Karolina_Nett Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 No to dawaj tu nam szybko zdjęcia! :D:D:D Quote
Cambel&Megi Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Mam DUŻO zdjęć Figowo-Duetkowych :cool3: No to już, dawaj! :cool3: Czekamy.. :p Quote
BBeta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Hej :calus: Wpadłam po przerwie nadrobić zaległości i oczywiście również czekam na nowe fotki ;) Quote
psiulka Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Dzieńdobrywieczór wszystkim :multi: Wróciłam. Padnięta, zmarnowana, moje baterie są na wyczerpaniu :lol: Ale jestem szczęsliwa - nareszcie KONIEC :sweetCyb: Mam DUŻO zdjęć Figowo-Duetkowych :cool3: Oj biedna Fasolko :-( Te zdjęcia to nie tak łatwo wstawic, mi to pół tygodnia zajmuje :evil_lol: Jutro nikogo nie będzie w domu to będę miała kompa dla siebie i uzupełnię w końcu Czikową galerię :multi: I dodam zdjęcia Masterka, Dolores, Kreci, Karuni i innym Niuffkom :loveu: A wredna Fasolka się śmiała jak ten głupi kartofel siedział na fotelu dentystycznym :placz: :shake: :mad: Do jutra :hand: Quote
Kasia Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Cześć i czołem Kropki, Miśki, Czaby i Kibusie :loveu::loveu: Gorko dziś było, co nie? Jutro ma być jeszcze gorzej ponoć...:diabloti: Quote
Guffi Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 A gdzieś Ty polazła? Widziałam Cię na Dogo o 00.37:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 22, 2007 Author Posted May 22, 2007 Cześć :diabloti: Napisałam że zdjęcia mam, ale nigdzie nie deklarowałam się że je tu pokażę :evil_lol: Jest ich bardzo dużo, więc kilka wkleję dziś :) I Figusiowa, co by nie było że tylko Duoś jest :) Na podstawie zdjęć jakie wybierzecie i zacytujecie będę mogła zdecydować które najładniejsze i wkleić do Duetkowego wątku na którym szukał domu :lol: Więc liczę na waszą pomoc :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Figuul :loveu: Myślę, że naj jest to (Duecik xD ) : http://img489.imageshack.us/img489/8594/obraz030hd5.jpg :cool3: Ale najlepiej to wstaw wszystkie, bo boskie są :D Figusiowe..Mmmm..Jak ja lubi takie 'zamyslone' foty :cool: http://img522.imageshack.us/img522/6240/obraz098mk5.jpg Czyzbym widziała ząbki ? :D Pozdrawiam ;) Quote
Karolina_Nett Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Stawiam na 1, 2, 3, i piąte :P Jak dobrze policzyłam :lol: Tfu, tfu - 1, 2, 4, 6 :D Quote
alive Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] LA la la Piękna morda :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 23, 2007 Author Posted May 23, 2007 Ale to jeszcze nie wszystko :cool3: Tak Duecik siedział i zaglądał za pancią, on jest w nią wpatrzony jak w obrazek :shake: Żeby to Figowa tak się we mnie z uwielbieniem zawsze wpatrywała... :loveu: Ale ona to robi tylko w momentach gdy trzymam smaczka :evil_lol: Fikamy Biegnę do panci! Zmęczona kropka [Duecik tak ją wymęczył że ledwo chodziła :lol:] Quote
g_o_n_i_a Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Bry :buzi: Duooo :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ale hasa :Cool!: A Figowa jak zawsze pełna gracji :loveu: Quote
Kasia Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Śliczny i słodziutki z niego psiak :loveu: Figowa jak zwykle w ruchu...:lol: Ale Duecik ma cudne uszka :loveu: Witamy Wszystkich :lol: Jak samopoczucie w kolejny gorący i duszny dzień? Quote
Recommended Posts