:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No co Ty ! Nawet mi to przez myśl nie przeszło, żeby się Tobą wyręczać :P:P [SIZE=1][COLOR=Yellow] psyyyt.... a kuzyn ile lat ma?:))):)):):):)[/COLOR][/SIZE][/quote]Ano gdzieżby :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]19, ale jego zachowanie w zupełności na to nie wskazuje! [/COLOR][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Czemu kuzynowi nie pozwolisz z nami czasem pokonwersować? Ale jesteś niedobra :eviltong:nu nu nu :eviltong: a ciekawe kto na niego naskarży :P na pewno nie ja:eviltong::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ano gdzieżby :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]19, ale jego zachowanie w zupełności na to nie wskazuje! [/COLOR][/SIZE][/quote] no cooo ty :siara: [COLOR=Yellow][SIZE=1]ja chcę fotoooo [/SIZE][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Kochana, troli na dogo nam nie trzeba, on ma nieźle zwichnięta psychike.. gorzej niż ja! A to juz o czymś świadczy :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']no cooo ty :siara: [COLOR=Yellow][SIZE=1]ja chcę fotoooo [/SIZE][/COLOR][/quote]W takim razie mam rozumiec że sama sobie zrobisz :diabloti: Cudnie :klacz: [COLOR=Yellow][SIZE=1]yyyy... :siara: pssst, nie dzis niestety, ale obiecuje... [ten żółty kolorek jest zajebisty na tym białym tle, on siedzi na łóżku za mną i kija widzi :diabloti:][/SIZE][/COLOR] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 [quote name=':: FiGa ::']W takim razie mam rozumiec że sama sobie zrobisz :diabloti: Cudnie :klacz: [COLOR=Yellow][SIZE=1]yyyy... :siara: pssst, nie dzis niestety, ale obiecuje... [ten żółty kolorek jest zajebisty na tym białym tle, on siedzi na łóżku za mną i kija widzi :diabloti:][/SIZE][/COLOR][/quote] Nie no :shake: Ty to zawsze odwrócisz kota ogonem :eviltong: a zorbie sobie :eviltong::eviltong: [COLOR=Yellow][SIZE=1]No ba wiadome :D to ja 3mam Cie za słowo :D hie hie już się doczekac nie mogę. [/SIZE][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 A to sobie zrób :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Yellow] Nawet mam tam gdzieś jego fote z Figą :evil_lol:[/COLOR][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A to sobie zrób :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Yellow] Nawet mam tam gdzieś jego fote z Figą :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/quote] To se zrobie :eviltong: [COLOR=Yellow][SIZE=1]Nooo widzisz maleńka jak dobrze się składa :diabloti:[/SIZE][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 To se zrób :roflt: [SIZE=1][COLOR=Yellow]Uhuhuuuu mam od ciula jego fotek[/COLOR][/SIZE] :diabloti::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Yellow]ale jak sie gościu dowie to zginę śmiercią męczeńską :lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To se zrób :roflt: [SIZE=1][COLOR=Yellow]Uhuhuuuu mam od ciula jego fotek[/COLOR][/SIZE] :diabloti::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=Yellow]ale jak sie gościu dowie to zginę śmiercią męczeńską :lol: [/COLOR][/SIZE][/quote] Zrobie se :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]Może nie :) Nie no nie bój żaby... ja Cię nie wstrzelam, ale nie wiem jak milion innych odwiedzających GB :eviltong:[/COLOR][/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Zrobie se :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Yellow]Może nie :) Nie no nie bój żaby... ja Cię nie wstrzelam, ale nie wiem jak milion innych odwiedzających GB :eviltong:[/COLOR][/SIZE][/quote] A to wiesz co? Zrób se :diabloti: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon] GB? :hmmmm: [/COLOR][/SIZE] Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A to wiesz co? Zrób se :diabloti: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon] GB? :hmmmm: [/COLOR][/SIZE][/quote] Dobra dzięki za doby pomysł :p:p:multi: [SIZE=1][COLOR=Pink]No soooryyy :eviltong: popierniczyło mi się :eviltong: FB miało być :cool1:[/COLOR][/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Dobra dzięki za doby pomysł :p:p:multi: [SIZE=1][COLOR=Pink]No soooryyy :eviltong: popierniczyło mi się :eviltong: FB miało być :cool1:[/COLOR][/SIZE][/quote]:cool3::cool3::cool3::cool3: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Aaaa... ale wiesz ja nie bede tego tu na forum, tak publicznie... ja Ci pw prześle... ja sama nie chciałabym by mnie szanowny kuzynko pokazywał na forum, ale Mielonka to już inna sprawa :eviltong:[/COLOR][/SIZE] Jaki kurcze milion? :eviltong::eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:cool3::cool3::cool3::cool3: [SIZE=1][COLOR=LemonChiffon]Aaaa... ale wiesz ja nie bede tego tu na forum, tak publicznie... ja Ci pw prześle... ja sama nie chciałabym by mnie szanowny kuzynko pokazywał na forum, ale Mielonka to już inna sprawa :eviltong:[/COLOR][/SIZE] Jaki kurcze milion? :eviltong::eviltong:[/quote] [SIZE=1][COLOR=Yellow]dobra na pw tez moze byc :diabloti:[/COLOR][/SIZE] noo ten co odwiedza Twoja galerie ;) Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 To mi przypomnij jutro czy kiedyś tam o tym :evilbat: <rozgląda się> Ja widzę tylko Ciebie :evil_lol: Ja spadam, bede miec powazne problemy ze wstaniem :lol: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [IMG]http://i24.tinypic.com/v7cqy8.jpg[/IMG] Branocka :buzi: Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']To mi przypomnij jutro czy kiedyś tam o tym :evilbat: <rozgląda się> Ja widzę tylko Ciebie :evil_lol: Ja spadam, bede miec powazne problemy ze wstaniem :lol:[/quote] A no jutro Ci się przypomnę :diabloti: Na razie ja, a oprócz mnie 99 999 innych ludzi :) :cool1::cool1: No spadaj spać, ja mam fory bo siedzę w domu cały dzień[B]... [/B]jutro Ci się pochwalę o której wstałam... albo nie :eviltong: bo Ci żal du*e ściśnie :p Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']http://i24.tinypic.com/v7cqy8.jpg Branocka :buzi:[/quote] Noo to teraz mogę iść spać :loveu::loveu::loveu: Branoc :buzi: Quote
Cerber Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 U Ciebie też róbowałam cosik nadrobić zaległości chociaż fotkami i natknęlam się na scuuuulki albinoski... cudowne :) ta fota łaciatego też pikna :):loveu: Quote
agaciaaa Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ale tu naprodukowałyście :evil_lol: Sylwuś, o której dziś wstałaś? :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hejka Sylwus, narazie jestem w skzole i tak na szybko ogladam, nadrobie zaleglosci jak wroce do domku. Pozdrawiam Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Hehe dzirńdoberek :D Ja Ci współczuję kochana, ale Ty twardziel jesteś to wstałaś :megagrin: [COLOR=Yellow][SIZE=1]A ja wstałam o 13 :oops:[/SIZE][/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Bry ludzie, nie macie pojęcia jak sie cieszę że juz weekend :multi: [quote name='_ChiQuiTa_']A no jutro Ci się przypomnę :diabloti: Na razie ja, a oprócz mnie 99 999 innych ludzi :) :cool1::cool1: No spadaj spać, ja mam fory bo siedzę w domu cały dzień[B]... [/B]jutro Ci się pochwalę o której wstałam... albo nie :eviltong: bo Ci żal du*e ściśnie [/quote]Cosik Ci się tych dziewiąteczek za dużo namnożyło :eviltong: :mad: :mad: [quote name='Cerber']U Ciebie też róbowałam cosik nadrobić zaległości chociaż fotkami i natknęlam się na scuuuulki albinoski... cudowne :) ta fota łaciatego też pikna :):loveu:[/quote]Cześć Lui :calus: Bardzo nam miło że nas odwiedziliście z Cerberkiem, a wiem że czasu mało masz :calus: [quote name='agaciaaa']Ale tu naprodukowałyście Sylwuś, o której dziś wstałaś? [/quote]O 5 :mad: [quote name='Marta_Ares']Hejka Sylwus, narazie jestem w skzole i tak na szybko ogladam, nadrobie zaleglosci jak wroce do domku. Pozdrawiam[/quote]Bry Martuś :multi: Na lekcji na dogo siedzisz? No wieesz? :evil_lol: Ja na TI zawsze pierwsza cwiczenia kończyłam i na dogo siedziałam, w grupie miałam analfabetów komputerowych a mi było to na rękę :diabloti: [quote name='Czarna_Owieczka']Cześć :multi: [/quote]Hej ;) [quote name='_ChiQuiTa_']Hehe dzirńdoberek :D Ja Ci współczuję kochana, ale Ty twardziel jesteś to wstałaś :megagrin: [COLOR=Yellow][SIZE=1]A ja wstałam o 13 :oops:[/SIZE][/COLOR][/quote]:placz::placz: Gdy rano otworzyłam oczy to moja pierwsza myśl - niech tylko ktoś spróbuje w mojej obecności powiedzieć "żyje sie raz" :mad: Oczy mnie przeokropniasto piekły, normalnie czułam jakbym miała pod powiekami piasek :placz: Uratowała mnie kawa :modla: Żeby było ciekawiej o 8 rano wfista wymyślił że pójdziemy biegać, było poniżej zera :mad: Zbuntowałam się i nie ćwiczyłam :obrazic: Quote
:: FiGa :: Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ptaszyska :cool3: [IMG]http://i22.tinypic.com/2q3odfq.jpg[/IMG] [IMG]http://i21.tinypic.com/2aj3wnd.jpg[/IMG] [IMG]http://i22.tinypic.com/10oi2r6.jpg[/IMG] [IMG]http://i22.tinypic.com/2csarsg.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts