Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Guptasek']Wiesz . ja mam "bokserkę' więc mi to nie będzie przeszkadzało :) My nawet we 4 bylyśmy :))[/QUOTE] Nie wiem tylko co z yorkiem Vini. Bo żeby moja psinka przypadkiem go za mocno łapą nie szturchnęła podczas zabawy... Chociaż na co dzień spotyka się m.in. z yorkiem i na razie nic się nie stało ^^ Quote
Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Z tego, co widziałam w galerii obozu z psem to są przeróżne psy - berdardyny, huskie, yorki i jeszcze mniejsze ;-) Także powinno być OK. Najlepiej przed rezerwacją zadzwoń do Wandrusa i zapytaj jakie psy będą ;) Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja jutro będę dzwonila ;) Więc napisze co i jak :) Quote
Fantowa Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ooo to fajnie, że zadzwonisz ;] bo ja ostatnio cierpię na brak kasy na telefonie ;p Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Moja dziewczyno - Jak wejdziesz to dopisz nas do listy ;** Misiu Pysiu - A ty nie dasz rady na 1 turnus ? ;* Pucek - [zastanawiam sie czemu taki nick , (mój poprzedni pies sie tak nazywał [*])] to jak , jedziesz z nami ? ;)) Quote
pucek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 nick od pierwszych liter nazwiska płuc.......... na razie nie dopisuj chyba nie pojade bo coś sie stresuje wyjść na idiotę przy dziewczynach ;p a co do pieska to kondolencje Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Dziękuję ;) Pojedź , będzie fajnie :) Naprawde ! Quote
Ola164 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Misio Pysio jedzie na OZP4 i już! Nie chce jechać na pierwszy turnus.... Pewnie będzie na nim masa dzieci z pieskami typu Luneczka. I nie mówię tu o Was z dogo, ale dzieci zawsze się palą na samym początku. Poza tym mam już ekipę do domku ;) I trzy kundle jadą :loveu: A Ty Dziubasku-Przytulasku nie dasz rady na 4? Będzie fajnie :loveu: Nie ukrywam, że Korkowa pewnie by wolała towarzystwo Borówki, ale co tam... Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ja chce na 1 ! Ale będe rezerwowała dzień albo 2 dni przed :) Gdyby jakiś haszczak się dołączył ;p Quote
Gosia W. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 o kurcze ale się rozpisaliście :) mam kilka spraw, więc zacznę od PUCKA - spokojnie w zeszłym roku na 1 turnusie też był jeden rodzynek - Kacper i jakoś się odnalazł najpierw też marudził ze głupio a potem mu się spodobało (z tego co wiem też raczej będzie jechał w tym roku i nie wiem czy właśnie nie na 1 turnus) MARYSIU - czy mi się wydaję czy znowu będziesz na moim turnusie... mój Boże :P kara za grzechy! :* i to Szira a nie Shira :P a teraz tak z innej beczki... chciałabym Wam coś zaproponować ale będziecie musieli mi w tym pomóc. A mianowicie staram się w całości usunąć zajęcia plastyczne i tak myślałam co by można było wstawić zamiast tego i tak wpadłam na pomysł ze można by zrobić coś w stylu dog dancing tylko nie wiem czy ja to w ogóle dobrze rozumiem - tu się uczy psów sztuczek w rytm muzyki tak? no i tak sobie pomyślałam ze można by przez pierwszy tydzień uczyć piesków sztuczek a potem to zgrać wszystko ładnie przy muzyce i na koniec zrobić pokaz przed innymi obozami i to by była taka rywalizacja między dwoma grupami. jak myślicie dobry pomysł? próbujemy?:D i jeszcze jedno z internetem dla kadry to nie tak jak myślicie - ja w zeszłym roku miałam swój internet a Pani Karolina laptop, a w recepcji nigdy z internetu nie korzystaliśmy bo tam się trudno czegokolwiek doprosić. Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Och dużo Pani grzeszyła ;* Mam to wziąć do siebie ? , czy nie specjalnie ?:p Ja myśle że to świetny pomysł , a szczególnie że my od poniedziałku zaczynamy trenować dogdancing :)) Może w końcu się z nami bardziej zgrają inne obozy , i czy mozna by zamiast tych zajęć plastycznych np. wiecej chodzić z psami nad wodę ? ;] Quote
Gosia W. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no żartowałam przecież ;) nie bierz do siebie ;) jak będziesz trenować dog dancing to dobrze bo przynajmniej będziesz tłumaczyć wszystkim łącznie ze mną o co w tym chodzi ;) a w ogóle zacznę od tego ze ja to generalnie nie powinnam mieć zajęc z psami bo nie mam do tego uprawnień ale po tym jak widzę jak kwiczycie jak są zajęcia plastyczne to staram się znaleźć coś lepszego, ale jak przychodzi mi coś lepszego do głowy to wiem ze i tak będzie na NIE bo będzie bez piesków :P dlatego staram się wymyślać coś takiego bardziej spokojnego np masaż czy właśnie naukę sztuczek co do wyjść nad wodę to dla mnie to już jest trochę ryzykowne bo nie będzie w pobliżu tresera, ale wszystko zależy od tego jak Wasze psy będą Was słuchać jak się będą zachowywać i w jakim stopniu będziecie nad nimi panować, jeśli będzie wszytko w miarę to wtedy pomyślimy nad chodzeniem nad wodę tam do lasku ;) żeby nie przeszkadzać tym z innych obozów. może być? Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Oj bo się zamknę w sobie ;D [chociaż to u mnie to raczej nie możliwe xDD] No jasne że może być :)) Moim zdaniem mogą być rzeczy bez piesków ale np. podchody , albo te pytania o jachty i panią z kibla ! ;) Takie bardziej integracyjne rzeczy :) Ale oczywiście masaże i tańce , sztuczki są najlepszym pomysłem :)) Quote
Pin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 O, dog dance ;) Świetnie ^^ Ja mam z Rokulcem 2 tańce niedokończone XD Może coś przedstawię? ; D Sztuczki, sztuczki, bardzo fajnie ^^ Tylko musze go najpierw nauczyć, że pańcia jest fajniejsza od suczek, co jest rzeczą niemożliwą XD Jbc, to ja na 3 turnus, zapraszamy ciągle ;> Quote
Gosia W. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 PIN - jasne :) możesz coś przedstawić a potem nas tego nauczyć :) podchody tez będą :P i myślę ze wyjścia na kajaki i plaże. jakoś damy rade bez zajęć plastycznych ;) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ostro, ostro! Łaał, obóz jednak będzie fajniejszy niż mi się wydawało;pp Naprawdę ZERO malowania itp.!? Jeej ;]] A dog dancing jest świetny, ja z Daisy zamierzam ciągle próbować. Jak coś to ja biorę na obóz '101 psich sztuczek', tam duużo jest do tańca ;) A tak, Marysia będzie na OZP1 ;]] Co do doomków.. Klaudia- jeśli już, to zabawy nie będzie, bo moja psów się boi.. Więc albo zrobiłybyśmy tak, że ja z Marysią byłybyśmy w tym dużym pokoju (wiesz o co chodzi, Guuptasku?:P) i ew. byś pilnowała swojego/swojej? Albo ja nie wiem ;] Quote
Pin Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Ale moje pomysły są takie bezsensowne jakieś... XD No, ale najważniejsze, że Roki sie w to angażuje, a mało takich zabaw jest XD [img]http://cooldog.pl/files/pol/galleries/cool-pies/rokus-moj-piesiulek/medium/28019.jpg[/img] Pff XD Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 No to świetnie :) Pani Gosiu a może Pani wie jakie będą psiaki na ozp1 ? ;] Quote
Gosia W. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 dobra jak pomysł się podoba to będziemy próbować :) sprzęt do muzyki będzie a Wy jak wiecie jaka muzyka do tego jest odpowiednia to proszę weźcie jakieś płyty bo ja kompletnie nie wiem czym to się je. będą też zabawy z freezby bo wiem że zostało zakupione 6 kompletów :) i jest nowy duży tunel kupiony, także myślę ze w tym roku nie będzie takich koszmarnych komentarzy jak w zeszłym roku po wakacjach:) Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Prosze nie mówcie tak do mnie .! Po prostu Rysia ew. Ryś :) Tak Vini Guptasek zrozumiał xD Wydaje mi sie ze w takim wypadku będzie lepiej jak będziemy same w domku :) Będzie bez stresowo . No przynajmniej mniejszy stres. xDDD Quote
Gosia W. Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Guptasek']No to świetnie :) Pani Gosiu a może Pani wie jakie będą psiaki na ozp1 ? ;][/QUOTE] nie mam zielonego pojęcia, nie pytałam wiem tylko o tym co tu piszecie. Quote
Guptasek Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='Gosia W.']dobra jak pomysł się podoba to będziemy próbować :) sprzęt do muzyki będzie a Wy jak wiecie jaka muzyka do tego jest odpowiednia to proszę weźcie jakieś płyty bo ja kompletnie nie wiem czym to się je. będą też zabawy z freezby bo wiem że zostało zakupione 6 kompletów :) i jest nowy duży tunel kupiony, także myślę ze w tym roku nie będzie takich koszmarnych komentarzy jak w zeszłym roku po wakacjach:)[/QUOTE] Tunel taki fajny czy ten taki jak był ? ;) To my też wezmiemy dyski [ tak dyski też łapiemy:P] Ale nie wiem co z tego będzie przecież Kufa mi padnie xD My najwyżej będziemy was podziwiać :) Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ostro, frisbee będzie. My właśnie będziemy nowe zamawiać. Ja jak coś będę mogła pomoc a w agility z rysiem haha tez jak coś bo my biegamy. A wiadomo pani gosiu jakie to dyski? Quote
MakeBelieve Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 ja jak cos będę zamawiać hero 120- chce ktoś się dołączyć? (zamówienie na whippy.pl) Quote
Recommended Posts