*Magda* Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 [quote name='Polari']No, Sylwia zaniedbujesz nas. ;) Poproszę fotki. :-D[/QUOTE] Kupiła sobie szczura i ma nas w dooopie :eviltong::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='nicnasile']Nie ! Nie było, przynajmniej na Sistars. No masakra ludzie byli. ;) a na Prince może i tak, nie widziałam dobrze. Ale był mega koncert i ludzie bawili sie super, przynajmniej tam, gdzie ja stałam. :) No to ja, hahhaah :evil_lol:[/QUOTE]Moze w zlym miejscu stalas :diabloti: Jesli chodzi o koncerty to marzy mi sie..... Coma, ira, happysad... :loveu: [quote name='Luzia']Bo Ty mnie nie kochasz już i dlatego nie pamiętasz o czym pisałam :-( No a nie? Tamte ze 100 lat miąły :eviltong:[/QUOTE]:scared: Bo mam kogos innego... wybacz :oops: Oj tam oj tam :evil_lol: [quote name='Tina.Sara']cześć buraki :diabloti:[/QUOTE]Czeeesc cwikly ;) [quote name='Polari']No, Sylwia zaniedbujesz nas. ;) Poproszę fotki. :-D[/QUOTE] A czym mam je zrobic? Widelcem? :evil_lol: [quote name='magdabroy']Kupiła sobie szczura i ma nas w dooopie :eviltong::evil_lol:[/QUOTE] SZczur zwiedza PL wiec ja sobie wypraszam :evil_lol: (wlasciwie to dzis wrocil, wiec ktoo wie :cool3:) Quote
Akrum Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 FiGa a ja bym tak nieśmiało chciała przypomnieć o odesłaniu podpisanej umowy adopcyjnej :) Quote
Luzia Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] Jesli chodzi o koncerty to marzy mi sie..... Coma, ira, happysad... :loveu: :scared: Bo mam kogos innego... wybacz :oops: Oj tam oj tam :evil_lol: SZczur zwiedza PL wiec ja sobie wypraszam :evil_lol: (wlasciwie to dzis wrocil, wiec ktoo wie :cool3:)[/QUOTE] Ja na Comie ostatnio bawiłam się tak dobrze, że aż torebkę stawową sobie zepsułam o czym dowiedziałam się dopiero rano jak z nogi mi się balon zrobił :diabloti: :obrazic: Ej no serio one już w ogóle kolorów nie miały :diabloti: Już to widzę, jak tylko wróci to będziesz miała ciekawsze rzeczy do roboty :diabloti: Quote
angineuuka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Szczurzysko sobie PL zwiedza , a ty w domu siedzisz? :D :D Quote
:: FiGa :: Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 [quote name='Akrum']FiGa a ja bym tak nieśmiało chciała przypomnieć o odesłaniu podpisanej umowy adopcyjnej :)[/QUOTE] Zabij mnie, ale zupelnie mi to wylecialo z glowy! :splat: Dzis postaram sie to zrobic ;) [quote name='Luzia']Ja na Comie ostatnio bawiłam się tak dobrze, że aż torebkę stawową sobie zepsułam o czym dowiedziałam się dopiero rano jak z nogi mi się balon zrobił :diabloti: :obrazic: Ej no serio one już w ogóle kolorów nie miały :diabloti: Już to widzę, jak tylko wróci to będziesz miała ciekawsze rzeczy do roboty :diabloti:[/QUOTE] Nie pisz mi nawet :placz: Na happysad bylam 3 razy, na irze... stracilam rachube, a na Come jeszcze nie udalo mi sie pojsc :placz: Znajdz sobie w koncu faceta, mi juz znudzilo sie udawac mezczyzne :obrazic: Zalozysz sie? :mad: :siara: Nie wiem co masz na mysli :diabloti: [quote name='Angi']Szczurzysko sobie PL zwiedza , a ty w domu siedzisz? :D :D[/QUOTE] Nie narzekam :grins: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 Hej nakrapiani :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Jesli chodzi o koncerty to marzy mi sie..... Coma, ira, happysad... :loveu: [/QUOTE] eeeee ja chce Beyonce w Polsce ! :diabloti: Quote
Luzia Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Nie pisz mi nawet :placz: Na happysad bylam 3 razy, na irze... stracilam rachube, a na Come jeszcze nie udalo mi sie pojsc :placz: Znajdz sobie w koncu faceta, mi juz znudzilo sie udawac mezczyzne :obrazic: Zalozysz sie? :mad: :siara: Nie wiem co masz na mysli :diabloti: [/QUOTE] :cool1: Ja ogólnie za koncertami nie przepadam, ale na Comę zawsze i wszędzie :loveu: Pffff, a po co mi :eviltong: Wolę kobiety :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: No jasne, o co? :razz: Taaaaa :evilbat: Quote
kalyna Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 pewnie jej TZ wrócił i nie ma dla nas czasu :( Quote
Luzia Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 [quote name='kalyna']pewnie jej TZ wrócił i nie ma dla nas czasu :([/QUOTE] Tylko ciekawe czym taka zajęta :evilbat: Quote
*Magda* Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='kalyna']pewnie jej TZ wrócił i nie ma dla nas czasu :([/QUOTE] [quote name='Luzia']Tylko ciekawe czym taka zajęta :evilbat:[/QUOTE] Muszą nadrobić zaległości :evil_lol: Quote
Luzia Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 [quote name='magdabroy']Muszą nadrobić zaległości :evil_lol:[/QUOTE] To aż tak dłuuugo :lol: To ja wolę nie myśleć co by się działo jak by się przez 2 miesiące nie widzieli :evilbat: Quote
Polari Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Na dogo siedzi tylko do galerii nie wchodzi... :eviltong: Nawet dzisjaj zalogowana była. Oj, Sylwia grabisz sobie, grabisz u nas. :mad: Potem będziesz musiała ten dłuuuuuugi czas nam wynagrodzić masą zdjęć! :megagrin: Quote
NightQueen Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Cześć dzieciaki :cool3: jak spędzacie wakacje? ;) Quote
Polari Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Sylwia jest BE... :placz: Nie kocha nas. :placz: Quote
Polari Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Sylwia! :helo: Wracaj do nas! :sadCyber: Prosimy! :modla: Quote
Czarna_Owieczka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Figowa pewnie bawi się w najlepsze korzystając z wakacji i animyśli rozpieszczać chciwych dogomaniaków zdjęciami :lol: Quote
Recommended Posts