Rinuś Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [I][B]o fuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!! jaki avatar brzydki!!!!!!!!!!!![/B][/I] Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Cześc wszystkim :multi: Tak, mi tez nowy avek przypadł do gustu :loveu: I bardzo się cieszę że Wam rrówniez się podoba :sweetCyb: Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Cambel'] Jaka ona już wielka :mdleje: Bry :razz: Ja tez chcę link do tej strony! :eviltong:[/quote] A tu się zgodze ;) Kiedys spokojnie mogła siedziec mi na dłoni, teraz byłby juz z tym problem :evil_lol: A zasłużyłaś? :razz: Quote
Rinuś Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [I][B]gdyby chociaż tych bryli na nosie nie miał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Mi się nie podoba... Co to za okropny avatar ?? :no-no-no: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie wolimy Figę! (I to taki roznegliżowany :D) Dać Ci link do strony o HP? Tam Cię za to nie zjadą ;) Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name='Szarik']Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie[/QUOTE] Brzydki, okropny bleee... Co za brak gustu... :diabloti: Jak już chcesz mieć koniecznie faceta to wstaw sobie Zakościelnego albo Małaszyńskiego, a nie to "coś" :cool3: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 E tam, nie możesz mówic ludziom, kto ma się im podobać ;) Komuś się może podobać np. Książe Karol, ja na jednym forum mam Lenina w avatarze :D Ale tu jest DOGO i my ŻĄDAMY FIGI! Tak ślicznie jej Pysio wyglądał pod jej imieniem! Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Ja nie mówie ludziom kto ma się im podobać, tylko wrażam własną opinie, po to jest między innymi forum Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Nieco inaczej to odebrałam, mi się Zakościelny, albo Małaszyski akurat nie podoba. Ale nie o tym, ciekawe, czy Figa Nas posłucha... ;) Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Napisałam to w formie żartu i chyba nie tak ciężko to zauważyć :niewiem: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Luzu? Robimy offa, tyle gadania o jedno niedomówienie, wracamy do tematu! Może pałęta się gdzieś tu Figa ze swoim nie-Figowym avatarem? Chcielibyśmy sobie z Nią porozmawiać... :) Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]gdyby chociaż tych bryli na nosie nie miał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]Co Ty od tych sexownych bryli chcesz :D :D :D :D [quote name='BBeta']Mi się nie podoba... Co to za okropny avatar ?? :no-no-no:[/quote]No tak, Psiulka ma lepszy :watpliwy: Wymyślę cos innego :eviltong: [quote name='Szarik']Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie wolimy Figę! (I to taki roznegliżowany :D) Dać Ci link do strony o HP? Tam Cię za to nie zjadą ;)[/quote]Nie chce linków do stron HP, wszędzie wypisują co będzie w 7 tomie, nie zamierzam się dowiedzieć :eviltong: [quote name='BBeta']Brzydki, okropny bleee... Co za brak gustu... :diabloti: Jak już chcesz mieć koniecznie faceta to wstaw sobie Zakościelnego albo Małaszyńskiego, a nie to "coś" :cool3:[/quote]O świeta anielko, dobrze że nie widzisz co mam na pulpicie :modla: A Zakościelny... mmmm :cool3: [quote name='Szarik']E tam, nie możesz mówic ludziom, kto ma się im podobać ;) Komuś się może podobać np. Książe Karol, ja na jednym forum mam Lenina w avatarze :D Ale tu jest DOGO i my ŻĄDAMY FIGI! Tak ślicznie jej Pysio wyglądał pod jej imieniem![/quote]Figowa mi się znudziła :evil_lol: Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='BBeta']Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli[/quote] Ojj BBeta wiesz że mi możesz napisać wszystko, potrafie przyjmowac krytyke, do tego nie biore wszystkiego na powaznie :eviltong: Quote
BBeta Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::']do tego nie biore wszystkiego na powaznie :eviltong:[/QUOTE] I chwała Ci za to :modla: :diabloti: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Nie chce linków do stron HP, wszędzie wypisują co będzie w 7 tomie, nie zamierzam się dowiedzieć :eviltong: Figowa mi się znudziła :evil_lol:[/quote] Ja też nie chcę się dowiedzieć, i tak samo stronie od tych stron :eviltong: Tak tylko zapytałam, gdyby jednak :) [quote name='BBeta']Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli[/quote] Ale ja tez nie sądzę, że miałas coś złego na mysli! Nie chciałam, żeby tak to zabrzmiało, żadna z Nas nie chciała nic złego, tak mi sie wydaję. Zwykłe nieporozumienie i już. (Ps. Figa, nie wolisz ciemnych typów z HP? :cool3: Jeśli kogokolwiek stamtąd miałabym sobie dawac na av, to byłby to Tom Riddle na pewno :loveu: ) Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 O, wolę ten av :) Co Cię tak na HP wzięło? Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [quote name='BBeta']I chwała Ci za to :modla: :diabloti:[/quote]:B-fly: [quote name='Szarik'] (Ps. Figa, nie wolisz ciemnych typów z HP? :cool3: Jeśli kogokolwiek stamtąd miałabym sobie dawac na av, to byłby to Tom Riddle na pewno :loveu: )[/quote] Lubie czarnych typów... Moja ulubiona postac z HP to oczywiście Severus Snape :cool3: [quote name='Szarik']O, wolę ten av :) Co Cię tak na HP wzięło?[/quote]Przedlądałam sobie ruskie forum ze zdjęciami aktorów z HP i tak jakoś mnie wzięło :-P Psiulke z reszta też :evil_lol: Quote
Szarik Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Hmm... niech pomyślę... nie mam pojęcia... daj mi jeszcze chwilę... no dobra, możesz wrzucić :) Quote
:: FiGa :: Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 [IMG]http://i18.tinypic.com/6eur6lx.jpg[/IMG] [IMG]http://i14.tinypic.com/52lfy81.jpg[/IMG] [IMG]http://i19.tinypic.com/5xfzxih.jpg[/IMG] [IMG]http://i13.tinypic.com/4puk11z.jpg[/IMG] [IMG]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts