Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nicnasile']Nie ! Nie było, przynajmniej na Sistars. No masakra ludzie byli. ;) a na Prince może i tak, nie widziałam dobrze. Ale był mega koncert i ludzie bawili sie super, przynajmniej tam, gdzie ja stałam. :)
No to ja, hahhaah :evil_lol:[/QUOTE]Moze w zlym miejscu stalas :diabloti:
Jesli chodzi o koncerty to marzy mi sie..... Coma, ira, happysad... :loveu:

[quote name='Luzia']Bo Ty mnie nie kochasz już i dlatego nie pamiętasz o czym pisałam :-(

No a nie? Tamte ze 100 lat miąły :eviltong:[/QUOTE]:scared: Bo mam kogos innego... wybacz :oops:

Oj tam oj tam :evil_lol:

[quote name='Tina.Sara']cześć buraki :diabloti:[/QUOTE]Czeeesc cwikly ;)

[quote name='Polari']No, Sylwia zaniedbujesz nas. ;) Poproszę fotki. :-D[/QUOTE]
A czym mam je zrobic? Widelcem? :evil_lol:
[quote name='magdabroy']Kupiła sobie szczura i ma nas w dooopie :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
SZczur zwiedza PL wiec ja sobie wypraszam :evil_lol: (wlasciwie to dzis wrocil, wiec ktoo wie :cool3:)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Jesli chodzi o koncerty to marzy mi sie..... Coma, ira, happysad... :loveu:

:scared: Bo mam kogos innego... wybacz :oops:

Oj tam oj tam :evil_lol:

SZczur zwiedza PL wiec ja sobie wypraszam :evil_lol: (wlasciwie to dzis wrocil, wiec ktoo wie :cool3:)[/QUOTE]

Ja na Comie ostatnio bawiłam się tak dobrze, że aż torebkę stawową sobie zepsułam o czym dowiedziałam się dopiero rano jak z nogi mi się balon zrobił :diabloti:

:obrazic:

Ej no serio one już w ogóle kolorów nie miały :diabloti:

Już to widzę, jak tylko wróci to będziesz miała ciekawsze rzeczy do roboty :diabloti:

Posted

[quote name='Akrum']FiGa a ja bym tak nieśmiało chciała przypomnieć o odesłaniu podpisanej umowy adopcyjnej :)[/QUOTE]
Zabij mnie, ale zupelnie mi to wylecialo z glowy! :splat: Dzis postaram sie to zrobic ;)

[quote name='Luzia']Ja na Comie ostatnio bawiłam się tak dobrze, że aż torebkę stawową sobie zepsułam o czym dowiedziałam się dopiero rano jak z nogi mi się balon zrobił :diabloti:

:obrazic:

Ej no serio one już w ogóle kolorów nie miały :diabloti:

Już to widzę, jak tylko wróci to będziesz miała ciekawsze rzeczy do roboty :diabloti:[/QUOTE]
Nie pisz mi nawet :placz: Na happysad bylam 3 razy, na irze... stracilam rachube, a na Come jeszcze nie udalo mi sie pojsc :placz:

Znajdz sobie w koncu faceta, mi juz znudzilo sie udawac mezczyzne :obrazic:

Zalozysz sie? :mad:

:siara: Nie wiem co masz na mysli :diabloti:
[quote name='Angi']Szczurzysko sobie PL zwiedza , a ty w domu siedzisz? :D :D[/QUOTE]
Nie narzekam :grins:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie pisz mi nawet :placz: Na happysad bylam 3 razy, na irze... stracilam rachube, a na Come jeszcze nie udalo mi sie pojsc :placz:

Znajdz sobie w koncu faceta, mi juz znudzilo sie udawac mezczyzne :obrazic:

Zalozysz sie? :mad:

:siara: Nie wiem co masz na mysli :diabloti:
[/QUOTE]

:cool1: Ja ogólnie za koncertami nie przepadam, ale na Comę zawsze i wszędzie :loveu:

Pffff, a po co mi :eviltong: Wolę kobiety :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

No jasne, o co? :razz:

Taaaaa :evilbat:

Posted

[quote name='kalyna']pewnie jej TZ wrócił i nie ma dla nas czasu :([/QUOTE]

[quote name='Luzia']Tylko ciekawe czym taka zajęta :evilbat:[/QUOTE]

Muszą nadrobić zaległości :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Muszą nadrobić zaległości :evil_lol:[/QUOTE]

To aż tak dłuuugo :lol: To ja wolę nie myśleć co by się działo jak by się przez 2 miesiące nie widzieli :evilbat:

Posted

Na dogo siedzi tylko do galerii nie wchodzi... :eviltong: Nawet dzisjaj zalogowana była. Oj, Sylwia grabisz sobie, grabisz u nas. :mad: Potem będziesz musiała ten dłuuuuuugi czas nam wynagrodzić masą zdjęć! :megagrin: