Jump to content
Dogomania

Czarny Wyzeł Magnum- za niedlugi czas stuknie rok/wreszcie w swoim domu:)

Recommended Posts

Posted

wszystkim tu nam jest przykro ze tak jest ech ludzie maja czesto słomiany zapał a nam zwierzolubnym nadzieje robia:([quote name='kanna']próbowałam....czasami ktoś może zgubić nr tel. ....niestety nie dodzwoniłam się......więc to Ty jednak miałaś rację....:-([/QUOTE]

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dominikabankert']wszystkim tu nam jest przykro ze tak jest ech ludzie maja czesto słomiany zapał a nam zwierzolubnym nadzieje robia:([/QUOTE]

czyli trzymamy kciuki i szukamy dalej.....

Posted

zrobiłam wydarzenie na FB - przy okazji dodałam opcję wydarzeń do strony SOS dla wyżłów:) jak się Wam nie spodoba możecie usunąć
jakieś sugestie co do wydarzenia? [URL]http://www.facebook.com/find-friends/browser/?ref=tn#!/event.php?eid=119010904872396[/URL]
próbowałam wysłać za[proszenie do wydarzenia wszystkim co lubią SOS - kurcze to jest 500 osób, ale nie mogę znaleść takiej opcji,

tak sobie rozkminiam jak tą armię ludzi lubiących SOS na FB zorganizować do pomocy, 500 osób... gdybyśmy mieli konto bankowe które można ujawnić światu wprost na stronie, zrobiłabym jakoś akcję "zrób stałe zlecenie na 5 zł co miesiąc" ale bez uajwnienia konta to jak?

podpowiedzcie coś bo mnie wena bierze :)

Posted

dzięki dominiko - zapraszanie gości jest bardzo wskazane bo jak tego ze swoich prywatnych profili nie zrobimy to znów się wydarzenie zamknie jedynie w kręgu dogomaniaków, Dzięki dzięki! następni proszę
a ja dalej dumam

Posted

no to z rozpędu sprawdzam tez opcję ogłoszeń na dogomanii
Magnus ma swoje 5 minut:
[URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/c/43/[/URL]
[URL]http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/2472/[/URL]

tylko nie wiem czemu ustawiło ostatnie zdjęcie jako główne :( a nie tak miało być, nie tak...

Posted

[QUOTE]gdybyśmy mieli konto bankowe które można ujawnić światu wprost na stronie, zrobiłabym jakoś akcję "zrób stałe zlecenie na 5 zł co miesiąc" ale bez uajwnienia konta to jak?

[/QUOTE]

a może poprosić którąś z psiarskich fundacji, zeby udostepnili nam subkonto, na które każdy może wpłacić pieniadze?

Posted

pod moją nieobecnośc tyle się wydarzyło .....ciotki kochane....jutro zajrzę do Hoteliku......wydarzenie na FB super...zaraz spraszamy...

DZIĘKUJĘ .....

Posted

[quote name='tanitka']a może poprosić którąś z psiarskich fundacji, zeby udostepnili nam subkonto, na które każdy może wpłacić pieniadze?[/QUOTE]

to jest pomysł tanitko, teraz wypada zapytac czy mamy zaprzyjaźnione-zakolegowane fundacje?

Posted

a to ciekawa jestem twoich Ati doświadczeń - nie oddawali kasy? czy coś innego?
no nic, ja rozumiem awersję, znam świat fundacji dość dobrze choć niestety nie tych zwierzęcych, wiem że bywa różnie,
sprawdzę coś jeszcze...

Posted

ciotki kochane...mamy zamówione spotkanie przedadopcyjne dla Magnusa.....bardzo możliwe , że już jutro.....żeby nie zapeszać nie mówcie nikomu;).....

Posted

to zeby nie zapeszac ja Wam kolezanki wyzłowe pokaze co dzis zrobila moja Roxy.:mad::mad::mad::mad:......wyciagnela gabke i podarla mi kanape....a juz tak weszyla ja od paru dni...niewiniatko z bozej łaski:evil_lol::loveu:

[IMG]http://i53.tinypic.com/2s77rxj.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='margaret']no to nic nie zapytam, ani hu hu :thumbs:

Dominika - to na pewno nie Roxy;), popatrz na jej szczerą mordkę, na pewno ją ktoś wrabia :cool3::cool3::cool3:[/QUOTE]
ja również nie wierzę aby pies o tak niewinnej fizjonomii miał coś na sumieniu......krasnale, gnomy i myszy ją "wrabiają"..ot co..

Posted

wizyta wstępnie na tak :)...w sobotę Pani przyjedzie poznać Magiego
jeśli wszystko pójdzie gładko to na początku przyszłego tyg. powinniśmy" mieć go z głowy".....:evil_lol:

Posted

oby byl z glowy:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko Ty Kanna zaraz podrzucisz nastepnego zebysmy sie nie nudzily:)[quote name='kanna']wizyta wstępnie na tak :)...w sobotę Pani przyjedzie poznać Magiego
jeśli wszystko pójdzie gładko to na początku przyszłego tyg. powinniśmy" mieć go z głowy".....:evil_lol:[/QUOTE]

Posted

uffffff, jeden krok do przodu, cholerka tylko to czekanie to dla ludzi o nadprzeciętnej cierpliwości :)
aleś ty tajemnicza kanna, ale może tak trzeba, a wiesz jakim tropem potencjalny domek dotarł?

Posted

[quote name='margaret']uffffff, jeden krok do przodu, cholerka tylko to czekanie to dla ludzi o nadprzeciętnej cierpliwości :)
aleś ty tajemnicza kanna, ale może tak trzeba, a wiesz jakim tropem potencjalny domek dotarł?[/QUOTE]

kurcze znowu nie dopytałam...
tajemnicza nie jestem tylko tak bardzo bym chciala by "wyszło"....przepraszam
domek z ogrodem ....poprzedni psiak mieszkał gdzie chciał......Magnus bedzie miał dostęp do domu..podczas pracy pani bedzie czekał na nią w kojcu....popołudniowe spacery zapewnione......

no i pytanie czy się polubią?.....Pani w rozmowie ciepła, miła....takie wrażenie również miała Małgosia , która przeprowadzała wizytę...
Małgosia zreszta miała bardzo trudne zadanie bo dostała dyrektywy , jakby miała tam własnego psa oddać.....dałaby :)