agaciaaa Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Pączek najadł się tych pączków co Magda wkleiła i teraz nie może się dotoczyć do kompa :P Quote
:: FiGa :: Posted March 31, 2015 Author Posted March 31, 2015 Dotoczyłam się jednak :P Dogomania jest za czasochlonna, dlatego juz tu nie wchodze :P Pytacie co u nas hmmm.... Figowa miala poczatkiem stycznia mocne problemy z nogami, z dnia na dzien wlasciwie przestala zupelnie chodzic. Konsultowalismy to od razu z wetem, jest na tabletkach juz trzeci miesiac i jakos dajemy rade. Marcel... coz moge o nim napisac? :D Zre, biega, mocno przezywa cieczke sasiadki borderki, na kazdym spacerze mam ochote go zamordowac <3 U mnie tez w porzadku, bardzo duzo dzialo sie przez te ostatnie miesiace, za duzo, jesli caly rok bedzie tak wygladal to wykituje :P Quote
agaciaaa Posted March 31, 2015 Posted March 31, 2015 Zdjęcie byś choć jedno wrzuciła. Co dla Figi? Quote
:: FiGa :: Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 Grudniowe fotki mam na photobucket.com, te moge pokazac :) Quote
:: FiGa :: Posted April 3, 2015 Author Posted April 3, 2015 To wszystko :D Jakis czas po tych zdjęciach zaczęły się problemy Figowej. Byc może są wśród nich ostatnie kiedy biega :( Quote
*Magda* Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Biedna Figa :( A czemu Marcelek nie ma kurteczki?? Quote
:: FiGa :: Posted April 4, 2015 Author Posted April 4, 2015 Marcel nie wykazuje najmniejszych oznak ze jest mu zimno, wiec uznalam ze nie potrzebuje ;) Quote
Guest TyŚka Posted April 8, 2015 Posted April 8, 2015 BIedna Figa... w ogóle wiadomo co jej jest? :( A fotki stare, ale podobają mi się :D. Kurteczka suuuper. Quote
junoo Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 Biedna Figa :c Zdrówka życzę :* A Marcel, jak to Marcel szaaaalooony :3 Quote
*Magda* Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Skoro już raczyłaś wpaść na dogo, to może jakaś relacja i foty :P Quote
*Magda* Posted December 10, 2015 Posted December 10, 2015 Hejka :) Sylwia, słabo! Tyle czasu Cię nie było i tylko kilka fot?! Quote
Vilena Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Oto szaleństwa moich dalmatynek i Marcelka :) Quote
Recommended Posts