kajkoowa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Romka napisał(a):Po oczach widać,ze jest poczciwy.Kaju opis wysłany...Astona też trzeba ogłaszać...ma duże szanse... W jakiej kolejności dostanę tekstu, w takiej będę ogłaszać. Aston jest bardzo adopcyjny! A opis już wklejam! Quote
Romka Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Mamanabank,napisz tekst dla Astona... bardzo proszę... Quote
desktop19 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Nie wiem czy dokładnie o to chodzi ale wymysliłem coś takiego: "Aston - poczciwy, kudłaty olbrzym. Aston jest dużym, kochającym ludzi psem. Od dłuższego czasu błąkał się ze swoim towarzyszem niedoli po jednym z łowickich osiedli. Z informacji otrzymanych od mieszkańców osiedla, którzy dokarmiali psiaka, wynika że Aston razem ze swoim kolegą był potrzebny robotnikom ocieplającym bloki do pilnowania sprzętu i narzędzi. Kiedy prace się zakończyły pies był już bezużyteczny, zostawiono go samego. Długo błąkał się po ulicach, spał pod drzewami w zimne noce, biegał między samochodami aż pewnego dnia wyskoczył prosto pod koła samochodu osobie która poinformowała o psie schronisko. Dzięki szybkiej interwencji pies jest już bezpieczny w schronisku i nie zginie pod kołami samochodu. Teraz Aston czeka na swojego człowieka, na człowieka który otoczy go uczuciem którego ten pies bardzo potrzebuje. Aston całym sobą domaga się czułości, przytulania, głaskania. Nie karz mu dłużej czekać - może on czeka właśnie na Ciebie..." Tekst poddaję waszym poprawkom, jeśli do czegoś się nadaje to fajnie. Quote
mamanabank Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Jak dla mnie super! Bardzo fajny tekst. Trzeba tylko na końcu dokleić: Akceptuje inne zwierzęta, jest zrównoważony i dobrze zsocjalizowany, odrobaczony, zaszczepiony przeciwko wściekliźnie, przed adopcją zostanie wykastrowany. a w tytule dodać: leonberger mix No i chyba z pośpiechu pomyliłeś kazać z karać - każ, karz :-) :-) :-) Bardzo Ci dziękuję :loveu: zwykle psiaki musiały czekać aż ja coś napiszę, a teraz mam współpracownika ;) Quote
kajkoowa Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 Bomba, Astonku jutro będziesz pokazany w wielkim świecie :) Quote
kajkoowa Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Aston ogłoszony, zmieniam pierwszy post. Quote
Romka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Kaju dziekuję,:lol:desktop no,no,no...tez bardzo dziekuję:lol: Quote
argusiowa Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 kolegę Astona dzisiaj na Nowym Rynku koło 9tej widziałam, o ile ten pies to ten pies :) jak mi się uda strzelę mu foto :) Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Mam kilka zdjęć Astonka. Jutro dodam :) Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 luka1 napisał(a):gdzie tłumu ciotek? Ciotki kołują domy dla psiaków, jest tyle nowych, że ho ho! Dzisiaj dziewczyny byłyy w schronisku, trzeba było nowe wątki pozakładać, nowe zdjęcia, teksty do ogłoszen, psiaków nie ma już gdzie upychac, tragedia, z tego powody Aston oberwał solidnie w łapę od asta, bo pracownicy próbowali zrobić miejsce dla kolejnych bid... luka1 napisał(a):jutro będzie futro No właśnie :-D Do jutra będą zdjęcia Futra :-D Wybacz Pauli, ona dzisiaj naprawdę dużo robiła, tyle, że na innych wątkach, do tej pory gdzieś się włóczy po dogo :razz: Quote
luka1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 czy te psy z nieba spadają czy ludzie powariowali. :crazyeye: Strach z domu wyjść :shake: Quote
mamanabank Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Sama nie wiem, u nas jeszcze tak nie było, kilkanaście psów przybyło w jednym tygodniu, pracownicy odmawiają kolejnych interwencji, my nie wiemy w co łapy włożyć, masakra. Sama zobacz, prawie trzy strony nowych psiaków... http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page320 Quote
Paula03 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Właśnie miałam napisać, że jutro będą zdjęcia Futra :D A ja teraz robię ogłoszenia Mambie, przynajmniej część zrobię dzisiaj, a resztę dokończę jutro. Potem ogłosi się kogoś innego, dzisiaj z Kają wyliczyłyśmy, że w październiku przyszło 25 psów... A Astonek z tą łapką, jest taki smutny, bidulek... Quote
luka1 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='mamanabank']Sama nie wiem, u nas jeszcze tak nie było, kilkanaście psów przybyło w jednym tygodniu, pracownicy odmawiają kolejnych interwencji, my nie wiemy w co łapy włożyć, masakra. Sama zobacz, prawie trzy strony nowych psiaków... http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t/page320 ja pierdykam, zaczynam wątpić w niebo:flaming::mdleje: Quote
mamanabank Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 luka1 napisał(a):znaczy się - oberwał. tak, biedaczek.... Quote
luka1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 mamanabank napisał(a):tak, biedaczek.... do wesela się wygoi Quote
Recommended Posts