Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']mi też :placz:

jaki potfór :-o słodziak :loveu:[/QUOTE]Phi, nagle wszyscy mnie kochaja :shake: Ojj ja jestem taka ze dla wszystkich starczy :evil_lol:

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]No ja myślę, w nagrode narysuję ci Figę:loveu: Wyslij mi na PW jej najładniejsze portretówki, ja jedno wybiore i zdrobie ci rysuneczek , nie wiem czy byłas u mnie i widzialas moje nowe arcydzieło:evil_lol: Jezeli cie nie było to looknij, i jak ci sie spodoba to ci taką Fige nabazgram:lol:[/B][/COLOR][/QUOTE]Emi, byłam, widziałam, trupem padłam :loveu: A zdjecie figowej... :oops: a bo ja wieeem... :oops:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Terminator w ciele szczeniaka :razz:[/QUOTE]O. to to to! Dokladnie! W nocy chciala nas zywcem zjesc, myslalysmy nawet by posunac sie do okrutnego czynu - zakmkniecia jej w lazience, ale jak zaczela protestowac... hmm:evil_lol::evil_lol:

[quote name='AneQ'][CENTER]Furiowe i Figowe. :loveu::loveu::loveu::diabloti:
Co tam słychać u Was? :)[/CENTER][/QUOTE]Nic nie slychac :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Emi, byłam, widziałam, trupem padłam :loveu: A zdjecie figowej... :oops: a bo ja wieeem... :oops:[/quote]
[COLOR=DarkOrange][B]Dawaj dawaj, tak cie kocham ze aż ci narysuje portrecik Figowej i wyśle listem poleconym:diabloti: A ty powiesisz sobie nad łóżkiem i bedziesz o mnie myslec za kazdym razem jak spojrzysz na ten portret:evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Phi, nagle wszyscy mnie kochaja :shake: Ojj ja jestem taka ze dla wszystkich starczy :evil_lol: [/quote]

nagle? przecież ja od zawsze :loveu: nie doceniasz mego uczucia :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Wybacz, ale Ty i ja... to by nie wypalilo :shake: Ty mnie z Edytą zdradzalas caaaly czas :shake:[/quote]

Ja Ciebie :crazyeye: Nigdy w życiu :placz:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Aha. To już wiem :evil_lol:

Edit:
Jakie maleństwo :loveu:
A jaka godność tego pana/pani ? :cool3:[/QUOTE]Nie wiesz :siara:

Brush :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Luzia&Funia']Ja Ciebie :crazyeye: Nigdy w życiu :placz:[/QUOTE]Ja CIę znam!

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ja Ciebie :crazyeye: Nigdy w życiu :placz:[/quote]

a ze mną? :diabloti::diabloti::diabloti:

[url]http://images32.fotosik.pl/89/b3b009b68fcc5506.jpg[/url] jaka swietna ma latke na oku :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']a ze mną? :diabloti::diabloti::diabloti:

[url]http://images32.fotosik.pl/89/b3b009b68fcc5506.jpg[/url] jaka swietna ma latke na oku :loveu:[/QUOTE]Wlasnie! A z nią?! :mad:

[quote name='AneQ']Aha, a u nas słychać, doczekalismy sie swojej galeryjki :loveu:[/QUOTE]Jak znajde czas to zajrze :cool3:

[quote name='Czarna_Owieczka']To mnie oświeć :diabloti:

O to czyścioch mały rośnie :loveu:[/QUOTE]A jak myslisz? :evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Hej, hej :)

Oczywiście :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Kuzynkowe brzdące cudne :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE]
Jak go nazwiemy? evil_lol:

Dzięki :multi: