:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Cześć wszystkim :loveu: Goś, Paskuda vel Mirka również we Wro ;) Kubuś został w Grodzisku :( To stary kot, przywiązany do tamtego domu, został z... babcią :diabloti: :roflt: Dziękujemy pieknie za odwiedzinki :loveu: Wrypaliśmy się tu na jakąś niezabezpieczoną sieć, nie wiem jak długo będę mogła sobie na niej pożerować :evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej! :loveu: Coś mnie właśnie zdziwiło, że pod avkiem jest Wrocław, przeczytałam i prosze. :) Gratulacje przeprowadzki xD Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Bewarka napisał(a):Hej! :loveu: Coś mnie właśnie zdziwiło, że pod avkiem jest Wrocław, przeczytałam i prosze. :) Gratulacje przeprowadzki xDHeh dzięki :) Nie wiem czy jest czego gratulować, tam zostawiłam wszystko co miałam. Poza burakami oczywiście :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 Anusia&Saba napisał(a):Teraz mieszkacie w bloku??W domu ciachniętym na pół :p W lokalu obok rezyduje jakaś firma... pogrzebowa :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 :: FiGa :: napisał(a): Goś, Paskuda vel Mirka również we Wro ;) Kubuś został w Grodzisku :( To stary kot, przywiązany do tamtego domu, został z... babcią :diabloti: :roflt: To panienka jest?! :cool3: I wypuszczacie ją na zewnatrz No nie dziwie się, że Kuba został, choć hmm.. Towarzystwo mogłoby byc inne :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 g_o_n_i_a napisał(a):To panienka jest?! :cool3: I wypuszczacie ją na zewnatrz No nie dziwie się, że Kuba został, choć hmm.. Towarzystwo mogłoby byc inne :diabloti: Panienka, panienka :razz: Mirosława to taki typ, że jesli się jej nie wypuści to będzie się darła do skutku :diabloti: I codziennie ktoś mi puka do drzwi, otwieram, a tu jakieś szczylki "Plosem pani, to pani kot?" :evil_lol: Ta, zazdrościsz mu, przyznaj się :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Kurcze, fajnie Ci, też bym chciała mieć nowy dom :razz: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Więcej zdjęc panienki :cool3: najlepiej obu :loveu: :: FiGa :: napisał(a): Ta, zazdrościsz mu, przyznaj się :evil_lol: Tak tak tak :bigcool:moze Ją odwiedzę? zaadoptuje mnie czy cos...:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Anusia&Saba napisał(a):Kurcze, fajnie Ci, też bym chciała mieć nowy dom :razz:Chętnie Ci go oddam i wócę do starego ok? :eviltong: Można mówić że fajnie, na pewno ma to swoje dobre strony. Jednak tam zostali moi znajomi, przyjaciele, całe moje życie... Oddałabyś to wszystko dla nowego domu? WeronikaM napisał(a):też bym chciała :p fajnie ci ;)Patrz wyżej :p g_o_n_i_a napisał(a):Więcej zdjęc panienki :cool3: najlepiej obu :loveu: Tak tak tak :bigcool:moze Ją odwiedzę? zaadoptuje mnie czy cos...:diabloti: Postaram się :lol: zaraz coś zrobić :diabloti: :siara: Buhahaha jedź tam dziś, dzwoniła ciocia i mówiła że... Ta osoba robi teraz to co lubi najbardziej :loveu: Może wspólne hobby znajdziecie :diabloti: Chociaż nie, Ty podobno z tym kończysz :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :: FiGa :: napisał(a): Buhahaha jedź tam dziś, dzwoniła ciocia i mówiła że... Ta osoba robi teraz to co lubi najbardziej :loveu: Może wspólne hobby znajdziecie :diabloti: Chociaż nie, Ty podobno z tym kończysz :evil_lol: A jakies inne hobby? bo wiesz... Ja już z tym skończyłam :p Niedlugo stuknie 2 miesiące haaaaa :grins: jestem wolna:sweetCyb:, woolnaaa:sweetCyb::sweetCyb:, woooooolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb::sweetCyb: :diabloti: Panienki cudneeee :loveu: Quote
WeronikaM Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 :lol: mój kot każdej nocy , kiedy śpi u mnie na łóżku musi starannie wylizać mi twarz, a szczególnie nos :roll: nawet wyrzucanie za drzwi nie pomaga, bo wychodzi przez okno z drugiego pokoju i wchodzi do mnie z powrotem przez moje okno i czepia się nosa nie wiem co o tym wszystkim myśleć :oops: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cześć Sylwuś :multi: http://i30.tinypic.com/11me0kz.jpg jaka piękna uśmiechnięta mordka :loveu: Gratuluje nowego domownika :loveu: http://i25.tinypic.com/qwynmf.jpg a Ty się tam jeszcze zmieściłaś? :evil_lol: Quote
Anusia&Saba Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Jednak tam zostali moi znajomi, przyjaciele, całe moje życie... Oddałabyś to wszystko dla nowego domu? No niestety to jest najgorsze w przeprowadzkach :shake: http://i25.tinypic.com/qwynmf.jpg :loveu::lol: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Hej Figa, podrzucam u Ciebie info, bo sporo osob tu zagląda... Można głosować codziennie klikając TUTAJ Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 [quote name='g_o_n_i_a']A jakies inne hobby? bo wiesz... Ja już z tym skończyłam :p Niedlugo stuknie 2 miesiące haaaaa :grins: jestem wolna:sweetCyb:, woolnaaa:sweetCyb::sweetCyb:, woooooolnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sweetCyb: Panienki cudneeee :loveu:Mówiłaś coś o kapeli ludowej ze słociny:evil_lol: 2 miechy? Ta nie mów:crazyeye: [z tego się nie da wyleczyć podobno:evil_lol:] [quote name='WeronikaM'] :lol: mój kot każdej nocy , kiedy śpi u mnie na łóżku musi starannie wylizać mi twarz, a szczególnie nos nawet wyrzucanie za drzwi nie pomaga, bo wychodzi przez okno z drugiego pokoju i wchodzi do mnie z powrotem przez moje okno i czepia się nosa nie wiem co o tym wszystkim myśleć :oops:Ma taki fetysz :evil_lol: Ciekawy kot :evil_lol: [quote name='agaciaaa']Cześć Sylwuś :multi: http://i30.tinypic.com/11me0kz.jpg jaka piękna uśmiechnięta mordka :loveu: Gratuluje nowego domownika http://i25.tinypic.com/qwynmf.jpg a Ty się tam jeszcze zmieściłaś? :evil_lol:Ta, nie wiesz czego mi gratulujesz... :mad: Mieszczę się :diabloti: Bez nich :diabloti: [quote name='Anusia&Saba']No niestety to jest najgorsze w przeprowadzkach :shake: http://i25.tinypic.com/qwynmf.jpg :loveu::lol:Ale tu już łapię nowe kontakty powolutku, schronisko mam na miejscu, nie muszę dojeżdżać 60km tak jak to miało miejsce na podkarpaciu ;) Ogólnie wszędzie mam bliżej... będzie dobrze, trzeba w to wierzyć ;) [quote name='g_o_n_i_a']Hej Figa, podrzucam u Ciebie info, bo sporo osob tu zagląda... Można głosować codziennie klikając TUTAJEhe to pojechałaś teraz :evil_lol::evil_lol: Wysłałam już ;) Widziałam to u Ciebie w podpisie :p Quote
agaciaaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Ta, nie wiesz czego mi gratulujesz... :mad: Mieszczę się :diabloti: Bez nich :diabloti: Kota :eviltong::eviltong: Jak to bez nich? :mad: Dawaj fotki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 agaciaaa napisał(a):Kota :eviltong::eviltong: Jak to bez nich? :mad: Dawaj fotki :loveu:Budzenia o 3 w nocy też mi gratulujesz? :diabloti: Zdarza się też z nimi w sumie :eviltong: Ale rzadko, nine lubię spać w tłoku :eviltong: Pomyślę :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ty nawet nie myśl tylko te foty nam wrzucaj:mad::diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Mówiłaś coś o kapeli ludowej ze słociny:evil_lol: 2 miechy? Ta nie mów:crazyeye: [z tego się nie da wyleczyć podobno:evil_lol:] Ale ja do niej nie należę :diabloti: Da się wyleczyć. :cool3: Tylko potem jest efekt uboczny - dożywotnio się jest ofiarą burzy hormonalnej :placz: Zabij mnie, zabij :modla: Fajna ta Twoja kotitka - taki wypłosz :evil_lol::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 g_o_n_i_a napisał(a):Ale ja do niej nie należę :diabloti: Da się wyleczyć. :cool3: Tylko potem jest efekt uboczny - dożywotnio się jest ofiarą burzy hormonalnej :placz: Zabij mnie, zabij :modla: Fajna ta Twoja kotitka - taki wypłosz :evil_lol::loveu:Myślę, że nic straconego i wszystko może się jeszcze zmenić :loveu::evil_lol: Buhahahha :roflt: A lakier do paznokci znalazłaś? :evil_lol: Zabiję, ino jak tak na odległość? :niewiem: Wypłosz to dobre określenie :evil_lol: To najbrzydszy kot jakiego w życiu widziałam :diabloti: Ale i tak najkochańszy ooo :evil_lol: Quote
Recommended Posts