Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Asik witamy u nas :multi:
Obejrzeć całą naszą galerię? :crazyeye: To chyba zadanie tylko dla naprawde wytrwałych, sama bym sie tego raczej nie podjęła :lol:
Bardzo mi miło, że zwierzyniec się podoba :multi: Również serdecznie pozdrawiamy ;)
[/quote]

Jestem bardzo wytrwała jeśli chodzi o oglądanie fotek bo to lubię a zwierzaki masz cudowne więc chce zobaczyć jak najwięcej zdjęć tylko muszę mieć więcej wolnego czasu na to. :evil_lol:

Posted

Jakie słodkie szczurki też kiedys miałam ,tylko fotki mam słabe bo to scany normalnych papierowych zdjęć.Uwielbiam gryzaki,wymiziać je proszę ode mnie:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Cześc wszystkim, żyjemy, nie płaczcie :multi:

Wpadamy tu zawsze, prawie codziennie, jednak czasu nie ma by cokolwiek napisać... :oops:

Dziekujemy serdecznie za odwiedzinki, witamy cieplutko nowych w naszej galeryjce i oczywiscie zapraszamy częsciej :multi:

Postaram sie Was na weekendzie poodwiedzać :oops:

A teraz spadamy z Wredotą na rolki :loveu: Jest wspaniała pogoda, cieplutko, grzechem byłoby tego nie wykorzystać :evil_lol:

:buzi:

Posted

Cześć ;)
Widzę że nie tylko u nas pogoda typowo nie grudniowa :evil_lol: niedawno mieliśmy 10 stopni i nawet słońce poświeciło :cool3: co prawda wieczory chłodne i deszczowe :) dzisiaj się trochę ochłodziło, a Blaki dzielnie wypatruje śniegu przez okno :)

Posted

[quote name='agaciaaa']Noooooo! :multi: dobrze, że chociaż pare słów napisałaś :loveu:

A u mnie pada :shake:[/quote]Jak juz zaczęliście zrzędzic to musiałam sie odezwać :shake: :evil_lol::eviltong:

U mnie też przed sekundką pokropiło, maleńko, ale wystarczająco by na drodze zrobiło się ślisko jak na lodzie... na rolkach szybko jeździć się nie da bo sie slizgają na boki i gleba murowana :diabloti:

[quote name='Luzia&Funia']O tej porze na rolki :crazyeye:
Nienormalna jesteś a jak Cie ktoś .... no wiesz nie chcę wywoływać wilka z lasu ale ja bym się bała [/quote]Jaka pora hm?? :hmmmm: I tak jest wcześnie :oops: Na wakacjach to o 20:00 się wychodziło a wracało ok 1:00-3:00 w nocy... bo wtedy jeździ się najlepiej... :loveu:

Grodzisko to taka spokojna miejscowość :loveu: Jedyne czego mogę się bać to policja :shake: Ale w sumie to dziś powiedziałam znajomym panom bry wieczór i jedynie pogrozili palcem i podsumowali "A ta znowu zaczyna" :evil_lol:
Drogi na rolki w Grodzisku mamy jak marzenie :loveu:

[quote name='Czarna_Owieczka']Cześć ;)
Widzę że nie tylko u nas pogoda typowo nie grudniowa :evil_lol: niedawno mieliśmy 10 stopni i nawet słońce poświeciło :cool3: co prawda wieczory chłodne i deszczowe :) dzisiaj się trochę ochłodziło, a Blaki dzielnie wypatruje śniegu przez okno :)[/quote]Za to kondycha Figowej zdechła :evil_lol: Na zimę przytyło jej się i dziś wlekła się za mną :evil_lol: Kiedy normalnie mam problemy by dotrzymać jej tempa... :watpliwy:

Ludzie, nie macie pojęcia jak mi tego brakowało :loveu:

Szybkość, cichy szum kółeczek... :loveu: To jest jak muzyka :loveu: Linkin Park i Hoobastank w jednym... z domieszką Papa Roach :loveu:

Ja nie chcę już zimy :placz: Ja chcę lato, wiosnę... COKOLWIEK, byle dało się jeździć na rolkach :placz::placz:

Posted

I taka świetna nowinka... moja kochana mamcia powiedziała mi, żeeeee...
pod choinkę dostanę agresy :crazyeye:
Normalnie nie mogę uwierzyć, bo jeszcze pół roku temu mówiła mi, że o agresach moge pomarzyć, bo ona na coś takiego się nie zgadza :roll:

Co to, dzień dobroci dla chorych na ADHD shizów? :niewiem:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']Ja tam zimę lubię, bo jest jak wakacje, czyli raz w roku, krótko i dużo się dzieje :evil_lol: zamiast na rolkach będziesz na łyżwy z figą chodzić :lol:[/quote]
Łyżwy mam, ale nigdy na nich nie jeździłam :( Nie ma warunków, najbliższe lodowisko mam w Przeworsku - zero dojazdów i jeszcze zima jest do doopy i lodowiska nie ma :watpliwy:

Posted

Chciałabym mieć taką szkołę jak jest w rzeszowie - tam w gimn po lekcjach są spotkania z gościem, który uczy dzieciaki na sali gimnastycznej jeździć w agresach :( Bosz ja teeeeeż chceeeeeeeeeee :placz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Chciałabym mieć taką szkołę jak jest w rzeszowie - tam w gimn po lekcjach są spotkania z gościem, który uczy dzieciaki na sali gimnastycznej jeździć w agresach :( Bosz ja teeeeeż chceeeeeeeeeee :placz:[/quote]
Taa było o tym gdzies w telewizji. Spoko gośc, zeby kazdy nauczyciel taki był:roll: