogladalam, przyjemny :lol:[/QUOTE] agahahhhaha, nawiązałaś do avatara, nie ogarnęłam totalnie. Ja ogólnie nie lubię piwa, ale Leszek wjeżdża zawsze :cool1: no właśnie myślę nad tym 1000słów już od dłuższego czasu, chyba mnie przekonałaś ;) Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='nicnasile']agahahhhaha, nawiązałaś do avatara, nie ogarnęłam totalnie. Ja ogólnie nie lubię piwa, ale Leszek wjeżdża zawsze :cool1: no właśnie myślę nad tym 1000słów już od dłuższego czasu, chyba mnie przekonałaś ;)[/QUOTE] Tez kiedys myslalam ze Lech jest dobry... a miesiac temu w polsce pytali mnie "Co sie stalo" jak po malym lyczku oplulam kumpla taki byl niedobry :evil_lol: Bueeeee, naprawde bueeee :diabloti: Polecam polecam :cool3: Wczoraj ogladalam Igrzyska smierci, ale powiem szczerze ze spodziewalam sie wiecej po tym filmie ;) Quote
nicnasile Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Tez kiedys myslalam ze Lech jest dobry... a miesiac temu w polsce pytali mnie "Co sie stalo" jak po malym lyczku oplulam kumpla taki byl niedobry :evil_lol: Bueeeee, naprawde bueeee :diabloti: Polecam polecam :cool3: Wczoraj ogladalam Igrzyska smierci, ale powiem szczerze ze spodziewalam sie wiecej po tym filmie ;)[/QUOTE] Haha, a TRIXXa z biedronki znasz? :razz: skarb za 1,99zł, Igrzyska oglądałam, spoko film, choć mam podobne odczucia. Po tym jak widziałam zwiastun w kinie, miałam mega chęć iść do kina, a skończyło się na oglądaniu na kompie i dobrze... Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='nicnasile']Haha, a TRIXXa z biedronki znasz? :razz: skarb za 1,99zł, Igrzyska oglądałam, spoko film, choć mam podobne odczucia. Po tym jak widziałam zwiastun w kinie, miałam mega chęć iść do kina, a skończyło się na oglądaniu na kompie i dobrze...[/QUOTE] Nieee, nie zdazylam zapoznac sie z tym trunkiem :evil_lol: Polecasz? :evil_lol: Ja tez po zobaczenia zwiastunu bardzo chcialam do kina... na szczescie tego nie zrobilam :D Quote
nicnasile Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Nieee, nie zdazylam zapoznac sie z tym trunkiem :evil_lol: Polecasz? :evil_lol: Ja tez po zobaczenia zwiastunu bardzo chcialam do kina... na szczescie tego nie zrobilam :D[/QUOTE] Malinowe, z 4,5% wiec gicior, o cenie już mówiłam :evil_lol: Dobra, miło się gada, jak zawsze z Tobą dętko, ale bez jaj już, anatomia wzywa, czas na kończynę górną. Miłego wieczoru :) Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='nicnasile']Malinowe, z 4,5% wiec gicior, o cenie już mówiłam :evil_lol: Dobra, miło się gada, jak zawsze z Tobą dętko, ale bez jaj już, anatomia wzywa, czas na kończynę górną. Miłego wieczoru :)[/QUOTE] Malinooowe mniam :evil_lol: Owocnej nauki :calus: Quote
:: FiGa :: Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='magdabroy']Dobry wieczór :)[/QUOTE] Witajcie :loveu: Zapraszam was serdecznie na watek: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/231626-stream-dla-psiak%C3%B3w-Pomys%C5%82-na-akcj%C4%99-BEZ-ZBIERANIA-PIENI%C4%98DZY%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231626-stream-dla-psiak%C3%B3w-Pomys%C5%82-na-akcj%C4%99-BEZ-ZBIERANIA-PIENI%C4%98DZY%21[/URL] Uczestniczac w akcji pomagacie zarabiac pieniazki dla psiakow, a jednoczesnie nic was to nie kosztuje! Prosze, dolaczcie! Trzeba to rozreklamowac na dogo :) Quote
Nath Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 [quote name=':: FiGa ::']Witajcie :loveu: Zapraszam was serdecznie na watek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/231626-stream-dla-psiaków-Pomysł-na-akcję-BEZ-ZBIERANIA-PIENIĘDZY![/URL] Uczestniczac w akcji pomagacie zarabiac pieniazki dla psiakow, a jednoczesnie nic was to nie kosztuje! Prosze, dolaczcie! Trzeba to rozreklamowac na dogo :)[/QUOTE] Są gdzieś banerki do tego ? Quote
:: FiGa :: Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Nath']Są gdzieś banerki do tego ?[/QUOTE]Tak, mam go w podpisie. Zrobilabys nowy? ;) Wszelkie pomysly oczywiscie mile widziane :multi: Dzis bedzie 3 dzien, a z dnia na dzien liczba widzow pomalu rosnie ;) [quote name='Anecioreczek']czesc wam :loveu:[/QUOTE]Witajcie :loveu: Quote
Nath Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Zrobiłam swój własny, jak widać w pod spodem :) Quote
:: FiGa :: Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='Nath']Zrobiłam swój własny, jak widać w pod spodem :)[/QUOTE]Super! Dzieki wielkie za umieszczenie w podpisie! :) Cala dogomania musi sie o tym dowiedziec, to sa darmowe pieniazki do wyciagniecia a potrzeb jest naprawde wiele! Quote
Nath Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Wiadomo, a dziękować to nie ma za co :) Quote
:: FiGa :: Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Jestesmy spakowani, uzbrojeni w smaczki, wiec pakujemy Marcelka i jedziemy poznac nasza nowa kolezanke Nele ;) Trzymajcie kciuki zeby nasze malenstwa sie polubily :evil_lol: A tu macie dzisiejszego Marcelka i jego dokonanie :D Patrzcie jaki zadowolony z siebie.... [IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC0135_zps5574b1e1.jpg[/IMG] Kiedys mu leb ukrece :mad: Quote
Recommended Posts