Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mamanabank napisał(a):
Nelka to jest ta wytrymowana, a Marysia... to ta słodka, piękna, wzruszająca do łez.

To zdjęcie mnie powaliło

Marysi nie można nie kochać. Pani ze schroniska się prawie popłakała jak ją zabierałam... Marysia jest jak cukierek, nie mogę przestać jej głaskać, a jak patrzy na mnie tymi osiołkowymi oczami, mogłabym ją zacałować!!!
Dobrze,ze dziś idzie do swojego domu... Bo jeśli spędziłabym z nią więcej czasu to na pewno bym jej nie oddala:cool3:

Mantis, E-S - ona jest jak Kropeczka !!! zapada w serce...

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']strasznie czekam na relację ze spotkania Pani i Marysi

Pojechała Marysieńka... :( :D :( :D :( :D
Pani bardzo ciepła, doświadczona jeśli chodzi o psie bidy i bardzo fajna 11letnia córka :D Marysią zachwycone (imieniem mniej - córka głosowała za Sziszą hihihi, Pani stwierdziła, że najpierw chcę Marysię poznać trochę). Będzie miała dziewczyna super :D
Pani ma do mnie zadzwonić z wieściami jak przebiegło zapoznanie Marysi i rezydenta, ale myślę, że będzie dobrze :)
Marysia nie bardzo ogarnia smycz, więc zaniosłam ją na rękach do samochodu... I trochę się opierałam z zapakowaniem jej :cool3:
Nie porobiłam zdjęć, jakoś nie ogarnęlam sorry :( to z tych emocji - na zmianę radości, że znalazła super dom i żalu, że się nią nie zdażyłam nacieszyć...
Mam obiecane zdjęcia z nowego domu :)
Szczęścia Marysieńko !!! :loveu::loveu::loveu:

A wiecie co jest ciekawe? Z Komorowa przyjechał mój tymczas Szoko i do Komorowa pojechała Marysia. Przez 30lat nic nie słyszałam o tym mieście, a tu nagle dwa strzały ;)

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Andzike ... Ty już wiesz ...:Rose::Rose::Rose::Rose: i jeszcze :calus::calus::calus:

wez no mnie przestań zawstydzać, ok ? ;)
Tusieńce się należało, jak psu kanapa :) Marysi też :)
Poznalam wiele Psich Aniołów i chciałabym być taka jak one :)

Posted

Marysia pięknie przespała noc, wysadziła rezydenta z jego fotela i tam spala ;) Rezydent niezbyt zadowolony, ale Marysia godnoscią i urokiem osobistym uświadomiła go, że od teraz to jej miejsce ;)
Marysia będzie chyba Miłka :) Mila, Milusia, Milusieńka - pasuje, prawda? :)

PS. Moja Szisza po która ta Pani zadzwoniła to teraz Mila, hihihi ;)

Posted

Tadam :loveu:

Ale się szybko aklimatyzuje :) A z kolegi niezły wariat ;)

[video=youtube;xwwoIU-dQD0]http://www.youtube.com/watch?v=xwwoIU-dQD0[/video]

I łóżkowe harce :p

[video=youtube;z0aiU_QbT7s]http://www.youtube.com/watch?v=z0aiU_QbT7s[/video]

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Mamanabank - dziękuję :)

Widziałam się w zeszłym tygodniu z Panią Marysi/Meli - Melunia jest największym cudem jaki mógł się im przytrafić :)
Mega przytulanka, łóżkowa panienka, szaleje z Bobbym, a gdy trzeba bronić podwórka to obszczeka intruza, że hej :)

Super ma te kosmyczki na uszach :) Cała jest cuuudna:loveu::loveu::loveu:

Posted

luka1 napisał(a):
już wysłałam do bab schroniskowych - niech sobie popłaczą :eviltong:

Najważniejsze, że sobie popłaczą ze szczęścia, że Marysia ma taki super domek :)

Posted

Andzike napisał(a):
Najważniejsze, że sobie popłaczą ze szczęścia, że Marysia ma taki super domek :)

no oczywiście ,że ze szczęścia. Zyta to ma chyba kran w oczach, ciągle płacze nad tymi swoimi psiurami. Czy to szczęście, czy zmartwienie łzy leje.:lol:

• 3 months later...