Dalmatynkaa Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Boże, jaki z miśka się przystojniak zrobił :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 No to wystawiamy Goni cierpliwośc na próbę.. hmm.. Wymyślę coś :evil_lol: Wyjątków jest mało :shake: Martynko - jest jeszcze wiele posklejanych włosów do wycięcia, ale on się tak kręci że nie idzie go obciąć :shake: Ale to kwestia czasu :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No to wystawiamy Goni cierpliwośc na próbę.. hmm.. Wymyślę coś :evil_lol: Wyjątków jest mało :shake: [/quote] Juz sie bojam co wymyślisz:placz: Quote
Pianka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ojej Misiaczek był kompu-kompu. I teraz taki cudny jest:loveu: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 Więcej Figi ;) [IMG]http://img58.imageshack.us/img58/8692/a1og4.jpg[/IMG] [IMG]http://img379.imageshack.us/img379/2689/a2fj7.jpg[/IMG] [IMG]http://img399.imageshack.us/img399/408/a3cd6.jpg[/IMG] [IMG]http://img520.imageshack.us/img520/1686/a4kd8.jpg[/IMG] Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Wreszcie sie napatrze *_____________* Masz mi dac te fotki w duzych rozmiarach. Powiesze znów na sciane (niestety scian coraz mniej jest w domu xDD) Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Juz sie bojam co wymyślisz:placz:[/quote]ALeż niema się czego bac ;) [quote name='Pianka']Ojej Misiaczek był kompu-kompu. I teraz taki cudny jest:loveu:[/quote]:lol: CHciałabym żeby tak było :lol: Pada deszcz, a to jest wyrok dla jego sierści :lol: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Nerul']Wreszcie sie napatrze *_____________* Masz mi dac te fotki w duzych rozmiarach. Powiesze znów na sciane (niestety scian coraz mniej jest w domu xDD)[/quote] Zwariowałaś :lol: Zgupłas totalnie :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No wiecie co, podam cie za to ze mnie obrazasz xD Nie no zartuje zartuje, ale serio daj zdjęcie jej :D:D Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Nerul']No wiecie co, podam cie za to ze mnie obrazasz xD Nie no zartuje zartuje, ale serio daj zdjęcie jej :D:D[/quote]Lekarza! Czy jest na dogo lekarz? :mdleje: Gosiu i ty piszesz że ja jestem goopek, patrz no tu na nią! :lol: Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Hahaha bardzo smieszne xD Ja wielbie psy różnych ludzi. Figul i Nerul= Goopki xDD Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Nerul']Hahaha bardzo smieszne xD Ja wielbie psy różnych ludzi. Figul i Nerul= Goopki xDD[/quote]Dopisz tu jeszcze Gonie ;) I Ilonkę :) Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 A Cambel- ona tez nie teges. Człowieku co mysmy niewyprawialy na lące xD Oby takich swirusków na swiecie bylo coraz wiecej czyli w sumie mamy swietą... 5? xD Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Nerul']A Cambel- ona tez nie teges. Człowieku co mysmy niewyprawialy na lące xD Oby takich swirusków na swiecie bylo coraz wiecej czyli w sumie mamy swietą... 5? xD[/quote]Kamili nie znam dobrze, prawie w ogóle :eviltong: Więc się nie wypowiem co do niej :eviltong: Kurcze ja tez chce Figowa na ścianę :evil_lol: Tylko które zdjęcie :hmmmm: Quote
Coffee&Nera Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ja sobie zaraz wybiore z 1 strony xD I bede miec milion Figów *___* Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='Nerul']Ja sobie zaraz wybiore z 1 strony xD I bede miec milion Figów *___*[/quote]No widzicie ją?! Widzicie? Zwariowała! :placz::placz: Quote
psiulka Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Z resztą i tak nikt się Figową nie zachwyca [jedynie Gonia ale ona to goopol i się nie liczy :eviltong:][/quote] O wypraszam sobie!! Ja się nie zahcwycam ? :mad: [quote name=':: FiGa ::']Jadzikowa pastwiąca sie nad Figą [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/7887/obraz484ls5.jpg[/IMG] [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/1193/obraz486wp6.jpg[/IMG][/quote] Moja moja Krówka!! Moja!! I nie oddam!! :loveu: :loveu: [quote name=':: FiGa ::']Dopisz tu jeszcze Gonie ;) I Ilonkę :)[/quote] Ja? :-o :evil_lol: A gdzie przepraszam, zdjęcia CZABIEGO I KIBUSIA?? :mad: Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Witam nadrabiam zaleglosci, super zdjecia:loveu: :loveu::loveu: Misko mi sie bardzo podoba:loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Co ja widze? :placz: :placz: Zdradza mnie :placz: :placz: Z dwojki goopkow do szescianiu robi piatke... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dola mam przez Ciebie :placz: Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [QUOTE]O wypraszam sobie!! Ja się nie zahcwycam ? :mad: [/QUOTE]Ty się zahcwycasz a mi chodziło o zachwycanie :roflt: [QUOTE] A gdzie przepraszam, zdjęcia CZABIEGO I KIBUSIA?? :mad:[/QUOTE]Kilka stron wcześniej :siara: [quote name='Marta_Ares']Witam nadrabiam zaleglosci, super zdjecia:loveu: :loveu::loveu: Misko mi sie bardzo podoba:loveu:[/quote]Witaj Martuś :multi: [quote name='g_o_n_i_a']Co ja widze? :placz: :placz: Zdradza mnie :placz: :placz: Z dwojki goopkow do szescianiu robi piatke... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dola mam przez Ciebie :placz:[/quote]Odezwała się ta co nie zdradza :mad: Quote
g_o_n_i_a Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Odezwała się ta co nie zdradza :mad:[/quote] :sadCyber: :sadCyber: [SIZE=1]Branocka Figusiu, Czabutku, Kibusiu, Misku i Kubusiu.[/SIZE] Quote
:: FiGa :: Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']:sadCyber: :sadCyber: [SIZE=1]Branocka Figusiu, Czabutku, Kibusiu, Misku i Kubusiu.[/SIZE][/quote] :-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
:: FiGa :: Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 [quote name='Marta_Ares']Dzien dobry:evil_lol: :evil_lol:[/quote]Bry :calus: [FONT=Book Antiqua][SIZE=2]Przed chwila wróciłam od kuzynki, jestem wymordowana :shake: Jestem wkurzona na mojego kuzyna, totalnie :angryy: Jak ten bachor chodzi jeszcze po świecie, nie rozumiem. [FONT="]Co tam że przy obiedzie jak gdyby nigdy nic zaczął opowiadać jak związał dwa koty sznurkiem za ogony "i tak śmiesznie chodziły, głupole" :roll: Ciekawe co z tego gówniarza wyrośnie.. ciekawe. [/FONT][/SIZE][/FONT] Quote
Recommended Posts