kalyna Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 o matko jakie piękne foty :loveu::loveu: zakochać się można w tych zwierzakach :) ja się wybieram do Wrocławskiego zoo, ale niestety zawsze coś wypadnie :( Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='docha']o dobry pomysł, na kalamburach w kurniku parę lat temu non stop przesiadywałam z TZ-tem, tzn. w jednym pomieszczeniu przy dwóch kompach ;)[/QUOTE]Ja co prawda w kalambury nigdy nie gralam, wole makao. Ale jak gra wieksza ilosc osbokek, ktore jeszcze do tego sie znaja to smiesznie jest :evil_lol: [quote name='kalyna']o matko jakie piękne foty :loveu::loveu: zakochać się można w tych zwierzakach :) ja się wybieram do Wrocławskiego zoo, ale niestety zawsze coś wypadnie :([/QUOTE] A ja mieszkalam ponad rok we Wrocku i nie bylam w ZOO :grins: Quote
kalyna Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] A ja mieszkalam ponad rok we Wrocku i nie bylam w ZOO :grins:[/QUOTE] a ja mam nie całe 100 km :lol: byłam jak byłam mała :D to Ty pewnie kojarzysz moje miejscowości :) Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='kalyna']a ja mam nie całe 100 km :lol: byłam jak byłam mała :D to Ty pewnie kojarzysz moje miejscowości :)[/QUOTE] Ja bylam i jestem przeciwna wszelkim Zoo... dlatego tego we Wro nie odwiedzilam. Ale tu, w Monachium musialam pojechac bo obiecalam rodzenstwu :lol: Leszno kojarze jak najbardziej ;) Quote
kalyna Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] Leszno kojarze jak najbardziej ;)[/QUOTE] Tam też jest zoo,a le takie warunki miały niedźwiadki, że wykłądowca od w-fu nas tam zabrał i nawijał, że za małe klatki, że co dostaje jeść, że nie mają odpowiedniego wybiegu tip, a ja na cały głos: To może ja je wezmę? mamusia napewno się zgodzi i będzie cieszyć" tak na mnie spojrzeli jakbym całkiem serio mówiła.. :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Ja chcialam zabrac ze soba koze :evil_lol: Kochana byla :loveu: Wlasnie tego nie lubie w zoo... Smutek w tych zwierzecych oczach :( Quote
nicnasile Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::']U nas to byl niezapomniany widok - Czarna Wdowa (wychowawca, fizyczka i ogolnie nauczycielka-kosa :diabloti:) pijana w 3 doopy gadajaca o tym ze nas kocha :loveu: To byla jedna z lepszych bib na ktorych bylam :evil_lol: Laaa to widze ze konczysz mature i zyjesz pelnia zycia haha... super sposob na odreagowanie :D Beda fotki zapewne? :cool3: [/QUOTE] HAHAHA! Wyobrażam to sobie! Kurde, muszę namówić naszą wych. na vixę, tylko ona młoda jest, to nie będzie takiego efektu! Noo, będzie szaleństwo koncertowe! Fotki? Tu zobaczymy, bo na to Orange Festival nie można wnośić...lustrzanek! Można kompakty, lustrzanki nie. Lipa totalna, myślałam, że już będę miała jakiś tele, to coś pofocę, a tak? :( Z drugiej strony chcą zarobić, a dodatkowe filmy, zdjęcia w sieci to konkurencja. Chyba o to chodzi im? Bo jak nie, to nie czaję :-P Kurnik? JA CHĘTNA! :) Nałogowo cisnęłam w kalambury kiedyś :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='nicnasile']HAHAHA! Wyobrażam to sobie! Kurde, muszę namówić naszą wych. na vixę, tylko ona młoda jest, to nie będzie takiego efektu! Noo, będzie szaleństwo koncertowe! Fotki? Tu zobaczymy, bo na to Orange Festival nie można wnośić...lustrzanek! Można kompakty, lustrzanki nie. Lipa totalna, myślałam, że już będę miała jakiś tele, to coś pofocę, a tak? :( Z drugiej strony chcą zarobić, a dodatkowe filmy, zdjęcia w sieci to konkurencja. Chyba o to chodzi im? Bo jak nie, to nie czaję :-P Kurnik? JA CHĘTNA! :) Nałogowo cisnęłam w kalambury kiedyś :loveu:[/QUOTE] Taaaak, widok niezapomniany... psorka ktora normalnie mrozila nam krew w zylach przytulala wszystkich i zataczala sie... jesoooo :D :D Wow, nigdy o czyms takim jeszcze nie slyszalam :crazyeye: To nie w porzadku :shake: To zbieramy ekipe na kalambury!!! :multi: Quote
nicnasile Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Spoczi, od 15.05 jestem chętna ! ^ Tymczasem idę spać, bo jutro maturka, a ja już mam taki luz, ze...boje sie żebym wstała, haha :) 3majcie kciuki, bo angol może zaważyć o dostaniu się na studia, kurcze... Quote
:: FiGa :: Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Bedziemy trzymac kciuki mocno za wszystkich maturzystow :multi: Quote
docha Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] A ja mieszkalam ponad rok we Wrocku i nie bylam w ZOO :grins:[/QUOTE] a ja do zoo chodziłam się uczyć i mieszkałam b. blisko, natomiast nie nawiedzę cyrku dziewczyny, łamcie języki maturalne!! Quote
agaciaaa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Ooooo.... Ciocia ZoooUzaaa do nas zajrzala :evil_lol: WItaj Agaciu :calus: Koope lat :lol: Dziekuje ale nie mam wiecej fotek z zoo ;) [/QUOTE] Ty, Pączek :mad: uprzejmiej się do mnie zwracaj :diabloti: No tak już lepiej, ale mi tu nie latuj, bo byłam u Was niedawno :cool3: w TYM roku :eviltong: To pójdź znowu i zrób więcej :diabloti: Ja chętna na kalambury! :loveu: Quote
nicnasile Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='docha'] dziewczyny, łamcie języki maturalne!![/QUOTE] oświadczam wszem i wobec, że języki połamane :) podstawkę zdawałam i zgodnie wszyscy stwierdzili, że było to pocieszenie po matematyce :) Quote
:: FiGa :: Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='agaciaaa']Ty, Pączek :mad: uprzejmiej się do mnie zwracaj :diabloti: No tak już lepiej, ale mi tu nie latuj, bo byłam u Was niedawno :cool3: w TYM roku :eviltong: To pójdź znowu i zrób więcej :diabloti: Ja chętna na kalambury! :loveu:[/QUOTE]DObrze Slonce :Rose: Rozumiem ze zakopujemy topor wojenny :loveu: :diabloti: Pol roku temu :shake: To juz mozna w (pol)latach liczyc :shake: :diabloti: To ze pojde i pofote znowu jest pewne :diabloti: Ale dopiero jak dopadne inne szklo, wiec musisz byc cierpliwa :diabloti: Super, kolejna osobka :multi: [quote name='nicnasile']oświadczam wszem i wobec, że języki połamane :) podstawkę zdawałam i zgodnie wszyscy stwierdzili, że było to pocieszenie po matematyce :)[/QUOTE] Bravo corus :klacz: :calus: Quote
nicnasile Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Dziękuję mamcia :* Pewnie tę zajeb***ość odziedziczyłam po Tobie :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='nicnasile']Dziękuję mamcia :* Pewnie tę zajeb***ość odziedziczyłam po Tobie :loveu:[/QUOTE] No to raczej :evil_lol: Ogladam sobie Fast Five :loveu: Ile ja bym dala za takie sportowe autko :loveu: Quote
*Magda* Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] [URL]https://lh3.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/Tb6M8K7IrJI/AAAAAAAABSw/KF_eHrDZT4U/DSC_1202.JPG[/URL][/QUOTE] Koteczek :loveu: Quote
Onomato-Peja Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ale żeście tu nagadały. ;) Tez nie lubię zoo... Miejsce dzikich zwierząt jest w ich naturalnym środowisku a jak nie można im go z niektórych powodów zapewnić to są specjalne parki, rezerwaty ale nie zoo... XXI wiek, mamy telewizję, można pokazac zwierzaka z końca świata w TV, ale nie, lepiej trzymac je w klatkach 2x2m. Quote
nicnasile Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name=':: FiGa ::'] Nie pije juz.[/QUOTE] Nie pijesz już? :grin: :lol: Dobra, dobra, weź nie ściemniaj :evil_lol: Każdy tak mówi :diabloti: Za to, mamciu, trzymaj jutro kciukasy o 13, córeczka ma angielsky ustny! :placz: Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nicnasile powodzenia :) ja we wtorek po 10.. Angielski podstawa był tak cudowny że aż miło :) za to rozszerzenie mi nie bardzo poszło.. no ale zobaczymy. Zawsze się tak mówi, ile razy ja już słyszałam 'już nie piję' od znajomych, nie zliczysz xd a na następnej imprezie, ewentualnie dwie później jest to samo. takie uroku alkoholu :D Quote
kalyna Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja jestem abstynent już 3 lata i jakoś nie chcę pić, bo na własnej 18 dałam czadu... ale już byłam masakra pijana ale nigdy nie miałam kaca :lol: Quote
Avaloth Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Ja na własnej 18stce wypiłam z 2 banie i tyle, musiałam ogarniac towarzystwo xd za to na innych można było sobie pozwolić :D Ja jak do tej pory też zero kaca, co prawda nie byłam pijana bardzo dużo razy, ale jednak. Ale ja w zasadzie od niedawna w ogóle pije więc może dlatego. Quote
kalyna Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Avaloth']Ja na własnej 18stce wypiłam z 2 banie i tyle, musiałam ogarniac towarzystwo xd za to na innych można było sobie pozwolić :D Ja jak do tej pory też zero kaca, co prawda nie byłam pijana bardzo dużo razy, ale jednak. Ale ja w zasadzie od niedawna w ogóle pije więc może dlatego.[/QUOTE] e tam ja do 18 chlałam jak jakiś żul... a po 18 ani grama :D Quote
Recommended Posts