Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

nicnasile napisał(a):
Ufff! :)

To Marcelkowi się upiekło :-P

Nie upieklo mu sie :lol: Wrzasnelam na niego, a w jego mniemaniu to i tak zycie mu sie konczy, bo to taka ciota jest ze podniesiony ton sprowadza go do lini podlogi :lol:

Teraz zmniejszam zdjecia i... Figowa wraca do korzeni :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='nicnasile']dodałaś przy pierwszym winietkę? :)
piękne oko! :)Hahahaha tak bo tyle potrafie :evil_lol: I podobaja mi sie winetki na fotkach :grins:

[quote name='kamilka91']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvHzgB_hI/AAAAAAAAAmM/5KELtSyqaA0/_DSC3326.JPG - O mój boże, widzę pysk Figowej! :crazyeye: :D I cóż za mimika, nareszcie widzę, że to żywy pies, a nie posąg :D

Marcepan ma piękne oczko ;)O przepraszam :mad: Na poprzednich stronach jest pelno zdjec z Figowa-nieposagiem :mad:

:)

[quote name='Kaja10014']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvHzgB_hI/AAAAAAAAAmM/5KELtSyqaA0/_DSC3326.JPG
jaka uradowana :D

A wy znowu macie piękne słoneczko :placz:
Tu codziennie tak :roll: Juz mi sie nudzic zaczyna :roll: :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
O przepraszam :mad: Na poprzednich stronach jest pelno zdjec z Figowa-nieposagiem :mad:

Wiem. O te wszystkie zdjęcia chodzi ;)
Musisz przyznać, że nie zawsze tak ładnie wychodzi :eviltong:

Posted

Dobry wieczór:loveu:
po kolei. włosów wcale nie masz takich krótkich i dobrze Ci w nich. zresztą szybko odrosną. ja przeżyłam szok jak mi włosy za ramiona sporo sciachali tak że miałam ledwie za uszy.. tragedia to była, ale odrosły ^^
dalej. szok przeżyłam jak zobaczyłam zdjęcia Figi w takiej ilości i w ruchu. po prostu miodzio:loveu: a te wspólne z Marcelkiem, te ich tańce i przewracanki, ah:loveu::loveu: po prostu jej nie doceniasz, ona jest świetnym modelem tylko musi miec czas na otwarcie się:evil_lol: czy coś tam..:roll:
coś jeszcze miałam napisac, ale moja pamięc jest zbyt krótkotrwała, więc nie napiszę.

Posted

kamilka91 napisał(a):
Wiem. O te wszystkie zdjęcia chodzi ;)
Musisz przyznać, że nie zawsze tak ładnie wychodzi :eviltong:
Ok, zwracam honor :grins:

Avaloth napisał(a):
Dobry wieczór:loveu:
po kolei. włosów wcale nie masz takich krótkich i dobrze Ci w nich. zresztą szybko odrosną. ja przeżyłam szok jak mi włosy za ramiona sporo sciachali tak że miałam ledwie za uszy.. tragedia to była, ale odrosły ^^
dalej. szok przeżyłam jak zobaczyłam zdjęcia Figi w takiej ilości i w ruchu. po prostu miodzio:loveu: a te wspólne z Marcelkiem, te ich tańce i przewracanki, ah:loveu::loveu: po prostu jej nie doceniasz, ona jest świetnym modelem tylko musi miec czas na otwarcie się:evil_lol: czy coś tam..:roll:
coś jeszcze miałam napisac, ale moja pamięc jest zbyt krótkotrwała, więc nie napiszę.

Bry :multi:
Juz sie z tym strasznym faktem pogodzilam, takze wsio mi rybka :evil_lol: I tak jestem piekna :loveu: :evil_lol: (jak poczwarka, ale jednak :loveu:)
A Figowa. Mysle ze jej po prostu zimno bylo, wiec biegala... bo teraz jak sloneczko wyszlo i jest tak ok 15° caly czas to znow zaprzestala sie ruszac :evil_lol:
Skleroza w takim wieku? :evil_lol: