lilk_a Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 (edited) hej :) piszcie coś , bo mnie z dogo wyrzucą za pisanie posta pod postem ;) dotarła wpłata od[B] Krystyny B. z Krakowa-------- 20 zł [/B] wpisuję w jednorazowe i dziękuję:loveu: [I][B][URL="http://www.lilka.grabalski.gre.pl/sami2012.xls"]arkusz kalkulacyjny[/URL] [/B]a tak z innej beczki .... co dawać psu na zgagę ?[/I] Edited January 20, 2012 by lilk_a Quote
docha Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 to za to też banują?;) to napiszę coś sensownego: jestem pełna podziwu jak wątek nabrał wartkości ! Quote
ata Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Napisałam kolejną prosbę o spłacenie długu do Florentyki, mam nadzieję, że odezwie się na wątku i ureguluje zaległości .... Ciekawe przed chwilą była na dogo a juz jej nie ma. Quote
Owieczka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Jestem na zaproszenie ale przeczytam chociaż część watku w wolnej chwili :) Quote
ata Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 [quote name='Owieczka']Jestem na zaproszenie ale przeczytam chociaż część watku w wolnej chwili :)[/QUOTE] Fajnie, że jesteś. Najwięcej konkretów znajdziesz na pierwszej stronie wątku, który prowadzi nasza bogini Lilk_a:loveu: Quote
lilk_a Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 (edited) [quote name='docha']to za to też banują?;) to napiszę coś sensownego: jestem pełna podziwu jak wątek nabrał wartkości ![/QUOTE] a ja nie wiem ;) [quote name='ata']Napisałam kolejną prosbę o spłacenie długu do Florentyki, mam nadzieję, że odezwie się na wątku i ureguluje zaległości .... Ciekawe przed chwilą była na dogo a juz jej nie ma.[/QUOTE] ja do niej napisałam już parę pw , z prośbą żeby weszła na wątek , z pytaniem o zaległe deklaracje i czy jej deklaracja jest jeszcze aktualna .... informacji zwrotnej nie dostałam... ja nie wiem , przecież nikt tu do nikogo nie strzela , wystarczy napisać że nieaktualne i już byśmy wiedzieli na czym stoimy.... ja nie liczę jej w deklaracjach od stycznia mam jeszcze problem z Leylą , bo od niej też nie mam potwierdzenia i polubek chyba też nic nie napisała.... i już nie pamiętam kto jeszcze .... trzeba chyba zrobić spis powszechny na wątku :lol: Owieczko :) witamy :) [quote name='ata']Fajnie, że jesteś. Najwięcej konkretów znajdziesz na pierwszej stronie wątku, który prowadzi nasza bogini Lilk_a:loveu:[/QUOTE] ata troche przesadza , boginią to ja się czułam dawno temu i bardzo krótko :evil_lol: a co do wątku to staram się jak umiem ;) aha i jeszcze jedno allegro Samiego zdjęli , tak jak przewidywałam wystawię przez allegro na tablicę ale tam ma już ogłoszenie .... [I][URL="http://tablica.pl/oferta/sami-pies-ktory-szuka-swojego-miejsca-na-ziemi-ID6Arh.html"]tutaj[/URL][/I] najwyżej będzie miał dwa , zmienię tytuł , treść , i będzie Edited January 20, 2012 by lilk_a Quote
ata Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 A ja ja liczę Florentynkę od stycznia a właściwie od lutego.... Ona deklarowała 20zł miesięcznie. Do grudnia zalega 220zł....... Leyla solidna z tym, że wpłaca przeważnie po 100zł. Gdyby napisała, że jest to deklaracja jednorazowa to wszyscy byśmy się cieszyli a tak jest to co widać .... czyli dług...... :shake: Quote
lilk_a Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 nie liczę Florentynki od stycznia 2012 roku , i kakiicezara też nie liczę , pozostałe osoby są na liście :) no i zakonna , ale to był prawdopodobnie jakiś poryw bo chyba wogóle nie masz od niej żadnej deklaracji Quote
docha Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 ja wynalazłam w schronie w Gładyszewie biało czarnego strachulca jak Sami u Martaipieski. Nie daje mi spokoju ten pies :( Quote
ata Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Od dwóch dni mamy pod opieką takie maleństwo. Piesek ok.6 tygodni .... [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/686/dsc07709hicior.jpg[/IMG] Quote
lilk_a Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 ale fajny maleńki krótkonóżek :) tam się ciągnie jakiś sznur .... jest na nim uwiązany ? Quote
docha Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 no właśnie jest sznur, zastanawiająca buda, gdzie to jest? Quote
lilk_a Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 [quote name='docha']ja wynalazłam w schronie w Gładyszewie biało czarnego strachulca jak Sami u Martaipieski. Nie daje mi spokoju ten pies :([/QUOTE] a który? bo nie mogę znaleźć Quote
docha Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='lilk_a']a który? bo nie mogę znaleźć[/QUOTE] [I]Marta, mam pytanie o dwa psiaki z Gładyszewa, czy zostały adoptowane?: -PA-92 biało-czarny str.41 post.1018 -PA-1278 w typie doga str.43 post. 1056 [B]Docha [/B]PA-92 jest i w schronisku bez ogłoszeń nie ma szans na adopcje bo to straszny dzikusek w schronisku praktycznie od szczeniaka[/I] [url]http://www.dogomania.pl/threads/176736-Schronisko-w-J%C4%99drzejewie-i-G%C5%82adyszewie-k-Pi%C5%82y-wrzesie%C5%84-37-43-listopad-str-45/page41[/url] pierwszy białoczarny w poście 1018. ależ oni tam mają piękne psy, ale jakie smutne :/ Quote
lilk_a Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 faktycznie zagubiony i masz racje , ja już kiedyś przeglądałam ten wątek i to właśnie to mi się rzuciło w oczy że wszystkie smutne są Quote
ata Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Ten maluszek był uwiazany przez kilka dni na takim sznurku, a do jedzenia dostawał duże ziemniaki i suchy chleb. Dzisiaj jest 3 dzień jego odrobaczania i zaczęły wyłazić z niego robaki. On prawdopodobnie wisiał na tym sznurku ok 2 tygodnie więc mógł mieć wtedy jakieś 4 tygodnie..... Teraz jest bezpieczny chociaż jeszcze spora droga przed nim. To zdjęcie robiłam podczas interwencji.... Quote
ata Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='Ellig']Sami do gory po domek!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Tak, domek by się przydał. Pozapraszałam cioteczki na watek. Na razie odezwała się Owieczka, czekamy na pozostałe ;) Quote
docha Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='ata']Ten maluszek był uwiazany przez kilka dni na takim sznurku, a do jedzenia dostawał duże ziemniaki i suchy chleb. Dzisiaj jest 3 dzień jego odrobaczania i zaczęły wyłazić z niego robaki. On prawdopodobnie wisiał na tym sznurku ok 2 tygodnie więc mógł mieć wtedy jakieś 4 tygodnie..... Teraz jest bezpieczny chociaż jeszcze spora droga przed nim. To zdjęcie robiłam podczas interwencji....[/QUOTE] jak to wisiał na sznurku? co to za interwencja? ktoś doniósł? Quote
lilk_a Posted January 21, 2012 Author Posted January 21, 2012 ja to nigdy nie wyjdę z podziwu nad bezmyślnością ludzi , co to za pomysł parotygodniowe szczenię wyrzucić na śnieg i do tego karmić czymś czego nie zdoła przełknąć i zawsze zastanawiam się jaki system wartości mają tacy ludzie Quote
ata Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 [quote name='docha']jak to wisiał na sznurku? co to za interwencja? ktoś doniósł?[/QUOTE] Znajomy przekazał mi w sklepie coś nie coś, ale wtedy cała moja rodzina łącznie ze mną była chora i od razu nie zareagowałam, byłam na 4 dzień i nic nie znalazłam, następnego dnia jeszcze raz poszłam ze znajomymi i okazało się, że z daleka to co wyglądało na czarny otwór w " budzie " było małym szczeniaczkiem.... MASAKRA. Teraz trzeba go dobrze odrobaczyć, odkarmić, zaszczepić i poszukać nowy ciepły domek. Tego szczeniaczka przed zamarznięciem uratowało puszyste futerko ... Ale Samiemu nabijamy postów ;) Quote
lilk_a Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Witaj nocną porą Sami :) dzisiaj zwariowany dzień był :) Quote
lilk_a Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 (edited) i dzisiaj też witam :) mam takie pytanie , kto z Was jest na fb ? tworzę grupę dla Samiego na fb potrzebuję Waszych profili;) Edited January 22, 2012 by lilk_a Quote
jola_li Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 [quote name='ata']Od dwóch dni mamy pod opieką takie maleństwo. Piesek ok.6 tygodni ....[/QUOTE] Istnieje pewna nadzieja, że za kilka pokoleń będzie trochę lepiej zwierzakom :-(. Biedny maluszek - ale szczęścia miał więcej niż inne, bo wierzę, że wkrótce będzie miał swoich ludzi na zawsze! Oby i Samsung doczekał się domu... Quote
lilk_a Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 [B]polubek[/B] przypomniała mi że wycofywała deklarację[quote name='polubek']cioteczki moja deklaracja za sierpień poszła, jest mi bardzo przykro ale niestety z powodów niezależnych ode mnie(problemy zdrowotne z moim kundlikiem i pracą) muszę na jakis czas zawiesić swoje deklaracje do tej pory udawało mi się łatać dziury ale niestety w tej chwili już nie jestem w stanie temu podołać[/QUOTE] więc wykreślam jej stałą miesięczną wpłatę i serdecznie dziękuje za czas w którym wspierała finansowo Samiego:loveu: mamy 445 zł deklaracji miesięcznych brakuje 20 zł Quote
Recommended Posts