Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Nerul']Gonia idziesz sobie?! ;( Jak mozesz ty ty... krowo jedna xD[/quote] Ej, bez takich wyzwisk mi tu :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Tak, wiem, ze jestem krowa :p Mam jutro egzamin diecezjalny, ładna pogoda, pojdzemy z Azulkową na słoneczko się ukać. Wpadniemy wieczorkiem. Szkoda pogody! ;-) Quote
Coffee&Nera Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Łazicie tyle z Azą a mnie juz niezaprosicie xD No wiecie co :P Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 No też prawda, w takim razie ja również idę się przejść :) [COLOR=White]I rozładować nerwy ... [COLOR=Black]No to paaa! Buzi dla wszystkich :loveu:[/COLOR] [/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Agnes B.']Nie no świetnie. Mnie sie podoba:multi: Gdy będziecie podbijać świat, zapraszam do Negry:loveu: Ja się domagam policzenia kropek:diabloti: hihi:lol:[/quote]Pewnie kiedyś zrobimy jakąś akcję liczenie kropek Figulca :evil_lol:Ale na to trzeba wiecej czasu poświęcić :eviltong: [quote name='Ania-shira']Ta fotka jest rewelacyjna :multi: świetna jest tez ta z uszami ja nietoperz. :lol: Masz piekną Dalatynke. U mnie w mieście też jest dalamtynka ale moja za nią nie przepada może dlatego że ma metalowy gaganiec. Raz moja na nią szczekła i teraz są wrogami. Szkoda ale tak bywa. czekamy na więcej fotek :lol:[/quote]Witamy w naszej jakże skromnej galerii :cool3: Z tym że moja kropka to buras jest, nie dalmatyńczyk :cool3: [quote name='psiulka']To mój banan i Dżeki mi go zgubił :placz: Sylwutka się schowała za Figową :multi: Daj zdjęcie swoje :loveu: Jak Ci się podoba mój plan pociągowy?? :evil_lol: I co to ma znaczyc, że się nie odpisuje na esy :mad:[/quote]Zgubił? :siara: Plan pociągowy? Jaki plan pociągowy? :hmmmm: A! [SIZE=4]ten[/SIZE] plan pociągowy :evil_lol: Podobać mi sie podoba, ale czy bedzie okazja wprowadzic go w życie? :niewiem: Odpisuję na esy :mad: [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise][staram sie :evil_lol:][/COLOR][/SIZE] [quote name='Kudłata_Koza']A co ja się tam będę :P. Ale pikne fotki, aż się rozmarzyłam, ale mó teraz też piękny bo po fryzjerze (o piesa chodzi oczywiście... :P).[/quote]Oooo to musze skoczyć do Waszego fb może nową fryzurę Netta zobacze :cool3: [quote name='Cambel']Witajcie Figowe :loveu: Chciałam tylko zaznaczyć Sylwio, że śniłąś mi się dzisiejszej nocy, lecz na pierwszym planie była Twoja sucz :coool3: Długotrwałe siedzenie w Waszej galerii negatywnie na mnie działa ;-P I tak Was lubię xDDD[/quote]ŚŚŚ... Śniłam Ci się? :crazyeye: I nie zerwałaś sie z krzykiem? :crazyeye: Nie masz żadnych problemów psychicznych [poza obecnymi] po tej nocy? :eviltong: A jaki to był sen..? :cool3::cool3: :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Widze, ze coś dzisiaj luźniej (moze to przejściowe :evil_lol:), to moze coś skrobnę, zeby potem się nie wtrącąc. ;-) Gadulstwo sie szerzy :mad: Jak tak dalej pójdzie, to za tydzien bedzie tutaj tyle postów, ile u Azulkowej. :evil_lol: Wiec tak, Sylwuś, odbieram Ci Twoj prezent, który wczoraj wręczyłam Ci w ramach przeprosin. :placz: Trzeba bylo od razu powiedziec, ze chcesz czarnego cudaka, a nie BMW. KONIEC! Sprzedaje nowiutkie BMW na częsci!! :placz: Miło bylo gdzies tam w tlumie natknąć się na swoje imię :loveu: A jednak mnie ktoś lubi łaaa :multi: A co do zdjęc hmmm... Cudniasta Figulasta, fantastyczna z niej modelka pięknie wychodzi na fotkach (bo ponoc Ty zdjec nie umiesz robić :mad:). :loveu::loveu::loveu: Buziacek w nosecek dla mojej dziołchy :loveu: [IMG]http://img75.imageshack.us/img75/5669/obraz136lb9.jpg[/IMG] Miłego dnia! :buzi: Moze wpadne wieczorkiem, o ile gdzieś się zmieszczę. [COLOR=silver]Jeszcze raz przepraszam za wczoraj.[/COLOR][/quote]Gonia :multi::multi: Dlaczego miałabyś się nie wtrącać, to jest nawet wskazane :mad: Nowiutkie BMW zostaw w spokoju :x Kto daje i odbiera... :diabloti::diabloti: To Ci pojechałam, nie ma co :lol: I jak widzisz ŚCIEMNIAŁAŚ bo ja zawsze mówiłam że jest kilka suuuper osóbek które Cię cenią i bardzo bardzo lubią :loveu: [i jedna kretynka ale ona to wyjątek :lol:]. Zdęcia robić umiem, jak widać :cool3: ale nie ładne :p Dziołcha przywitała mnie dziś z jeszcze większym entuzjazmem jak zwykle, co zaowocowało tym że leżałam na trawie broniąc się przed jej niosącym zniszczenie i tragedię ozorem :shake: co nie zmienia faktu że pierwsze co zrobiłam po wejściu do domku to udałam się do łazienki zmyć z twarzy i z kończyn to co na mnie krowa pozostawiła :mad: Figulcowa! Jeszcze mnie popamiętasz :x Odwdziecze się :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Gonia :multi::multi: Dlaczego miałabyś się nie wtrącać, to jest nawet wskazane :mad: Nowiutkie BMW zostaw w spokoju :x Kto daje i odbiera... :diabloti::diabloti: To Ci pojechałam, nie ma co :lol: I jak widzisz ŚCIEMNIAŁAŚ bo ja zawsze mówiłam że jest kilka suuuper osóbek które Cię cenią i bardzo bardzo lubią :loveu: [i jedna kretynka ale ona to wyjątek :lol:]. Zdęcia robić umiem, jak widać :cool3: ale nie ładne :p Dziołcha przywitała mnie dziś z jeszcze większym entuzjazmem jak zwykle, co zaowocowało tym że leżałam na trawie broniąc się przed jej niosącym zniszczenie i tragedię ozorem :shake: co nie zmienia faktu że pierwsze co zrobiłam po wejściu do domku to udałam się do łazienki zmyć z twarzy i z kończyn to co na mnie krowa pozostawiła :mad: Figulcowa! Jeszcze mnie popamiętasz :x Odwdziecze się :diabloti:[/quote] Bo ja nie lubie się wtrącac... :eviltong: Ale jak Ty chcesz czarnego cudaka, to oddawaj BMW paskudko :evil_lol: Jejka, ale pojechalas, zaraz zlapie depreche :placz: :placz: Echh... Ten "kretyn" nie rozumie, ze jest najważniejszy w goniowym życiu i jest dla goni wszystkim!! :mad: :placz: Zdjęcia robisz bardzo fajne, ale skoro taka skromna jestes, to znaczy, ze Figutka tak piknie wychodzi na zdjęciach :evil_lol: Ja chce zobaczyc jak sie bedziesz jej odzwięczac!! :roflt: :roflt: :roflt::roflt:Nie, ja MUSZE TO ZOBACZYĆ! :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Cambel']O Figo najdroższa, najpiękniejsza Dalmatyńska Suczko na Podkarpaciu..! Nera, doibrze? xD[/quote]Najpiękniejsza dalmatyńska suczka na podkarpaciu to Bafisia :loveu: Bezkonkurencyjnie :cool3: A najpiekniejsza burkowa sucz - to i owszem zgodze się :evil_lol: Tyle że gdy postawi sie ja obok Azy to wyłażą wątpliwości :niewiem: Bo Aza to cud nie pies :loveu: Azulka to psisko piękne i wspaniałe, a Figowa to kurdupel próbujący psa udawać :lol: [quote name='psiulka'] Czym się szokujesz? Ja koffam Gonię :loveu:[/quote]Nie tykać! :x [quote name='g_o_n_i_a']No dobra, moge sie troszeczke podzieic :p W koncu Sylwuśkowa to moj TŻ [/quote]Potwierdzam :loveu: Gonia to moja żoneczka i wnusia w jednym :loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Wczoraj Wam pisala, ze o 16 wraca do domu ze szkoły, dajcie chociaz obiad zdjesc tej bidzie. [/quote] Dziekuję o obrończyni uciśnionych :modla: :loveu::evil_lol: [quote name='Nerul']Chuda strasznie, musimy ją podtuczyc... Bo Sylwus wpadnie w jakies złe choroby [/quote]Ja Wam dam! :x Wcale tak źle ze mną nie jest :p Dziś zrobiliśmy w szkole duuzo fotek [ja jestem na góra 2 :evil_lol:] i jeżeli wysszłam jakoś możliwie to Wam pokazę :oops: [quote name='g_o_n_i_a']Niiiom trenuje A teraz wlasne plewi w ogrodku :loveu: Moze jakieś fotki przyniesie :loveu: Dla goni! :multi: Figusiowia, wpadniemy do Was wieczorkiem. :buzi:[/quote]Taaa plewiłam słoneczniki :p A fotek nie mam :p Ale cos wymyślę :cool3: Do zobaczenia kochana [pomijając fakt że cały czas sesemeski latają na odc Grodzisko-rzeszów i odwrotnie :evil_lol:] :buzi: [quote name='Cambel'][COLOR=White] [COLOR=Black]No to paaa! Buzi dla wszystkich :loveu:[/COLOR] [/COLOR][/quote]Do zobaczenia :bye: A tak poza tym - oddawaj pościel w dalmaty :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Najpiękniejsza dalmatyńska suczka na podkarpaciu to Bafisia Bezkonkurencyjnie :cool3: A najpiekniejsza burkowa sucz - to i owszem zgodze się :evil_lol: Tyle że gdy postawi sie ja obok Azy to wyłażą wątpliwości :niewiem: Bo Aza to cud nie pies :loveu: Azulka to psisko piękne i wspaniałe, a Figowa to kurdupel próbujący psa udawać :lol: [/quote] BAFI WYMIATA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kazdy wie, ze Figowa to pikna dziewucha, a jezeli tak porownujesz, to ja na pogodzenie zdan dodam - obie sa rownie pikne. :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Nie tykać! :x[/quote] Ojojoj :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Potwierdzam :loveu: Gonia to moja żoneczka i wnusia w jednym :loveu: [/quote] Ojojoj :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Dziekuję o obrończyni uciśnionych :modla: :loveu::evil_lol:[/quote] Łaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::'] Taaa plewiłam słoneczniki :p A fotek nie mam :p Ale cos wymyślę :cool3: Do zobaczenia kochana [pomijając fakt że cały czas sesemeski latają na odc Grodzisko-rzeszów i odwrotnie :evil_lol:] :buzi:[/quote] Wróciłam :evil_lol: :evil_lol: Brzydka pogoda sie zrobila... Ja cem fotecki, chocby z wf'u! :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Bo ja nie lubie się wtrącac... :eviltong: Ale jak Ty chcesz czarnego cudaka, to oddawaj BMW paskudko :evil_lol: Jejka, ale pojechalas, zaraz zlapie depreche :placz: :placz: Echh... Ten "kretyn" nie rozumie, ze jest najważniejszy w goniowym życiu i jest dla goni wszystkim!! :mad: :placz: Zdjęcia robisz bardzo fajne, ale skoro taka skromna jestes, to znaczy, ze Figutka tak piknie wychodzi na zdjęciach :evil_lol: Ja chce zobaczyc jak sie bedziesz jej odzwięczac!! :roflt: :roflt: :roflt::roflt:Nie, ja MUSZE TO ZOBACZYĆ! :roflt:[/quote]Ty jesteś taka osóbką że ma prawo się wtrącać :eviltong: BMW nie oddam :mad: Moje i koniec! Mógłby to być nawet maluch [albo romet :roflt:] ale i tak bym go nie oddała bo to jest prezent na odfoch.. odbrażenie się i jeszcze [B]od Goni[/B] :loveu: Powiem inaczej - Ty masz coś nie tego ze wzrokiem :cool3: :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ty jesteś taka osóbką że ma prawo się wtrącać :eviltong: BMW nie oddam :mad: Moje i koniec! Mógłby to być nawet maluch [albo romet :roflt:] ale i tak bym go nie oddała bo to jest prezent na odfoch.. odbrażenie się i jeszcze [B]od Goni[/B] :loveu: Powiem inaczej - Ty masz coś nie tego ze wzrokiem :cool3: :eviltong:[/quote] Wstydam... Pochlebiasz klockowi... :loveu: Wiem, ze mam cos ze wzrokiem :evil_lol: Ale ja sie z tego powodu b. ciesze :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [QUOTE]BAFI WYMIATA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kazdy wie, ze Figowa to pikna dziewucha, a jezeli tak porownujesz, to ja na pogodzenie zdan dodam - obie sa rownie pikne. :multi: [/QUOTE]Tyle że Azulka ma lepszy charakterek :loveu: [QUOTE] Ojojoj :loveu: Ojojoj :loveu: :loveu: Łaaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: [/QUOTE]:buzi: Wredny goooooopek :cool3: [QUOTE] Wróciłam :evil_lol: :evil_lol: Brzydka pogoda sie zrobila...[/QUOTE]:siara: [QUOTE] Ja cem fotecki, chocby z wf'u! :multi:[/QUOTE]Hahah.. sa beznadziejne :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Tyle że Azulka ma lepszy charakterek :loveu: :buzi: Wredny goooooopek :cool3: :siara: Hahah.. sa beznadziejne :lol:[/quote] Skąd wiesz, skąd wiesz... :shake: Ja tofam Figulca :loveu: Zaraz stad pojde, bo... Bo... :oops: No co? :siara: Ja cem!! :placz: :placz: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Witam witam ponownie :D [quote]ŚŚŚ... Śniłam Ci się? :crazyeye: I nie zerwałaś sie z krzykiem? :crazyeye: Nie masz żadnych problemów psychicznych [poza obecnymi] po tej nocy? :eviltong: A jaki to był sen..? :cool3::cool3:[/quote]No taki trochę dziwny, fantasy taki...Bo ja jakimś cudem znalazłam się najpierw w Rzeszowskim Leclercu, a potem tam prąd wysiadł, i ja gdzieś poszłam z mamą, i Cię spotkałam, i Ty mi Figę dałaś O_O Ja to mam wyobraźnię :shake: [quote] A tak poza tym - oddawaj pościel w dalmaty :mad:[/quote] NIE ODDAM! Nigdy! Moja!..Mimo, że ma już jakieś 5 lat...:roll: Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Wstydam... Pochlebiasz klockowi... :loveu: Wiem, ze mam cos ze wzrokiem :evil_lol: Ale ja sie z tego powodu b. ciesze :multi: :multi:[/quote]Ja również bardzo ise cieszę :multi::multi: Przynajmniej nie uciekałaś przedemną :cool3: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Ja również bardzo ise cieszę :multi::multi: Przynajmniej nie uciekałaś przedemną :cool3:[/quote] Uciekac? A to czemu? :-o Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Skąd wiesz, skąd wiesz... :shake: Ja tofam Figulca :loveu: Zaraz stad pojde, bo... Bo... :oops: No co? :siara: Ja cem!! :placz: :placz:[/quote]Wystarczy że spędziłam z nią 5 godzin :loveu: I ona sie zachowywała nie to co Figulec :shake: Idziesz? :placz: Bo? :x A nic :siara: :lol: No bobra bobra :cool3: Specjalnie dla Goni!!!! JA we własnej osobie :eviltong: [url]http://img526.imageshack.us/img526/7238/obraz200za1.jpg[/url] [quote name='Cambel']Witam witam ponownie :D No taki trochę dziwny, fantasy taki...Bo ja jakimś cudem znalazłam się najpierw w Rzeszowskim Leclercu, a potem tam prąd wysiadł, i ja gdzieś poszłam z mamą, i Cię spotkałam, i Ty mi Figę dałaś O_O Ja to mam wyobraźnię :shake: NIE ODDAM! Nigdy! Moja!..Mimo, że ma już jakieś 5 lat...:roll:[/quote]To rzeczywiście fantasy :evil_lol: Bo oddanie Figulca jest niemożliwe :evil_lol: Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] To rzeczywiście fantasy :evil_lol: Bo oddanie Figulca jest niemożliwe :evil_lol:[/quote] Mam bujną wyobraźnię, na szczęscie tylko w snach, co by było, gdybym normalnie coś takiego wymyślała:eviltong: Źle działa na mnie przesiadywanie tu, oj źle.. :loveu: P.S. Figa, chyba żartujesz z tą fotą :evil_lol: Owszem, masz bardzo ladny słupek, ale mnie przynajmniej on nie interesuje :roll: :eviltong::eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Wystarczy że spędziłam z nią 5 godzin :loveu: I ona sie zachowywała nie to co Figulec :shake: Idziesz? :placz: Bo? :x A nic :siara: :lol: No bobra bobra :cool3: Specjalnie dla Goni!!!! JA we własnej osobie :eviltong: [URL]http://img526.imageshack.us/img526/7238/obraz200za1.jpg[/URL] To rzeczywiście fantasy :evil_lol: Bo oddanie Figulca jest niemożliwe :evil_lol:[/quote] [CENTER][SIZE=5][COLOR=blue]SYWIA - NOWY IMAGE :roflt: :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=blue]I TO SPECJALNIE DLA MNIE :roflt::roflt::roflt::roflt::loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=blue]wruszylam się...[/COLOR][/SIZE][/CENTER] My z Azulką tez potrafimy łobuzować i Azulek rozne nam klopoty i klopociki sprawia, ale cóż. :loveu: [SIZE=1][COLOR=silver]Idem, bo dostaje goopawki[/COLOR][/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Uciekac? A to czemu? :-o[/quote]Nie widziałaś to nie wiesz czemu :roflt: Quote
:: FiGa :: Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Cambel']Mam bujną wyobraźnię, na szczęscie tylko w snach, co by było, gdybym normalnie coś takiego wymyślała:eviltong: Źle działa na mnie przesiadywanie tu, oj źle.. :loveu: P.S. Figa, chyba żartujesz z tą fotą :evil_lol: Owszem, masz bardzo ladny słupek, ale mnie przynajmniej on nie interesuje :roll: :eviltong::eviltong:[/quote]Szkoda że nie widziałaś więcej :eviltong: Ale to niestety tylko dla wybranyxh :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a'][CENTER][SIZE=5][COLOR=blue]SYWIA - NOWY IMAGE :roflt: :roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=blue]I TO SPECJALNIE DLA MNIE :roflt::roflt::roflt::roflt::loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=blue]wruszylam się...[/COLOR][/SIZE][/CENTER] My z Azulką tez potrafimy łobuzować i Azulek rozne nam klopoty i klopociki sprawia, ale cóż. :loveu: [SIZE=1][COLOR=silver]Idem, bo dostaje goopawki[/COLOR][/SIZE][/quote]Ty dostałaś goopawki już dawno :cool3: Gorzej być nie może :eviltong: Figowa też sprawia kłopoty i kłopociki, ale Aza jest miła i nie taka sztywniara :shake: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Nie widziałaś to nie wiesz czemu :roflt:[/quote] A teraz zajarzylam. :roflt::roflt::roflt::roflt:[COLOR=silver]Cóż, miłość nie wybiera :loveu:[/COLOR] [quote name=':: FiGa ::'] Ty dostałaś goopawki już dawno :cool3: Gorzej być nie może :eviltong: Figowa też sprawia kłopoty i kłopociki, ale Aza jest miła i nie taka sztywniara :shake:[/quote] Jak to dawno? :roflt:ŚCIEMNIASZ! :shake: Figowa jest jak Pancia - wstyda. Azulkowa też jest jak Pancia - probopuje nawiazac kontakt (moze niekoniecznie jak Aza z Figą:roflt:), a potem rezygnuje ;) Quote
Cambel&Megi Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Szkoda że nie widziałaś więcej :eviltong: Ale to niestety tylko dla wybranyxh :evil_lol: [/quote] Ej no, o co chodzi :lol: Ja też chcę być wybrana :eviltong: Quote
g_o_n_i_a Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [CENTER][B][SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]Za pozwoleniem ze specjalną dedykacją i podziękowaniem wstawiam kwiatuska dla mojej Sylwuśki[/COLOR][/SIZE] :buzi:[/B][/CENTER] [CENTER][URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images21.fotosik.pl/293/12bfa61f1e197a91.jpg[/IMG][/URL][/CENTER] [CENTER][COLOR=lemonchiffon][B]Ty już wiesz z jakiego powodu Ci dziękuję[/B][/COLOR][/CENTER] Quote
Recommended Posts