:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Tak sobie wczoraj leżakowałyśmy obie :loveu: [IMG]http://images33.fotosik.pl/89/6f1168608351b762.jpg[/IMG] Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Brrr ja sie jej boje :lol: [/quote] Terminator w ciele szczeniaka :razz: Quote
AneQ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [CENTER]Furiowe i Figowe. :loveu::loveu::loveu::diabloti: Co tam słychać u Was? :)[/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']mi też :placz: jaki potfór :-o słodziak :loveu:[/QUOTE]Phi, nagle wszyscy mnie kochaja :shake: Ojj ja jestem taka ze dla wszystkich starczy :evil_lol: [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]No ja myślę, w nagrode narysuję ci Figę:loveu: Wyslij mi na PW jej najładniejsze portretówki, ja jedno wybiore i zdrobie ci rysuneczek , nie wiem czy byłas u mnie i widzialas moje nowe arcydzieło:evil_lol: Jezeli cie nie było to looknij, i jak ci sie spodoba to ci taką Fige nabazgram:lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]Emi, byłam, widziałam, trupem padłam :loveu: A zdjecie figowej... :oops: a bo ja wieeem... :oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Mała :loveu: [IMG]http://images33.fotosik.pl/89/55557550491a7217.jpg[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Terminator w ciele szczeniaka :razz:[/QUOTE]O. to to to! Dokladnie! W nocy chciala nas zywcem zjesc, myslalysmy nawet by posunac sie do okrutnego czynu - zakmkniecia jej w lazience, ale jak zaczela protestowac... hmm:evil_lol::evil_lol: [quote name='AneQ'][CENTER]Furiowe i Figowe. :loveu::loveu::loveu::diabloti: Co tam słychać u Was? :)[/CENTER][/QUOTE]Nic nie slychac :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 A na kim ona tak wypoczywa? :cool3: Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Emi, byłam, widziałam, trupem padłam :loveu: A zdjecie figowej... :oops: a bo ja wieeem... :oops:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Dawaj dawaj, tak cie kocham ze aż ci narysuje portrecik Figowej i wyśle listem poleconym:diabloti: A ty powiesisz sobie nad łóżkiem i bedziesz o mnie myslec za kazdym razem jak spojrzysz na ten portret:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Phi, nagle wszyscy mnie kochaja :shake: Ojj ja jestem taka ze dla wszystkich starczy :evil_lol: [/quote] nagle? przecież ja od zawsze :loveu: nie doceniasz mego uczucia :placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']A na kim ona tak wypoczywa? :cool3:[/QUOTE]A nie wiem :siara: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 A ten brzdąc u kuzynki zostaje na stałe :) [IMG]http://images32.fotosik.pl/89/b3b009b68fcc5506.jpg[/IMG] Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A nie wiem :siara:[/quote] Aha. To już wiem :evil_lol: Edit: Jakie maleństwo :loveu: A jaka godność tego pana/pani ? :cool3: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Wybacz, ale Ty i ja... to by nie wypalilo :shake: Ty mnie z Edytą zdradzalas caaaly czas :shake:[/quote] Ja Ciebie :crazyeye: Nigdy w życiu :placz: Quote
Kasia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hej! Kropka słodziutka a ten drugi brządc jeszcze bardziej :loveu: Prawie jak szorściak jakiś!!! Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Aha. To już wiem :evil_lol: Edit: Jakie maleństwo :loveu: A jaka godność tego pana/pani ? :cool3:[/QUOTE]Nie wiesz :siara: Brush :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Luzia&Funia']Ja Ciebie :crazyeye: Nigdy w życiu :placz:[/QUOTE]Ja CIę znam! Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Kasia']Hej! Kropka słodziutka a ten drugi brządc jeszcze bardziej :loveu: Prawie jak szorściak jakiś!!![/QUOTE]To jest szorściak :loveu: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ja Ciebie :crazyeye: Nigdy w życiu :placz:[/quote] a ze mną? :diabloti::diabloti::diabloti: [url]http://images32.fotosik.pl/89/b3b009b68fcc5506.jpg[/url] jaka swietna ma latke na oku :loveu: Quote
AneQ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nic nie slychac :eviltong:[/quote] Aha, a u nas słychać, doczekalismy sie swojej galeryjki :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie wiesz :siara: Brush :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/quote] To mnie oświeć :diabloti: O to czyścioch mały rośnie :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Hej, hej :) [quote name=':: FiGa ::'] Zakłada,y klub? :evil_lol:[/quote] Oczywiście :diabloti: :diabloti: :diabloti: Kuzynkowe brzdące cudne :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']a ze mną? :diabloti::diabloti::diabloti: [/quote] Ty to siedź cicho i się nie wychylaj :diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Ty to siedź cicho i się nie wychylaj :diabloti:[/quote] już mnie nie kochasz :placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']a ze mną? :diabloti::diabloti::diabloti: [url]http://images32.fotosik.pl/89/b3b009b68fcc5506.jpg[/url] jaka swietna ma latke na oku :loveu:[/QUOTE]Wlasnie! A z nią?! :mad: [quote name='AneQ']Aha, a u nas słychać, doczekalismy sie swojej galeryjki :loveu:[/QUOTE]Jak znajde czas to zajrze :cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']To mnie oświeć :diabloti: O to czyścioch mały rośnie :loveu:[/QUOTE]A jak myslisz? :evil_lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hej, hej :) Oczywiście :diabloti: :diabloti: :diabloti: Kuzynkowe brzdące cudne :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Jak go nazwiemy? evil_lol: Dzięki :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Jak go nazwiemy? evil_lol:[/quote] Pink girls 666 ? :lol: :lol: :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Pink girls 666 ? :lol: :lol: :lol:[/QUOTE] A nasze motto to Ave satan :loveu: Ide wyciągnąć z szafy różowe glany :loveu: Quote
Recommended Posts