:: FiGa :: Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 nicnasile napisał(a):Ufff! :) To Marcelkowi się upiekło :-P Nie upieklo mu sie :lol: Wrzasnelam na niego, a w jego mniemaniu to i tak zycie mu sie konczy, bo to taka ciota jest ze podniesiony ton sprowadza go do lini podlogi :lol: Teraz zmniejszam zdjecia i... Figowa wraca do korzeni :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Wciagnelo mnie CityVille na fb hahaha :evil_lol: Quote
nicnasile Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a ja oglądam Wenecję na yt :evil_lol: Quote
nicnasile Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Spoko, odrobię do 14tej :evil_lol: Gorzej z Tobą :(:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2011 Author Posted February 9, 2011 Jutro mam wolne :diabloti: Psy zalatwie o 6 i bede spac do poludnia :diabloti: Quote
nicnasile Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 A, no to graj :) Ja pójdę jednak spać, więc dobranoc! :) Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Nie gram, przerabiam te fotki :watpliwy: I gadam z kuzynka ;) No dobra - glownie gadam z kuzynka :D Dobranoc :bye: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Zaczelam kombinowac.. ale sie wkurw... i tylko zmniejszylam te fotki :diabloti: T Macie Marcelka na dobranoc i spadam ;) Okooooo ;) Ok to Figowa tez ;) Quote
baster i lusi Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 nie wiem czemu ale kocham duże psy,choć małe tez. Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 baster i lusi napisał(a):nie wiem czemu ale kocham duże psy,choć małe tez. Bo male psy to nie psy :evil_lol: Quote
nicnasile Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 dodałaś przy pierwszym winietkę? :) piękne oko! :) Quote
kamilka91 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvHzgB_hI/AAAAAAAAAmM/5KELtSyqaA0/_DSC3326.JPG - O mój boże, widzę pysk Figowej! :crazyeye: :D I cóż za mimika, nareszcie widzę, że to żywy pies, a nie posąg :D Marcepan ma piękne oczko ;) Quote
kajkoowa Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvHzgB_hI/AAAAAAAAAmM/5KELtSyqaA0/_DSC3326.JPG jaka uradowana :D A wy znowu macie piękne słoneczko :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 [quote name='nicnasile']dodałaś przy pierwszym winietkę? :) piękne oko! :)Hahahaha tak bo tyle potrafie :evil_lol: I podobaja mi sie winetki na fotkach :grins: [quote name='kamilka91']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvHzgB_hI/AAAAAAAAAmM/5KELtSyqaA0/_DSC3326.JPG - O mój boże, widzę pysk Figowej! :crazyeye: :D I cóż za mimika, nareszcie widzę, że to żywy pies, a nie posąg :D Marcepan ma piękne oczko ;)O przepraszam :mad: Na poprzednich stronach jest pelno zdjec z Figowa-nieposagiem :mad: :) [quote name='Kaja10014']https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvHzgB_hI/AAAAAAAAAmM/5KELtSyqaA0/_DSC3326.JPG jaka uradowana :D A wy znowu macie piękne słoneczko :placz: Tu codziennie tak :roll: Juz mi sie nudzic zaczyna :roll: :evil_lol: Quote
kamilka91 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :: FiGa :: napisał(a):O przepraszam :mad: Na poprzednich stronach jest pelno zdjec z Figowa-nieposagiem :mad: Wiem. O te wszystkie zdjęcia chodzi ;) Musisz przyznać, że nie zawsze tak ładnie wychodzi :eviltong: Quote
Avaloth Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 Dobry wieczór:loveu: po kolei. włosów wcale nie masz takich krótkich i dobrze Ci w nich. zresztą szybko odrosną. ja przeżyłam szok jak mi włosy za ramiona sporo sciachali tak że miałam ledwie za uszy.. tragedia to była, ale odrosły ^^ dalej. szok przeżyłam jak zobaczyłam zdjęcia Figi w takiej ilości i w ruchu. po prostu miodzio:loveu: a te wspólne z Marcelkiem, te ich tańce i przewracanki, ah:loveu::loveu: po prostu jej nie doceniasz, ona jest świetnym modelem tylko musi miec czas na otwarcie się:evil_lol: czy coś tam..:roll: coś jeszcze miałam napisac, ale moja pamięc jest zbyt krótkotrwała, więc nie napiszę. Quote
Vilena Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 :: FiGa :: napisał(a):Bo male psy to nie psy :evil_lol: Coś w tym jest :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Vilena napisał(a):Coś w tym jest :evil_lol: :megagrin: Zaraz zostaniemy zlinczowane za wlascicieli malenstw :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 kamilka91 napisał(a):Wiem. O te wszystkie zdjęcia chodzi ;) Musisz przyznać, że nie zawsze tak ładnie wychodzi :eviltong:Ok, zwracam honor :grins: Avaloth napisał(a):Dobry wieczór:loveu: po kolei. włosów wcale nie masz takich krótkich i dobrze Ci w nich. zresztą szybko odrosną. ja przeżyłam szok jak mi włosy za ramiona sporo sciachali tak że miałam ledwie za uszy.. tragedia to była, ale odrosły ^^ dalej. szok przeżyłam jak zobaczyłam zdjęcia Figi w takiej ilości i w ruchu. po prostu miodzio:loveu: a te wspólne z Marcelkiem, te ich tańce i przewracanki, ah:loveu::loveu: po prostu jej nie doceniasz, ona jest świetnym modelem tylko musi miec czas na otwarcie się:evil_lol: czy coś tam..:roll: coś jeszcze miałam napisac, ale moja pamięc jest zbyt krótkotrwała, więc nie napiszę. Bry :multi: Juz sie z tym strasznym faktem pogodzilam, takze wsio mi rybka :evil_lol: I tak jestem piekna :loveu: :evil_lol: (jak poczwarka, ale jednak :loveu:) A Figowa. Mysle ze jej po prostu zimno bylo, wiec biegala... bo teraz jak sloneczko wyszlo i jest tak ok 15° caly czas to znow zaprzestala sie ruszac :evil_lol: Skleroza w takim wieku? :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Te fotki sa prosto zu aparatu bo nie chcialo mi sie nic poprawiac (i nie potrafie, ale to juz swoja droga :evil_lol:) I jestesmy soba z powrotem :megagrin: Jak myslicie. Co zobaczyl? Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 Y y, to bylo specjalnie do zdjecia tak :evil_lol: Quote
Vilena Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 https://lh4.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TVMvTXez3HI/AAAAAAAAAmk/dOKD07oT7P0/s576/_DSC3387.JPG Marcelka też Pańcia dobrego zachowania nie nauczyła (jęzor na wierzchu), a na mnie mówi :eviltong: Quote
Onomato-Peja Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 https://lh3.googleusercontent.com/_1MmmB7POtnk/TUw5r9ZHvLI/AAAAAAAAAgY/cbR7mo8HArU/_DSC2707.JPG extra : D Kurcze wesoło masz ;) 2 piesy. Quote
Recommended Posts