Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Times New Roman]3 maluszki, około 3 miesięczne przyprowadziła kocia mama pod jeden z domów w Poznaniu. Zdrowe, wesołe i śliczne - srebrzyste maluszki, w tym 1 długowłosy - płci męskiej - zostały czasowo umieszczone w piwnicy - niestety nie było dla nich innego miejsca, a do domu nie mogły zostać zabrane z uwagi na rezydenta psa i rezydenta kota.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Odrobaczone, odpchlone - bardzo proszą o domki, choćby tymczasowe, aby piwnica nie była ich miejscem pobytu zbyt długo.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Potrzebują bowiem kontaktu z człowiekiem, socjalizacji, nauki - a przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa i własnego domu.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Mam ewentualnie 1 domek tymczasowy dla 1 maluszka - 2 muszą więc pozostać w piwnicy - widac na fotkach, że za fajnie tam nie mają. Może ktoś pomoże. Choć na trochę - są piękne, znajdą domki!!![/FONT]

[FONT=Times New Roman][/FONT]

Posted

faktycznie piekne... :loveu:na razie tylko podniose bo mam na tymczasie psa Franie.

a czy pierwszy kociak ma zeza lub cos z oczkami? zdjecie bardzo niewyraznie, wiec moge sie mylic.:oops:

tez jestem zdania, ze szybko znajda dom. moge im zasponsorowac ogloszenia, tylko robic nie mam czasu. jesli Wam to odpowiada, to moze by wykupic im zestaw ogloszen na bazarku, a mnie tylko podeslac numer konta.

p.s. Supergoga - Twoja cora swietnie zna angielski :cool3:

Posted

Dzięki, ona taka jakas dziwna jest - nie mówiąc o kierunku studiów. Ty wiesz, co ja teraz mam w domu. Nie wiem czy kupić kimono i czy obciąć nogi przy stolikach - ale czy wygodnie się je na klęczkach - hihihi.

Nie mam wyraźnych fotek - bo musiałam je zmniejszyc na allegro a były tak robione, że po zmniejszeniu są nieciekawe.
Myślę, że na 1 tymczas mam, zobaczę co dalej.
Z ogłoszeniem poczekajmy chwilke, postaram się o nowe fotki.
I bardzo, bardzo dziękuję...

A jakby co - od młodej wymagać trzeba duzo, bo im więcej się od niej chce tym lepiej.
Pozdrawiam ciepło - świat jest mały!!!

Posted

Długowłosy kociak ma już domek - zostaje na tymczasie na zawsze. Magda może wziąć do niego na tymczas jeszcze jednego kociaka, ale wówczas ostatni zostałby sam w piwnicy.
te kociaki sa silver tabby - jak w reklamie whiskasa - srebrne pręguski. Cuda.

Może znajdzie ktoś choćby tymczas dla jednego, choc na troszkę. Żeby zabrać je z piwnicy?

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...