Mysia_ Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Pani była już wczoraj, ale domek znalazł inny psiak, a konretnie sunia - Gena ;) Państwo nie mieli nigdy psiaka i mieli do nas 1000 pytań, musielismy pomóc im psiaka, który bedzie im jak najbardziej odpowiadać, no i wspólnie doszliśmy do wniosku, że najlepiej jak wezmą sunię. Szkoda :-( ale nie tracimy nadzieje ;) Quote
Martunia Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jaka szkoda. :( Ale co tam, Pakuś i tak domek odnajdzie. ;) Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tylko dlaczego tak długo czeka? Jego czas powinien się już daaaawno skończyć. Czemu nikt go nie wezmie? Pakuniu nie czekaj już tak długo tylko hop do domku! Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Psiutka380']Tylko dlaczego tak długo czeka? Jego czas powinien się już daaaawno skończyć. Czemu nikt go nie wezmie? Pakuniu nie czekaj już tak długo tylko hop do domku![/quote] Pewnie czeka na konkretnego człowieka...trzeba to sobie jakoś tłumaczyć...:( domek musi się znaleźć po 4 latach tego samego życia... Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Tyle już czeka... Ponad 4 lata. Może dom jest już blisko? Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 z tego co pamiętam to on mo sporo ogłoszeń :roll: Pianka robiłam mu napewno Allegro... Poraz kolejny mści się na mnie to, że nie zbieram wszystkiego do kupy i nie wrzucam na pierwszą stronkę :oops: Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No Pakuś ma tyle ogłoszeń, a domku jeszcze nie widać. :( Na pewno niedługo znajdzie. Musi go ktoś wypatrzeć. Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pako znajdziesz domek. Trzymamy a ciebie kciuki. Jest ogłoszony na krak-vecie? Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Mysia_']z tego co pamiętam to on mo sporo ogłoszeń :roll: Pianka robiłam mu napewno Allegro... Poraz kolejny mści się na mnie to, że nie zbieram wszystkiego do kupy i nie wrzucam na pierwszą stronkę :oops:[/quote] Pomogłabym z ogłoszeniami ,ale właśnie nie mam pojęcia gdzie są psy ogłoszone,a dublowanie nie ma sensu... Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 jak będę miała chwilke to poszperam, widziałam, że 2006 roku był ogłaszany przez BeatęJ, tylko czy takie ogloszenia się liczą? Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Mysia_']jak będę miała chwilke to poszperam, widziałam, że 2006 roku był ogłaszany przez BeatęJ, tylko czy takie ogloszenia się liczą?[/quote] 2006 r? a mamy 2008? ogłoszenia zazwyczaj maxymalnie są 3 miesiące,chyba że odnawia sie je... Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 tak myślałam, a nie mam pojęcia czy były odnawiane :shake: Poczekajmy na Piankę, jakie ogłoszenia ona robiła ;) Quote
Pianka Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Mysia_'] Poczekajmy na Piankę, jakie ogłoszenia ona robiła ;)[/quote] :mad::mad::mad::mad::mad::mad: ja ci radze zrobić to: [quote name='Mysia_']Poraz kolejny mści się na mnie to, że nie zbieram wszystkiego do kupy i nie wrzucam na pierwszą stronkę :oops:[/quote] Szukaj po całym wątku teraz, jak ci sie na początku nie chciało umieścić tego na pierwsza stronę:mad: Moje ogłoszenia są zawsze aktualizowane Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 wiedziałam, że tak to się skończy :oops::evil_lol: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Ja mogę ogłosić go na krak-vecie chyba ze już jest tam ogłoszony.;) Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 mam ogłoszenia Pianki :eviltong: [B]psy.mgt.pl [COLOR=black][FONT=Verdana]dogzone.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]doggy.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]pieskiswiat.fora.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]kynologia.com.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]l30n.livenet.pl/aw/[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]pieskomania.fora.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://www.psiaki.pl/forum/"][COLOR=#800080]psiaki.pl/forum/[/COLOR][/URL][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]zwierzeta-forum.low.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]e-psy.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]psiparadogs.fora.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://www.tylkopsy.xad.pl/"]tylkopsy.xad.pl[/URL][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana][URL="http://www.dogs.o7.pl/"]dogs.o7.pl[/URL][/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]forum.psiaczek.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]*******************.net[/FONT][/COLOR][/B] [B][COLOR=black][FONT=Verdana]psyimy.pl[/FONT][/COLOR][/B] [B]+ Allegro + adopcje.org[/B] Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 ja ktoś może go ogłosić jeszcze gdzieś to bardzo prosimy :cool3: Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 No to robię ogłoszenie na krak-vecie. Skopiuję tekst z 1 strony. Quote
Psiutka380 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Pako ogłoszony na: [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?p=56922#56922[/URL] Quote
Mysia_ Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 zmieniłam wiek na pierwszej stronie, bo od roku go nie aktualizowałam :oops: Quote
Martunia Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Jej... to już 5 lat czekania. :( I domku nadal nie widać... Quote
Recommended Posts