Jump to content
Dogomania

Szila w swoim domu!:) dziękuje za 3 lata wszystkim co byli z nią przez ten czas:)

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Livka']ogłoszenia zajmują dużo czasu ... wiem coś o tym ;) a ja jeszcze taka niewprawiona ...

i co jest jakiś odzew ?[/QUOTE]
Oj próbuję ogłaszać nasze schroniskowe psiaki, ale w tyg. to mi cąły tydzień zajmuje.
ja w pracy 8 godz. przy komputerze, to w domu mi sie zwyczajnie nie chce tyle siedzieć....

Posted

Martwi mnie bardzo to, że nasze tomaszowskie psiaki mają tak mało szczęścia w znalezieniu kochanego domku, :-(
Szilunia, Berta , Jazzik, Oczulka, nadal są sierotkami,
Domki ! zajrzyjcie tu do nas !

Posted

[quote name='Livka']Ocelot bardzo Cię proszę uzupełnij wpłaty na deklaracjach stałych - trzeba się zorientować kto z deklarowiczów nie płaci i powysyłać pw :cool3:[/QUOTE]
uzupełnione... w sumie nie ma co uzupełniać. W weekend jeszcze sprawdzę czy nie przegapilam odnotowania wpłat przy nicach stałych wpłacających. Ale to garstka osób.
jakis czas temu wysyłałam pw, nic ni dało

Posted

[B]Zapraszam do nowootwartej biblioteczki dla Szili:[/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/217279-Biblioteczka-zbi%C3%B3r-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Szili.-Do-13.11-do-godz.-20-tej.[/URL]

Posted

[quote name='ewatonieja']Jak cioteczki dbają o Szilę, bazarki wystawiają, watek odwiedzają więc i ja podnoszę :)[/QUOTE]
Dbają, ale domu ani widu ani słychu....
ale dziękujemy za odwiedziny:)

Posted

Patrząc na pierwszą strone wątku i stan finansów to....robi się brrr...czy dziś "[B]stała[/B]" deklaracja to tylko puste słowa? Może zacznijmy szukać BDT bo inaczej Szila wyląduje w schronisku

Posted

[quote name='Nikus']Patrząc na pierwszą strone wątku i stan finansów to....robi się brrr...czy dziś "[B]stała[/B]" deklaracja to tylko puste słowa? Może zacznijmy szukać BDT bo inaczej Szila wyląduje w schronisku[/QUOTE]
Tylko gdzie taki znaleźć?
Poprosilam Kasię od czarka, żeby szukala dziewczynom domu, ale też nie jest latwo.

Posted

[quote name='werenn']jeżeli bedziecie robic bazarek to mam parę książek Agaty Christie na zbyciu
i moge wpłacic to 20 zł na szczepienie[/QUOTE]
Będziemy. I bardzo dziękuję.

[COLOR=DarkRed][B]Stan na 16.11.11 Razem: 293 zł.

Na hotel jest. 7 zł. dołożę ja. Zresztą liczę się z tym od jakiegoś czasu...
[/B][/COLOR]

Posted

Jeszcze dziś przeleję to co wpłynęło na moje konto z bazarku dla Szili, 25 zł ma wpłacić jeszcze bezpośrednio do Ciebie Aniu NusiaiJa :)

a niedługo będą wszystkie wpłaty z kolejnego bazarku ...

Posted

[quote name='obraczus87']Caly czas podczytuję wątek. Niestety finansowo leże i kwicze :(

A czy go-ja zrezygnowała z deklaracji?[/QUOTE]
Widocznie tak. Jakiś czas temu pisalam pw do deklarujących, ale... część nie odpowiedziała. Ktoś się wycofał. ktos miał zapłacic i cisza.

Posted

[quote name='ocelot']Widocznie tak. Jakiś czas temu pisalam pw do deklarujących, ale... część nie odpowiedziała. Ktoś się wycofał. ktos miał zapłacic i cisza.[/QUOTE]

Nie widziałam go-ja na DGM od długiego czasu. Może maila napiszecie do Niej?? Na FB sie udziela..