Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Śliczny banerek:)

Tak, jest piekny! Zrobila go na moja prozbe cioteczka justys95, z dzialu Off-topic...:lol: . Dziekujemy jej pieknie za to...:loveu:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pitty napisał(a):
Bandi tez przesiedzial 11 lat w schronisku , zanim przez przypadek go wypatrzylam.Teraz sama trzymam kciuki za Boska.:loveu:

Tak, tak...Sledzilam ten wateczek, sledzilam...ale z niego szczesciarz!!!!

PS. Moze wkleilabys banerek w swoj podpis? Tak tam u Ciebie pusto...:shake:

Posted

Sabina02 napisał(a):
Tak, tak...Sledzilam ten wateczek, sledzilam...ale z niego szczesciarz!!!!

PS. Moze wkleilabys banerek w swoj podpis? Tak tam u Ciebie pusto...:shake:

Juz probowalam , bo Bosek to jeden z moich ulubiencow , ale pomimo opisu cos mi nie wychodzi.Komputerowa sierota ze mnie.Jak jestem juz w opcji "Edytuj podpis" to nie wiem , jak ten banerek tam umiescic/skopiowac:oops: Az wstyd pisac....:oops::scared:

Posted

Pitty napisał(a):
Juz probowalam , bo Bosek to jeden z moich ulubiencow , ale pomimo opisu cos mi nie wychodzi.Komputerowa sierota ze mnie.Jak jestem juz w opcji "Edytuj podpis" to nie wiem , jak ten banerek tam umiescic/skopiowac:oops: Az wstyd pisac....:oops::scared:

Zanim wejdziesz w ta opcje "edytuj podpis" to najpierw musisz po banerku przejchac myszka trzymajac lewy guzik na myszce caly czas wcisiniety...najlepiej zacznij od lewej strony banerka jeszcze na szarym polu zanim baner sie zacznie i ciagnij od konca do konca...az sie banerek podswietli na niebiesko...i wtedy pusc lewy guzik myszki i nacisnij prawy na banerku zeby wyskoczylo Ci takie menu...i wtedy wybierz (znowu lewym guzikiem) "skopiuj (copy)"... i wtedy dopiero przejdz na "edytuj podpis". W podpisie znowu nacisnij prawy guzik myszki i wyjdzie Ci menu - wtedy wybierz lewym guzikiem "zapisz (paste)"...i gotowe..tylko jeszcze musisz pamietac o nacisnieciu "zapisz podpis"...

Posted

??? wow to teraz trzeba czekac na az przyjdzie tu ktos kto jest dzisiaj w schronisku bo ja niestety nie moge byc :( qrcze jak naprawde go ta osoba chce wziasc do domku i go wezmie to ja nie wiem chyba dziure wywale w suficie jak zaczne skakac z radosci ;) :D tylko oby to byla prawda...

Posted

Paros dziekuje za PW.Odpisze pozniej , bo teraz z wrazenia nie moge.Az sie boje cieszyc , zeby nie zapeszyc.To cudowne , jezeli Bosek naprawde pojedzie do domu!!!!!!!!!!Psa na oczy nie widzialam , ale jakos totalnie sie w nim zakochalam.Oby wszystko sie udalo:modla:

:-(To wzruszenie....

Posted

Tak, rzeczywiscie ktos zakonczyl Allegro, ale jak narazie nie dostalam zadnego e-maila od tej osoby :niewiem:. Rzeczywiscie oby to nie byla pomylka, bo raz juz ktos mi tak zrobil z innym ogloszeniem. Zakonczyl aukcje a nigdy sie nie odezwal...Napisze e-maila do tej osoby...zobaczymy co bedzie dalej...

Posted

Mam nr. telefonu to tej kobiety ktora postawila oferte na Boska. Czy ktos sie podejmie wykonania telefonu do niej i zapytania o co chodzi? Podam Wam nr telefonu na PM...

Bo Ona wciaz nie odpisuje na ten e-mail z Allegro, a ja sie denerwuje ze aukcja Boska zostala zamknieta i nikt go nie znajdzie...:-(