Ati Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Malgosiu, pamietasz czekoladowego Parysa? Zapewne tak, bo bylas na jego watku. Pies takie wzbudzil zainteresowanie, ze bylo ladnych kilka telefonow w jego sprawie. Wszystkie kontakty przez nasza Farmerke byly mi przekazywane. Wszedzie dzwonilam, pytalam o oczekiwania,jaki to mialby byc pies jak nie ma juz Parysa do adopcji itd. Takze wsrod tych kontaktow byla Pani Jola, ktora podano mi , ze jest z Tarnowa, a okazalo sie ze z Dabrowy Tarnowskiej. Wysylalam ludziom maile z psami , ktore moglyby spelnic ich oczekiwania: zdjecia i opisy. I tak Pani Jola odpisala , ze bylaby zainteresowana Magim, ale musi przygotowac wsjo na jego przyjecie. Iles czasu to trwalo, az dala sygnal, ze gotowe. I tak polecialo juz dalej. Takze z Parysowych telefonow prawdopodobnie bedzie mial dom w Krakowie, podobny do niego w kolorystyce i z troszke dluzszym wlosem- Ben spod Pisza, ktorego Tatiana wczoraj odbierala z transportu. Quote
tanitka Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 ja tam jeszcze kciuków nie puszczam :)!! ale powoli się juz zaczynam cieszyć :) Quote
kanna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [FONT=Times New Roman][B][SIZE=7][COLOR=red]Pakujemy [/COLOR][/SIZE][/B][/FONT][COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times New Roman][B]Magnusa ![/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 cudne wieści!!!! i to do Dąbrowy Górniczej - miasta gdzie się urodziłam i wychowałam :lol: Quote
kanna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 wizyta u Magnusa była przyjemnością zarówno dla mnie jak i dla "nowej pani"...Magnus dziś pokazał wszystko co potrafi....oszczekiwał psy....ciągnął niemiłosiernie na smyczy..ogłuchł... za to pięknie siadał wyrywając z ręki smaczki ....po prostu szalał....nieraz widziaałm co potrafi ale dziś przeszedł sam siebie...nic to jednak nie zraziło przyszłej właścicielki....pani miala owczarka a teraz pożegnała 11 wyżełka...charakterny był jak Magnus ponoć " toćka w toćkę"... na początku tyg. żegnamy się z Wieliczką....( Magi będzie teraz mieszkał 40 km ode mnie) co oznacza że kontaktu nie stracimy :) Quote
kanna Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='malawaszka']cudne wieści!!!! i to do Dąbrowy Górniczej - miasta gdzie się urodziłam i wychowałam :lol:[/QUOTE] co tylko potwierdza,że Ślązoki to cholernie porządne ludziska:) Quote
dominikabankert Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 ale ja jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
malawaszka Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='kanna']co tylko potwierdza,że Ślązoki to cholernie porządne ludziska:)[/QUOTE] nooo i tu muszę sprostować haha bo zawsze na wyjazdach poza region pojawiało się to - Dąbrowa to Zagłębie :evil_lol: ale się cieszę! Magnumek tyle się naczekał! Quote
margaret Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 kanna dzięki za cudne wieści!!! HURRA!!!!! ale się chłopak postarał, popatrz, jakby był dziś za bardzo grzeczny to może by stracił w oczach pani, a tak..... Cwaniak z niego:) Quote
tanitka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ale wiadomość!!!!!! JUUHHHHUUUU jak sie cieszę!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
kanna Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 [quote name='malawaszka']nooo i tu muszę sprostować haha bo zawsze na wyjazdach poza region pojawiało się to - Dąbrowa to Zagłębie :evil_lol: ale się cieszę! Magnumek tyle się naczekał![/QUOTE] nadal nie kumam :oops:ale kładę nacisk na "porządni"....:evil_lol: Quote
ares-ka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 Ania, kumać nie musisz :) Trzymam kciuki za nowe życie chłopaka :) A gdyby Magnusek chciał sprawdzić się w roli eurodoga, to zapraszam do nas :) Quote
tanitka Posted October 16, 2011 Posted October 16, 2011 aaa bo to nie wiadomo gdzie ślązoki, gdzie zagłębioki ...;) Quote
kanna Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 no po prostu wstyd...40 km ode mnie....nie ma usprawiedliwienia....szafot? eksmisja Magnusa wstępnie na środę przed południem....potem możecie mnie ściąć;) Quote
kanna Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 Ostatnia noc na starych śmieciach......jutro o tej porze Magnus powinien wygrzewać swoje tłuściutkie już u siebie :) Quote
margaret Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 modły odstawiam żeby sie czarnulkowi w końcu dotarło do tego Domku upragnionego, Quote
kanna Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 z Panią umówione jesteśmy na 10 rano....właśnie przed chwilką dzwoniła... Quote
malawaszka Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 [quote name='kanna']no po prostu wstyd...40 km ode mnie....nie ma usprawiedliwienia....szafot? eksmisja Magnusa wstępnie na środę przed południem....potem możecie mnie ściąć;)[/QUOTE] dobra - poczekamy :errrr: zaciskam :kciuki: Quote
Recommended Posts