agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Jestem u kuzynki, wiec moge jedynie dac fotke jej tymczasowej psinki :)[/quote] no pewnie, dawaj :) czy to ta kuzynka od Duecika? Mojego ulubieńca cudownego :loveu: Jeśli tak to żądam stanowczo też jego fotke! :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Widzę że bardzo :diabloti:[/QUOTE]Luzia, przecież wiesz że Cię uwielbiam :diabloti: [quote name='Anusia&Saba']To dawaj ;)[/QUOTE]Z komórki, badziewne :oops: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']no pewnie, dawaj :) czy to ta kuzynka od Duecika? Mojego ulubieńca cudownego :loveu: Jeśli tak to żądam stanowczo też jego fotke! :loveu:[/QUOTE] Zaraz dam :lol: Kobito ja za pokazanie jednej fotki płacę 1,22zł, bo potrzebne nam one będa do ogloszen. Ale, jesli mi cos kasy na koncie zostanie to Duetka tez dorzuce ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Proszę państwa oto Kropka :) [IMG]http://images31.fotosik.pl/89/3400281fd5a0e58f.jpg[/IMG] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Zaraz dam :lol: Kobito ja za pokazanie jednej fotki płacę 1,22zł, bo potrzebne nam one będa do ogloszen. Ale, jesli mi cos kasy na koncie zostanie to Duetka tez dorzuce ;)[/quote] to czemu nie wzięłaś cyfrówki? :razz::razz: [url]http://images31.fotosik.pl/89/3400281fd5a0e58f.jpg[/url] słooodka :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Taka jestem śliczna :loveu: [IMG]http://images31.fotosik.pl/89/a084a0dc6502def8.jpg[/IMG] Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Luzia, przecież wiesz że Cię uwielbiam :diabloti: [/quote] Wszystko by było super gdyby nie ten diabeł na końcu :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='agaciaaa']to czemu nie wzięłaś cyfrówki? :razz::razz: [url]http://images31.fotosik.pl/89/3400281fd5a0e58f.jpg[/url] słooodka :loveu::loveu:[/QUOTE] Bo jestem taka inteligentna :wallbash: Żeby było ciekawiej - kuzynka tego samego dnia wziela swoja cyfrowke do mnie i oba aparaty tam zostały, a domek potrzebny jest na cito bo sunia nie może tu długo zostac. Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Wszystko by było super gdyby nie ten diabeł na końcu :eviltong:[/QUOTE]No coś Ty, taka sympatyczna morda :diabloti: Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Luzia, przecież wiesz że Cię uwielbiam :diabloti: Z komórki, badziewne :oops:[/quote] [COLOR=DarkOrange][B]Łaaaaa Sylwia zdradzasz mnie!!:placz::placz::placz:[/B][/COLOR] Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Bo jestem taka inteligentna :wallbash: Żeby było ciekawiej - kuzynka tego samego dnia wziela swoja cyfrowke do mnie i oba aparaty tam zostały, a domek potrzebny jest na cito bo sunia nie może tu długo zostac.[/quote] Hihi :evil_lol::evil_lol: [url]http://images31.fotosik.pl/89/a084a0dc6502def8.jpg[/url] chyba młodziutkie to maleństwo? :loveu: Quote
Olusia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witam :) Kropka śliczna :loveu: Ma takie urocze spojrzenie :loveu: Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No coś Ty, taka sympatyczna morda :diabloti:[/quote] Taaa jasne :eviltong: Quote
Anusia&Saba Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Zgadzam się z Olusiom :loveu:. Czemu nie może zostać? Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Figa - twój fotoblog ma straszne wzięcie, bo jak patrze w " Nowe subskrybowane tematy" to ciągle mi się wyświetla : ">>1,2...5?!!...czyli 1 pies, 2 koty i 5 wacików :) ZAPRASZAMY :)" Kropcia śliczna :D :D :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Czeeeść buraku :iloveyou: [quote name=':: FiGa ::']Wrr nawet nie mów... :evil_lol: Po kolacji wigilijnej nie mogłam się ruszać, myślałam ze umre :lol:[/QUOTE] Witam w klubie, ja myślałam, ze się ocielę :diabloti: A Kropcia słodziutka :loveu: ogłaszałaś ją w necie;> Quote
Anusia&Saba Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [QUOTE]Figa - twój fotoblog ma straszne wzięcie, bo jak patrze w " Nowe subskrybowane tematy" to ciągle mi się wyświetla : ">>1,2...5?!!...czyli 1 pies, 2 koty i 5 wacików :smile: ZAPRASZAMY :smile:[/QUOTE] Hehe racja. Nie muszę szukać twojego tematu Sylwia, bo jest na pierwszej stornie ;) Nie tak jak z tematem Saby, gdzie nikt nie zagląda :( Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Łaaaaa Sylwia zdradzasz mnie!!:placz::placz::placz:[/B][/COLOR][/QUOTE]Emi, przecież wiesz że kocham tylko Ciebie kochana :loveu::loveu: [quote name='agaciaaa']Hihi :evil_lol::evil_lol: [url]http://images31.fotosik.pl/89/a084a0dc6502def8.jpg[/url] chyba młodziutkie to maleństwo? :loveu:[/QUOTE]Taaak, to 4-miesięczny potfffór :evil_lol: [quote name='Olusia']Witam :) Kropka śliczna :loveu: Ma takie urocze spojrzenie :loveu:[/QUOTE]Żeby jeszcze tym uroczym spojrzeniem jakiś dobry domek zniewoliła :kciuki: Jutro zaczynamy kampanie reklamową, kciuki potrzebne! Quote
Czarna_Owieczka Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Taaak, to 4-miesięczny potfffór :evil_lol: [/quote] Jak cos tak słodkiego i ślicznego może być potworem ? [SIZE=1](mówię jakbym szczeniaka nigdy w domu nie miała :lol: )[/SIZE] Quote
Luzia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Emi, przecież wiesz że kocham tylko Ciebie kochana :loveu::loveu: [/quote] Łamiesz mi serce :placz::placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Taaa jasne :eviltong:[/QUOTE] Masz coś do tego biednego diabełka? :mad: On jest taaaki sliczniutki :loveu: [quote name='Anusia&Saba']Zgadzam się z Olusiom. Czemu nie może zostać?[/QUOTE]Nie ma szans niestety :shake: Kuzynka ma już dwa psy, poza Duetkiem jest jeszcze maly szorstkowlosy szczenior ktorego uratowal kuzynki tata, o 3 psie nie ma mowy. [quote name='Czarna_Owieczka']Figa - twój fotoblog ma straszne wzięcie, bo jak patrze w " Nowe subskrybowane tematy" to ciągle mi się wyświetla : ">>1,2...5?!!...czyli 1 pies, 2 koty i 5 wacików :) ZAPRASZAMY :)" Kropcia śliczna :D :D :loveu:[/QUOTE]Bardzo mnie to cieszy :multi: Milo nam niezmiernie ze do nas zagladacie :loveu: I ja sama nie zadąrzam z odpisywaniem :lol: [quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść buraku :iloveyou: Witam w klubie, ja myślałam, ze się ocielę :diabloti: A Kropcia słodziutka :loveu: ogłaszałaś ją w necie;>[/QUOTE]Czesc koch.. mielonko :lol: :lol: :lol: To zupelnie jak ja :evil_lol: Nigdzie jej jeszcze nie oglaszalam, licze na to ze znajdzie dom tu, na miejsu. [quote name='Anusia&Saba']Hehe racja. Nie muszę szukać twojego tematu Sylwia, bo jest na pierwszej stornie ;) Nie tak jak z tematem Saby, gdzie nikt nie zagląda :([/QUOTE]Bo zdjec nie dajesz :mad: Quote
:: FiGa :: Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Jak cos tak słodkiego i ślicznego może być potworem ? [SIZE=1](mówię jakbym szczeniaka nigdy w domu nie miała :lol: )[/SIZE][/QUOTE]Brrr ja sie jej boje :lol: [quote name='Luzia&Funia']Łamiesz mi serce :placz::placz::placz:[/QUOTE]Wybacz, ale Ty i ja... to by nie wypalilo :shake: Ty mnie z Edytą zdradzalas caaaly czas :shake: Quote
agaciaaa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name='Luzia&Funia']Łamiesz mi serce :placz::placz::placz:[/quote] mi też :placz: [quote name=':: FiGa ::']Taaak, to 4-miesięczny potfffór :evil_lol:[/quote] jaki potfór :-o słodziak :loveu: Quote
emdziolek Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Emi, przecież wiesz że kocham tylko Ciebie kochana :loveu::loveu: [/quote] [COLOR=DarkOrange][B]No ja myślę, w nagrode narysuję ci Figę:loveu: Wyslij mi na PW jej najładniejsze portretówki, ja jedno wybiore i zdrobie ci rysuneczek , nie wiem czy byłas u mnie i widzialas moje nowe arcydzieło:evil_lol: Jezeli cie nie było to looknij, i jak ci sie spodoba to ci taką Fige nabazgram:lol:[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts