Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martusia7']Może się jeszcze uda, może odpisze, może coś jej wypadło, jakiś wyjazd służbowy, czy coś, nie wiem...trzeba wierzyć.[/quote]

niestety nadal cisza :-(

Posted

[quote name='Martusia7']czekać...albo zrobić kampanię reklamową[/quote]

on był chyba już wszędzie.... Dwa razy w telewizji, w tym nawet w TVN :roll: No i w kilku gazetach, a w dwóch Dziennik i Nasza Zabrze, miał duży artykuł....

Posted

[quote name='Martunia']Nie no, może trzeba spróbować jeszcze raz? Trudno uwierzyć, że Pako jest na tylu stronach ogłaszany oraz miał pełno artykułów, a jeszcze żadnego nie ma domu. :shake:[/quote]

wcale tego nie rozumię :-(

Posted

[quote name='Mysia_']on był chyba już wszędzie.... Dwa razy w telewizji, w tym nawet w TVN :roll: No i w kilku gazetach, a w dwóch Dziennik i Nasza Zabrze, miał duży artykuł....[/quote]

W TVN i nikt go nie wypatrzył?Jeśli to nie pomogło, to ma pomóc wyróżnione allegro? Bez sensu. Taki piękny pies, po szkoleniu i nic.Do końca życia ma siedzieć w schronisku? Zeby chociaż miał kiedyś taki prawdziwy, kochający domek, a tu nie, całe życie, tyle lat za kratkami. Czytałam cały wątek, ale jakoś do mnie to nie dotarło, dopiero teraz. Ale nie można się poddawać, trzeba go gdzieś ogłaszać, nie wiem, może zrobić dni otwarte schroniska, czy coś w tym stylu. Przepraszam, że piszę trochę nie składnie, ale nie wiem co robić, po co ktoś dał nadzieję i się wycofał?