psiulka Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):I tak nic bys z niego nie zrozumiala ;-), bo to trzeba byc takim goopkiem do kwadratu, zeby coś takiego stworzyć. :roflt: Jednego esa słałyście cały dzień?? Ja dobrze zrozumiałam?? :lol: :klacz: :klacz: :roflt: :roflt: Wy jesteście nie do podrobienia goopki :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 psiulka napisał(a):Jednego esa słałyście cały dzień?? Ja dobrze zrozumiałam?? :lol: :klacz: :klacz: :roflt: :roflt: Wy jesteście nie do podrobienia goopki :loveu: :loveu: Jeden sms, który z newinnego zdania zrobil sie na 5 czy 6 sms'ów i wysylal sie u mnie 3 minuty. :roflt::roflt: Sylwuś, będą jakieś fotecki? :modla: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Sylwuś, będą jakieś fotecki? :modla: No własnie.... :mad: :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):No własnie.... :mad: :evil_lol: Z pałą na mojego Meża? :shake: :shake: :shake: Nie wolno! :evil_lol: To trzeba poprosić. :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Z pałą na mojego Meża? :shake: :shake: :shake: Nie wolno! :evil_lol: To trzeba poprosić. :loveu: Nie, no to trzeba siłą, taka...dyktatura, wymuszanie przemocą :evil_lol::evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):Nie, no to trzeba siłą, taka...dyktatura, wymuszanie przemocą :evil_lol::evil_lol: Nie zgadzam się :mad: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Nie zgadzam się :mad: A Gosiu myślisz, że łagodne prośby pomogą? :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Cambel napisał(a):A Gosiu myślisz, że łagodne prośby pomogą? :evil_lol: Tak :multi: :multi: :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Tak :multi: :multi: :loveu: Mhm, no więc. Szanowna Sylwio, prosimy o fotografie Twojej suczki Figi :modla::modla::modla: Ja się do siebie nie przyznaję :shake: :eviltong: Quote
Carolcia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Ale sie zezloscila na nich :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KaRa_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Ależ całą trójka szaleja na maxa:evil_lol:az milo sie patrzy na zdjecia z takich harcy:cool3: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Carolcia napisał(a): Ale sie zezloscila na nich :crazyeye: :loveu: :loveu: :loveu: Charakterna dziewczynka :loveu: Boskie foty Sylwia :cool3: Quote
Karolina_Nett Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jednego potworka mi na tych zdjęciach brakuje! :razz: :razz: :razz: Wiecie którego? :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Miśka brakuje :cool3: :loveu: Ale dzikie szaleństwa :evil_lol: Kobietka widać, ze z charakterkiem, ale Figa, bardzo dobrze - chłopów trzeba ganiac zeby na glowe nie wlazly :evil_lol: Zwlaszcza, że są az dwa :D Kibiś, jaki tyleczek :evil_lol: Uniiik Czabutka :evil_lol: A gdzie Miśko? :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Z cyklu jak skonsumować Łaciatą Pięknotkę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Dziękujemy wszystkim za odwiedziny :multi: g_o_n_i_a napisał(a): Ale dzikie szaleństwa :evil_lol: Kobietka widać, ze z charakterkiem, ale Figa, bardzo dobrze - chłopów trzeba ganiac zeby na glowe nie wlazly :evil_lol: Zwlaszcza, że są az dwa :D Kibiś, jaki tyleczek :evil_lol: A gdzie Miśko? :loveu:Figowa ich sobie poustawiała :cool1: Chodza jak ona im zagra :evil_lol::evil_lol: Bezwzględna sztuka :diabloti: No wiesz co Goś? Na co Ty się gapisz, co? :cool1: A wiem! Specjalnie dla Goni Kibiś i zdjęcie z ciekawej perspektywy :evil_lol: A Miśko będzie będzie :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Łaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Moi ulubiency w komplecie:loveu: :loveu: :loveu: :multi: Nie podoba mi sie tamto zdjęcie Ty :shake: Quote
Karolina_Nett Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 On tak tylko dziwnie usiadł, prawda? :lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Łojoj :loveu: Czabulec jaki przystojny :cool: Aż trudno się nie zakochać w takim mężczyźnie :D Super foty Sylwutku xD Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a): Nie podoba mi sie tamto zdjęcie Ty :shake::siara: No preciez wiem że ściemniasz.. :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::siara: No preciez wiem że ściemniasz.. :evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Kudłata_Koza napisał(a): On tak tylko dziwnie usiadł, prawda? :lol:Czabut ma chora nóżkę, źle się mu zrosła, więc zawsze tak dziwnie siada :eviltong::eviltong: Cambel napisał(a): Łojoj :loveu: Czabulec jaki przystojny :cool: Aż trudno się nie zakochać w takim mężczyźnie :D Super foty Sylwutku xDPrzez długi czas nikt się w nim nie zakochał i tułał się po mieście :shake: Quote
:: FiGa :: Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 g_o_n_i_a napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:A ta znowu zaczyna :diabloti: Quote
Recommended Posts