Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agnes B.']Nie no świetnie. Mnie sie podoba:multi:

Gdy będziecie podbijać świat, zapraszam do Negry:loveu:

Ja się domagam policzenia kropek:diabloti: hihi:lol:[/quote]Pewnie kiedyś zrobimy jakąś akcję liczenie kropek Figulca :evil_lol:Ale na to trzeba wiecej czasu poświęcić :eviltong:

[quote name='Ania-shira']Ta fotka jest rewelacyjna :multi: świetna jest tez ta z uszami ja nietoperz. :lol: Masz piekną Dalatynke. U mnie w mieście też jest dalamtynka ale moja za nią nie przepada może dlatego że ma metalowy gaganiec. Raz moja na nią szczekła i teraz są wrogami. Szkoda ale tak bywa. czekamy na więcej fotek :lol:[/quote]Witamy w naszej jakże skromnej galerii :cool3: Z tym że moja kropka to buras jest, nie dalmatyńczyk :cool3:

[quote name='psiulka']To mój banan i Dżeki mi go zgubił :placz:

Sylwutka się schowała za Figową :multi: Daj zdjęcie swoje :loveu: Jak Ci się podoba mój plan pociągowy?? :evil_lol: I co to ma znaczyc, że się nie odpisuje na esy :mad:[/quote]Zgubił? :siara:

Plan pociągowy? Jaki plan pociągowy? :hmmmm: A! [SIZE=4]ten[/SIZE] plan pociągowy :evil_lol: Podobać mi sie podoba, ale czy bedzie okazja wprowadzic go w życie? :niewiem:
Odpisuję na esy :mad: [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise][staram sie :evil_lol:][/COLOR][/SIZE]

[quote name='Kudłata_Koza']A co ja się tam będę :P. Ale pikne fotki, aż się rozmarzyłam, ale mó teraz też piękny bo po fryzjerze (o piesa chodzi oczywiście... :P).[/quote]Oooo to musze skoczyć do Waszego fb może nową fryzurę Netta zobacze :cool3:

[quote name='Cambel']Witajcie Figowe :loveu:
Chciałam tylko zaznaczyć Sylwio, że śniłąś mi się dzisiejszej nocy, lecz na pierwszym planie była Twoja sucz :coool3:
Długotrwałe siedzenie w Waszej galerii negatywnie na mnie działa ;-P
I tak Was lubię xDDD[/quote]ŚŚŚ... Śniłam Ci się? :crazyeye: I nie zerwałaś sie z krzykiem? :crazyeye: Nie masz żadnych problemów psychicznych [poza obecnymi] po tej nocy? :eviltong: A jaki to był sen..? :cool3::cool3: :roflt:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Widze, ze coś dzisiaj luźniej (moze to przejściowe :evil_lol:), to moze coś skrobnę, zeby potem się nie wtrącąc. ;-) Gadulstwo sie szerzy :mad: Jak tak dalej pójdzie, to za tydzien bedzie tutaj tyle postów, ile u Azulkowej. :evil_lol:
Wiec tak, Sylwuś, odbieram Ci Twoj prezent, który wczoraj wręczyłam Ci w ramach przeprosin. :placz: Trzeba bylo od razu powiedziec, ze chcesz czarnego cudaka, a nie BMW. KONIEC! Sprzedaje nowiutkie BMW na częsci!! :placz:
Miło bylo gdzies tam w tlumie natknąć się na swoje imię :loveu: A jednak mnie ktoś lubi łaaa :multi:

A co do zdjęc hmmm... Cudniasta Figulasta, fantastyczna z niej modelka pięknie wychodzi na fotkach (bo ponoc Ty zdjec nie umiesz robić :mad:). :loveu::loveu::loveu: Buziacek w nosecek dla mojej dziołchy :loveu:
[IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5669/obraz136lb9.jpg[/IMG]

Miłego dnia! :buzi: Moze wpadne wieczorkiem, o ile gdzieś się zmieszczę.

[COLOR=silver]Jeszcze raz przepraszam za wczoraj.[/COLOR][/quote]Gonia :multi::multi:
Dlaczego miałabyś się nie wtrącać, to jest nawet wskazane :mad:
Nowiutkie BMW zostaw w spokoju :x Kto daje i odbiera... :diabloti::diabloti: To Ci pojechałam, nie ma co :lol:
I jak widzisz ŚCIEMNIAŁAŚ bo ja zawsze mówiłam że jest kilka suuuper osóbek które Cię cenią i bardzo bardzo lubią :loveu: [i jedna kretynka ale ona to wyjątek :lol:].
Zdęcia robić umiem, jak widać :cool3: ale nie ładne :p

Dziołcha przywitała mnie dziś z jeszcze większym entuzjazmem jak zwykle, co zaowocowało tym że leżałam na trawie broniąc się przed jej niosącym zniszczenie i tragedię ozorem :shake: co nie zmienia faktu że pierwsze co zrobiłam po wejściu do domku to udałam się do łazienki zmyć z twarzy i z kończyn to co na mnie krowa pozostawiła :mad: Figulcowa! Jeszcze mnie popamiętasz :x Odwdziecze się :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Gonia :multi::multi:
Dlaczego miałabyś się nie wtrącać, to jest nawet wskazane :mad:
Nowiutkie BMW zostaw w spokoju :x Kto daje i odbiera... :diabloti::diabloti: To Ci pojechałam, nie ma co :lol:
I jak widzisz ŚCIEMNIAŁAŚ bo ja zawsze mówiłam że jest kilka suuuper osóbek które Cię cenią i bardzo bardzo lubią :loveu: [i jedna kretynka ale ona to wyjątek :lol:].
Zdęcia robić umiem, jak widać :cool3: ale nie ładne :p

Dziołcha przywitała mnie dziś z jeszcze większym entuzjazmem jak zwykle, co zaowocowało tym że leżałam na trawie broniąc się przed jej niosącym zniszczenie i tragedię ozorem :shake: co nie zmienia faktu że pierwsze co zrobiłam po wejściu do domku to udałam się do łazienki zmyć z twarzy i z kończyn to co na mnie krowa pozostawiła :mad: Figulcowa! Jeszcze mnie popamiętasz :x Odwdziecze się :diabloti:[/quote]

Bo ja nie lubie się wtrącac... :eviltong:
Ale jak Ty chcesz czarnego cudaka, to oddawaj BMW paskudko :evil_lol: Jejka, ale pojechalas, zaraz zlapie depreche :placz: :placz:
Echh... Ten "kretyn" nie rozumie, ze jest najważniejszy w goniowym życiu i jest dla goni wszystkim!! :mad: :placz:
Zdjęcia robisz bardzo fajne, ale skoro taka skromna jestes, to znaczy, ze Figutka tak piknie wychodzi na zdjęciach :evil_lol:

Ja chce zobaczyc jak sie bedziesz jej odzwięczac!! :roflt: :roflt: :roflt::roflt:Nie, ja MUSZE TO ZOBACZYĆ! :roflt:

Posted

[quote name='Cambel']O Figo najdroższa, najpiękniejsza Dalmatyńska Suczko na Podkarpaciu..!

Nera, doibrze? xD[/quote]Najpiękniejsza dalmatyńska suczka na podkarpaciu to Bafisia :loveu: Bezkonkurencyjnie :cool3: A najpiekniejsza burkowa sucz - to i owszem zgodze się :evil_lol: Tyle że gdy postawi sie ja obok Azy to wyłażą wątpliwości :niewiem: Bo Aza to cud nie pies :loveu:
Azulka to psisko piękne i wspaniałe, a Figowa to kurdupel próbujący psa udawać :lol:

[quote name='psiulka']
Czym się szokujesz? Ja koffam Gonię :loveu:[/quote]Nie tykać! :x

[quote name='g_o_n_i_a']No dobra, moge sie troszeczke podzieic :p
W koncu Sylwuśkowa to moj TŻ [/quote]Potwierdzam :loveu: Gonia to moja żoneczka i wnusia w jednym :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a']Wczoraj Wam pisala, ze o 16 wraca do domu ze szkoły, dajcie chociaz obiad zdjesc tej bidzie. [/quote] Dziekuję o obrończyni uciśnionych :modla: :loveu::evil_lol:

[quote name='Nerul']Chuda strasznie, musimy ją podtuczyc... Bo Sylwus wpadnie w jakies złe choroby [/quote]Ja Wam dam! :x Wcale tak źle ze mną nie jest :p Dziś zrobiliśmy w szkole duuzo fotek [ja jestem na góra 2 :evil_lol:] i jeżeli wysszłam jakoś możliwie to Wam pokazę :oops:

[quote name='g_o_n_i_a']Niiiom trenuje A teraz wlasne plewi w ogrodku :loveu: Moze jakieś fotki przyniesie :loveu: Dla goni! :multi:

Figusiowia, wpadniemy do Was wieczorkiem. :buzi:[/quote]Taaa plewiłam słoneczniki :p A fotek nie mam :p Ale cos wymyślę :cool3: Do zobaczenia kochana [pomijając fakt że cały czas sesemeski latają na odc Grodzisko-rzeszów i odwrotnie :evil_lol:] :buzi:

[quote name='Cambel'][COLOR=White]
[COLOR=Black]No to paaa! Buzi dla wszystkich :loveu:[/COLOR]
[/COLOR][/quote]Do zobaczenia :bye:
A tak poza tym - oddawaj pościel w dalmaty :mad:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Najpiękniejsza dalmatyńska suczka na podkarpaciu to Bafisia Bezkonkurencyjnie :cool3: A najpiekniejsza burkowa sucz - to i owszem zgodze się :evil_lol: Tyle że gdy postawi sie ja obok Azy to wyłażą wątpliwości :niewiem: Bo Aza to cud nie pies :loveu:
Azulka to psisko piękne i wspaniałe, a Figowa to kurdupel próbujący psa udawać :lol:
[/quote]
BAFI WYMIATA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kazdy wie, ze Figowa to pikna dziewucha, a jezeli tak porownujesz, to ja na pogodzenie zdan dodam - obie sa rownie pikne. :multi:
[quote name=':: FiGa ::']
Nie tykać! :x[/quote]
Ojojoj :loveu:
Potwierdzam :loveu: Gonia to moja żoneczka i wnusia w jednym :loveu:
[/quote]
Ojojoj :loveu: :loveu:
Dziekuję o obrończyni uciśnionych :modla: :loveu::evil_lol:[/quote]
Łaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Taaa plewiłam słoneczniki :p A fotek nie mam :p Ale cos wymyślę :cool3: Do zobaczenia kochana [pomijając fakt że cały czas sesemeski latają na odc Grodzisko-rzeszów i odwrotnie :evil_lol:] :buzi:[/quote]
Wróciłam :evil_lol: :evil_lol: Brzydka pogoda sie zrobila...
Ja cem fotecki, chocby z wf'u! :multi:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bo ja nie lubie się wtrącac... :eviltong:
Ale jak Ty chcesz czarnego cudaka, to oddawaj BMW paskudko :evil_lol: Jejka, ale pojechalas, zaraz zlapie depreche :placz: :placz:
Echh... Ten "kretyn" nie rozumie, ze jest najważniejszy w goniowym życiu i jest dla goni wszystkim!! :mad: :placz:
Zdjęcia robisz bardzo fajne, ale skoro taka skromna jestes, to znaczy, ze Figutka tak piknie wychodzi na zdjęciach :evil_lol:

Ja chce zobaczyc jak sie bedziesz jej odzwięczac!! :roflt: :roflt: :roflt::roflt:Nie, ja MUSZE TO ZOBACZYĆ! :roflt:[/quote]Ty jesteś taka osóbką że ma prawo się wtrącać :eviltong:
BMW nie oddam :mad: Moje i koniec! Mógłby to być nawet maluch [albo romet :roflt:] ale i tak bym go nie oddała bo to jest prezent na odfoch.. odbrażenie się i jeszcze [B]od Goni[/B] :loveu:
Powiem inaczej - Ty masz coś nie tego ze wzrokiem :cool3: :eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ty jesteś taka osóbką że ma prawo się wtrącać :eviltong:
BMW nie oddam :mad: Moje i koniec! Mógłby to być nawet maluch [albo romet :roflt:] ale i tak bym go nie oddała bo to jest prezent na odfoch.. odbrażenie się i jeszcze [B]od Goni[/B] :loveu:
Powiem inaczej - Ty masz coś nie tego ze wzrokiem :cool3: :eviltong:[/quote]
Wstydam... Pochlebiasz klockowi... :loveu:
Wiem, ze mam cos ze wzrokiem :evil_lol: Ale ja sie z tego powodu b. ciesze :multi: :multi:

Posted

[QUOTE]BAFI WYMIATA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kazdy wie, ze Figowa to pikna dziewucha, a jezeli tak porownujesz, to ja na pogodzenie zdan dodam - obie sa rownie pikne. :multi: [/QUOTE]Tyle że Azulka ma lepszy charakterek :loveu:

[QUOTE] Ojojoj :loveu:

Ojojoj :loveu: :loveu:

Łaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: [/QUOTE]:buzi: Wredny goooooopek :cool3:

[QUOTE] Wróciłam :evil_lol: :evil_lol: Brzydka pogoda sie zrobila...[/QUOTE]:siara:
[QUOTE] Ja cem fotecki, chocby z wf'u! :multi:[/QUOTE]Hahah.. sa beznadziejne :lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tyle że Azulka ma lepszy charakterek :loveu:

:buzi: Wredny goooooopek :cool3:

:siara:
Hahah.. sa beznadziejne :lol:[/quote]
Skąd wiesz, skąd wiesz... :shake: Ja tofam Figulca :loveu:
Zaraz stad pojde, bo... Bo... :oops:
No co? :siara:
Ja cem!! :placz: :placz:

Posted

Witam witam ponownie :D

[quote]ŚŚŚ... Śniłam Ci się? :crazyeye: I nie zerwałaś sie z krzykiem? :crazyeye: Nie masz żadnych problemów psychicznych [poza obecnymi] po tej nocy? :eviltong: A jaki to był sen..? :cool3::cool3:[/quote]No taki trochę dziwny, fantasy taki...Bo ja jakimś cudem znalazłam się najpierw w Rzeszowskim Leclercu, a potem tam prąd wysiadł, i ja gdzieś poszłam z mamą, i Cię spotkałam, i Ty mi Figę dałaś O_O
Ja to mam wyobraźnię :shake:

[quote] A tak poza tym - oddawaj pościel w dalmaty :mad:[/quote]

NIE ODDAM! Nigdy! Moja!..Mimo, że ma już jakieś 5 lat...:roll:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Wstydam... Pochlebiasz klockowi... :loveu:
Wiem, ze mam cos ze wzrokiem :evil_lol: Ale ja sie z tego powodu b. ciesze :multi: :multi:[/quote]Ja również bardzo ise cieszę :multi::multi: Przynajmniej nie uciekałaś przedemną :cool3:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Skąd wiesz, skąd wiesz... :shake: Ja tofam Figulca :loveu:
Zaraz stad pojde, bo... Bo... :oops:
No co? :siara:
Ja cem!! :placz: :placz:[/quote]Wystarczy że spędziłam z nią 5 godzin :loveu: I ona sie zachowywała nie to co Figulec :shake:

Idziesz? :placz: Bo? :x

A nic :siara: :lol:

No bobra bobra :cool3:
Specjalnie dla Goni!!!! JA we własnej osobie :eviltong:
[url]http://img526.imageshack.us/img526/7238/obraz200za1.jpg[/url]

[quote name='Cambel']Witam witam ponownie :D

No taki trochę dziwny, fantasy taki...Bo ja jakimś cudem znalazłam się najpierw w Rzeszowskim Leclercu, a potem tam prąd wysiadł, i ja gdzieś poszłam z mamą, i Cię spotkałam, i Ty mi Figę dałaś O_O
Ja to mam wyobraźnię :shake:

NIE ODDAM! Nigdy! Moja!..Mimo, że ma już jakieś 5 lat...:roll:[/quote]To rzeczywiście fantasy :evil_lol: Bo oddanie Figulca jest niemożliwe :evil_lol:

Posted

To rzeczywiście fantasy :evil_lol: Bo oddanie Figulca jest niemożliwe :evil_lol:[/quote]

Mam bujną wyobraźnię, na szczęscie tylko w snach, co by było, gdybym normalnie coś takiego wymyślała:eviltong: Źle działa na mnie przesiadywanie tu, oj źle.. :loveu:

P.S. Figa, chyba żartujesz z tą fotą :evil_lol: Owszem, masz bardzo ladny słupek, ale mnie przynajmniej on nie interesuje :roll: :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wystarczy że spędziłam z nią 5 godzin :loveu: I ona sie zachowywała nie to co Figulec :shake:

Idziesz? :placz: Bo? :x

A nic :siara: :lol:

No bobra bobra :cool3:
Specjalnie dla Goni!!!! JA we własnej osobie :eviltong:
[URL]http://img526.imageshack.us/img526/7238/obraz200za1.jpg[/URL]

To rzeczywiście fantasy :evil_lol: Bo oddanie Figulca jest niemożliwe :evil_lol:[/quote]

[CENTER][SIZE=5][COLOR=blue]SYWIA - NOWY IMAGE :roflt: :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=blue]I TO SPECJALNIE DLA MNIE :roflt::roflt::roflt::roflt::loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=blue]wruszylam się...[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
My z Azulką tez potrafimy łobuzować i Azulek rozne nam klopoty i klopociki sprawia, ale cóż. :loveu:
[SIZE=1][COLOR=silver]Idem, bo dostaje goopawki[/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Cambel']Mam bujną wyobraźnię, na szczęscie tylko w snach, co by było, gdybym normalnie coś takiego wymyślała:eviltong: Źle działa na mnie przesiadywanie tu, oj źle.. :loveu:

P.S. Figa, chyba żartujesz z tą fotą :evil_lol: Owszem, masz bardzo ladny słupek, ale mnie przynajmniej on nie interesuje :roll: :eviltong::eviltong:[/quote]Szkoda że nie widziałaś więcej :eviltong: Ale to niestety tylko dla wybranyxh :evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a'][CENTER][SIZE=5][COLOR=blue]SYWIA - NOWY IMAGE :roflt: :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=blue]I TO SPECJALNIE DLA MNIE :roflt::roflt::roflt::roflt::loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=blue]wruszylam się...[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
My z Azulką tez potrafimy łobuzować i Azulek rozne nam klopoty i klopociki sprawia, ale cóż. :loveu:
[SIZE=1][COLOR=silver]Idem, bo dostaje goopawki[/COLOR][/SIZE][/quote]Ty dostałaś goopawki już dawno :cool3: Gorzej być nie może :eviltong:

Figowa też sprawia kłopoty i kłopociki, ale Aza jest miła i nie taka sztywniara :shake:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie widziałaś to nie wiesz czemu :roflt:[/quote]
A teraz zajarzylam. :roflt::roflt::roflt::roflt:[COLOR=silver]Cóż, miłość nie wybiera :loveu:[/COLOR]

Ty dostałaś goopawki już dawno :cool3: Gorzej być nie może :eviltong:

Figowa też sprawia kłopoty i kłopociki, ale Aza jest miła i nie taka sztywniara :shake:[/quote]
Jak to dawno? :roflt:ŚCIEMNIASZ! :shake:
Figowa jest jak Pancia - wstyda. Azulkowa też jest jak Pancia - probopuje nawiazac kontakt (moze niekoniecznie jak Aza z Figą:roflt:), a potem rezygnuje ;)

Posted

[CENTER][B][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Za pozwoleniem ze specjalną dedykacją i podziękowaniem wstawiam kwiatuska dla mojej Sylwuśki[/COLOR][/SIZE] :buzi:[/B][/CENTER]

[CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/293/12bfa61f1e197a91.jpg[/IMG][/URL][/CENTER]

[CENTER][COLOR=lemonchiffon][B]Ty już wiesz z jakiego powodu Ci dziękuję[/B][/COLOR][/CENTER]