Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :multi: ale nagadane :mad:

[quote name=':: FiGa ::']Agaciu, złotko chyba mi tego nie zrobisz i sie na mnie nie obrazisz :placz:
Co do odesłania to nie ma sprawy.... ale reklamacji nie przyjmuje! :evil_lol:[/quote]Jeszcze sie zastanowie :cool3:
Dobra, ślij :loveu: reklamacji nie będzie, chyba że Ruda zechce mi Sare zejść :evil_lol:

[URL]http://i23.tinypic.com/r1irm1.jpg[/URL] ale oczy im świecą :loveu:

Figusia cudna :loveu: mordeczka kochana :loveu:

PS. ale masz fajnego wfiste :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']Cześć, cześć :multi: bezmózgowce wy kochane :loveu: :loveu:[/quote]Cześc :)
Wiecie co? Zmienie sobie nicka na [B]odmóżdżona[/B] :evil_lol: To by chyba najlepiej pasowało :diabloti:

[quote name='Marta_Ares']oo Sylwia co Ty tak wczesnie wstajesz:diabloti:[/quote]Czasami i w sobote wstać trzeba skoro świt - 11:30 :eviltong:

Posted

Cześć :multi:

[quote name=':: FiGa ::']Agatko, więc obawiam się że reklamacja będzie bo rudzik to terrorysta, Figową męczy cały czas :eviltong:[/quote]

to ja Kube poprosze :loveu:

Posted

A ja uwielbiam zime, a szczególnie zimowe wieczory kiedy za oknem pruszy śnieg :loveu: który napada do kolan :D
Blakiego główna zimowa atrakcja to śnieg i po powrocie do domu trzeba go odmrażać bo jest w kulach śnieżnych i dłuższe włosy obklejone śniegiem zamarzają :) i zima jest Wigilia, Boże Narodzenie, zakupy świąteczne i ta cała atmosfera świąteczna, ozdoby, choinka, prezenty, lampki :loveu: i reklamy coca coli :razz:

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']A ja uwielbiam zime, a szczególnie zimowe wieczory kiedy za oknem pruszy śnieg :loveu: który napada do kolan :D
Blakiego główna zimowa atrakcja to śnieg i po powrocie do domu trzeba go odmrażać bo jest w kulach śnieżnych i dłuższe włosy obklejone śniegiem zamarzają :) i zima jest Wigilia, Boże Narodzenie, zakupy świąteczne i ta cała atmosfera świąteczna, ozdoby, choinka, prezenty, lampki :loveu: i reklamy coca coli :razz:[/quote]A ja nie znosze tej bieganiny przedświątecznej :mad:

A wigilia w mojej rodzinie to porażka także nie mam sie z czego cieszyć...

Ja chce laaaatooo :placz: I długie spacerki do lasu z psami :-(

[quote name='Marta_Ares']u nas od rana swiecilo slonko i bylo wmiare cieplo, a teraz leje caly czasy:shake:[/quote]Ja pisze petycje o zmiane pogody :mad:

[quote name='basia bonnie']zmień, zmień, odmóżdżona :loveu: spokojnie i tak każdy będzie wiedział, że to Figowa :diabloti:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Boje sie co na to reszta, kiedy bić mnie chciały jak na Sylwia chciałam zmienic :-o

Posted

Znalazłam sobie wczoraj fajny zespolik, wprawdzie stary bo rozwiązany został w 2005 roku, ale bardzo mi się spodobał.
[url]http://pl.youtube.com/watch?v=xfxlzq2Nfno[/url]
Ludki znacie może podobne zespoły? Podobne do tego poza Linkin Park, Papa Roach, Hoobastank, Drowning Pool, Creed, Nickelback, bo te znam. Znacie? :)

Posted

Cześć odmóżdżona :diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']Agatko a Kubusia to ja nie oddam za nic w świecie :evilbat:[/quote]

no daaaaaj, albo chociaż pożycz na zime :cool3: a swoją drogą dawno Kuby fotek nie było :cool3: dawaj i to już :diabloti:

Posted

:roflt:Chyba rzeczywiście zmienie sobie nicka :roflt:
Kubus jest mój i kropka, a ja jesem egoistka i sie nie podziele :diabloti:

Kubuś dla Agaci ;)
[IMG]http://i20.tinypic.com/2n80c5c.jpg[/IMG]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']:roflt:Chyba rzeczywiście zmienie sobie nicka :roflt:
Kubus jest mój i kropka, a ja jesem egoistka i sie nie podziele :diabloti:[/quote]

zmień, zmień, w końcu teraz moda na zmienianie :evil_lol:
egoistka.. to mało powiedziane :diabloti:

dziękuje za Kubusia :loveu::loveu::loveu:

jak tam ciurki żyją? ;)

Posted

[quote name='agaciaaa']zmień, zmień, w końcu teraz moda na zmienianie :evil_lol:
egoistka.. to mało powiedziane :diabloti:

dziękuje za Kubusia :loveu::loveu::loveu:

jak tam ciurki żyją? ;)[/quote]Nie lubie byc modna, zostanę szarakiem :diabloti:
W takim razie kto? :mad:

Ciurki żyją sobie ok ;)

[quote name='Rybka_39']Witam!:multi::multi:
Śłicznyy kicius wymiziaj go ode mnie!
Nie zapomnij ucałować Figulca![/quote]
Cześc moja imienniczko :cool3:
Fizgul wycałowany ;)