Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Tylko tyle :(

modelki cudne :loveu:

[url]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0822.jpg[/url] jakie kochane stworzenie :loveu:
A jamniczek ma takie cudne ślipa :D

mogę Ci zadać pytanie odnośnie 50 mm 1.8? xD

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Tylko tyle :(

modelki cudne :loveu:

[URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0822.jpg[/URL] jakie kochane stworzenie :loveu:
A jamniczek ma takie cudne ślipa :D

mogę Ci zadać pytanie odnośnie 50 mm 1.8? xD[/QUOTE]Tylko? :mad:

Kochana.... pozory myla :evil_lol:

Pytaj ;) Jesli bede w stanie to odpowiem :D

[quote name='magdabroy']Cześć :)

Kasia ma 5 lat :crazyeye: Dałabym jej więcej ;)

A psinki cudniaste :loveu:[/QUOTE]Witaj :)
Rzeczywiscie Kasiulka wyglada doroslej ;)

[quote name='junoo'][URL]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_0744.jpg[/URL]
mała pirania :evil_lol:[/QUOTE]Oj taaaak, trzeba bylo bardzo uwazac na te jej male ostre zabeczki :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tylko? :mad:

Kochana.... pozory myla :evil_lol:

Pytaj ;) Jesli bede w stanie to odpowiem :D [/QUOTE]

no tylko tylko :p
oj tam mylą od razu xD

a więc jak bym chciała zrobić Tobie portret w sensie żeby twarz wypełniała obiektyw to jaką mniej więcej tak no w przybliżeniu odległość musiałabym mieć? xD

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Teraz patrzac z perspektywy czasu wychodze z podziwu... jak nam sie udalo to jednak skleic do kupy ;) Ale moze dzieki temu bedziemy silniejsi niz do tej pory ;) Dziekuje :loveu:

Taaaak, ta fotka szczegolnie to ukazuje :loveu: :evil_lol:[/QUOTE]

Czasem potrzebny jest taki kryzys, żeby umocnić związek, żeby od nowa się dogadać, przedyskutować pewne kwestie.. i zacząć tak trochę od nowa ;) Szczerze życzę powodzenia :) a tak a propo, jak długo już jesteście razem? Jeśli mogę wiedzieć :lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']no tylko tylko :p
oj tam mylą od razu xD

a więc jak bym chciała zrobić Tobie portret w sensie żeby twarz wypełniała obiektyw to jaką mniej więcej tak no w przybliżeniu odległość musiałabym mieć? xD[/QUOTE]
1h z tym malym potworkiem i zmienilabys zdanie :evil_lol:

O matko :evil_lol: Ciezkie pytanie xD
Masz kita? Ustaw sobie ogniskowa obiektywu na 50mm i bedziesz miala ten sam efekt :lol:

[quote name='agaciaaa']Czasem potrzebny jest taki kryzys, żeby umocnić związek, żeby od nowa się dogadać, przedyskutować pewne kwestie.. i zacząć tak trochę od nowa ;) Szczerze życzę powodzenia :) a tak a propo, jak długo już jesteście razem? Jeśli mogę wiedzieć :lol:[/QUOTE]
2 lata, a mieszkamy ze soba od stycznia ;)

Mam nadzieje ze pociagniemy zo soba jak najdluzej i nie pozabijamy sie nawzajem :D
Pasujemy do siebie pod wieloma wzgledami. Lubimy to samo, sluchamy tego samego, uprawiamy te same sporty, mamy wiele pomyslow na wspolne spedzanie czasu. Tylko... no. Sa w zyciu tez inne, wazniejsze sprawy. I kiedy w tym kluczowym momencie ktos zawala to wspolne jezdzenie na snowboardzie/sluchanie tej samej muzyki nie jest w stanie tego zrekompensowac....

Posted

[quote name=':: FiGa ::']O matko :evil_lol: Ciezkie pytanie xD
Masz kita? Ustaw sobie ogniskowa obiektywu na 50mm i bedziesz miala ten sam efekt :lol:[/QUOTE]

ja zazwyczaj mam takie pytania xD
to znaczy mam kita 14-42 i 40-150 jednak wydaje mi sie ze w długim to jest inny efekt xD bo tak sie zastanawiam nad 50 a 85 a skoro masz 50 to mozna Cię wykorzystać xD :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']ja zazwyczaj mam takie pytania xD
to znaczy mam kita 14-42 i 40-150 jednak wydaje mi sie ze w długim to jest inny efekt xD bo tak sie zastanawiam nad 50 a 85 a skoro masz 50 to mozna Cię wykorzystać xD :evil_lol:[/QUOTE]85tka na pewno bedziesz musiala stanac znacznie dalej od fotogragowanego czlowieka ;)

Ale tak wlasnie jest :lol: Ustaw sobie 50mm i nie zmieniajac w ogole ogniskowej zrob kilka fotek. Pozniej na 85mm. Tj nie jestem pewna do konca czy bedzie to w pelni odzwierciedlac focenie stalka (zdjeciowo na pewno nie, ale technicznie pewnie tak).

Posted

[quote name=':: FiGa ::']85tka na pewno bedziesz musiala stanac znacznie dalej od fotogragowanego czlowieka ;)

Ale tak wlasnie jest :lol: Ustaw sobie 50mm i nie zmieniajac w ogole ogniskowej zrob kilka fotek. Pozniej na 85mm. Tj nie jestem pewna do konca czy bedzie to w pelni odzwierciedlac focenie stalka (zdjeciowo na pewno nie, ale technicznie pewnie tak).[/QUOTE]

na pewno 100% nie bedzie odzwierciedlenie ale zawsze cos ;) dzieki :loveu:

Posted

Widzę, że edytowałaś pościk :lol:

[quote name=':: FiGa ::']2 lata, a mieszkamy ze soba od stycznia ;)

Mam nadzieje ze pociagniemy zo soba jak najdluzej i nie pozabijamy sie nawzajem :D
Pasujemy do siebie pod wieloma wzgledami. Lubimy to samo, sluchamy tego samego, uprawiamy te same sporty, mamy wiele pomyslow na wspolne spedzanie czasu. Tylko... no. Sa w zyciu tez inne, wazniejsze sprawy. I kiedy w tym kluczowym momencie ktos zawala to wspolne jezdzenie na snowboardzie/sluchanie tej samej muzyki nie jest w stanie tego zrekompensowac....[/QUOTE]

To tak jak u mnie ;)

No i musisz mu to uświadomić... Bez oparcia w tej drugiej osobie daleko się nie zajedzie.

Posted

Jestem! :D W końcu doczekałam się na fotki z Bielska, super są!!! :D

Bardzo ładna ta chrześnica Tomka :loveu:
I kochany szczeniuś!!!

Buziaki dla Ciebie i kropek :buzi:

Posted

jaki uroczy te n szczeniaczek :loveu:
i kogoś mi przypomina jak był mały... :D

swoją drogą to z małej faktycznie niezła modeleczka się robi, kocha obiektyw i to z wzajemnością ;)

a Jamniki wymiatają :mdleje:

Posted

Witajcie :multi:
Figowa juz zupelnie pozegnala sie z bolem :loveu: Dzis rano pierwszy raz od miesiaca truchtala przy rowerku :loveu:

[quote name='agaciaaa']Zostałam olana :([/QUOTE]W zyciu :grins:

[quote name='Ada_Mirra']na pewno 100% nie bedzie odzwierciedlenie ale zawsze cos ;) dzieki :loveu:[/QUOTE]Coz. Moze Ci zmierzyc te odleglosc jesli chcesz :lol:

[quote name='agaciaaa']Widzę, że edytowałaś pościk :lol:

To tak jak u mnie ;)

No i musisz mu to uświadomić... Bez oparcia w tej drugiej osobie daleko się nie zajedzie.[/QUOTE]Noooo, bez pomowien mi tu :evil_lol:

Niby krotko, a jednak kupa czasu :)

Latwo mowic, gorzej zrobic :lol: Facetowi powiesz, lub pokazesz w inny sposob, on wydaje sie rozumiec, ale za jakis czas schemat sie powtarza... Juz to przerabialismy :shake: Ale tym razem bylo naprawde zle, wiec moze tym razem bedzie inaczej. Na razie jest w porzadku... czas pokaze ;) Grunt to sie nie zalamywac i myslec pozytywnie :D

[quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotki :loveu:

A Kasia wydaje się być przebojową dziewczynką :D[/QUOTE]Taaak, jest z niej kawal urwisa :D

[quote name='junoo']a ja się tak stęskniłam za Marcelkiem :(
Kiedy jakieś nowe fotki? Figową tez chętnie obejrzę :evil_lol: i kota :D[/QUOTE]Ojjj... podladowalam baterie wiec moze dzis cos pofoce ;)

[quote name='Ptysiak']Dobrze, że ja mam tylko cyfrówkę bo totalnie nie wiem o czym Ty z Adą piszecie :evil_lol:[/QUOTE]Ja staram sie robic wrazenie ze wiem o co chodzi wiec przepas miedzy nami jest malenka :D:D:D

Posted

[quote name='Vilena']Jestem! :D W końcu doczekałam się na fotki z Bielska, super są!!! :D

Bardzo ładna ta chrześnica Tomka :loveu:
I kochany szczeniuś!!!

Buziaki dla Ciebie i kropek :buzi:[/QUOTE]Przyznam, troche to trwalo :oops:

Buziole dla was tez :loveu:

[quote name='darii_iia']Oj tak, świetnie mała pozuje. :)

Jaki szczyylek przesłodki. :loveu:[/QUOTE]
;)
[quote name='kalyna']jaki uroczy te n szczeniaczek :loveu:
i kogoś mi przypomina jak był mały... :D

swoją drogą to z małej faktycznie niezła modeleczka się robi, kocha obiektyw i to z wzajemnością ;)

a Jamniki wymiatają :mdleje:[/QUOTE]Mamusia jest poczwarem, a tatus nieznany. W ogole oni nie planowali psa... Kolega z pracy P. zaczal nabijac sie ze ma suczke co miala szczeniaki i jeden im zostal i bedzie musial go utopic... :angryy: Typowy schemat pozbywania sie niechcianych szczeniakow w Polsce... A P. niewiele myslac powiedzial ze wezmie tego psa i tak Daisy znalazla sie u nich ;)

Byc moze kiedys to wykorzysta :cool3: Ogolnie to zazdroszcze jej tego luzu, bo ja widzac aparat skierowany w moja strone uciekam, zaslaniam sie, albo spinam i na wielu zdjeciach wygladam dziwnie :evil_lol:

[quote name='magdabroy']Dzień dobry Sylwia :)[/QUOTE]Witaj Madziu :loveu:

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)[/QUOTE]Czesc Iza :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']Dobrze, że ja mam tylko cyfrówkę bo totalnie nie wiem o czym Ty z Adą piszecie :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name=':: FiGa ::']
Coz. Moze Ci zmierzyc te odleglosc jesli chcesz :lol:
Ja staram sie robic wrazenie ze wiem o co chodzi wiec przepas miedzy nami jest malenka :D:D:D[/QUOTE]

haha dzieki dziewczyny :evil_lol:

czekam na foty :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Niby krotko, a jednak kupa czasu :)

Latwo mowic, gorzej zrobic :lol: Facetowi powiesz, lub pokazesz w inny sposob, on wydaje sie rozumiec, ale za jakis czas schemat sie powtarza... Juz to przerabialismy :shake: Ale tym razem bylo naprawde zle, wiec moze tym razem bedzie inaczej. Na razie jest w porzadku... czas pokaze ;) Grunt to sie nie zalamywac i myslec pozytywnie :D[/QUOTE]

Jak dla mnie kupa, ja już nie pamiętam jak to było bez niego ;)

Skąd ja to znam...... :hmmmm: bo do nich dociera tylko na chwilkę, trzeba powtarzać regularnie to samo, inaczej wyleci z główki :shake: