Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Nie, sunia ma DT u Sylwii a pączek szuka jej domku na stałe;)
Jeśli mój umysł blondynki dobrze zrozumiał:evil_lol:

A swoją droga jest przecudowna:loveu::loveu:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olka to pies-natręt, przeciwieństwo Figowej która jest raczej usposobieniem spokoju ;)
Tolreują się, ale nic więcej ;)
Olka jednak cały czas się do Figi podwala, a moja kropa tego nie lubi.
Figa jest o nią zazdrosna i np gdy siedzi u mnie na kolanach i przyjdzie druga zazdrośnica i zacznie wrednie podszczypywać... zawiązuje się bójka i muszę psy rozdzielać :shake:

Posted

Dzięki :loveu:

Figowa skromna jest :eviltong:

Ojj Wredota chyba aż takich metod stosować mi nie będzie :lol: Zamordowałabym gdyby zaczęła mi podsikiwać w domu :mad: Lisica to skubaaaaaaniec jest :evil_lol:

W okolice Wrocławia ;)

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Dzięki :loveu:

Figowa skromna jest :eviltong:

Ojj Wredota chyba aż takich metod stosować mi nie będzie :lol: Zamordowałabym gdyby zaczęła mi podsikiwać w domu :mad: Lisica to skubaaaaaaniec jest :evil_lol:

W okolice Wrocławia ;)

No ja myślę :lol: tylko lis jest do takich rzeczy zdolny :cool1:
cooo :crazyeye: a ja myślałam, że jakoś jeszcze bliżej Rzeszowa :diabloti: pffff.....:placz:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']http://i44.tinypic.com/2822xk6.jpg
Ale żuuuuul:lol:

Największe możliwości to w Warszawie:cool3::cool3:Ojjj taaaa, w pancię się wdała :diabloti:

Ojj wieeeeem i jest tam szkoła która mne kręci... ale za daleko :roll: A moja mama powiedziała Wrocław i basta :diabloti:

[quote name='agaciaaa']Ale ja pytam o Twoje subiektywne odczucia :diabloti:

Wiesz, że jestem wieczną pesymistką, wiesz że lubię sobie ponarzekać... więc nie trudno domyślić się jakie jest moje subiektywne spojrzenie na to :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ojjj taaaa, w pancię się wdała :diabloti:

Ojj wieeeeem i jest tam szkoła która mne kręci... ale za daleko :roll: A moja mama powiedziała Wrocław i basta :diabloti:

Ładnie się psa wychowuje:roll::eviltong::evil_lol:

Daleko? Ludzie za granicę na studia wyjeżdżają a ty marudzisz na marne 300 km:shake::p

Posted

Sznaucerka-Balbina napisał(a):
Ładnie się psa wychowuje:roll::eviltong::evil_lol:

Daleko? Ludzie za granicę na studia wyjeżdżają a ty marudzisz na marne 300 km:shake::p
:p

Jeśli chodziłoby jedynie o odległość to wierz mi-nawet bym się nie zastanawiała ;)
Trzeba jeszcze przecież gdzieś mieszkać, coś jeść i w ogóle żyć w Warszawie, a tego za darmo nie dają ;) A rodziców naciągać nie będę.