g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name=':: FiGa ::']:mad: Ktoś tu chce mieć problemy :eviltong: Amen :p[/quote] A sio ode mnie z tą pałą! :placz: Quote
:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A sio ode mnie z tą pałą! :placz:[/quote]:siara: Mówisz do mnie? Quote
g_o_n_i_a Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Czuj sie zaszczycona, moj 10000 post poświęcam wlasnie w Twojej galerii kochana. :loveu: I nawet z wyznaniem - kofam Cie Mężulku :buzi: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Czuj sie zaszczycona, moj 10000 post poświęcam wlasnie w Twojej galerii kochana. :loveu: I nawet z wyznaniem - kofam Cie Mężulku :buzi:[/quote]:loveu::loveu::loveu::loveu: Łaaaa :loveu::loveu::loveu: Bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A no i zapomnialam dopisać - prosze mnie nie zdradzac. :cool3: A ja mam kubeczek dla Misia, o :multi: [img]http://img247.imageshack.us/img247/7815/166909673xg6.jpg[/img] Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']A no i zapomnialam dopisać - prosze mnie nie zdradzac. :cool3:[/quote]A czy ja kiedykolwiek Cię zdradzałam :cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] A ja mam kubeczek dla Misia, o :multi: [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/7815/166909673xg6.jpg[/IMG][/quote]:crazyeye::crazyeye: Piękny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :buzi: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']A czy ja kiedykolwiek Cię zdradzałam :cool3: [/quote] Ty dobrze wiesz, jaka ja jestem. :( [quote name=':: FiGa ::'] :crazyeye::crazyeye: Piękny :loveu::loveu::loveu: Dziękuję :buzi:[/quote] Nie ma za co. :multi: Dla Ciebie wszystko. :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Mówiłaś coś??[/COLOR] [COLOR=SeaGreen] To jasne że dostaniemu na pół :razz:[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid] Jaka skromna:evil_lol: [/COLOR][/quote] [COLOR=Red]eee... a mówiłam... i co mi zrobisz jak mnie złapiesz??:diabloti: [COLOR=SeaGreen]spiskowcy :mad: [COLOR=DarkOrchid]no BA !:cool3:[/COLOR] [/COLOR] [/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ty dobrze wiesz, jaka ja jestem. :([/quote]ALez wiem! Jasne że wiem! Wstrętna, samolubna, dwulicowa, parszywa... :evil_lol: ale moja :loveu: [quote name='g_o_n_i_a'] Nie ma za co. :multi: Dla Ciebie wszystko. :loveu:[/quote]Nie małpuj to mój tekst :eviltong: Dziękuję :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]eee... a mówiłam... i co mi zrobisz jak mnie złapiesz??:diabloti: [COLOR=SeaGreen]spiskowcy :mad: [COLOR=DarkOrchid]no BA !:cool3:[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/quote] [COLOR=Red]Nie bede mówić na głos bo Gonia patrzy..[/COLOR] :evil_lol::evil_lol: [COLOR=SeaGreen]że co?? :mad: [COLOR=DarkOrchid]Skromnośc to Twoje drugie imię[/COLOR] :razz: [COLOR=DarkOrchid]SKąd ja to znam.. hm... [/COLOR] [/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']ALez wiem! Jasne że wiem! Wstrętna, samolubna, dwulicowa, parszywa... :evil_lol: ale moja :loveu:[/quote] Ziuuu, jakis plus z tego zestawu, ze czyjas. :multi: [quote name=':: FiGa ::'] Nie małpuj to mój tekst :eviltong: Dziękuję :loveu:[/quote] No nie! :placz: [COLOR=white]Juz nie patrze... :cool3:[/COLOR] Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Idzcie spac juz dzieci, idzcie![/quote]Dobra... przyznaj się od razu że chcesz iśc juz spac ale troche siara będzie jeśli pójdziesz pierwsza a my zostaniemy :eviltong: więc wyganiasz nas.. :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Dobra... przyznaj się od razu że chcesz iśc juz spac ale troche siara będzie jeśli pójdziesz pierwsza a my zostaniemy :eviltong: więc wyganiasz nas.. :diabloti:[/quote] Marzysz Kochana, marzysz!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Ziuuu, jakis plus z tego zestawu, ze czyjas. :multi:[/quote]:cool3::cool3: [quote name='g_o_n_i_a'] No nie! :placz:[/quote]:calus: Możesz go czasami pożyczać nooo :razz::lol: [quote name='g_o_n_i_a'][COLOR=white]Juz nie patrze... :cool3:[/COLOR][/quote]Kto tam wie czy nie masz tu współników :evil_lol: [quote name='g_o_n_i_a']Marzysz Kochana, marzysz!!!!![/quote]Tak sie tłumacz :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'][COLOR=Red]Nie bede mówić na głos bo Gonia patrzy..[/COLOR] :evil_lol::evil_lol: [COLOR=SeaGreen]że co?? :mad: [COLOR=DarkOrchid]Skromnośc to Twoje drugie imię[/COLOR] :razz: [COLOR=DarkOrchid]SKąd ja to znam.. hm... [/COLOR] [/COLOR][/quote] [COLOR=Red]Dobra nie mów... niechce wiedzieć :evil_lol: [COLOR=YellowGreen]a ze to :eviltong: [COLOR=DarkOrchid]No pewnie... a skad to znasz :p[/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 A zobaczymy, kto bedzie najgłużej, o. Nie piszesz, nie dzwonisz to bede Ci galerie zapychac moimi glooopimi wiadomsciami :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]Dobra nie mów... niechce wiedzieć :evil_lol: [COLOR=YellowGreen]a ze to :eviltong: [COLOR=DarkOrchid]No pewnie... a skad to znasz :p[/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/quote][COLOR=Red]I masz rację :evil_lol:[/COLOR] [COLOR=SeaGreen]a dlaczego..?? [/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]Bo ja sama jestem skromna, miła, inteligentna, cudna, wspaniał... wiec skądś to musze znać :diabloti:[/COLOR] [quote name='g_o_n_i_a']A zobaczymy, kto bedzie najgłużej, o. Nie piszesz, nie dzwonisz to bede Ci galerie zapychac moimi glooopimi wiadomsciami :evil_lol:[/quote]A zapraszam :evil_lol: Chętnie poczytam te gooopie wiadomości :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 wiecie co kochane ja zaraz musze leciec wiec se nie pogadam z wami.. ide bo tatuś przyjechał oh jak sie ciesze.... hm Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] A zapraszam :evil_lol: Chętnie poczytam te gooopie wiadomości :cool3:[/quote] A potem bedzie na mnie... :shake: Quote
dbsst Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Cześc gaduło ;) Dziwię się szczerze bo w naszej galerii nie ma fot które mogłyby zrobić na Tobie wrażenie :razz: Ale b dziękujemy że podziwiasz :multi::diabloti:[/quote] nie dość ze MILCZEK to jeszcze WREDNY czemu nie maja na mnie nie robic wrażenie co ja nie mam gustu czy co :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']wiecie co kochane ja zaraz musze leciec wiec se nie pogadam z wami.. ide bo tatuś przyjechał oh jak sie ciesze.... hm[/quote]A jak tatuś przyjechał to trzeba iść :razz: Do zobaczenia :cool3: [quote name='g_o_n_i_a']A potem bedzie na mnie... :shake:[/quote]I bardzo dobrze :evil_lol: [quote name='dbsst']nie dość ze MILCZEK to jeszcze WREDNY czemu nie maja na mnie nie robic wrażenie co ja nie mam gustu czy co :diabloti:[/quote]Bardzo możliwe :evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Patrzcie jaką mam smerfną tapetę :multi: [img]http://www.imagemule.com/uploads/uganda_krowa7jtL.jpg[/img] Quote
g_o_n_i_a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zmykam stad, nie bede juz wlazic o... :placz: :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='g_o_n_i_a']Zmykam stad, nie bede juz wlazic o... :placz: :evil_lol:[/quote]:multi: No nareszcie da mi spokój :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts