Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cambel'] Jaka ona już wielka :mdleje:

Bry :razz:
Ja tez chcę link do tej strony! :eviltong:[/quote]
A tu się zgodze ;) Kiedys spokojnie mogła siedziec mi na dłoni, teraz byłby juz z tym problem :evil_lol:

A zasłużyłaś? :razz:

Posted

Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie wolimy Figę! (I to taki roznegliżowany :D) Dać Ci link do strony o HP? Tam Cię za to nie zjadą ;)

Posted

[quote name='Szarik']Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie[/QUOTE]
Brzydki, okropny bleee... Co za brak gustu... :diabloti:
Jak już chcesz mieć koniecznie faceta to wstaw sobie Zakościelnego albo Małaszyńskiego, a nie to "coś" :cool3:

Posted

E tam, nie możesz mówic ludziom, kto ma się im podobać ;) Komuś się może podobać np. Książe Karol, ja na jednym forum mam Lenina w avatarze :D Ale tu jest DOGO i my ŻĄDAMY FIGI! Tak ślicznie jej Pysio wyglądał pod jej imieniem!

Posted

Luzu? Robimy offa, tyle gadania o jedno niedomówienie, wracamy do tematu!

Może pałęta się gdzieś tu Figa ze swoim nie-Figowym avatarem? Chcielibyśmy sobie z Nią porozmawiać... :)

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]gdyby chociaż tych bryli na nosie nie miał :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote]Co Ty od tych sexownych bryli chcesz :D :D :D :D

[quote name='BBeta']Mi się nie podoba...
Co to za okropny avatar ??

:no-no-no:[/quote]No tak, Psiulka ma lepszy :watpliwy: Wymyślę cos innego :eviltong:

[quote name='Szarik']Ja tam nie wnikam w to, czy osobnik na avatarze ładny, czy nie, ale zdecydowanie wolimy Figę! (I to taki roznegliżowany :D) Dać Ci link do strony o HP? Tam Cię za to nie zjadą ;)[/quote]Nie chce linków do stron HP, wszędzie wypisują co będzie w 7 tomie, nie zamierzam się dowiedzieć :eviltong:

[quote name='BBeta']Brzydki, okropny bleee... Co za brak gustu... :diabloti:
Jak już chcesz mieć koniecznie faceta to wstaw sobie Zakościelnego albo Małaszyńskiego, a nie to "coś" :cool3:[/quote]O świeta anielko, dobrze że nie widzisz co mam na pulpicie :modla:

A Zakościelny... mmmm :cool3:

[quote name='Szarik']E tam, nie możesz mówic ludziom, kto ma się im podobać ;) Komuś się może podobać np. Książe Karol, ja na jednym forum mam Lenina w avatarze :D Ale tu jest DOGO i my ŻĄDAMY FIGI! Tak ślicznie jej Pysio wyglądał pod jej imieniem![/quote]Figowa mi się znudziła :evil_lol:

Posted

Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli

Posted

[quote name='BBeta']Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli[/quote]
Ojj BBeta wiesz że mi możesz napisać wszystko, potrafie przyjmowac krytyke, do tego nie biore wszystkiego na powaznie :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Nie chce linków do stron HP, wszędzie wypisują co będzie w 7 tomie, nie zamierzam się dowiedzieć :eviltong:

Figowa mi się znudziła :evil_lol:[/quote]

Ja też nie chcę się dowiedzieć, i tak samo stronie od tych stron :eviltong: Tak tylko zapytałam, gdyby jednak :)

[quote name='BBeta']Wchodze do tej galerii regularnie tzn. jak tylko mam czas od bardzo dawna, praktycznie od samego początku mojego pojawienia się na forum, nie ukrywam, że jest to jedna z moich ulubionych galerii, więc wydaje mi się, że Sylwia doskonale wie, że nie miałam niczego złego na myśli[/quote]

Ale ja tez nie sądzę, że miałas coś złego na mysli! Nie chciałam, żeby tak to zabrzmiało, żadna z Nas nie chciała nic złego, tak mi sie wydaję. Zwykłe nieporozumienie i już.

(Ps. Figa, nie wolisz ciemnych typów z HP? :cool3: Jeśli kogokolwiek stamtąd miałabym sobie dawac na av, to byłby to Tom Riddle na pewno :loveu: )

Posted

[quote name='BBeta']I chwała Ci za to :modla:

:diabloti:[/quote]:B-fly:

[quote name='Szarik']
(Ps. Figa, nie wolisz ciemnych typów z HP? :cool3: Jeśli kogokolwiek stamtąd miałabym sobie dawac na av, to byłby to Tom Riddle na pewno :loveu: )[/quote] Lubie czarnych typów... Moja ulubiona postac z HP to oczywiście Severus Snape :cool3:

[quote name='Szarik']O, wolę ten av :) Co Cię tak na HP wzięło?[/quote]Przedlądałam sobie ruskie forum ze zdjęciami aktorów z HP i tak jakoś mnie wzięło :-P
Psiulke z reszta też :evil_lol:

Posted

[IMG]http://i18.tinypic.com/6eur6lx.jpg[/IMG]

[IMG]http://i14.tinypic.com/52lfy81.jpg[/IMG]

[IMG]http://i19.tinypic.com/5xfzxih.jpg[/IMG]

[IMG]http://i13.tinypic.com/4puk11z.jpg[/IMG]

[IMG]http://i13.tinypic.com/63sfwc1.jpg[/IMG]