Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Witajcie Kropkowce :evil_lol: . Jak tam żyją nasze kochane plamki :loveu: .[/I][/B]

Posted

[quote name='g_o_n_i_a']Bry dzien... :calus:[/quote]Hej :calus:

[quote name='bonita'][B][I]Dzieńdoberek kropkowce :D[/I][/B][/quote]Cześć faflunie :lol:

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeeść Kochaniutkie :buzi:[/quote]Bry ;)

[quote name='Marta_Ares']Hejka Ciapki:evil_lol::eviltong: :eviltong:[/quote]Czeeeść :razz:

[quote name='haska_12'][IMG]http://images20.fotosik.pl/68/f86e0796e481e40a.jpg[/IMG]
Swietna fota :evil_lol:[/quote]Dzieki :multi:

[quote name='Kamcia_14'][B][I]Witajcie Kropkowce :evil_lol: . Jak tam żyją nasze kochane plamki :loveu: .[/I][/B][/quote]Cześć :cool3:
Plamki pobiegały po podwórku troche i teraz odsypiają. I dobrze bo jutro jedziemy na spacer z wicznym gronem psiaków :multi: Oby nas tylko do autobusu wpuścili bez kagańca :shake:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Cześć :buzi: co słychać ?:D[/quote]Cześć Edytko :buzi:
U nas nic nie słychać, martwimy się czy nas jutro do autobusu wpuszczą, a tak to - luzik :evil_lol: mam nadzieje że samo zaswiadczenie o szczepieniu wystarczy ;)
Chcecie jakieś fotki może? :lol:

Posted

Barca - Liverpool oglądacie ludki?
Pieknie o wszystko się rozgrywało, Deco strzelił pięknie z główki i Barca wyszła na prowadzenie 1:0, ale koniec pierwszej połowy niestety zły - 1:1 :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
U nas nic nie słychać, martwimy się czy nas jutro do autobusu wpuszczą, a tak to - luzik :evil_lol: mam nadzieje że samo zaswiadczenie o szczepieniu wystarczy ;)
Chcecie jakieś fotki może? :lol:
[/quote]

mnie ostatnio kierowca pogonił z autobusu bo Fidlak nie miał kagańca...wyobrażasz sobie go w kagańcu??? :evil_lol: zaświadczenie o szczepieniu mu nie wystarczyło :shake:

a fotki jasne że chcemy :lol::lol:

Posted

[quote name='fidelek2']przyszlismy się przywitać :multi: :multi:

co u Was? i u Czabika?[/quote]Cześc ;)
U nas nic. Wróciłyśmy, padłyśmy i spałysmy :diabloti:

[quote name='Dalmatynkaa']Witamy kropke i czekamy na zdjęcia ze spacerku :multi:[/quote]Nie ma zdjęć ze spacerku :shake: Pogoda nie na mój aparat.

[quote name='haska_12']Cudowne! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Dziekujemy ;)

Posted

Cześć!
Dawno mnie nie było i tyle mam zaległości :evil_lol:

[IMG]http://images20.fotosik.pl/68/df84887f6ce18e82.jpg[/IMG]
Świetna fotka :)

Czekam oczywiście na następne ;)

Posted

Ojj Xiara nie wydaje mi się żeby nastepne szybko się tu pojawiły ;)
Figowa jest chora, dziś rano się przeraziłam, bo jak chciałam ją wziąść na ręce, ona leciała mi bezwładnie w dół po czym zwymiotowała... i tak było do 16. Wet stwierdził że się czymś zatruła, dostała zastrzyki i tabletki. Mamy się z nią stawić znowu za 2 dni. Nie mam pojęcia jak ja jej te tabletki podam choć sa maluteńkie :shake: Jak jechaliśmy do weta to chciałam by sie załatwiła, ale gdy postawiłam ją na śniegu ugięły się pod nią nogi :shake:
ALe juz widzę poprawę po tych zastrzykach, podnosi co chwilkę łebek i nawet wstawała do miski z wodą..

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ojj Xiara nie wydaje mi się żeby nastepne szybko się tu pojawiły ;)
Figowa jest chora, dziś rano się przeraziłam, bo jak chciałam ją wziąść na ręce, ona leciała mi bezwładnie w dół po czym zwymiotowała... i tak było do 16. Wet stwierdził że się czymś zatruła, dostała zastrzyki i tabletki. Mamy się z nią stawić znowu za 2 dni. Nie mam pojęcia jak ja jej te tabletki podam choć sa maluteńkie :shake: Jak jechaliśmy do weta to chciałam by sie załatwiła, ale gdy postawiłam ją na śniegu ugięły się pod nią nogi :shake:
ALe juz widzę poprawę po tych zastrzykach, podnosi co chwilkę łebek i nawet wstawała do miski z wodą..[/quote]
oj biedna:-( mam nadzieje że bedzie wszystko ok:roll:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ojj Xiara nie wydaje mi się żeby nastepne szybko się tu pojawiły ;)
ALe juz widzę poprawę po tych zastrzykach, podnosi co chwilkę łebek i nawet wstawała do miski z wodą..[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Figuniu duzo zdroweczka zycyzmy :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

Dziękujemy za odwiedzenie chorowitki i życzenie zdrówka :multi:
Tabletki podałam jej bezczelnie wrzucając jej je do gardła, inaczej się nie dało :shake:
Zobaczymy co się będzie dziać jutro :) Oby jej sie polepszyło :)

Posted

Czeeść :buzi:

[quote name=':: FiGa ::']Cześć Edytko :buzi:
U nas nic nie słychać, [COLOR=Red]martwimy się czy nas jutro do autobusu wpuszczą[/COLOR], a tak to - luzik :evil_lol: mam nadzieje że samo zaswiadczenie o szczepieniu wystarczy ;)
Chcecie jakieś fotki może? :lol:[/quote]

[COLOR=Red]a dlaczego mieli by tego nie zrobić ?? ja tam z Tinową mykam mks'em ino gwizdo :D:razz:

[/COLOR][quote name='FIGA']Figowa jest chora, dziś rano się przeraziłam, bo jak chciałam ją wziąść na ręce, ona leciała mi bezwładnie w dół po czym zwymiotowała... i tak było do 16. Wet stwierdził że się czymś zatruła, dostała zastrzyki i tabletki. Mamy się z nią stawić znowu za 2 dni. Nie mam pojęcia jak ja jej te tabletki podam choć sa maluteńkie :shake: Jak jechaliśmy do weta to chciałam by sie załatwiła, ale gdy postawiłam ją na śniegu ugięły się pod nią nogi :shake:
ALe juz widzę poprawę po tych zastrzykach, podnosi co chwilkę łebek i nawet wstawała do miski z wodą..[/QUOTE]

jejku moje maleństwo kropkowe kochane najdroższe :( to jakiś zły sen takie kochane stworzonka nigdy nie chorują... tak... to jest zly sen... już niedługo przyjdzie pora i się obudzimy i będzie wszystko oki :):)
[COLOR=Red]
[/COLOR]

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']Czeeść :buzi:

[COLOR=Red]a dlaczego mieli by tego nie zrobić ?? ja tam z Tinową mykam mks'em ino gwizdo :D:razz:

[/COLOR]

jejku moje maleństwo kropkowe kochane najdroższe :( to jakiś zły sen takie kochane stworzonka nigdy nie chorują... tak... to jest zly sen... już niedługo przyjdzie pora i się obudzimy i będzie wszystko oki :):)
[COLOR=Red]
[/COLOR][/quote]Hej nocny marku ;)
[COLOR=Red]Z MKSem mógłby być problem, ale PKS... :eviltong: Do Rzeszowa Figowa dojechałana bilecie dziecka 4-6 lat, a z powrotem za darmoche :razz: Pan kierowca był b miły :razz:[/COLOR]

Oby to przebudzenie nastąpiło rano, oraz oby jutro Figowa sama wstała z zamiarem załatwienia się bo zauważmy, dziś się nie załatwiła :shake: