lapis Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 PENNY LANE Port Erin GOLD HURRICANE Buldożer jak widać Robal to ulubiona suczka fotografa (czyli Alika) więc jescze dwa jak pani męczy i jeszcze - nie podskakuj zobacz jakie mam zęby Quote
lapis Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 SCY SCRAPER Adba Canaveral-Staff Uroda DARK CHOCILATE Berseker Quote
lapis Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 no i moje Lapidło i na koniec - co mnie macasz ??... a może by tak ją capnąć?? Quote
Alicja Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :razz:o są foteczki;) Faktycznie Lapidło wygląda jakby miał chrapkę na panią sędzinę / sędzię ?/:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosia>>> Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Witam wszystkiich wielbicieli bullowatych. Niedawno dołączyłam do waszego grona. tak się składa, że ten biały ciapek z wywiniętym uszkiem to mój Brutus. Jak wam się podoba moja psinka?? P.S. Dziekuję Marcie Chmielewskiej za zdjęcie Quote
Marta Chmielewska Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Bardzo proszę. :p Nie bardzo chciał pozować, ale jestem bardziej uparta niż bullowate :evil_lol:;) Quote
Recommended Posts