Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Hej nocny marku ;)
[COLOR=Red]Z MKSem mógłby być problem, ale PKS... :eviltong: Do Rzeszowa Figowa dojechałana bilecie dziecka 4-6 lat, a z powrotem za darmoche :razz: Pan kierowca był b miły :razz:[/COLOR]

Oby to przebudzenie nastąpiło rano, oraz oby jutro Figowa sama wstała z zamiarem załatwienia się bo zauważmy, dziś się nie załatwiła :shake:[/quote]

[COLOR=Red]No to rzeczywiście fajny ten pan :)
ja tam Tinie nie kupuje biletu, jeździ se za darmo :D a co ! moj pies w koncu :)

[COLOR=Black]Tak, tak napewno rano sie obudzicie i juz bedzie wszystko w porządeczku.
Dzisiaj się nie załatwiala ?? :( jejku ja nie wiem co to może oznaczać ale miejmy nadzieje że ona tylko zapomniała.....
[/COLOR][/COLOR]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_'][COLOR=Red]No to rzeczywiście fajny ten pan :)
ja tam Tinie nie kupuje biletu, jeździ se za darmo :D a co ! moj pies w koncu :)

[COLOR=Black]Tak, tak napewno rano sie obudzicie i juz bedzie wszystko w porządeczku.
Dzisiaj się nie załatwiala ?? :( jejku ja nie wiem co to może oznaczać ale miejmy nadzieje że ona tylko zapomniała.....
[/COLOR][/COLOR][/quote][COLOR=Red]Tylko czekać aż ktoś Was skontroluje :evil_lol:[/COLOR]

[COLOR=Black]Dziś jest znacznie lepiej :multi: Rano wzięłam ja na smycz bo nie[/COLOR] chcę ją puszczać jeszcze wolno na ogród i z nią wyszłam. Siq robiła dłuuuuuuuuugo i jestem pod wrażeniem że jej pęcherz tyle tego pomieścił :-o Tabletki wnowu wrzuciłam do gardła bo nic jeść mam jej nie dawać, próbowała je zwymiotować ale jej się nie udało :diabloti:

[quote name='Marta_Ares'][B][SIZE=3][COLOR=Blue]DOBRANOC:*:*[/COLOR][/SIZE][/B]

dzisiaj rano napewno juz bedzie lepiej z Figusia:loveu:[/quote]Dzień dobry ;) Wróżka jaka czy co :razz:

[quote name='fidelek2']dzień dobry :multi:

co u Figuni, jak samopoczucie? Życzymy szybkiego powrotu do zdrówka!!!! ;)[/quote]Dzień dobry Kasiu :multi:
Samopoczucie już napewno lepsze niż wczoraj, choć po powrocie z siq położyla się do koszyka i śpi..

[quote name='g_o_n_i_a']Szybkiego powrotu do zdrowia życzymy Figutkowej.:multi:[/quote]Dziękujemy :multi:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ojj Xiara nie wydaje mi się żeby nastepne szybko się tu pojawiły ;)
Figowa jest chora, dziś rano się przeraziłam, bo jak chciałam ją wziąść na ręce, ona leciała mi bezwładnie w dół po czym zwymiotowała... i tak było do 16. Wet stwierdził że się czymś zatruła, dostała zastrzyki i tabletki. Mamy się z nią stawić znowu za 2 dni. Nie mam pojęcia jak ja jej te tabletki podam choć sa maluteńkie :shake: Jak jechaliśmy do weta to chciałam by sie załatwiła, ale gdy postawiłam ją na śniegu ugięły się pod nią nogi :shake:
ALe juz widzę poprawę po tych zastrzykach, podnosi co chwilkę łebek i nawet wstawała do miski z wodą..[/quote]
Niech szybko zdrowieje:loveu:
I wraca do nas z pięknymi fotkami:p

Posted

[quote name='Pianka']Niech szybko zdrowieje:loveu:
I wraca do nas z pięknymi fotkami:p[/quote]Dziekujemy :loveu: ale! Mam jeszcze stare fotki, których tu nie było :razz:

[quote name='Guffi']Cześć Figa! Przyszłam Cię odwiedzić:multi:[/quote]Cześć Karola :multi:

Posted

No dobra macie jeszcze jedną ;)
Pędząca Figowa
[IMG]http://images20.fotosik.pl/68/9f78f743c1aad082.jpg[/IMG]

ale nie moge za bardzo szaleć bo fotek zostało mi zaledwie kilka a nie będę nowych robić przez jakis czas :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
[IMG]http://images11.fotosik.pl/58/341a8b0846232e8b.jpg[/IMG]
[/quote]

haha, jaki ziew :evil_lol:

I proszę nas tu nie straszyć że nie będziesz fotek robić :mad: :p:p
najpierw Guffi straszy ze już więcej na dgm nie przyjdzie teraz Ty, że nie będziesz fotek robić - co to sie dziej z tym dogo....hmmm:hmmmm: normalnie szok :shock: :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']haha, jaki ziew :evil_lol:

I proszę nas tu nie straszyć że nie będziesz fotek robić :mad: :p:p
najpierw Guffi straszy ze już więcej na dgm nie przyjdzie teraz Ty, że nie będziesz fotek robić - co to sie dziej z tym dogo....hmmm:hmmmm: normalnie szok :shock: :evil_lol::evil_lol:[/quote]Ależ ja nie strasze, piszę jak jest :diabloti: Ferie się kończą [ło nieeee :placz::placz:] i moj pobyt na dgm jest pod znekiem zapytania :placz: Już dziś zaczynam się przygotowywać do kartkówki z geografii która będzie w pon :shake:

[quote name='justys95']no i Kamcia, ale u niej to już tradycja :evil_lol: oj...bo też będe taka :mad:[/quote]Ale ja nie jestem taka :diabloti: Nie daję zdjęć dlatego że mi się nie chce a dlatego że nie mam jak ich zrobić, no chyba że chcecie oglądać śpiącą i zbolałą Figową :razz:

[quote name='Tina.Sara']hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fajne foty ;][/quote]Dzięki ;)

[quote name='justys95']można powiedzieć fajna....fota :diabloti:[/quote]Fot[U]Y :diabloti:[/U] Dałam 2 nowe :diabloti:

[quote name='Tina.Sara']co za różnica :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]Można się tu kłócić bo różnica[SIZE=3] jest [/SIZE]:diabloti:

[quote name='Marta_Ares']moze uda Ci sie jeszcze jakies fotki wyciagnac:eviltong:[/quote]Może :razz:

Posted

[quote name='::Figa::']Fot[U]Y :diabloti:[/U] Dałam 2 nowe :diabloti:[/QUOTE]
Ale w dwóch osobnych postach z małym odstępem więc liczą się osobno :diabloti:

Posted

[quote name='justys95']Ale w dwóch osobnych postach z małym odstępem więc liczą się osobno :diabloti:[/quote]ALe dwie dane dzisiejszego dnia :evil_lol:

No to macie jeszcze jedną :razz:

[IMG]http://images20.fotosik.pl/68/14d29c6e349ee271.jpg[/IMG]