Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Czuj sie zaszczycona, moj 10000 post poświęcam wlasnie w Twojej galerii kochana. :loveu:
I nawet z wyznaniem - kofam Cie Mężulku :buzi:[/quote]:loveu::loveu::loveu::loveu:
Łaaaa :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']A no i zapomnialam dopisać - prosze mnie nie zdradzac. :cool3:[/quote]A czy ja kiedykolwiek Cię zdradzałam :cool3:
[quote name='g_o_n_i_a'] A ja mam kubeczek dla Misia, o :multi:
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7815/166909673xg6.jpg[/IMG][/quote]:crazyeye::crazyeye:
Piękny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :buzi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A czy ja kiedykolwiek Cię zdradzałam :cool3:
[/quote]
Ty dobrze wiesz, jaka ja jestem. :(
[quote name=':: FiGa ::']
:crazyeye::crazyeye:
Piękny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :buzi:[/quote]
Nie ma za co. :multi: Dla Ciebie wszystko. :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Mówiłaś coś??[/COLOR]

[COLOR=SeaGreen] To jasne że dostaniemu na pół :razz:[/COLOR]

[COLOR=DarkOrchid] Jaka skromna:evil_lol: [/COLOR][/quote]

[COLOR=Red]eee... a mówiłam... i co mi zrobisz jak mnie złapiesz??:diabloti:

[COLOR=SeaGreen]spiskowcy :mad:

[COLOR=DarkOrchid]no BA !:cool3:[/COLOR]

[/COLOR]

[/COLOR]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ty dobrze wiesz, jaka ja jestem. :([/quote]ALez wiem! Jasne że wiem! Wstrętna, samolubna, dwulicowa, parszywa... :evil_lol: ale moja :loveu:

[quote name='g_o_n_i_a'] Nie ma za co. :multi: Dla Ciebie wszystko. :loveu:[/quote]Nie małpuj to mój tekst :eviltong: Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]eee... a mówiłam... i co mi zrobisz jak mnie złapiesz??:diabloti:

[COLOR=SeaGreen]spiskowcy :mad:

[COLOR=DarkOrchid]no BA !:cool3:[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/quote]
[COLOR=Red]Nie bede mówić na głos bo Gonia patrzy..[/COLOR] :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=SeaGreen]że co?? :mad:

[COLOR=DarkOrchid]Skromnośc to Twoje drugie imię[/COLOR] :razz: [COLOR=DarkOrchid]SKąd ja to znam.. hm... [/COLOR]
[/COLOR]

Posted

[quote name=':: FiGa ::']ALez wiem! Jasne że wiem! Wstrętna, samolubna, dwulicowa, parszywa... :evil_lol: ale moja :loveu:[/quote]
Ziuuu, jakis plus z tego zestawu, ze czyjas. :multi:
Nie małpuj to mój tekst :eviltong: Dziękuję :loveu:[/quote]
No nie! :placz:

[COLOR=white]Juz nie patrze... :cool3:[/COLOR]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Idzcie spac juz dzieci, idzcie![/quote]Dobra... przyznaj się od razu że chcesz iśc juz spac ale troche siara będzie jeśli pójdziesz pierwsza a my zostaniemy :eviltong: więc wyganiasz nas.. :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Dobra... przyznaj się od razu że chcesz iśc juz spac ale troche siara będzie jeśli pójdziesz pierwsza a my zostaniemy :eviltong: więc wyganiasz nas.. :diabloti:[/quote]
Marzysz Kochana, marzysz!!!!!

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Ziuuu, jakis plus z tego zestawu, ze czyjas. :multi:[/quote]:cool3::cool3:

[quote name='g_o_n_i_a'] No nie! :placz:[/quote]:calus: Możesz go czasami pożyczać nooo :razz::lol:

[quote name='g_o_n_i_a'][COLOR=white]Juz nie patrze... :cool3:[/COLOR][/quote]Kto tam wie czy nie masz tu współników :evil_lol:

[quote name='g_o_n_i_a']Marzysz Kochana, marzysz!!!!![/quote]Tak sie tłumacz :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Nie bede mówić na głos bo Gonia patrzy..[/COLOR] :evil_lol::evil_lol:

[COLOR=SeaGreen]że co?? :mad:

[COLOR=DarkOrchid]Skromnośc to Twoje drugie imię[/COLOR] :razz: [COLOR=DarkOrchid]SKąd ja to znam.. hm... [/COLOR]
[/COLOR][/quote]

[COLOR=Red]Dobra nie mów... niechce wiedzieć :evil_lol:

[COLOR=YellowGreen]a ze to :eviltong:

[COLOR=DarkOrchid]No pewnie... a skad to znasz :p[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]Dobra nie mów... niechce wiedzieć :evil_lol:

[COLOR=YellowGreen]a ze to :eviltong:

[COLOR=DarkOrchid]No pewnie... a skad to znasz :p[/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/quote][COLOR=Red]I masz rację :evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=SeaGreen]a dlaczego..?? [/COLOR]

[COLOR=DarkOrchid]Bo ja sama jestem skromna, miła, inteligentna, cudna, wspaniał... wiec skądś to musze znać :diabloti:[/COLOR]

[quote name='g_o_n_i_a']A zobaczymy, kto bedzie najgłużej, o.
Nie piszesz, nie dzwonisz to bede Ci galerie zapychac moimi glooopimi wiadomsciami :evil_lol:[/quote]A zapraszam :evil_lol:
Chętnie poczytam te gooopie wiadomości :cool3:

Posted

Cześc gaduło ;)
Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti:[/quote]

nie dość ze MILCZEK to jeszcze WREDNY
czemu nie maja na mnie nie robic wrażenie co ja nie mam gustu czy co :diabloti:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']wiecie co kochane ja zaraz musze leciec wiec se nie pogadam z wami..
ide bo tatuś przyjechał
oh jak sie ciesze.... hm[/quote]A jak tatuś przyjechał to trzeba iść :razz: Do zobaczenia :cool3:

[quote name='g_o_n_i_a']A potem bedzie na mnie... :shake:[/quote]I bardzo dobrze :evil_lol:

[quote name='dbsst']nie dość ze MILCZEK to jeszcze WREDNY
czemu nie maja na mnie nie robic wrażenie co ja nie mam gustu czy co :diabloti:[/quote]Bardzo możliwe :evil_lol::evil_lol: