supergoga Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [FONT=Times New Roman]3 maluszki, około 3 miesięczne przyprowadziła kocia mama pod jeden z domów w Poznaniu. Zdrowe, wesołe i śliczne - srebrzyste maluszki, w tym 1 długowłosy - płci męskiej - zostały czasowo umieszczone w piwnicy - niestety nie było dla nich innego miejsca, a do domu nie mogły zostać zabrane z uwagi na rezydenta psa i rezydenta kota.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Odrobaczone, odpchlone - bardzo proszą o domki, choćby tymczasowe, aby piwnica nie była ich miejscem pobytu zbyt długo.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Potrzebują bowiem kontaktu z człowiekiem, socjalizacji, nauki - a przede wszystkim poczucia bezpieczeństwa i własnego domu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Mam ewentualnie 1 domek tymczasowy dla 1 maluszka - 2 muszą więc pozostać w piwnicy - widac na fotkach, że za fajnie tam nie mają. Może ktoś pomoże. Choć na trochę - są piękne, znajdą domki!!![/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
conceited Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 faktycznie piekne... :loveu:na razie tylko podniose bo mam na tymczasie psa Franie. a czy pierwszy kociak ma zeza lub cos z oczkami? zdjecie bardzo niewyraznie, wiec moge sie mylic.:oops: tez jestem zdania, ze szybko znajda dom. moge im zasponsorowac ogloszenia, tylko robic nie mam czasu. jesli Wam to odpowiada, to moze by wykupic im zestaw ogloszen na bazarku, a mnie tylko podeslac numer konta. p.s. Supergoga - Twoja cora swietnie zna angielski :cool3: Quote
supergoga Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Dzięki, ona taka jakas dziwna jest - nie mówiąc o kierunku studiów. Ty wiesz, co ja teraz mam w domu. Nie wiem czy kupić kimono i czy obciąć nogi przy stolikach - ale czy wygodnie się je na klęczkach - hihihi. Nie mam wyraźnych fotek - bo musiałam je zmniejszyc na allegro a były tak robione, że po zmniejszeniu są nieciekawe. Myślę, że na 1 tymczas mam, zobaczę co dalej. Z ogłoszeniem poczekajmy chwilke, postaram się o nowe fotki. I bardzo, bardzo dziękuję... A jakby co - od młodej wymagać trzeba duzo, bo im więcej się od niej chce tym lepiej. Pozdrawiam ciepło - świat jest mały!!! Quote
supergoga Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Długowłosy kociak ma już domek - zostaje na tymczasie na zawsze. Magda może wziąć do niego na tymczas jeszcze jednego kociaka, ale wówczas ostatni zostałby sam w piwnicy. te kociaki sa silver tabby - jak w reklamie whiskasa - srebrne pręguski. Cuda. Może znajdzie ktoś choćby tymczas dla jednego, choc na troszkę. Żeby zabrać je z piwnicy? Quote
conceited Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 niestety nie pomoge, ale podniose chociaz whiskaska :) slicznosci. Quote
snuszak Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 jestem u maluszków, są piękne, faktycznie jak z reklamy :) Quote
Karilka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Ślicznoty.. Niestety u mnie aktualnie 4 psy w domu (36m2). Nie dam rady z kolejnym tymczasem:roll:. Whiskaski szukają kochających domków! Quote
supergoga Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Dwa malce już w domach. Jeden Diego czeka, zobaczymy bo ktoś pytał. One sa takie w typie silver tabby - piękne. Quote
supergoga Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Właśnie odebrałam umowę adopcyjna ostatniego z maluchów. Wszystkie już w domkach. dzięki!!! Quote
annazz Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jak widać masz "dobrą rękę" i do psów i do kotów! Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts