natija Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 slodko spi:)[url]http://i16.tinypic.com/6k85ohg.jpg[/url] :)witamy:) Quote
siekowa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Asik witamy u nas :multi: Obejrzeć całą naszą galerię? :crazyeye: To chyba zadanie tylko dla naprawde wytrwałych, sama bym sie tego raczej nie podjęła :lol: Bardzo mi miło, że zwierzyniec się podoba :multi: Również serdecznie pozdrawiamy ;) [/quote] Jestem bardzo wytrwała jeśli chodzi o oglądanie fotek bo to lubię a zwierzaki masz cudowne więc chce zobaczyć jak najwięcej zdjęć tylko muszę mieć więcej wolnego czasu na to. :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sylwia, wracaj mi tu i dawaj fotki!!!! :cool3: Quote
Avaloth Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 :loveu: zapraszam na pierwszy odcinek mojego fascynującego serialu xD Quote
Mudik Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Jakie słodkie szczurki też kiedys miałam ,tylko fotki mam słabe bo to scany normalnych papierowych zdjęć.Uwielbiam gryzaki,wymiziać je proszę ode mnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Cześc wszystkim, żyjemy, nie płaczcie :multi: Wpadamy tu zawsze, prawie codziennie, jednak czasu nie ma by cokolwiek napisać... :oops: Dziekujemy serdecznie za odwiedzinki, witamy cieplutko nowych w naszej galeryjce i oczywiscie zapraszamy częsciej :multi: Postaram sie Was na weekendzie poodwiedzać :oops: A teraz spadamy z Wredotą na rolki :loveu: Jest wspaniała pogoda, cieplutko, grzechem byłoby tego nie wykorzystać :evil_lol: :buzi: Quote
agaciaaa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Noooooo! :multi: dobrze, że chociaż pare słów napisałaś :loveu: A u mnie pada :shake: Quote
Luzia Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 O tej porze na rolki :crazyeye: Nienormalna jesteś a jak Cie ktoś .... no wiesz nie chcę wywoływać wilka z lasu ale ja bym się bała :diabloti: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Cześć ;) Widzę że nie tylko u nas pogoda typowo nie grudniowa :evil_lol: niedawno mieliśmy 10 stopni i nawet słońce poświeciło :cool3: co prawda wieczory chłodne i deszczowe :) dzisiaj się trochę ochłodziło, a Blaki dzielnie wypatruje śniegu przez okno :) Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='agaciaaa']Noooooo! :multi: dobrze, że chociaż pare słów napisałaś :loveu: A u mnie pada :shake:[/quote]Jak juz zaczęliście zrzędzic to musiałam sie odezwać :shake: :evil_lol::eviltong: U mnie też przed sekundką pokropiło, maleńko, ale wystarczająco by na drodze zrobiło się ślisko jak na lodzie... na rolkach szybko jeździć się nie da bo sie slizgają na boki i gleba murowana :diabloti: [quote name='Luzia&Funia']O tej porze na rolki :crazyeye: Nienormalna jesteś a jak Cie ktoś .... no wiesz nie chcę wywoływać wilka z lasu ale ja bym się bała [/quote]Jaka pora hm?? :hmmmm: I tak jest wcześnie :oops: Na wakacjach to o 20:00 się wychodziło a wracało ok 1:00-3:00 w nocy... bo wtedy jeździ się najlepiej... :loveu: Grodzisko to taka spokojna miejscowość :loveu: Jedyne czego mogę się bać to policja :shake: Ale w sumie to dziś powiedziałam znajomym panom bry wieczór i jedynie pogrozili palcem i podsumowali "A ta znowu zaczyna" :evil_lol: Drogi na rolki w Grodzisku mamy jak marzenie :loveu: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć ;) Widzę że nie tylko u nas pogoda typowo nie grudniowa :evil_lol: niedawno mieliśmy 10 stopni i nawet słońce poświeciło :cool3: co prawda wieczory chłodne i deszczowe :) dzisiaj się trochę ochłodziło, a Blaki dzielnie wypatruje śniegu przez okno :)[/quote]Za to kondycha Figowej zdechła :evil_lol: Na zimę przytyło jej się i dziś wlekła się za mną :evil_lol: Kiedy normalnie mam problemy by dotrzymać jej tempa... :watpliwy: Ludzie, nie macie pojęcia jak mi tego brakowało :loveu: Szybkość, cichy szum kółeczek... :loveu: To jest jak muzyka :loveu: Linkin Park i Hoobastank w jednym... z domieszką Papa Roach :loveu: Ja nie chcę już zimy :placz: Ja chcę lato, wiosnę... COKOLWIEK, byle dało się jeździć na rolkach :placz::placz: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 I taka świetna nowinka... moja kochana mamcia powiedziała mi, żeeeee... pod choinkę dostanę agresy :crazyeye: Normalnie nie mogę uwierzyć, bo jeszcze pół roku temu mówiła mi, że o agresach moge pomarzyć, bo ona na coś takiego się nie zgadza :roll: Co to, dzień dobroci dla chorych na ADHD shizów? :niewiem: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Pianka']Rolkomanka:evil_lol::diabloti:[/quote]Jaaaa?? No coś Ty :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ja tam zimę lubię, bo jest jak wakacje, czyli raz w roku, krótko i dużo się dzieje :evil_lol: zamiast na rolkach będziesz na łyżwy z figą chodzić :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Czarna_Owieczka']Ja tam zimę lubię, bo jest jak wakacje, czyli raz w roku, krótko i dużo się dzieje :evil_lol: zamiast na rolkach będziesz na łyżwy z figą chodzić :lol:[/quote] Łyżwy mam, ale nigdy na nich nie jeździłam :( Nie ma warunków, najbliższe lodowisko mam w Przeworsku - zero dojazdów i jeszcze zima jest do doopy i lodowiska nie ma :watpliwy: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Sama sobie wylej jak będzie mróz ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Gdzie? :niewiem: Ja muszę mieć dużo miejsca, bo to dla mnie żadna frajda kokosić sie na małym skrawku :lol: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Chciałabym mieć taką szkołę jak jest w rzeszowie - tam w gimn po lekcjach są spotkania z gościem, który uczy dzieciaki na sali gimnastycznej jeździć w agresach :( Bosz ja teeeeeż chceeeeeeeeeee :placz: Quote
Pianka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Chciałabym mieć taką szkołę jak jest w rzeszowie - tam w gimn po lekcjach są spotkania z gościem, który uczy dzieciaki na sali gimnastycznej jeździć w agresach :( Bosz ja teeeeeż chceeeeeeeeeee :placz:[/quote] Taa było o tym gdzies w telewizji. Spoko gośc, zeby kazdy nauczyciel taki był:roll: Quote
:: FiGa :: Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Taaa, mówili 2 razy, oglądałam.. i widziałam też tego nauczyciela, Wodzu, w akcji w skateparku w Rzeszowie... :placz: Jeździ jak marzenie :loveu: Quote
Recommended Posts