rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Napisałam info na watku transportowym,zaraz pisze do Ajula. Dziewczyny jak bedzie jakas sprawa na cito,to dzwoncie,moj telefon [B]668-303-769[/B] Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='rita60']Napisałam info na watku transportowym,zaraz pisze do Ajula. Dziewczyny jak bedzie jakas sprawa na cito,to dzwoncie,moj telefon [B]668-303-769[/B][/QUOTE] Maz Ajuli to dusza czlowiek / tak glosi legenda/ i warto zapytac. Trzymam kciuki :lol: Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 a jaki ma głos!!!!jak lektor z TV...:) Rita dzwon do niego to się przekonasz:P Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='anita_happy']a jaki ma głos!!!!jak lektor z TV...:) Rita dzwon do niego to się przekonasz:P[/QUOTE] Haha, a co bedzie, jak Ajula odbierze a Rita slodkim glosikiem.....:evil_lol: Quote
anita_happy Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 hmmmm..RITA rzuci słuchawke ??? hahahah zartuje...poprosi jej męża :) i posłucha czekamy z niecierpliwoscią Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Cioteczki jestem ostrożna:razz:narazie napisałam na PW,ale jak piszecie,ze taki głos....pomyśle;) Quote
Kava Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 dziewczyny jestescie niebieskie..... dzialacie sprawnie, szybko i .. z poczuciem humoru. A swoja droga bardzo minie ucieszyl fakt, ze Dodi tak szybko odmlodnial. Jak sie go ostrzyze, to moze straci nie tylko welne, ale i jeszcze kilka latek? szczesciarz. Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Kava']dziewczyny jestescie niebieskie..... dzialacie sprawnie, szybko i .. z poczuciem humoru. A swoja droga bardzo minie ucieszyl fakt, ze Dodi tak szybko odmlodnial. Jak sie go ostrzyze, to moze straci nie tylko welne, ale i jeszcze kilka latek? szczesciarz.[/QUOTE] Myśle,ze zaskoczy nas pozytywnie,po ostrzyzeniu i kapieli,domki beda sie o niego biły,a my bedziemy wybierac:razz: Quote
Kava Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Mam nowego sponsora. Apele na NK przyniosa nam te brakujace 40 zl. Swiat jest pelen niespodzianek. Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Kava']Mam nowego sponsora. Apele na NK przyniosa nam te brakujace 40 zl. Swiat jest pelen niespodzianek.[/QUOTE] Ojej:multi:jestes niesamowita:lol: Quote
Monday Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Szukam domu dla 2 miesięcznej suni. Jeżeli byście coś wiedzieli to dajcie znać.... Piesek nie będzie duży. Dostanę zdjęcia to założę wątek, łatwiej będzie prosić nawet o pomoc w ogłoszeniach... Quote
Kava Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 dziewczynki,,,, pani Sponsor z NK zwiekszyla wklad do 100 zl. to jakby wklad na 2 miesiace..... dawajcie konto Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Kava']dziewczynki,,,, pani Sponsor z NK zwiekszyla wklad do 100 zl. to jakby wklad na 2 miesiace..... dawajcie konto[/QUOTE] Kava :lol: Masz dobra reke do sponsorow :multi: Dodzio w czepku urodzony :loveu::multi: Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Mysle,ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wpłacanie deklaracji bezposrednio na konto DT, beda wtedy mniejsze koszty jesli chodzi o deklaracje zagraniczne. Co wy na to ? Oczywiscie beda wszystko nadzorowala,ale decyzja nalezy do Was.Teraz priorytetem jest transport. Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='Kava']dziewczynki,,,, pani Sponsor z NK zwiekszyla wklad do 100 zl. to jakby wklad na 2 miesiace..... dawajcie konto[/QUOTE] Kava rozumiem,ze to jakby deklaracja miesieczna w wysokosci 50,- ? Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='rita60']Mysle,ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wpłacanie deklaracji bezposrednio na konto DT, beda wtedy mniejsze koszty jesli chodzi o deklaracje zagraniczne. Co wy na to ? Oczywiscie beda wszystko nadzorowala,ale decyzja nalezy do Was.Teraz priorytetem jest transport.[/QUOTE] Rita, ja moge wplacac bezposrednio do Bea. Quote
Jagoda1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='dusje']Rita, ja moge wplacac bezposrednio do Bea.[/QUOTE] Madziu, Ty tez kochasz terierki walijskie?;) Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='dusje']Rita, ja moge wplacac bezposrednio do Bea.[/QUOTE] To byla moja propozycja,prosze pozostałych deklarowiczów o ustosunkowania sie do tematu. Tak jak pisalam wczesniej,na ta chwile,jak juz mamy pełna kwote,najwazniejszy jest transport. Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Jagoda1']Madziu, Ty tez kochasz terierki walijskie?;)[/QUOTE] Ja kocham wszystkie bez wyjatku, ale takie starenkie welenki jeszcze bardziej :lol::loveu: Dodzio jest superowy i jak to mlodziez teraz slanguje - slitasny, haha :lol: Pozdrawiam Cie Jagodko z moja druzyna :multi: Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Dostalam odpowiedz,Ajula nie może pomóc w transporcie. Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='rita60']Dostalam odpowiedz,Ajula nie może pomóc w transporcie.[/QUOTE] Szukamy dalej. Tula tez szuka transportu z Radomia lub Pionek do Sremu k/ Poznania. Wpisalam sie, bodajze post 157, tutaj [URL]http://www.dogomania.pl/threads/24359-Wątek-Transportowy-KASUJCIE-NIEAKTUALNIE-POSTY!?p=15569611#post15569611[/URL] Jeszcze cos znalazlam od Patti:) Wprawdzie docelowo Brodnica, ale to juz blizej niz dalej i pozostaloby tylko przenocowanie Dodka w stolicy no i przerzucenie go na trasie :roll: Darmowy transport [INDENT]Co ok dwa tygonide w weekendy jeżdżę trasą Warszawa-Brodnica. Mogę dowieźć do Torunia za zwrot kosztów (ok 40 zł) Psy, koty, inne. Zdarza się (rzadko) że jeżdżę też Brodnica-Ostróda, Warszawa-Ostróda. 508899337 [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#4444ff][email protected][/COLOR][/EMAIL] EDIT Puscilam PW do Tuli, proszac Ja o pozostanie ze mna w kontakcie, moze uda nam sie polaczyc transport, jesli wogole taki znajdziemy. Aaaaa, co ja pisze :mad: jasne, ze znajdziemy, bezapelacyjnie !:lol:;) [/INDENT] Quote
Kava Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 mnie jest obojetne na ktore konto bede wplacala, chodzilo wlasciwie tylko o to , ze przy wielokrotnych wplatach za kazdym razem odtracane sa procentualnie jakies pieniadze, wiec myslalam zeby wplacic jednorazowo wieksza sume (n.p. za dwa albo trzy miesiace) zeby wiecej zostalo. Ale czy to dobra idea? sama nie wiem, przeciez nie wiadomo jak dlugo Dodi tam pozostanie. Pytanie Rity odnosnie Sponsora z NK i tej stowy. Wyglada, ze to deklaracja jednorazowa, wiec tez jakby na dwa miesiace z gory. Potem bedziemy sie martwic. najwazniejsze z tym transportem. Tutaj nie mam wiekszych mozliwosci. Quote
dusje Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dziewczyny, a moze z tych pieniazkow przeznaczymy okreslona kwote na fryzjera dla Dodzia, odrobaczenie/ inne weterynaryjne ? Bea cyknie mu nowe fotki i moze predzej chlopak znajdzie domek ? Przepraszam, to tylko sugestia. Przypuszczam, ze Dodek opusci schronisko z ksiazeczka, z wpisana data szczepienia i to raczej wszystko ale i tak duzo :lol: Byloby pieknie, gdyby Dodek dostal w prezencie od schroniska chip... na odchodne ;) :multi: Da sie cus takiego wyprosic dla Dodzia ? :loveu: PS Jak dlugo Dodzio przebywa w schronisku ? Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='dusje']Dziewczyny, a moze z tych pieniazkow przeznaczymy okreslona kwote na fryzjera dla Dodzia, odrobaczenie/ inne weterynaryjne ? Bea cyknie mu nowe fotki i moze predzej chlopak znajdzie domek ? Przepraszam, to tylko sugestia. Przypuszczam, ze Dodek opusci schronisko z ksiazeczka, z wpisana data szczepienia i to raczej wszystko ale i tak duzo :lol: Byloby pieknie, gdyby Dodek dostal w prezencie od schroniska chip... na odchodne ;) :multi: Da sie cus takiego wyprosic dla Dodzia ? :loveu: PS Jak dlugo Dodzio przebywa w schronisku ?[/QUOTE] Tez mi sie wydaje,trzeba malego wyslac do SPA;)zobaczycie jaka bedzie metamorfoza,ładne foty i cioteczki bedziemy wybierac domki:razz: Z tego co wiem,Dodi w schronie od kwietnia. Quote
Recommended Posts