Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[I][B]teraz tak patrze i mogę Ci powiedzieć że Figa jest pięknie umaszczona :loveu::loveu::loveu:
te dalmatyńczyki co są u mnie na osiedlu to chowają się przy niej :p:p[/B][/I]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']I ja od nich tego nie oczekuje, wystarczy że ja ich [COLOR=magenta]kofciam[/COLOR] :loveu:
Bardzo dobrze mówisz! Bardzo dobrze :multi: Wałka nie trzeba :evil_lol:
A ile sie oprosiłam by ten 'fotograf' raczył zdjęcie zrobic... :mdleje:
Powiedziałas że nie przyjedziesz :mad: to ja juz sie postarałam :mad:
A łapek poprawić sie nie da, ona je ciągle dostawia po swojemu :roll:
[/quote]
Buhah :evil_lol:

Ale zrobił :multi: A nie przyjade bo balabym sie konsekwencji mojej niezapowiedzianej wizyty. :placz:

Figowa przerzucila sie na cos lepszego niz marchewka :diabloti: :loveu: :loveu:
[URL]http://img73.imageshack.us/img73/6329/obraz309na3.jpg[/URL]

Miłego dnia

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Dziekjemy ;)

No ja kofciam róż :loveu:
Ja :multi: To pewnie bedę ja :multi:
Jestem niesłowna tak? :placz:
Moze byc i Kamili :eviltong:
Brrr.. weź mnie nie budź z tego pieknego snu nooooo! :mad::mad:
NIE BĘDZIE JUZ ZADNYCH MOICH ZDJEC :mad:[/quote]

[I][COLOR=magenta]Dziekjecie? :roflt: A co to znaczy? :lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]To czemu nie piszesz na różowo? :mad:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]Taa, pff. Zdecyduj się wreszcie kto Ci się podoba :shake: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]A nie? :mad: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]No to będą :evil_lol: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]Bleee :shake: No wyobraź to sobie takie tłuste, piękne włosy, opadające mu na ramię :shake: [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]Będą! Dawaj!![/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]teraz tak patrze i mogę Ci powiedzieć że Figa jest pięknie umaszczona
te dalmatyńczyki co są u mnie na osiedlu to chowają się przy niej :p:p[/B][/I][/quote]Łaaa mi się najbardziej ta plamka na oku podoba :loveu: Jakby jej się coś z niego wylewało :evil_lol:
Buhah :evil_lol: Tylko że ona to kundelek :eviltong:

[quote name='agaciaaa']ale fajne fotki Rudej z Figą :loveu: uwielbiam patrzeć na koty z psami :)[/quote]Ja równiez lubię takie zdjęcia :multi:

[quote name='g_o_n_i_a']Buhah :evil_lol:

Ale zrobił :multi: A nie przyjade bo balabym sie konsekwencji mojej niezapowiedzianej wizyty. :placz:

Figowa przerzucila sie na cos lepszego niz marchewka
[URL]http://img73.imageshack.us/img73/6329/obraz309na3.jpg[/URL]

Miłego dnia[/quote]Zrobił, przecudnie... :shake:

hot-kot :hmmmm: To by było nawet dobre :lol: Otwieramy sklep z przysmaczkami dla psów.. z kota.

[quote name='Samturia']Figa powinna wnieść sprawę do sądu przeciwko kotu-bo ją maltretuje! xD[/quote]Ale ona nie jest bierna :lol: To raczej kot powinien sprawe wnieść :diabloti:

[quote name='psiulka'][I][COLOR=magenta]Dziekjecie? A co to znaczy? [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]To czemu nie piszesz na różowo? [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]Taa, pff. Zdecyduj się wreszcie kto Ci się podoba [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]A nie? [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]No to będą [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]Bleee No wyobraź to sobie takie tłuste, piękne włosy, opadające mu na ramię [/COLOR][/I]
[I][COLOR=magenta]Będą! Dawaj!![/COLOR][/I][/quote]:mad: Dziekjemy. Proste słowo :shake: :eviltong:

Bo nie cche małpowac od CIebie :shake:

SS, JD, LP.... :loveu::loveu:

NO bardzo dizekuję :obrazic:

W takim razie trzymam za słowo i czekam na fotki :diabloti:

Buhahah... [COLOR=DarkRed]
[/COLOR][COLOR=Black][I] "– Jestem Śmierciożercą. Nie zasługuję na życie. Zabiłem i torturowałem setki ludzi i jednego kota. Zasługuję na cokolwiek, co będziesz chciał ze mną zrobić – zawiesił głowę pozwalając, by jego tłuste włosy opadły mu na twarz. Albus poczuł gwałtowny przypływ złości na to, jak kiepsko Severus dbał o swoje włosy. Może powinien po prostu zażądać, by Snape mył włosy codziennie, jako pokutę za jego złe zachowanie? Ale z drugiej strony, jeśli narzuci tak ciężką karę, Severus może wrócić do Voldemorta.
– Powinienem skierować cię do Ministerstwa – powiedział Dumbledore. [I] Do Departamentu Niewłaściwego Użycia Środków Do Mycia Włosów[/I]." [/I][/COLOR]

[quote name='Tina.Sara']
swoje foty też daj :eviltong:[/quote]PO CO? :p

[quote name='agaciaaa']a wy gdzie sie podziewacie??[/quote]Myy? :hmmmm:

[quote name='Ola&Kora']Hmmm.... czy mi się wydaje, czy tutaj jakoś tak pusto się zrobiło.... Sylwia, gdzie jesteś? :eviltong:[/quote]Pusto? A komu to przeszkadza :eviltong:

Posted

Bryyy!! :multi: A jednak!! :multi: :multi: Ty żyjesz!! :multi: :multi: :multi: :loveu:

Zrobił, przecudnie... :shake:

hot-kot :hmmmm: To by było nawet dobre :lol: Otwieramy sklep z przysmaczkami dla psów.. z kota.
[/quote]
Jak dla mnie moze byc :eviltong:
Tak sklepik z przysmaczkami wyłącznie z jednego kota buhah :evil_lol:

[COLOR=black][I]"– Jestem Śmierciożercą. Nie zasługuję na życie. Zabiłem i torturowałem setki ludzi i jednego kota. Zasługuję na cokolwiek, co będziesz chciał ze mną zrobić – zawiesił głowę pozwalając, by jego tłuste włosy opadły mu na twarz. Albus poczuł gwałtowny przypływ złości na to, jak kiepsko Severus dbał o swoje włosy. Może powinien po prostu zażądać, by Snape mył włosy codziennie, jako pokutę za jego złe zachowanie? Ale z drugiej strony, jeśli narzuci tak ciężką karę, Severus może wrócić do Voldemorta. [/I][/COLOR]
[I][COLOR=black]– Powinienem skierować cię do Ministerstwa – powiedział Dumbledore. [I]Do Departamentu Niewłaściwego Użycia Środków Do Mycia Włosów[/I]." [/COLOR][/I]
[/quote]
Bosssski cytat :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Z jakiego to opowiadania? :cool3:

Łii burza :loveu: :loveu:
[URL]http://img177.imageshack.us/img177/4076/burza19pb0.jpg[/URL]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bryyy!! :multi: A jednak!! :multi: :multi: Ty żyjesz!! :multi: :multi: :multi: :loveu:

Jak dla mnie moze byc :eviltong:
Tak sklepik z przysmaczkami wyłącznie z jednego kota buhah :evil_lol:

Bosssski cytat :evil_lol: :evil_lol: :loveu: Z jakiego to opowiadania? :cool3:

Łii burza :loveu: :loveu:
[URL]http://img177.imageshack.us/img177/4076/burza19pb0.jpg[/URL][/quote]Nie chce mi się prowadzić tego fb :eviltong: Dlatego nie zaglądałam tu 2 dni.

Ruda ma rodzeństwo :cool3::cool3:

Wysłałam Ci link do niego krowo :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie chce mi się prowadzić tego fb :eviltong: Dlatego nie zaglądałam tu 2 dni.
Ruda ma rodzeństwo :cool3::cool3:
Wysłałam Ci link do niego krowo :mad:[/quote]
No łądnie :shake: :shake:
Ma, ale czy pozwola przerobic na psie chrupki? :evil_lol:

Hmm... Z trzech czytalam jedno, tzn. ze to ze Skrzydlatych?! :-o Albo oślepłam juz zupełnie.

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']No łądnie :shake: :shake:
Ma, ale czy pozwola przerobic na psie chrupki? :evil_lol:

Hmm... Z trzech czytalam jedno, tzn. ze to ze Skrzydlatych?! :-o Albo oślepłam juz zupełnie.[/quote]Pozwolą :diabloti::mad:

Wczoraj Ci wysłałam :mad: [o 19:17 :eviltong:]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']OO :evil_lol: To interes owtwieramy.

Nic nie dostałam... :-([/quote]JA otwieram interes :diabloti:

To patrz
[IMG]http://img53.imageshack.us/img53/5215/11111xd3.jpg[/IMG]

buhah przepisz sobie :evil_lol:

[quote name='wiq']łaaa.. jak Ci się udało złapać te błyskawice?..:-o:loveu:[/quote]Nigdy nie próbowałaś? :eviltong: Trzeba się cholernie naklikać by złapać choć jedną, ale wczoraj było tak kolorowo że nie było z tym problemu :evil_lol: