Ola&Kora Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Cześć Sylwuś, co tam u was w wielkim świecie? :eviltong: U mnie piękna pogoda, mam cały dzień wolną chatę i samowolka rządzi! :evil_lol: Może jakieś fotki byś dała? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Ola&Kora']Cześć Sylwuś, co tam u was w wielkim świecie? :eviltong: U mnie piękna pogoda, mam cały dzień wolną chatę i samowolka rządzi! :evil_lol: Może jakieś fotki byś dała? :cool3:[/quote]U nas w wielkim swiecie nuda, gorąco jak cholera, z chłodnego domu nie chce się nawet wyłazić :shake: Moja mam dziś wróciła :multi: Na 6 tygodni :mdleje: Pierwszy raz od 6 lat będzie z nami dłużej niż 2 tygodnie :roll: Choć w sumie to ja i tak jej nie widze, siedze cały czas w swoim pokoju albo za domem z łaciatą. Mamcia przywitała mnie słowami "Mam coś dla ciebie" :cool3: Tym czymś okazały się rolki :multi: [COLOR=Magenta]RÓŻOWE[/COLOR] rolki :evil_lol::evil_lol: Jak je zobaczyłam to nogi sie podemna ugięły buhahaha :diabloti: A fotki pewnie jakies dam, jak lenia przegonię ;) Quote
wiq Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 no co, róż co chwila w modzie!:lol: u nas też gorąco, psy śpią w cieniu, a ja się odstresowuję. to jest niemożliwe, jak mój dom własny źle na mnie wpływa!:lol: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Dzięń dobry :eviltong: Tak tak! TAK!! :sweetCyb: Ten SS :loveu: Pewnie domysliłas się z opisów :lol: Misko mieszka ze 200m ode mnie :p Czabul dziekuje i również przesyła cmokasy :buzi: [/quote] [I]Bry :multi: [/I] [I]Ten? :mdleje: Ten..Ten... Brzydal? :shake: Oj Sylwia, Sylwia, myślałam że masz z deczka inny gust :evil_lol: (Tak, z opisów ;) )[/I] [I]Dziękuję :loveu: [/I] [quote name=':: FiGa ::']U nas w wielkim swiecie nuda, gorąco jak cholera, z chłodnego domu nie chce się nawet wyłazić :shake: Moja mam dziś wróciła :multi: Na 6 tygodni :mdleje: Pierwszy raz od 6 lat będzie z nami dłużej niż 2 tygodnie :roll: Choć w sumie to ja i tak jej nie widze, siedze cały czas w swoim pokoju albo za domem z łaciatą. Mamcia przywitała mnie słowami "Mam coś dla ciebie" :cool3: Tym czymś okazały się rolki :multi: [COLOR=magenta]RÓŻOWE[/COLOR] rolki :evil_lol::evil_lol: Jak je zobaczyłam to nogi sie podemna ugięły buhahaha :diabloti: A fotki pewnie jakies dam, jak lenia przegonię ;)[/quote] [I]Pokaż rolki :loveu: [/I] Quote
Tina.Sara Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Taaak.. pokaż RÓŻOWE <zawał> rolki :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='wiq']no co, róż co chwila w modzie!:lol: u nas też gorąco, psy śpią w cieniu, a ja się odstresowuję. to jest niemożliwe, jak mój dom własny źle na mnie wpływa!:lol:[/quote]Buhah no jasne :evil_lol: Przemaluje je albo co :evil_lol: Ja lezę na łóżku [ostatnio zdecydowanie za dużo czasu spędzam w łóżku :lol:], patrze w monitor, slipka mi sie zamykają... Ten cholerny wiatrak ledwo zipie :shake: [quote name='psiulka'][I]Bry :multi: [/I] [I]Ten? :mdleje: Ten..Ten... Brzydal? :shake: Oj Sylwia, Sylwia, myślałam że masz z deczka inny gust :evil_lol: (Tak, z opisów ;) )[/I] [I]Dziękuję :loveu: [/I] [I]Pokaż rolki :loveu: [/I][/quote]Ilona kartoflu :mad::mad: Myslisz że mi sie on z wyglądu podoba :mad::mad: Napewno tego chcesz? :lol: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [I]Nie ma tu się z czego śmiać, bo różowe rolki są takie SŁIIIT :loveu: Blee xP[/I] Quote
wiq Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [QUOTE]Buhah no jasne :evil_lol: Przemaluje je albo co :evil_lol: Ja lezę na łóżku [ostatnio zdecydowanie za dużo czasu spędzam w łóżku :lol:], patrze w monitor, slipka mi sie zamykają... Ten cholerny wiatrak ledwo zipie :shake: [/QUOTE] ja sobie włączyłam muzyczkę i poskakałam na skakance - o mały włos zawał :roflt: ale trzeba o siebie zadbać w końcu:evil_lol: mam to szczęście, że pokój na północ i chłodek non stop;) zimą też :evilbat: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Buhah no jasne :evil_lol: Przemaluje je albo co :evil_lol: Ja lezę na łóżku [ostatnio zdecydowanie za dużo czasu spędzam w łóżku :lol:], patrze w monitor, slipka mi sie zamykają... Ten cholerny wiatrak ledwo zipie :shake: Ilona kartoflu :mad::mad: Myslisz że mi sie on z wyglądu podoba :mad::mad: Napewno tego chcesz? :lol:[/quote] [I]No a niby z czego Ci się podoba? :eviltong: Przecież nie z czego innego :razz: [/I] [I]Chcę, k0$!A/\/\ R0o0$z0ofFfY :diabloti: [/I] Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Tina.Sara']Taaak.. pokaż RÓŻOWE <zawał> rolki :evil_lol:[/quote] Buhahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jedyne co mi sie w nich podoba to kółka :loveu: 84mm, 80A, ABEC7 :loveu: i moja ukochana firma K2 :loveu::loveu: [IMG]http://img73.imageshack.us/img73/5492/19838984op3.jpg[/IMG] [IMG]http://img214.imageshack.us/img214/9731/40114285iy2.jpg[/IMG] Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [I]Fajne :loveu: Szczerze myślałam, że będą bardziej różowe :D[/I] Quote
agaciaaa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dzień dobry, jakie fajne rolki :) chyba jeszcze nie wypróbowane? :) Quote
wiq Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 niezłe! myślałam, że takie landryny, a tu tylko różowy motyw :D Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka'][I]Nie ma tu się z czego śmiać, bo różowe rolki są takie SŁIIIT :loveu: Blee xP[/I][/quote]One są słiiit :loveu: Tzn beda jak dorwę czarnego markera :evilbat: [quote name='wiq']ja sobie włączyłam muzyczkę i poskakałam na skakance - o mały włos zawał :roflt: ale trzeba o siebie zadbać w końcu:evil_lol: mam to szczęście, że pokój na północ i chłodek non stop;) zimą też :evilbat:[/quote]Buhahah nagraj to :diabloti: A mój na południe :mad: I to jeszcze na poddaszu :placz::placz: [quote name='psiulka'][I]No a niby z czego Ci się podoba? :eviltong: Przecież nie z czego innego :razz: [/I] [I]Chcę, k0$!A/\/\ R0o0$z0ofFfY :diabloti: [/I][/quote]Buhahahah :roflt: Gonia tez się w nim kocha :cool3: więc się wypchaj o :roflt: Quote
Frytela Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Figa ja tez myslalam ze bedą bardziej różowe xD wiec nie są takie straszne ;) Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']One są słiiit :loveu: Tzn beda jak dorwę czarnego markera :evilbat: Buhahahah :roflt: Gonia tez się w nim kocha :cool3: więc się wypchaj o :roflt:[/quote] [I]Pomażesz TAKIE rolki? :shake: :shake: [/I] [I]A ona go zna? :-o Ty GO znasz? :-o Nie znasz i musi Ci się podobać z wyglądu, o i się nie tłumacz :mad: [/I] Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka'][I]Fajne :loveu: Szczerze myślałam, że będą bardziej różowe :D[/I][/quote]Bardziej? Nie da się chyba bardziej :lol: [quote name='agaciaaa']dzień dobry, jakie fajne rolki :) chyba jeszcze nie wypróbowane? :)[/quote]Nieee... za chwilke odbede jazdę próbną [czyt. wyrżnę na pierwszym zakrecie]. Szczerze powiedziawszy troche się boję :lol: [quote name='wiq']niezłe! myślałam, że takie landryny, a tu tylko różowy motyw :D[/quote]No własnie jedyne pocieszenie to to że nie sa to wsciekle różowe kolory, ale i tak je pewnie przemaluje po swojemu :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='psiulka'][I]Pomażesz TAKIE rolki? :shake: :shake: [/I] [I]A ona go zna? :-o Ty GO znasz? :-o Nie znasz i musi Ci się podobać z wyglądu, o i się nie tłumacz :mad: [/I][/quote]J..jakie? :lol::lol: Buhahahah :roflt: Gonia widzisz co ona tu wypisuje? :roflt: Koffam jego charakter :loveu: Jego sarkazm :loveu: Jego teksty... :loveu: Jesli masz chwilke wolnego czasu [tak ze 3 doby :D] to Ci podeślę linka i sie przekonasz :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Frytela']Figa ja tez myslalam ze bedą bardziej różowe xD wiec nie są takie straszne ;)[/quote]O frytkowa :multi: Witamy w naszym fb i zapraszamy czesciej :cool3: Quote
agaciaaa Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 to szerokiej drogi :razz: prawie nie widać w nich różowego :) Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']J..jakie? :lol::lol: Buhahahah :roflt: Gonia widzisz co ona tu wypisuje? :roflt: Koffam jego charakter :loveu: Jego sarkazm :loveu: Jego teksty... :loveu: Jesli masz chwilke wolnego czasu [tak ze 3 doby :D] to Ci podeślę linka i sie przekonasz :diabloti:[/quote] [I]No TAKIE :loveu: [/I] [I]Weź Ty sobie nie rób ze mnie kitu o :razz: KP a Ty od razu na niego lecisz, no wstyd :mad: Zaraz poleci pewnie do kina na pokaz przepremierowy i będzie jęczęć na sali :evil_lol: [/I] [I]Ślij :eviltong: [/I] Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='agaciaaa']to szerokiej drogi :razz: prawie nie widać w nich różowego :)[/quote]Dziekuję :multi: Jak myslicie - brać ochraniacze czy nie brać? :lol: [quote name='psiulka'][I]No TAKIE :loveu: [/I] [I]Weź Ty sobie nie rób ze mnie kitu o :razz: KP a Ty od razu na niego lecisz, no wstyd :mad: Zaraz poleci pewnie do kina na pokaz przepremierowy i będzie jęczęć na sali :evil_lol: [/I] [I]Ślij :eviltong: [/I][/quote]Pffff ja zawsze wiedziałam Ilonko że kochasz rózowy, ale że az tak? :diabloti: O bosz.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A chcesz sie przekonać krowo? :diabloti::diabloti: Czytałas wszystkie częscie HP? To będzie Ci łatwiej zrozumieć o co chodzi :diabloti: Ja nie zachwycam sie tym SS z książek :shake: Ja mam innego SS :loveu: Quote
Tina.Sara Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 Nie, no.. fajne rolki, co ty chcesz :eviltong: Quote
psiulka Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Pffff ja zawsze wiedziałam Ilonko że kochasz rózowy, ale że az tak? :diabloti: O bosz.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A chcesz sie przekonać krowo? :diabloti::diabloti: Czytałas wszystkie częscie HP? To będzie Ci łatwiej zrozumieć o co chodzi :diabloti: Ja nie zachwycam sie tym SS z książek :shake: Ja mam innego SS :loveu:[/quote] [I][COLOR=magenta]No pfff, ja teraz zaczynam pisać na różowo :loveu: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff00ff]A chcę się przekonać, ale najpierw muszę iść pozbierać porzeczki :shake: Czytałam, nie raz, nie dwa :loveu: :loveu: Jasne jasne, ale mnie robisz w bambuko :eviltong: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff00ff]Do wieczoka :multi: [/COLOR][/I] Quote
:: FiGa :: Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 [quote name='Tina.Sara']Nie, no.. fajne rolki, co ty chcesz :eviltong:[/quote]Fajne to one bedą :diabloti: [quote name='psiulka'][I][COLOR=magenta]No pfff, ja teraz zaczynam pisać na różowo :loveu: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff00ff]A chcę się przekonać, ale najpierw muszę iść pozbierać porzeczki :shake: Czytałam, nie raz, nie dwa :loveu: :loveu: Jasne jasne, ale mnie robisz w bambuko :eviltong: [/COLOR][/I] [I][COLOR=#ff00ff]Do wieczoka :multi: [/COLOR][/I][/quote]Buhahaha :roflt: Miłego porzeczkowania ;) Ja lece na jazde próbną [jeśli nie wróce to odpukajcie zdrowaski za moją duszę] :) Nie robie Cie w bambuko, balona, ani nawet w konia, wierz mi :eviltong: Quote
Recommended Posts