husky_strzegom Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 [CENTER][SIZE=4][COLOR=Red][B]Zapraszamy na XI ZIMOWĄ WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH - Nowa Ruda Słupiec 3-5.12.2010 r. [/B][/COLOR][/SIZE][CENTER][SIZE=3][COLOR=DarkRed][B]PODZIAŁ NA DNI:[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=2][B]03.12. (piątek)[/B] - początek sędziowania o godz. [COLOR=DarkOrange][B]15:00[/B][/COLOR] - gr. IV, VI, VII[B] 04.12. (sobota)[/B] - początek sędziowania o godz. [B][COLOR=DarkOrange]10:00[/COLOR][/B] - gr. I, III, VIII, X [B]05.12. (niedziela)[/B] - początek sędziowania o godz. [B][COLOR=DarkOrange]10:00[/COLOR][/B] - gr. II, V, IX[/SIZE][/CENTER] [FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#004f00][B]OSTATECZNY TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ: [COLOR=Red]19.11.2010[/COLOR]r. [/B]DEAD LINE: 19.11.2010[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=DarkRed] [/COLOR][LEFT][SIZE=2][COLOR=DarkRed][B]PROPONOWANA OBSADA SĘDZIOWSKA: [/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=2][COLOR=#004f00][B] [SIZE=2]Grupa I[/SIZE][/B] - sobota [/COLOR][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#333333][B]Leszek Salamon (PL)[/B] - owczarek niemiecki [B]Małgorzata Supronowicz (PL)[/B] - polski owczarek nizinny i podhalański[/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [B]Anna Kochan (PL)[/B] - pozostałe[/SIZE][/LEFT] [LEFT] [SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#004f00][SIZE=2][B]Grupa II - [/B] niedziela[/SIZE][/COLOR][/SIZE][B]Anna Kochan (PL) -[/B] bernardyn, berneński pies pasterski, hovawart, landseer, leonberger, nowofundland, mastif hiszpański, tybetański, pirenejski, owczarek kaukaski, owczarek środokowoazjatycki [B]Piotr Król (PL) [/B]- bokser, dog z majorki, fila, pinczer średni i miniaturowy, rottweiler, shar-pei, tosa [B]Marcin Sudoł (PL) [/B]- appenzeller, buldog angielski, bullmastif, cane corso, dog argentyński, dogi niemieckie, dogue de bordeaux, duży szwajcarski pies past., entlebucher, mastif angielski, neapolitański [B]Aleksander Skrzyński (PL) - [/B]doberman, sznaucery, czarny terier[/SIZE][/LEFT] [LEFT] [SIZE=2][SIZE=2][COLOR=#004f00][SIZE=2][B]Grupa III -[/B] sobota[/SIZE][/COLOR][/SIZE][B]Piotr Król (PL) -[/B] teriery typu bull [B]Petr Rehanek[/B] [B](CZ) [/B]- australian silky, cairn terrier, dandie dinmont, jack russell, niemiecki terier myśliwski, norfolk, norwich, parson russell terrier, sealyham, skye terrier, terier czeski i szkocki, yorkshire terrier[B] Jaroslav Matyas (SK) - [/B]airedale, bedlington, border, foksteriery, irish soft coated wheaten, kerry blue, lakeland, welsh, west highland white terrier[/SIZE] [SIZE=2][COLOR=#004f00][B]Grupa IV[/B] - piątek[/COLOR][/SIZE][SIZE=2][B] Aleksander Skrzyński (PL)[/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [COLOR=#004f00][COLOR=#004f00][B]Grupa V - [/B]niedziel[B]a [/B][/COLOR][B]Jaroslav Matyas (SK)[SIZE=2][COLOR=#004f00] [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR] [COLOR=#004f00][B][SIZE=2][COLOR=#004f00]Grupa VI[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2] - piątek [/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B]Petr Rehanek[/B][/SIZE][B][SIZE=2][COLOR=#004f00] (CZ) [/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [LEFT] [SIZE=2][COLOR=#004f00][B]Grupa VII - [/B]piątek[/COLOR][B] Jan Ryk (PL) [/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT] [COLOR=#004f00][SIZE=2][COLOR=#004f00][B]Grupa VIII - [/B]sobota[/COLOR][/SIZE][/COLOR][SIZE=2] [B]Tomasz Borkowski (PL) -[/B] labrador retriever, spaniele[B] Aleksander Skrzyński (PL)-[/B] chesapeake bay retriever, flat coated retriever, golden retriever, nova scotia duck tolling[/SIZE][/LEFT] [LEFT] [COLOR=#004f00][SIZE=2][B]Grupa IX - [/B]niedziela[/SIZE][/COLOR][SIZE=2][B]Tomasz Borkowski (PL) - [/B]buldog francuski, boston terrier, chiński grzywacz, mops, maltańczyk [B]Petr Rehanek (CZ) - [/B]cavalier king charles spaniel, chihuahua, king charles spaniel, lhasa apso, pekińczyk, shih tzu [/SIZE][B][SIZE=2]Ma[/SIZE][/B][SIZE=2][B]łgorzata Supronowicz (PL) - [/B]bichon, bolończyk, brabantczyk, chin japoński, coton de tulear, gryfoniki, hawańczyk, lwi piesek, papillon, phalene, pudle, spaniel tybetański, terier tybetański[/SIZE] [B][SIZE=2][COLOR=#004f00]Grupa X[/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=#004f00] - sobota [/COLOR][B]Jan Ryk (PL) [/B][/SIZE] [/LEFT] [SIZE=2] [SIZE=2][COLOR=#004f00][B]Konkurs "Młody Prezenter" -[/B] sobota:[B] Małgorzata Supronowicz (PL), [/B] niedziela: [/COLOR][/SIZE][/SIZE][SIZE=2][COLOR=#004f00][B]Piotr Król (PL)[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=2] [/SIZE] [SIZE=3][U][B][URL="http://www.zkwp-walbrzych.pl/wystawy.htm"]Więcej na stronie oddziału w zakładce wystawy[/URL][/B][/U][/SIZE] [/CENTER] Quote
Tiana Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Czy ktoś z Krakowa(lub osoba przejeżdżająca przez Kraków) miałby miejsce dla jednej osoby + małego psa? Dokładnie chodzi mi o sobote:D Oczywiście dokładam sie do wszystkich kosztów!!!! Quote
Tiana Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Do 19.11 :) A ja podbijam swoją prośbę ;) Quote
daria1990 Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 ja się zastanawiam. napisałam do nich, bo nie wiem kto by sędziował Anatoliana. pewnie albo pan Sudoł albo Pani Kochan:) Quote
husky_strzegom Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 [CENTER][U][FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Red][B]ZAPRASZAMY SERDECZNIE WYSTAWCÓW Z POLSKI JAK I Z ZAGRANICY[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/CENTER] [SIZE=4][COLOR=DarkRed] [/COLOR][/SIZE] [CENTER][FONT=Courier New][SIZE=5][I][B][COLOR=DarkRed]KAŻDY ZGŁOSZONY PIES OTRZYMA UPOMINEK !!!![/COLOR][/B][/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Verdana][SIZE=2][FONT=Arial]Noclegi z psami można rezerwować w: HOTELU „NOWA RUDA” [IMG]http://www.zkwp-walbrzych.pl/tel.jpg[/IMG] 74 872-64-81[/FONT][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][B][FONT=Verdana][FONT=Arial][B]Z hotelu do hali wystawowej jest około 100-150 metrów !!![/B][/FONT][/FONT][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][FONT=Verdana][FONT=Arial][B]Przy hotelu jest możliwość wyprowadzenia psów na [U]trawkę[/U] :)[/B][/FONT][/FONT][/B][/SIZE][FONT=Verdana][B][FONT=Verdana][FONT=Verdana][SIZE=2][B][FONT=Arial] [/FONT][/B][/SIZE][/FONT][/FONT][/B][/FONT] [CENTER][COLOR=Orange][URL="http://www.zkwp-walbrzych.pl/wystawy.htm"][SIZE=4][B]Więcej na stronie internetowej oddziału Wałbrzyskiego[/B][/SIZE][/URL][/COLOR] [/CENTER] Quote
borzoj Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 W zeszłym roku tam debiutowałam:) Strasznie fajna wystawa! i podobnie jak do Nowego Dworu Mazowieckiego szukam psa do MP na sobote:) z góry bardzo dziękuje:) Quote
wiska Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Wiecie moze jak dojechac autobusem lub tramwajem z dworca autobusowego w Nowej Rudzie na teren wystawy? Quote
dexterka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 wiska a ty bedziesz jechala z Wroclawia? Jesli tak to polecam Ci taka trase: Z wrocka najlepiej pociagiem dojechac do Kłodzka( kupujac bilet zapytaj sie czy zatrzymuje sie na Kłodzko Miasto czy tylko Klodzko Glowne. Jesli MIASTO to wlasnie taki bilet kup. Przystanek MIASTO jest w centrum miasta tuz przy dworcu pks). I z tego Klodzka z PKSu jedziesz autobusem do Nowej Rudy- SŁUPIEC. To wazne bo z tego co pamietam niektore autobusy jadace do N.rudy nie jada przez slupiec. po ok 30min bedziesz w slupcu i z przystanka glownego masz jakies 10min spacerkiem do hali wystawowej. PS w nowej rudzie nie ma tramwajow ani nawet miejskich autobusow:)))) Jesli masz jeszcze jakies pytania sluze pomoca. Quote
dexterka Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 dzwonilam na PKS w N. rudzie i powiedzili mi ze "wszedzie z pieskiem dojade". Trzeba kupic tylko dla niego bilet bagazowy i miec aktualne szczepienie i jezeli piesek jest agresygny to rowniez kaganiec:) Quote
Toller Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 hehe, jedziemy całym zestawem :) i muszę pochwalić obsługę wystawy - dzis posłałam maila z zapytaniem, od razu odpowiedziano, bardzo grzecznie i uprzejmie, aż miło się zrobiło. Rzadko chwalę organizację ZK, więc to rzadki rodzynek :multi: Quote
wiska Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 wielkie dzieki-na szczescie juz nieaktualne bo znalazlam transport i nie bede musiala sie tluc psem pociagiem (jupiii!) :) do zobaczenia na wystawie! Quote
husky_strzegom Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=5][B][COLOR=#ff0000]UWAGA! 21.11.'10 (niedziela) MIJA TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ!!![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Yanni Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='Toller']hehe, jedziemy całym zestawem :)[/QUOTE] Podtrzymuję - mnie także w ciagu godzinki uprzejmie odpisano. Coś się zmienia w tym naszym ZK:) Quote
daria1990 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 my się wczoraj zgłosiliśmy:) to będzie i mój i psa debiut:) (potwierdzenia jeszcze nie mam) boję się jak nie wiem, bo jak z psem ćwicze wszystko ok, ale to pieszczocha, najchętniej przysiadła by na stopach każdemu"człowiekowi" zeby ją głaskał i uciec nie mógł:) no i kocha psy wszelkiej maści i wielkości, chyba bede wcześniej musiała pojechać, co by zdążyła się zapoznać z wieloma psami i ludźmi, żeby później juz miała dość znajomości:D w naszej rasie w młodzieży będziemy my, jej brat, i młodszy pies w szczeniakach to i tak fajnie 3 anatoliany:) Quote
Yanni Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='daria1990'] w naszej rasie w młodzieży będziemy my, jej brat, i młodszy pies w szczeniakach to i tak fajnie 3 anatoliany:)[/QUOTE] a masz informacje może także dla innych ras?:) Quote
daria1990 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 nie po prostu kangali w polsce jest mało, nawet setki nie ma, i te akurat z jednej hodowli, więc wiem, a po za tą hodowlą sa 2 inne, ale niewiele z ich psów bierze udział w wystawach ale jeśli będzie już spis wystawców, to poproszę 2 grupy, jakby ktoś mógł mi przesłać, bo mi żadne pliki tekstowe z internetu nie działają, mam jakieś szyfry:/ Quote
dorota07 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='dexterka']wiska a ty bedziesz jechala z Wroclawia? Jesli tak to polecam Ci taka trase: Z wrocka najlepiej pociagiem dojechac do Kłodzka( kupujac bilet zapytaj sie czy zatrzymuje sie na Kłodzko Miasto czy tylko Klodzko Glowne. Jesli MIASTO to wlasnie taki bilet kup. Przystanek MIASTO jest w centrum miasta tuz przy dworcu pks). I z tego Klodzka z PKSu jedziesz autobusem do Nowej Rudy- SŁUPIEC. To wazne bo z tego co pamietam niektore autobusy jadace do N.rudy nie jada przez slupiec. po ok 30min bedziesz w slupcu i z przystanka glownego masz jakies 10min spacerkiem do hali wystawowej. PS w nowej rudzie nie ma tramwajow ani nawet miejskich autobusow:)))) Jesli masz jeszcze jakies pytania sluze pomoca.[/QUOTE] [B]to bardzo źle pamiętasz !!! Autobusy z Kłodzka do Nowej Rudy nie mają innej możliwości jak jechać właśnie przez Słupiec a przystanek jest bardzo blisko hali na której odbędzie się wystawa jedyna sytuacja to tylko taka ,że nie wszystkie autobusy zatrzymują się w Słupcu . ale jest ich nie wiele [/B] Quote
dexterka Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 tak sie sklada doroto07 ze jakies 19lat mieszkalam w slupcu i z tego co pamietam niektore autobusy do nowej rudy nie jechaly przez slupiec tylko przez jakies wiochy typu scianawka jak dobrze pamietam. byc moze teraz juz tak nie jezdza ale warto w razie czego sie upewnic niz wracac spowrotem z nowej rudy do slupca. Quote
Zuza i Noddy Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [B]Miałby ktoś może miejsce dla 1 osoby na sobotę, dokładam się do kosztów?[/B] Quote
dorota07 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='dexterka']tak sie sklada doroto07 ze jakies 19lat mieszkalam w slupcu i z tego co pamietam niektore autobusy do nowej rudy nie jechaly przez slupiec tylko przez jakies wiochy typu scianawka jak dobrze pamietam. byc moze teraz juz tak nie jezdza ale warto w razie czego sie upewnic niz wracac spowrotem z nowej rudy do slupca.[/QUOTE] kto pyta nie błądzi :):) jestem kłodzczanka od urodzenia ..pozdrawiam Quote
Miawko Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Ja też się wybieram mimo obaw związanych z silną konkurencją :) Quote
Toller Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 nie wiecie kiedy będzie lista? strrrrasznie jestem ciekawa czy oprócz naszej rudej inwazji przybędą jakieś dodatkowe Tollerki :) Quote
Recommended Posts