Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Ale wiecie co- szkoda ze niema jamników w cętki jak dalmatynczyki- kupilabym natychmiast xD[/quote] No to zawsze można kupić dwa kolory farby i dawaj! Pieska na kolorowo! :evil_lol: Ale się to cholerstwo powoli wysyła... A tak w ogóle to zdrówko :drinka:. Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No co Ty :crazyeye: Naprawdę??? A ja już chciałam od Ciebie pożyczyć któryś z tych modeli i wybrać sie na 'pielgrzymkę' do umiłowanego :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Ale wiecie co- szkoda ze niema jamników w cętki jak dalmatynczyki- kupilabym natychmiast xD[/quote] No to zawsze można kupić dwa kolory farby i dawaj! Pieska na kolorowo! :evil_lol: Ale się to cholerstwo powoli wysyła... A tak w ogóle to zdrówko :drinka:. Quote
g_o_n_i_a Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Gratuluje 400 :pepsi: :pepsi::pepsi: :pepsi: Branocka :bye: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Czlowieku Hipisy żądzą i to jeszcze takie bez ubran xD Ja ci mówie zioom- lecmy na łąke jak nas Pan Bóg stworzyl (mysmy w ubraniach biegały jak hipiski i jakies znaki pokoju i wielbienie kwiatów. Kurde my jestesmy dzieci kwiatów=teletunies mhahahahaha xD) Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Wyobraź to sobie Kamila- on w ciapki xD Moje słodkie :*:*:* Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Tak samo jest hodowla Beagli na terenie podkarpacia, Bernardynów, Huskych, Malamutów i wielu innych. Nawet Shar pei sa... Ale wiecie co- szkoda ze niema jamników w cętki jak dalmatynczyki- kupilabym natychmiast xD[/quote]Albo [URL="http://saltodelangell.strefa.pl/index.php?url=duzy"]Duży Szwajcarski Pies Pasterski[/URL] i hodowla SALTO DEL ANGEL :loveu: [quote name='Cambel'] Hyhy, jak nie ma Nery, to sztywno :diabloti: Dobra, impry ciąg dalszy :drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka::drinka: Huu, jaki fajny ten temacior, czemu ja tu wcześniej nie pisałam xD Często zaglądałam, ale nie odważyłam się pisać :roll::eviltong::eviltong:[/quote]:pepsi: :pepsi: Ale to już 401... A co tam :D :pepsi: :pepsi: Cykor cykor :turn-l: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Kamila! Ona nam grozi! Anetko, nas jest dwie :diabloti::mad::mad::mad:[/quote] Phi, Ty myślisz, że ja się jej boję? Ona taka moja wersja mini, przy mnie "filigranowa dziewczynka". Nie to co ja, babsko, 171 cm, takie wielkie :diabloti: A obydwie to rośniemy w siłę, Aneta, bóóóój się, mroczna Figa i Cambel NADCIĄGAJĄĄĄ :ghost_2: [SIZE=1]boję się tej emoty xD[/SIZE] [quote name=':: FiGa ::'] Mam ci podać date, godzine i miejsce? :diabloti:[/quote] Ależ oczywiście :razz::razz: [quote name=':: FiGa ::'] Widziałam widziałam 6 klusek Bafisiowych :loveu::loveu: A Bafisia to super psinka, taka spokojna i zrównoważona nie to co Figulec wstręciuch :placz:[/quote] Matko, rozpływam się, jak je widzę...Kluseczki :loveu: PS Kto mnie pościera z podłogi? XDD Quote
Karolina_Nett Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki?[/quote] Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :). A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Nerul']Czlowieku Hipisy żądzą i to jeszcze takie bez ubran xD Ja ci mówie zioom-[B] lecmy na łąke jak nas Pan Bóg stworzyl (mysmy w ubraniach biegały jak hipiski i jakies znaki pokoju i wielbienie kwiatów. Kurde my jestesmy dzieci kwiatów=teletunies mhahahahaha xD)[/B][/quote] Ależ oczywiście, tak jak to było na Słocinie, tylko wtedy jak 2 geje XD I w ubraniach :P [quote name='Nerul']No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Wyobraź to sobie Kamila- on w ciapki xD Moje słodkie :*:*:*[/quote] Hm.. Ten pomysł mi się podoba.. :cool3: [quote name='Kudłata_Koza']Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :). A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz:[/quote] E, nie, przecież teraz modne są kropki :cool3::cool3::cool3: Albo może, tak jk Nera lubi: czarny, w białe groszki xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [SIZE=6]AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nie wyrabiam z WAMI!!!!!!![/SIZE] [quote name='fidelek2']No co Ty :crazyeye: Naprawdę??? A ja już chciałam od Ciebie pożyczyć któryś z tych modeli i wybrać sie na 'pielgrzymkę' do umiłowanego :loveu:[/quote]:roflt: Mogę Ci załatwić rometa :cool3::cool3: Mój tata memę na niego zarywał, stoi w piwnicy :lol::lol::lol: [quote name='g_o_n_i_a']Gratuluje 400 :pepsi: :pepsi::pepsi: :pepsi: Branocka :bye:[/quote]Dziekuję :buzi: [quote name='Nerul']Czlowieku Hipisy żądzą i to jeszcze takie bez ubran xD Ja ci mówie zioom- lecmy na łąke jak nas Pan Bóg stworzyl (mysmy w ubraniach biegały jak hipiski i jakies znaki pokoju i wielbienie kwiatów. Kurde my jestesmy dzieci kwiatów=teletunies mhahahahaha xD)[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co ja tu robię :crazyeye::crazyeye: Moje oczy, moje niepokalane oczy które oglądaja niepokalane oblicze niepokalanego o. Rydza czytają coś takiego... Wariatki :evil_lol::evil_lol: [quote name='Nerul']No to dobra- kto mi pomoze Dżekiego przemalowac na bialo w czarne cętki? Wyobraź to sobie Kamila- on w ciapki xD Moje słodkie :*:*:*[/quote]Ja ja ja :sweetCyb: Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Osz ****, znowu posty znikają, dopiero jak dam Odpowiedz, to się pojawia...DOGO WYGŁODNIAŁA ... [quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co ja tu robię :crazyeye::crazyeye: Moje oczy, moje niepokalane oczy które oglądaja niepokalane oblicze niepokalanego o. Rydza czytają coś takiego... Wariatki :evil_lol::evil_lol:[/quote] Bardzo śmieszne :lol: :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote][SIZE=6]AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! Nie wyrabiam z WAMI!!!!!!![/SIZE][/quote] Buhaha, ja również nie wyrabiam z czytaniem tego xD Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Widzialam dzisiaj boską torebke w czarne kropki na białym tle... Boze a jak to z Dalmatiansa? O.o Podamy sklep xD Nie no- Dżekus w kwiatki? Hmmm Hipisoski piesio (Figul moge wstawic tu jego fotke?) Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] :roflt: Mogę Ci załatwić rometa :cool3::cool3: Mój tata memę na niego zarywał, stoi w piwnicy :lol::lol::lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Co ja tu robię :crazyeye::crazyeye: Moje oczy, moje niepokalane oczy które oglądaja niepokalane oblicze niepokalanego o. Rydza czytają coś takiego... [/quote] To musiał być bardzo, ale to bardzo przystojny że na niego 'poleciała' :loveu: Więc zanim klękniemy przed Jego niepokalanym obliczem pójdziemy najpierw do spowiedzi :p Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [QUOTE]Phi, Ty myślisz, że ja się jej boję? Ona taka moja wersja mini, przy mnie "filigranowa dziewczynka". Nie to co ja, babsko, 171 cm, takie wielkie :diabloti: A obydwie to rośniemy w siłę, Aneta, bóóóój się, mroczna Figa i Cambel NADCIĄGAJĄĄĄ :ghost_2: [SIZE=1]boję się tej emoty xD[/SIZE][/QUOTE]Anetko widzisz co ona tu robi? Opinię Ci szarga :roflt: 171? :crazyeye: :mdleje: To ja smerf przy tobie jestem :oops::oops::oops: [QUOTE] Ależ oczywiście :razz::razz:[/QUOTE]Jutro po 6:66 :evil_lol: [QUOTE] Matko, rozpływam się, jak je widzę...Kluseczki :loveu: PS Kto mnie pościera z podłogi? XDD[/QUOTE]Ej tylko nie tu! Nie brudż mi w galerii!! [quote name='Kudłata_Koza']Nie męcz się, tylko kubłem całym lej i jak się ułoży tak będzie :). A jak chcesz to zamiast kropek to kwiatki moze jak już o nich mowa? :razz:[/quote]Ta to zawsze taka bezpośrednia była :roflt: [QUOTE]Ależ oczywiście, tak jak to było na Słocinie, tylko wtedy jak 2 geje XD I w ubraniach :P[/QUOTE]:crazyeye: :siara: [QUOTE] E, nie, przecież teraz modne są kropki :cool3::cool3::cool3: Albo może, tak jk Nera lubi: czarny, w białe groszki xD[/QUOTE]Albo zróbcie na różowo :loveu::loveu::loveu: Różw modzie jest :loveu::loveu: W MOTYLKI :loveu::loveu: Quote
Guffi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Przyszłam się przywitać, ale... kurcze, nie załapałam się na imprezkę:shake: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No juz Róż Blues normalnie xD lewe do kwadratu xD Pozatym małe jest piękne (ja mam 159 i nieurosne :( niehc mnie ktoś przytuli ale ja baba na schwal xD CHihuahua utrzymam hihi xDDD ;P) Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Tia...Klub psów idiotek tu załóżmy xD ja dam foty Sarci, Ty Nera Dżekiego, kto jeszcze :cool3: xD Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Pozatym Figul laduj do Welcom to Rzeszow Wies City i bedzie... Poznasz Dżeka i wogóle... Kurde- no moge wstawic czy nie xD? Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Figa, chciałam Cię uświadomić, że w Lutym stałam koło Ciebie na wystawie :roll: xD Moje i Nery zachowania lepiej bez komentarza pozostawić :P 666? Kocham tą liczbę, ostatnio na kartkówce z religii, kolesiowi tak na pół stron to napisałam :) Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote]Osz ****, znowu posty znikają, dopiero jak dam Odpowiedz, to się pojawia...[B][U]DOGO WYGŁODNIAŁA[/U][/B] ...[/quote]Som som :cool3: Wszystko jest :cool3::cool3: Serio tak pisze? :evil_lol::evil_lol: [quote] Bardzo śmieszne :lol: :roll: :diabloti:[/quote]Ja rozumiem.... dorastanie i te sprawy :p:evil_lol::evil_lol: [quote] Buhaha, ja również nie wyrabiam z czytaniem tego xD[/quote]Zanim ja poskładam te literki, zanim zrozumię treść, zanim odpiszę.. to już kolejnych 10 napiszecie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ide się zabić. [quote name='Nerul']Widzialam dzisiaj boską torebke w czarne kropki na białym tle... Boze a jak to z Dalmatiansa? O.o Podamy sklep xD Nie no- Dżekus w kwiatki? Hmmm Hipisoski piesio (Figul moge wstawic tu jego fotke?)[/quote]Dawaj :multi::multi: Z przyjemnością będzięmy gościć tu kumpli z rzeszowa :loveu::loveu: [quote]To musiał być bardzo, ale to bardzo przystojny że na niego 'poleciała' :loveu:[/quote]Romet? :roflt: [quote] Więc zanim klękniemy przed Jego niepokalanym obliczem pójdziemy najpierw do spowiedzi :p[/quote]O tak! 3 razy! [SIZE=5]Guffi!!! Zmartwychwstałaś! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Jeeeee!! :multi::multi:[/SIZE] Quote
Cambel&Megi Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Zanim ja poskładam te literki, zanim zrozumię treść, zanim odpiszę.. to już kolejnych 10 napiszecie :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: ide się zabić. [SIZE=5][/SIZE][/quote] No tak..Podstawówka się kłania :roll: Jak się wagarowało w 1 klasie, zamiast ślaczki rysować, to teraz takie skutki :evil_lol::evil_lol: A mogę ja ? ja, ja! Foty Saruńci :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Romet? :roflt: [/quote] No przecież nie jego 'dosiądziciel' :evil_lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 A jaką mam dac focie? Jaką chcecie? Koncert zyczen xD Dżekus sławny xD Quote
:: FiGa :: Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [quote name='Cambel']Tia...Klub psów idiotek tu załóżmy xD ja dam foty Sarci, Ty Nera Dżekiego, kto jeszcze :cool3: xD[/quote]Psów idiotek? :hmmmm: :roflt: :roflt: [quote name='Nerul']Pozatym Figul laduj do Welcom to Rzeszow Wies City i bedzie... Poznasz Dżeka i wogóle... Kurde- no moge wstawic czy nie xD?[/quote]Tylko kiedy :niewiem: [quote name='Cambel']Figa, chciałam Cię uświadomić, że w Lutym stałam koło Ciebie na wystawie :roll: xD [/quote]I się nie przedstawiłaś :mad: I... nie miałaś koszmarów? :-o [QUOTE] Moje i Nery zachowania lepiej bez komentarza pozostawić :P 666? Kocham tą liczbę, ostatnio na kartkówce z religii, kolesiowi tak na pół stron to napisałam :)[/QUOTE]Nera przynajmniej sie przedstawiła :mad: U nas jest dziewczyna która ma na każdym zeszycie swą ulubioną liczbę, ubiera się na czarno itp.. A siostrze oświadczyła ze chodzi na ele tylko dlatego że matka jej karze... :roll::evil_lol: Quote
Recommended Posts