Livka Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 ogłoszenia zajmują dużo czasu ... wiem coś o tym ;) a ja jeszcze taka niewprawiona ... i co jest jakiś odzew ? Quote
ocelot Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 [quote name='Livka']ogłoszenia zajmują dużo czasu ... wiem coś o tym ;) a ja jeszcze taka niewprawiona ... i co jest jakiś odzew ?[/QUOTE] Oj próbuję ogłaszać nasze schroniskowe psiaki, ale w tyg. to mi cąły tydzień zajmuje. ja w pracy 8 godz. przy komputerze, to w domu mi sie zwyczajnie nie chce tyle siedzieć.... Quote
NusiaiJa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Martwi mnie bardzo to, że nasze tomaszowskie psiaki mają tak mało szczęścia w znalezieniu kochanego domku, :-( Szilunia, Berta , Jazzik, Oczulka, nadal są sierotkami, Domki ! zajrzyjcie tu do nas ! Quote
Livka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ocelot bardzo Cię proszę uzupełnij wpłaty na deklaracjach stałych - trzeba się zorientować kto z deklarowiczów nie płaci i powysyłać pw :cool3: Quote
ocelot Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 [quote name='Livka']Ocelot bardzo Cię proszę uzupełnij wpłaty na deklaracjach stałych - trzeba się zorientować kto z deklarowiczów nie płaci i powysyłać pw :cool3:[/QUOTE] uzupełnione... w sumie nie ma co uzupełniać. W weekend jeszcze sprawdzę czy nie przegapilam odnotowania wpłat przy nicach stałych wpłacających. Ale to garstka osób. jakis czas temu wysyłałam pw, nic ni dało Quote
Livka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Właśnie o to mi chodziło, żeby przy nickach było uzupełnione - dzięki :) Quote
Sabina02 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [INDENT].................... [/INDENT] Quote
Sabina02 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Na prosbe ocelot zrobilam wspolne Allegro Szili i Bercie: :lol: [URL]http://allegro.pl/psie-przyjaciolki-na-zawsze-szukaja-dobrego-domu-i1917192993.html[/URL] Quote
Livka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 :loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Livka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 [B]Zapraszam do nowootwartej biblioteczki dla Szili:[/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/217279-Biblioteczka-zbi%C3%B3r-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Szili.-Do-13.11-do-godz.-20-tej.[/URL] Quote
ewatonieja Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Jak cioteczki dbają o Szilę, bazarki wystawiają, watek odwiedzają więc i ja podnoszę :) Quote
ocelot Posted November 6, 2011 Author Posted November 6, 2011 [quote name='ewatonieja']Jak cioteczki dbają o Szilę, bazarki wystawiają, watek odwiedzają więc i ja podnoszę :)[/QUOTE] Dbają, ale domu ani widu ani słychu.... ale dziękujemy za odwiedziny:) Quote
hotel_lilki Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Czas szczepienia na wściekliznę koszt 20zł. Quote
Nikus Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Patrząc na pierwszą strone wątku i stan finansów to....robi się brrr...czy dziś "[B]stała[/B]" deklaracja to tylko puste słowa? Może zacznijmy szukać BDT bo inaczej Szila wyląduje w schronisku Quote
ocelot Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='Nikus']Patrząc na pierwszą strone wątku i stan finansów to....robi się brrr...czy dziś "[B]stała[/B]" deklaracja to tylko puste słowa? Może zacznijmy szukać BDT bo inaczej Szila wyląduje w schronisku[/QUOTE] Tylko gdzie taki znaleźć? Poprosilam Kasię od czarka, żeby szukala dziewczynom domu, ale też nie jest latwo. Quote
werenn Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 jeżeli bedziecie robic bazarek to mam parę książek Agaty Christie na zbyciu i moge wpłacic to 20 zł na szczepienie Quote
ocelot Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='werenn']jeżeli bedziecie robic bazarek to mam parę książek Agaty Christie na zbyciu i moge wpłacic to 20 zł na szczepienie[/QUOTE] Będziemy. I bardzo dziękuję. [COLOR=DarkRed][B]Stan na 16.11.11 Razem: 293 zł. Na hotel jest. 7 zł. dołożę ja. Zresztą liczę się z tym od jakiegoś czasu... [/B][/COLOR] Quote
werenn Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 to 20 dychy pojdzie wieczorem a ksiązki obfoce i wyslę zdjęcie, tylko dajcie znać do kogo Quote
Livka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Jeszcze dziś przeleję to co wpłynęło na moje konto z bazarku dla Szili, 25 zł ma wpłacić jeszcze bezpośrednio do Ciebie Aniu NusiaiJa :) a niedługo będą wszystkie wpłaty z kolejnego bazarku ... Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Caly czas podczytuję wątek. Niestety finansowo leże i kwicze :( A czy go-ja zrezygnowała z deklaracji? Quote
ocelot Posted November 16, 2011 Author Posted November 16, 2011 [quote name='obraczus87']Caly czas podczytuję wątek. Niestety finansowo leże i kwicze :( A czy go-ja zrezygnowała z deklaracji?[/QUOTE] Widocznie tak. Jakiś czas temu pisalam pw do deklarujących, ale... część nie odpowiedziała. Ktoś się wycofał. ktos miał zapłacic i cisza. Quote
obraczus87 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 [quote name='ocelot']Widocznie tak. Jakiś czas temu pisalam pw do deklarujących, ale... część nie odpowiedziała. Ktoś się wycofał. ktos miał zapłacic i cisza.[/QUOTE] Nie widziałam go-ja na DGM od długiego czasu. Może maila napiszecie do Niej?? Na FB sie udziela.. Quote
Recommended Posts