Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

Posted

Malgosiu, pamietasz czekoladowego Parysa?
Zapewne tak, bo bylas na jego watku.
Pies takie wzbudzil zainteresowanie, ze bylo ladnych kilka telefonow w jego sprawie.
Wszystkie kontakty przez nasza Farmerke byly mi przekazywane.
Wszedzie dzwonilam, pytalam o oczekiwania,jaki to mialby byc pies jak nie ma juz Parysa do adopcji itd.
Takze wsrod tych kontaktow byla Pani Jola, ktora podano mi , ze jest z Tarnowa, a okazalo sie ze z Dabrowy Tarnowskiej.
Wysylalam ludziom maile z psami , ktore moglyby spelnic ich oczekiwania: zdjecia i opisy.
I tak Pani Jola odpisala , ze bylaby zainteresowana Magim, ale musi przygotowac wsjo na jego przyjecie.
Iles czasu to trwalo, az dala sygnal, ze gotowe. I tak polecialo juz dalej.
Takze z Parysowych telefonow prawdopodobnie bedzie mial dom w Krakowie, podobny do niego w kolorystyce i z troszke dluzszym wlosem- Ben spod Pisza,
ktorego Tatiana wczoraj odbierala z transportu.

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Times New Roman][B][SIZE=7][COLOR=red]Pakujemy [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times New Roman][B]Magnusa ![/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Posted

wizyta u Magnusa była przyjemnością zarówno dla mnie jak i dla "nowej pani"...Magnus dziś pokazał wszystko co potrafi....oszczekiwał psy....ciągnął niemiłosiernie na smyczy..ogłuchł...
za to pięknie siadał wyrywając z ręki smaczki ....po prostu szalał....nieraz widziaałm co potrafi ale dziś przeszedł sam siebie...nic to jednak nie zraziło przyszłej właścicielki....pani miala owczarka a teraz pożegnała 11 wyżełka...charakterny był jak Magnus ponoć " toćka w toćkę"...
na początku tyg. żegnamy się z Wieliczką....( Magi będzie teraz mieszkał 40 km ode mnie) co oznacza że kontaktu nie stracimy :)

Posted

[quote name='malawaszka']cudne wieści!!!! i to do Dąbrowy Górniczej - miasta gdzie się urodziłam i wychowałam :lol:[/QUOTE]
co tylko potwierdza,że Ślązoki to cholernie porządne ludziska:)

Posted

[quote name='kanna']co tylko potwierdza,że Ślązoki to cholernie porządne ludziska:)[/QUOTE]

nooo i tu muszę sprostować haha bo zawsze na wyjazdach poza region pojawiało się to - Dąbrowa to Zagłębie :evil_lol:

ale się cieszę! Magnumek tyle się naczekał!

Posted

kanna dzięki za cudne wieści!!!

HURRA!!!!!

ale się chłopak postarał, popatrz, jakby był dziś za bardzo grzeczny to może by stracił w oczach pani, a tak..... Cwaniak z niego:)

Posted

[quote name='malawaszka']nooo i tu muszę sprostować haha bo zawsze na wyjazdach poza region pojawiało się to - Dąbrowa to Zagłębie :evil_lol:

ale się cieszę! Magnumek tyle się naczekał![/QUOTE]

nadal nie kumam :oops:ale kładę nacisk na "porządni"....:evil_lol:

Posted

no po prostu wstyd...40 km ode mnie....nie ma usprawiedliwienia....szafot?
eksmisja Magnusa wstępnie na środę przed południem....potem możecie mnie ściąć;)

Posted

[quote name='kanna']no po prostu wstyd...40 km ode mnie....nie ma usprawiedliwienia....szafot?
eksmisja Magnusa wstępnie na środę przed południem....potem możecie mnie ściąć;)[/QUOTE]

dobra - poczekamy :errrr:

zaciskam :kciuki: