Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 mamanabank napisał(a):Nelka to jest ta wytrymowana, a Marysia... to ta słodka, piękna, wzruszająca do łez. To zdjęcie mnie powaliło Marysi nie można nie kochać. Pani ze schroniska się prawie popłakała jak ją zabierałam... Marysia jest jak cukierek, nie mogę przestać jej głaskać, a jak patrzy na mnie tymi osiołkowymi oczami, mogłabym ją zacałować!!! Dobrze,ze dziś idzie do swojego domu... Bo jeśli spędziłabym z nią więcej czasu to na pewno bym jej nie oddala:cool3: Mantis, E-S - ona jest jak Kropeczka !!! zapada w serce... Quote
Mantis Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 matrioszka2 napisał(a):I klonować zwierzątka umiesz...:turn-l: I domki :p Andzike, od nas też Marysię wygłaskaj. I Panią wyściskaj. :loveu: Quote
rita60 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cudna wiadomosc:loveu:a Marysia jak i dwa kloniki do zacałowania:razz: Quote
luka1 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 strasznie czekam na relację ze spotkania Pani i Marysi Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='luka1']strasznie czekam na relację ze spotkania Pani i Marysi Pojechała Marysieńka... :( :D :( :D :( :D Pani bardzo ciepła, doświadczona jeśli chodzi o psie bidy i bardzo fajna 11letnia córka :D Marysią zachwycone (imieniem mniej - córka głosowała za Sziszą hihihi, Pani stwierdziła, że najpierw chcę Marysię poznać trochę). Będzie miała dziewczyna super :D Pani ma do mnie zadzwonić z wieściami jak przebiegło zapoznanie Marysi i rezydenta, ale myślę, że będzie dobrze :) Marysia nie bardzo ogarnia smycz, więc zaniosłam ją na rękach do samochodu... I trochę się opierałam z zapakowaniem jej :cool3: Nie porobiłam zdjęć, jakoś nie ogarnęlam sorry :( to z tych emocji - na zmianę radości, że znalazła super dom i żalu, że się nią nie zdażyłam nacieszyć... Mam obiecane zdjęcia z nowego domu :) Szczęścia Marysieńko !!! :loveu::loveu::loveu: A wiecie co jest ciekawe? Z Komorowa przyjechał mój tymczas Szoko i do Komorowa pojechała Marysia. Przez 30lat nic nie słyszałam o tym mieście, a tu nagle dwa strzały ;) Quote
luka1 Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 To cudownie. Niech jej się szczęści a tobie i wszystkim ciotkom wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!1 Quote
matrioszka2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Andzike ... Ty już wiesz ...:Rose::Rose::Rose::Rose: i jeszcze :calus::calus::calus: Pewnie nie wszystkie ciocie wiedzą, że Andzike w ostatnich dniach znalazła domek dla naszej Tusieńki.Spotkałyśmy PSIEGO ANIOŁA :loveu: Tutaj w nowym domku, od postu 206: http://www.dogomania.pl/threads/193355-Tusia-%C5%9Bliczna-6-kilogramowa-mikrosunia-ZNALAZ%C5%81A-DS!/page11?p=15603374#post15603374 Quote
Andzike Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 matrioszka2 napisał(a):Andzike ... Ty już wiesz ...:Rose::Rose::Rose::Rose: i jeszcze :calus::calus::calus: wez no mnie przestań zawstydzać, ok ? ;) Tusieńce się należało, jak psu kanapa :) Marysi też :) Poznalam wiele Psich Aniołów i chciałabym być taka jak one :) Quote
matrioszka2 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Noc głęboka, tyle wrażeń, a Ty się spierasz. :shake: Bądź dzielna i przyjmij na klatę wszystkie moje całusy i peany :fadein::fadein::fadein: Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jakie tu pozytywne klimaty, warto było zajrzeć :-D Quote
luka1 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 co prawda z określeniem "psi anioł" mam bardzo przykre skojarzenia ale ... Quote
Andzike Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Marysia pięknie przespała noc, wysadziła rezydenta z jego fotela i tam spala ;) Rezydent niezbyt zadowolony, ale Marysia godnoscią i urokiem osobistym uświadomiła go, że od teraz to jej miejsce ;) Marysia będzie chyba Miłka :) Mila, Milusia, Milusieńka - pasuje, prawda? :) PS. Moja Szisza po która ta Pani zadzwoniła to teraz Mila, hihihi ;) Quote
Andzike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Czy ktoś jest zainteresowany co slychać u Marysieńki? ;) Quote
Mantis Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Tadam :loveu: Ale się szybko aklimatyzuje :) A z kolegi niezły wariat ;) [video=youtube;xwwoIU-dQD0]http://www.youtube.com/watch?v=xwwoIU-dQD0[/video] I łóżkowe harce :p [video=youtube;z0aiU_QbT7s]http://www.youtube.com/watch?v=z0aiU_QbT7s[/video] Quote
Andzike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Mantis, dzięki za wstawienie filmików :loveu::loveu::loveu: Komentarza do tego jak się czuję Marysia (obecnie Mela) w nowym domu chyba nie trzeba ;) Quote
luka1 Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 przesłałam do schroniska - na pewno się ucieszą Quote
Andzike Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Luka, chyba czas na zmianę tytułu:) Marysi nie można nie kochać!!! :D Quote
idusiek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 jaki Gufi ! identzcyna tylko bez jajków :) Quote
mamanabank Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Wstawiam na prośbę Andzike :-) [video=youtube;HLnORU0qihg]http://www.youtube.com/watch?v=HLnORU0qihg[/video] Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Mamanabank - dziękuję :) Widziałam się w zeszłym tygodniu z Panią Marysi/Meli - Melunia jest największym cudem jaki mógł się im przytrafić :) Mega przytulanka, łóżkowa panienka, szaleje z Bobbym, a gdy trzeba bronić podwórka to obszczeka intruza, że hej :) Super ma te kosmyczki na uszach :) Cała jest cuuudna:loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 już wysłałam do bab schroniskowych - niech sobie popłaczą :eviltong: Quote
Andzike Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 luka1 napisał(a):już wysłałam do bab schroniskowych - niech sobie popłaczą :eviltong: Najważniejsze, że sobie popłaczą ze szczęścia, że Marysia ma taki super domek :) Quote
luka1 Posted March 22, 2011 Author Posted March 22, 2011 Andzike napisał(a):Najważniejsze, że sobie popłaczą ze szczęścia, że Marysia ma taki super domek :) no oczywiście ,że ze szczęścia. Zyta to ma chyba kran w oczach, ciągle płacze nad tymi swoimi psiurami. Czy to szczęście, czy zmartwienie łzy leje.:lol: Quote
Recommended Posts