barberry Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Witam, nie znalazłam nigdzie osobnego tematu więc postanowiłam założyć. Wiecie może gdzie można dostać takie opaski? Mam na myśli coś takiego: [URL]http://www.sklep.safe-animal.eu/product.php?p=16&id=39[/URL] Zamówiłam na razie jedną właśnie w tym sklepie (z uwagi na to, że pies jest w tej bazie danych) ale może są jeszcze jakieś gdzieś indziej do kupienia? Ja niestety nie należę do szczęśliwców, którzy dostali takie coś od weta.... Quote
vege* Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Takie to nie wiem gdzie indziej można dostać oprócz w tym sklepie. Ja dostałam od weta taką niebieską tylko, że plastikową :lol: Quote
farmerka63 Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 Tymczasowałam u siebie dwa psiaki, które przyjechały z baaardzo odległych schronisk. Były zaczipowane, a oprócz tego dostały takie okrągłe zawieszki do obroży z napisem "MAM CZIP" - lub coś w tym guście ( już nie pamiętam ). To były takie różowiaste dyndadełka. Pożyteczna rzecz - szukam tego bezskutecznie dla moich własnych psów. Gdyby ktoś wiedział, gdzie to cudeńko dostać, to byłabym wielce zobowiązana za wiadomość. Quote
razed_in_black Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 (edited) ja jak robiłam adresówkę grawerowaną to pod imieniem psa jest napis "mam czip" ;) Edited April 20, 2013 by razed_in_black Quote
farmerka63 Posted April 20, 2013 Posted April 20, 2013 Też mamy adresówki grawerowane...ale ...choroba jaśnista...nie wpadłam na ten pomysł :( Quote
Recommended Posts