Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Cześć wszystkim :loveu:

Goś, Paskuda vel Mirka również we Wro ;)
Kubuś został w Grodzisku :( To stary kot, przywiązany do tamtego domu, został z... babcią :diabloti: :roflt:

Dziękujemy pieknie za odwiedzinki :loveu:

Wrypaliśmy się tu na jakąś niezabezpieczoną sieć, nie wiem jak długo będę mogła sobie na niej pożerować :evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bewarka napisał(a):
Hej! :loveu: Coś mnie właśnie zdziwiło, że pod avkiem jest Wrocław, przeczytałam i prosze. :) Gratulacje przeprowadzki xD
Heh dzięki :) Nie wiem czy jest czego gratulować, tam zostawiłam wszystko co miałam. Poza burakami oczywiście :diabloti:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Goś, Paskuda vel Mirka również we Wro ;)
Kubuś został w Grodzisku :( To stary kot, przywiązany do tamtego domu, został z... babcią :diabloti: :roflt:

To panienka jest?! :cool3: I wypuszczacie ją na zewnatrz

No nie dziwie się, że Kuba został, choć hmm.. Towarzystwo mogłoby byc inne :diabloti:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
To panienka jest?! :cool3: I wypuszczacie ją na zewnatrz

No nie dziwie się, że Kuba został, choć hmm.. Towarzystwo mogłoby byc inne :diabloti:

Panienka, panienka :razz: Mirosława to taki typ, że jesli się jej nie wypuści to będzie się darła do skutku :diabloti: I codziennie ktoś mi puka do drzwi, otwieram, a tu jakieś szczylki "Plosem pani, to pani kot?" :evil_lol:

Ta, zazdrościsz mu, przyznaj się :evil_lol:

Posted

Więcej zdjęc panienki :cool3: najlepiej obu :loveu:

Ta, zazdrościsz mu, przyznaj się :evil_lol:

Tak tak tak :bigcool:moze Ją odwiedzę? zaadoptuje mnie czy cos...:diabloti:

Posted

Anusia&Saba napisał(a):
Kurcze, fajnie Ci, też bym chciała mieć nowy dom :razz:
Chętnie Ci go oddam i wócę do starego ok? :eviltong: Można mówić że fajnie, na pewno ma to swoje dobre strony. Jednak tam zostali moi znajomi, przyjaciele, całe moje życie... Oddałabyś to wszystko dla nowego domu?

WeronikaM napisał(a):
też bym chciała :p
fajnie ci ;)
Patrz wyżej :p

g_o_n_i_a napisał(a):
Więcej zdjęc panienki :cool3: najlepiej obu :loveu:

Tak tak tak :bigcool:moze Ją odwiedzę? zaadoptuje mnie czy cos...:diabloti:

Postaram się :lol: zaraz coś zrobić :diabloti: :siara:

Buhahaha jedź tam dziś, dzwoniła ciocia i mówiła że... Ta osoba robi teraz to co lubi najbardziej :loveu: Może wspólne hobby znajdziecie :diabloti: Chociaż nie, Ty podobno z tym kończysz :evil_lol:

Posted

Buhahaha jedź tam dziś, dzwoniła ciocia i mówiła że... Ta osoba robi teraz to co lubi najbardziej :loveu: Może wspólne hobby znajdziecie :diabloti: Chociaż nie, Ty podobno z tym kończysz :evil_lol:

A jakies inne hobby? bo wiesz... Ja już z tym skończyłam :p Niedlugo stuknie 2 miesiące haaaaa :grins:
jestem wolna:sweetCyb:,
woolnaaa:sweetCyb::sweetCyb:,
woooooolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb:
:diabloti:

Panienki cudneeee :loveu:

Posted

:lol:

mój kot każdej nocy , kiedy śpi u mnie na łóżku musi starannie wylizać mi twarz, a szczególnie nos :roll:
nawet wyrzucanie za drzwi nie pomaga, bo wychodzi przez okno z drugiego pokoju i wchodzi do mnie z powrotem przez moje okno i czepia się nosa
nie wiem co o tym wszystkim myśleć :oops:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A jakies inne hobby? bo wiesz... Ja już z tym skończyłam :p Niedlugo stuknie 2 miesiące haaaaa :grins:
jestem wolna:sweetCyb:,
woolnaaa:sweetCyb::sweetCyb:,
woooooolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb:

Panienki cudneeee :loveu:Mówiłaś coś o kapeli ludowej ze słociny:evil_lol:
2 miechy? Ta nie mów:crazyeye: [z tego się nie da wyleczyć podobno:evil_lol:]

[quote name='WeronikaM']
:lol:

mój kot każdej nocy , kiedy śpi u mnie na łóżku musi starannie wylizać mi twarz, a szczególnie nos
nawet wyrzucanie za drzwi nie pomaga, bo wychodzi przez okno z drugiego pokoju i wchodzi do mnie z powrotem przez moje okno i czepia się nosa
nie wiem co o tym wszystkim myśleć :oops:Ma taki fetysz :evil_lol: Ciekawy kot :evil_lol:

[quote name='agaciaaa']Cześć Sylwuś :multi:

http://i30.tinypic.com/11me0kz.jpg jaka piękna uśmiechnięta mordka :loveu:

Gratuluje nowego domownika
http://i25.tinypic.com/qwynmf.jpg a Ty się tam jeszcze zmieściłaś? :evil_lol:Ta, nie wiesz czego mi gratulujesz... :mad:

Mieszczę się :diabloti: Bez nich :diabloti:

[quote name='Anusia&Saba']No niestety to jest najgorsze w przeprowadzkach :shake:

http://i25.tinypic.com/qwynmf.jpg
:loveu::lol:Ale tu już łapię nowe kontakty powolutku, schronisko mam na miejscu, nie muszę dojeżdżać 60km tak jak to miało miejsce na podkarpaciu ;) Ogólnie wszędzie mam bliżej... będzie dobrze, trzeba w to wierzyć ;)

[quote name='g_o_n_i_a']Hej Figa, podrzucam u Ciebie info, bo sporo osob tu zagląda...

Można głosować codziennie klikając TUTAJEhe to pojechałaś teraz :evil_lol::evil_lol:

Wysłałam już ;) Widziałam to u Ciebie w podpisie :p

Posted

Ta, nie wiesz czego mi gratulujesz... :mad:

Mieszczę się :diabloti: Bez nich :diabloti:

Kota :eviltong::eviltong:

Jak to bez nich? :mad:

Dawaj fotki :loveu:

Posted

agaciaaa napisał(a):
Kota :eviltong::eviltong:

Jak to bez nich? :mad:

Dawaj fotki :loveu:
Budzenia o 3 w nocy też mi gratulujesz? :diabloti:

Zdarza się też z nimi w sumie :eviltong: Ale rzadko, nine lubię spać w tłoku :eviltong:

Pomyślę :evil_lol:

Posted

Mówiłaś coś o kapeli ludowej ze słociny:evil_lol:
2 miechy? Ta nie mów:crazyeye: [z tego się nie da wyleczyć podobno:evil_lol:]

Ale ja do niej nie należę :diabloti:
Da się wyleczyć. :cool3: Tylko potem jest efekt uboczny - dożywotnio się jest ofiarą burzy hormonalnej :placz: Zabij mnie, zabij :modla:

Fajna ta Twoja kotitka - taki wypłosz :evil_lol::loveu:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Ale ja do niej nie należę :diabloti:
Da się wyleczyć. :cool3: Tylko potem jest efekt uboczny - dożywotnio się jest ofiarą burzy hormonalnej :placz: Zabij mnie, zabij :modla:

Fajna ta Twoja kotitka - taki wypłosz :evil_lol::loveu:
Myślę, że nic straconego i wszystko może się jeszcze zmenić :loveu::evil_lol:

Buhahahha :roflt: A lakier do paznokci znalazłaś? :evil_lol:

Zabiję, ino jak tak na odległość? :niewiem:

Wypłosz to dobre określenie :evil_lol: To najbrzydszy kot jakiego w życiu widziałam :diabloti: Ale i tak najkochańszy ooo :evil_lol: