dominikabankert Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 wszystkim tu nam jest przykro ze tak jest ech ludzie maja czesto słomiany zapał a nam zwierzolubnym nadzieje robia:([quote name='kanna']próbowałam....czasami ktoś może zgubić nr tel. ....niestety nie dodzwoniłam się......więc to Ty jednak miałaś rację....:-([/QUOTE] Quote
kanna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='dominikabankert']wszystkim tu nam jest przykro ze tak jest ech ludzie maja czesto słomiany zapał a nam zwierzolubnym nadzieje robia:([/QUOTE] czyli trzymamy kciuki i szukamy dalej..... Quote
margaret Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 przelałam przed chwilką szczepionkowe Magnumek nie trać nadziei :) Quote
margaret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 zrobiłam wydarzenie na FB - przy okazji dodałam opcję wydarzeń do strony SOS dla wyżłów:) jak się Wam nie spodoba możecie usunąć jakieś sugestie co do wydarzenia? [URL]http://www.facebook.com/find-friends/browser/?ref=tn#!/event.php?eid=119010904872396[/URL] próbowałam wysłać za[proszenie do wydarzenia wszystkim co lubią SOS - kurcze to jest 500 osób, ale nie mogę znaleść takiej opcji, tak sobie rozkminiam jak tą armię ludzi lubiących SOS na FB zorganizować do pomocy, 500 osób... gdybyśmy mieli konto bankowe które można ujawnić światu wprost na stronie, zrobiłabym jakoś akcję "zrób stałe zlecenie na 5 zł co miesiąc" ale bez uajwnienia konta to jak? podpowiedzcie coś bo mnie wena bierze :) Quote
dominikabankert Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 ja juz tam jestem i pozapraszalam gosci Margaret brawo za super pomysl:) Quote
margaret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 dzięki dominiko - zapraszanie gości jest bardzo wskazane bo jak tego ze swoich prywatnych profili nie zrobimy to znów się wydarzenie zamknie jedynie w kręgu dogomaniaków, Dzięki dzięki! następni proszę a ja dalej dumam Quote
margaret Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 no to z rozpędu sprawdzam tez opcję ogłoszeń na dogomanii Magnus ma swoje 5 minut: [URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/c/43/[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/2472/[/URL] tylko nie wiem czemu ustawiło ostatnie zdjęcie jako główne :( a nie tak miało być, nie tak... Quote
tanitka Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [QUOTE]gdybyśmy mieli konto bankowe które można ujawnić światu wprost na stronie, zrobiłabym jakoś akcję "zrób stałe zlecenie na 5 zł co miesiąc" ale bez uajwnienia konta to jak? [/QUOTE] a może poprosić którąś z psiarskich fundacji, zeby udostepnili nam subkonto, na które każdy może wpłacić pieniadze? Quote
Ati Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 od Kasi z Ostrowa Wlkp wplynelo 20,00 na Magnuma- Dziekujemy Quote
kanna Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 pod moją nieobecnośc tyle się wydarzyło .....ciotki kochane....jutro zajrzę do Hoteliku......wydarzenie na FB super...zaraz spraszamy... DZIĘKUJĘ ..... Quote
margaret Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='tanitka']a może poprosić którąś z psiarskich fundacji, zeby udostepnili nam subkonto, na które każdy może wpłacić pieniadze?[/QUOTE] to jest pomysł tanitko, teraz wypada zapytac czy mamy zaprzyjaźnione-zakolegowane fundacje? Quote
Ati Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 po moich i kolezanek doswiadczeniach z fundacjami- niestety ja sie na to nie pisze:( Quote
margaret Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 a to ciekawa jestem twoich Ati doświadczeń - nie oddawali kasy? czy coś innego? no nic, ja rozumiem awersję, znam świat fundacji dość dobrze choć niestety nie tych zwierzęcych, wiem że bywa różnie, sprawdzę coś jeszcze... Quote
kanna Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 ciotki kochane...mamy zamówione spotkanie przedadopcyjne dla Magnusa.....bardzo możliwe , że już jutro.....żeby nie zapeszać nie mówcie nikomu;)..... Quote
dominikabankert Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 to zeby nie zapeszac ja Wam kolezanki wyzłowe pokaze co dzis zrobila moja Roxy.:mad::mad::mad::mad:......wyciagnela gabke i podarla mi kanape....a juz tak weszyla ja od paru dni...niewiniatko z bozej łaski:evil_lol::loveu: [IMG]http://i53.tinypic.com/2s77rxj.jpg[/IMG] Quote
margaret Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 no to nic nie zapytam, ani hu hu :thumbs: Dominika - to na pewno nie Roxy;), popatrz na jej szczerą mordkę, na pewno ją ktoś wrabia :cool3::cool3::cool3: Quote
kanna Posted October 12, 2011 Posted October 12, 2011 [quote name='margaret']no to nic nie zapytam, ani hu hu :thumbs: Dominika - to na pewno nie Roxy;), popatrz na jej szczerą mordkę, na pewno ją ktoś wrabia :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] ja również nie wierzę aby pies o tak niewinnej fizjonomii miał coś na sumieniu......krasnale, gnomy i myszy ją "wrabiają"..ot co.. Quote
margaret Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 kurcze nosi mnie, z niecierpliwości no..... ??????? Quote
dominikabankert Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 spokój...policz do 10ciu podobno pomaga ja tez o tym samym mysle:)[quote name='margaret']kurcze nosi mnie, z niecierpliwości no..... ???????[/QUOTE] Quote
kanna Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 wizyta wstępnie na tak :)...w sobotę Pani przyjedzie poznać Magiego jeśli wszystko pójdzie gładko to na początku przyszłego tyg. powinniśmy" mieć go z głowy".....:evil_lol: Quote
dominikabankert Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 oby byl z glowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko Ty Kanna zaraz podrzucisz nastepnego zebysmy sie nie nudzily:)[quote name='kanna']wizyta wstępnie na tak :)...w sobotę Pani przyjedzie poznać Magiego jeśli wszystko pójdzie gładko to na początku przyszłego tyg. powinniśmy" mieć go z głowy".....:evil_lol:[/QUOTE] Quote
margaret Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 uffffff, jeden krok do przodu, cholerka tylko to czekanie to dla ludzi o nadprzeciętnej cierpliwości :) aleś ty tajemnicza kanna, ale może tak trzeba, a wiesz jakim tropem potencjalny domek dotarł? Quote
kanna Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 [quote name='margaret']uffffff, jeden krok do przodu, cholerka tylko to czekanie to dla ludzi o nadprzeciętnej cierpliwości :) aleś ty tajemnicza kanna, ale może tak trzeba, a wiesz jakim tropem potencjalny domek dotarł?[/QUOTE] kurcze znowu nie dopytałam... tajemnicza nie jestem tylko tak bardzo bym chciala by "wyszło"....przepraszam domek z ogrodem ....poprzedni psiak mieszkał gdzie chciał......Magnus bedzie miał dostęp do domu..podczas pracy pani bedzie czekał na nią w kojcu....popołudniowe spacery zapewnione...... no i pytanie czy się polubią?.....Pani w rozmowie ciepła, miła....takie wrażenie również miała Małgosia , która przeprowadzała wizytę... Małgosia zreszta miała bardzo trudne zadanie bo dostała dyrektywy , jakby miała tam własnego psa oddać.....dałaby :) Quote
Recommended Posts